ohjaus miehen vartalolla, miten?

kretonkiin.nojaillen

Mies voi ohjata naista tanssissa käyttäen kevyesti nykyisemällä tai työntämällä. Puhumalla olisi monasti helpompaa, mutta puhettahan ei ohjauskeinona ainakaan yleisesti käytetä.

Tiettävästi mies myös omalla vartalollaan ohjaa naista. Miten tämä tapahtuu?

16

2945

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • entanssikädenali

      Parhaiten toimii suljetun otteen tanssissa jos mies uskaltaa ottaa naisen kunnolla lähelleen vartalokontaktiin ja varsinkin siinä tilanteessa jos kemiat vielä kohtaavat niin vartalot "sulautuvat" toisiinsa niin tanssi on hyvin luontevaa kuin olisi vain yksi vartalo. Siinä ei silloin tarvitse käsillä nykiä eikä työntää minnekään suuntaan, tanssii vaan. Omasta mielestäni ihanimmat tanssit olen tanssinut tällaisten viejien kanssa ja niitä on jokunenkin sattunut kohdalle liki 50 vuoden aikana kun tansseissa olen käynyt

    • truehum

      Tämä vaatii sen että nainen päästää miehen viemään hyvin lähelle. Tavallaan miehen on ansaittava luottamus tai miehen on oltava fyysisesti miellyttävä. Myös viejän on koettava seuraaja miellyttäväksi, jotta hän tuppautuisi riittävän lähelle.

      Vienti tapahtuu 90%:sti miehen torsolla. Kädet ja jalat eivät enää osallistu vientiin kuin hyvin hyvin vähäisessä määrin. Se selkein ja parasvienti tulee torson voimakkaimmista lihaksista kuten isoista selkälihaksista ja etenkin vartalon sisällä olevista lihaksista. Näitä sisäisiä lihaksia treenataan mm. joogassa ja pilateksessa. Näillä torson isoilla voimakkailla lihaksilla myös ohjataan ja liikutetaan käsiä ja jalkoja niin paljon kuin mahdollista, jolloin viennistä tulee pehmeää ja elastista.

      Mies vie pehmeästi ja arvuuttelee missä taitotasossa naisen seuraaminen kulkee. Ei vie liian vaikeaa, jolloin nainen tippuu kyydistä. Toisaalta ei vie liian helppoa ettei nainen kyllästy. Joskus viejä tarjoaa seuraajalle uutta vaikeampaa materiaalia ja yrittää arvuutella pystyisikö seuraaja tuohon.

      Jotta seuraaja pääsisi viejän aaltopituudelle ensimmäisen 30 sekuntia viejä vie hyvin yksinkertaista basic -vientiä siis ihan vaan perustöpöttelyä. Basicciä mennään aluksi vaikka olisi parin kanssa tanssittu lukemattomia kertoja. Viejän ja seurajan moodit saattavat olla hyvin kaukana toisistaan kun tanssipaikkaan on astuttu sisälle. Viejällä saattaa olla maailman mukavin työviikko takana kun taas seuraajalla kaikki on mennyt menneellä viikolla päin peetä.

      Ns. luxusukko -vienti löytyy useimmiten vain vanhemmilta miehiltä, jotka ovat tanssittaneet vuosikymmeniä (kymmeniä) tuhansia seuraajia. He lukevat seuraajaa kuin avointa kirjaa. Kaikki vienti on suostuttelevaa eikä mitään äkkinäistä tai yllättää ilmene tanssin aikana. Toisaalta fyysinen raihnaisuus antaa miinuspisteitä ns. vanhemman miehen tanssihabitukseen.

      • Tanssidaami_x

        Hyvä kirjoitus!


      • Hyväehdotus

        Kun pääsee "luxusukon" kyytiin, tanssi sujuu kevyesti ja pehmeästi. Tosi upeaa. Nautinnollista. Sen uskoo vasta sitten, kun on sen kokenut.


      • VaikeetAskeleet

        Oikein. Miten tämä voikin olla monelle viejälle niin vaikeaa.


    • hiiidastaa___vaalssiiia

      Tuli käydyksi muutamalla tanssitunnilla, jossa opetettiin mm. hidasta valssia. Ihmetyksekseni otettiin sittemmin esiin tyynyt , jotka asetettiin tanssijoiden väliin naisen kaulan alapuolelle, jossa sillä olikin hyvä tuki allaan.;)

      Kukaan ei kertonut mitään tyynyjen käyttötarkoituksesta. Ilmeisesti oli kuitenkin kyse siitä, että saatiin vartalokosketus koskettamatta itse vartaloita toisiinsa. Onko tulkinta oikea?

