Kokoomuksesta orpojen puolue

Vemdo

Kun kokoomuksesta nyt tulee yhden puolue. Vaihdetaan sen nimikin. Orpojen puolue. Nimi kuvaa paremmin puolueen kokoa.

Kyllä kokoomus maineensa ansaitsee kun sen entinen ministeri, Suvi Linden, edustaa Suomea ja kokoomusta.

15

418

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näin.ollen

      Kokoomusta tarvitaan elinkeinoelämänkin takia, vasemmisto on sossu puolue.
      Pidän kokoomusta hyvin tärkeänä nykymaailmassa, markkinatalous toimii huonosti sosialistisesti toimivassa yhteikunnassa kuitenkin tarvitsemme vasemmistoa vastapainoksi.

      • vihainen.nasse.setä

        kokkareet sosialisoi valtion omaisuutta kannattajilleen. kokkareet suosii veronkiertoa. kokkareet rustaa, rahoittajilleen muhkeita verojenkierto lakeja. hallintorekisterit, veroporsaan reiät, ja vakuutuskuoret. suvikin nauttii sopeutus eläkettä. hyvin on sopeutunut bisnes maailmaan. kuten muutkin ex edustajat. suvi lobbaa kehitysmaissa omaa bisnestään. sopeutusrahaa virtaa omaan laariin.


      • jyhgoughlyuhjn-jk

        swäpäläpä kokkareet on paska kokkareita


    • Voisuviparkaa

      Suvi raukka tarvitsee sen sopeutumiseläkkeensä, miljoona jo maksettu. Firmaa ja kansainvälistä bisnestään pyörittää mutta ne on pelkkää hyväntekeväisyyttä kun kansan pitää akkaa elättää. Sama se Päivi Lipposella ja monella muulla, lääkäreitäkin joukossa.

      • En.valita

        Kokonaisuudessa ei yksilöt meinaa, tietysti pääministeri on avainasemassa mutta hänkään ei yksin päätä, Sipilä on ihan hyvä pääministeri jos olet erimieltä niin esitä parempi, myös hallitus on nykytilassa hyvä kun ei ole parempaa esittää.


    • rauhallinenmietiskelijä

      Ajattelemattomuutta tuollaiset huokailut...ei tarvita?
      Kumma kyllä suurin osa vasemmistopuoluelaisista saa elantonsa jonkun muun puolueen taustaiselta, tasapainoa tarvitaan ja ymmärrystä. Kinata saa ja olla omat mielipiteet on myös kuunneltava vastapuolen mielipiteitä ja haettava ratkaisuja.
      Ottaa se päähän kun maaten tulee leipä suuhun ja saa sossusta tilin joka kuukausi, mutta jos se joitain miellyttää niin elämä jatkukoon.
      Kansa on valinnut johdon maahan, valitaako seuraavan kerran paremmin?

      • tällatavalla

        Hyvätuloisten työnteosta todella ne sosiaaliavut maksetaan, asumistuesta lähtien. Hyvätuloimen on uhrannut opiskeluun eläen puutteessa monet vuodet, tehnyt usein samalla raskasta huonosti palkattua työtä esim. siivoamista. Se työ ei kelpaa työttömälle ja kouluttamattomalle, saahan elatuksen verovaroista ilman että tikkua ristiin panee. Sitten kun ilmaisesta rahasta vähän leikataan ja jotain omavastuutakin edellytetään , huudetaan kurkku suorana, vaikka ei se omaa rahaa ole koskaan ollutkaan. Jos työn perässä patistellaan muuttamaan, sekin koetaan ihmisarvoa alentavaksi, ei haluta sitä vaivaa nähdä ja kun kaveritkin jäisi, voi voi kamalaa. Samapa tuo vaikka jostain leikataan, aina toimeentulotuki paikkaa kaiken eikä mistään tarvitse todellisuudessa luopua.


      • luuletkotiväsi

        Arvaas vaa ketä ne asumistuet vie? Noin niiku välillisen välittämättömästi ne ei varmaa nekää rahat päädy sinne tilille jonne ne alunperin oli hyväätarkottavat veronjaka..jaksajat meinanneet ?


      • tiedänkyllä
        luuletkotiväsi kirjoitti:

        Arvaas vaa ketä ne asumistuet vie? Noin niiku välillisen välittämättömästi ne ei varmaa nekää rahat päädy sinne tilille jonne ne alunperin oli hyväätarkottavat veronjaka..jaksajat meinanneet ?

        Jos on kunnolla hoitanut asiansa ja saanut säästöön jotain sijoitettavaa, pitää niistä sijoituksista jotain tuottoa saadakin. Ilmaiseksi ne lusmut kuitenkin asuu ihan hulppeasti ilman huolen häivää. Omistaja joutuu maksamaan asunnon remontit ja muut kulut, kyllä sitä remontin tarvetta onkin kun asutaan yhteiskunnan maksamassa, jonkun toisen omistamassa kämpässä kuin siat pellossa. Pitäiskö ne rahat maksaa sille vuokralaiselle ?


    • sammonRyöstö

      Ennemmin kokoomus kun sdp / tai muu vasemmalla puuhasteleva . Edelliset hallintomme velkaannuttivat yhteiskunna sitomalla kaikensortin tuet ja avustukset kansalaisten imettämiseen . Velkavuori edellyttää järkeä yhteiskuntaan .

    • Nettomaksaja.stadista

      Kokoomus on vähintään miljoonan omalla työllään toimeentulevan ihmisen puolue.

    • Saattoi kokoomus hiukan naarmuja "hipiäänsä" saada. Kyllä kokoomus Suvin kolhut kestää.

      Voisimme hiukan pohtia tulevien aikojen tapahtumia.

      Sipilä otti käyttöön omat tietonsa ja taitonsa Suomen asioiden kuntoon saattamiseksi. Kova on meteli kun huudetaan suurien sosiaalietujen menetyksestä. Nyt ei kannata olla työttömänä mieluummin kuin "työllistää".

      Miten käy vastaisuudessa? Kokoomus säilyttää valtaansa, ehkä naarmuuntuneena. Kepukin selviää kohtalaisesti vastuunkantajana.

      Perussuomalaiset lisäävät kannatustaan niin kuin muuallakin. Varsinainen vasemmisto kasvaa enemmän kuin oppositiosta hyötyneet demarit. Uhkana olevat punavihreät menettävät suosiotaan.

      Seuraavassa hallituksessa ovat kepu ja kokoomus sekä taipuisat ja hyväksytyt demarit.

      Persukset joutuvat oppositioon ja siniset kuolevat olemattomiin. Timo Soini on kyllä saanut poliittisena palkkana asemansa Suomessa.

    • Perussuomalaisetnousuun

      Hyvä kun persut pääsevät oppisitioon, saavat kunnolla äänensä kuuluviin vastustamalla leväperäistä matupolitiikkaa. Siitä tulee uusi nousu, nyt on nähty mihin katastrofiin avosylinen matujen otto johti.

    • OnkoOlluSaunajuttui

      Kiihottuuko Petteri Juhan swäggeristä?

    • avuksiORPolle

      Havuja

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      641
      4831
    2. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      125
      3725
    3. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      50
      3680
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      3061
    5. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      13
      2722
    6. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2444
    7. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2331
    8. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      2210
    9. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      30
      2117
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      50
      2089
    Aihe