      • parantaatanssiasentoa

        Sillä tyynyllä todennäköisesti haettiin sitä, että viejä ei pääse hakeutumaan (vrt röhnöttämään) seuraajan päällä perse pitkällä. Joko alitajuisena tai tietoisena reaktiona viejällä sekä perse pitkällä normaalisti tanssivalla seuraajalla olisi pitänyt ilmentyä halukkuutta tarjota partnerilleen lantiokosketusta. Vai oliko tyyny munien kohdalla?


      • VäljätAskeleet

        Valssit tarvis tabssia ylävartalot irti toisistaan. Muuten tanssi ei ole valssia. Et saa siihen liidäntää ja keinuntaa.
        Ehkä tätä väljenpää tanssiasentoa haettiin tyynyillä


    • Burkkaaa

      Joo ilman tyynyä menee seksuaalisen ahdistuksen piikkiin. Kuulemma jossakin jo patjat käytössä

    • Henkilööökemiiaa

      Kielletään paritanssi

    • nicetanssija

      Aika harvinaista on sulavan joustava vienti -sellainen josta itse naisena pitäisin .
      Varmaotteista ja pehmeää liitelyä -musiikin mukaan varioiden (ei kuitenkaan temppuillen)
      Läheskään joka tanssi-ilta ei tällaiseen törmää.

      Aika usein miehet vie nykien ja tempoen - tai sitten vaan niin yksitoikkoisesti-että tuntuu ihan puurtamiselta. Yksi kappalepari tuntuu pitkältä ajalta ,jos se pitää mennä "kyntäen"parketilla.

      No- sitten kun tulee se hyvä viejä kohdalle niin tuntuu sitäkin mukavammalta - sen takia sitä jaksaa tansseissa käydä--pettymyksistä huolimatta.

    • järvilahti

      Naista viedään käsillä eikä millään haahuilulla. Jämäkkä ote kädet tarpeeksi jäykkinä niin onnistuu vienti, kriittisimmissä kohdissa otetta tulee "tiivistää" eli käsiote otetaan tiukemmaksi jolloin ote ei irtoa pyöräyttäessä ja samalla tulee informaatio seuraavasta vaativasta kuviosta.

      • vienti

        hienoa, sillä lailla


      • juhannusmiehet

        Näinhän se menee, että olemattomalla (liika kevyellä) viennillä tulee olematonta tanssia


    • jalalla.koreasti

      Joskus nainen pyrkii aivan kuin menemään edellä poispäin. Silloin parasta ruveta pyrimään ympäri.

    • eitönimisnykimistä

      Ohjaus tapahtuu lajinmukaisella tanssiasennolla, jota myös raamiksi kutsutaan. Itse keksityllä tanssiasennolla ei nimittäin voi syntyä molemmin puolin nautinnollista paritanssia varsinkaan silloin, kun itsekeksimällään tanssiasennolla yrittää viedä naista itsekeksimäänsä kuvioon, jollaista sievoisia summia standardikuvioihin ja lajinmukaiseen vientiseuraamiseen satsanneet naiset eivät luonnollisestikaan edes halua heille edes yritettävän.

      Viennin voimakkuutta eli keskustelun avaajan peräänkuuluttamia tönimisiä ja nykimisiä on helppo harjoitella siten, että asettuu selvästi alle oman kätensä kantaman päähän lähimmästä kokovartalopeilistä ja asettaa keskisormensa pään peiliin. Tässä yhteydessä on syytä huomauttaa, että etenkin kokovartalopeilin ja keskisormensa kanssa pelatessa käy helposti niin, että tönii peiliä keskisormensa päällä liian lujaa, jolloin arvokas peili naksahtaa halki. Keskisormen pää tulee siis asettaa kevyesti peiliin siten, että se ainoastaan koskettaa peiliä eikä siten, että se yrittää sormenpää työntää kumoon koko seinän, jolle kokovartalopeili on ripustettuna.

      Sitten askel taakse eli peilistä pois päin. Keskisormen pää ainoastaan jätetään peiliin. Itseään ei siis tule missään nimessä työntää (tönäisy) keskisormen päällä peilistä pois päin, sillä silloin se naksahtaa peili halki, kuten jo edellä kerroin. Sitten askel eteen päin eli kohti peiliä. Huomasitteko kuinka hankala oli yrittää vetää itsensä peiliä koskettavalla keskisormen päällä takaisin eteen? Aivan! Alatte siis jo hieman päästä jyvälle tarvittavan vetovoiman (nykäisy) suuruudesta, mikäli kuitenkin saitte otettua sen askeleenne takaisin eteen!

      Kuka huomasi, mitä peilikuva teki? Näin on! Peilikuvakin otti keskisormeaan peilissä ainoastaan pitäen samanmoiset askeleet sekä eteen että taakse, vaikka sitä ei yhtään tönitty eikä nyitty! Eikä tainnut se peilikuvakaan nykiä eikä töniä ketään tähän vientiharjoitusvoimakkuussessioomme osallistuneista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe