Componentan velkaantuminen hälyttävän korkea!

Compura

Kukaan täys järkinen tilaa valuja saneerauksessa olevalta Componentalta, siinähän olisi ostajan omakin työ paikka vaarassa. Compon kokonais velka 61,5 miljoonaa?? Joku 10-20 miljoonan kokonais velka olisi ollut kohtuullinen saneerauksessa. Compo ei tule selviämään. Maanantaina kannattaa pukata laput laitaan, kun vielä jotain saa.

16

564

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nelimarkka

      Kiitos vihjeestä! Ostin just tänään lisää vanhojen jatkoksi.

    • KeijoKorpela62

      61,5 miljoonan euron kokonais velkaa ei saada maksettua!! Kaksi valu museota suomessa jäljellä. Mitän ei pystytä uudistamaan, kun rahaa ei ole. Componentan kannattaa liittyä museo verkostoon, voivat saada jotain ropoja yhteisistä museo maksuista. Osakkeita 177 269 224, annin jälkeen 1 000 000 000!! Miljardi osaketta! Konkurssi korjaa Componentan. :)

    • Sunny49

      Componenta -1.85% tänään. Joka päivä sama. Pien sijoittajaa viedään kuori ämpärinä.

      Niklas Herliinin kuolin pesä myy pää märkänä:). .. tammikuussa kuolin pesä myi 300000 lappua laitaan. Niklaksen kuolin pesästä putoaa laitaan vielä 6 500 000 lappua. Kuolin pesä on fiksu kun myy ennen konkurssia. Kannattaa sinunkin myydä ennen konkurssi ilmoitusta!

      1v. muutos -3.77%
      2v. muutos -70.00%
      3v. muutos -81.47%
      5v. muutos -91.99%

      Voi surkeus. Suutariksihan tämä jäi:). Uusi Talvivaara!

    • Prompti

      Nykymenolla ensi vuonna ei Componentaa enää ole olemassakaan, sääli.

      Suutari on parhaansa yrittänyt TJ:nä. Jostakin se Suutarin saatava rahaa perheensä elättämiseen: osinkoja ei ole tulossa ja suvulta rahaa ei ole tulossa.."

      Joku voisi tilastoistaan katsoa, paljonko Suutarin omaisuudesta on sulanut hänen tultuaan suuromistajaksi tähän päivään mennessä.

      61,5 miljoonan euron kokonais velkaa ei saada maksettua!

    • Mistral_71

      Tänään taas Compo miinuksella .. -2,53 %.
      1 kk -10,82%
      3 v -81,48%
      5 v -91,93%

      Surkeaa taaperrusta. Suutarin tulisi tehdä johto päätökset ja jäädä eläkkeelle:). Tulossa anti kahdella sentillä ja osake määrä 1 000 000 000, eli miljardiin .. tai kuolin kouristelujen kautta konkurssiin.

      Niklas Herlinin kuolin pesä kaataa taas laitaan (Skandinaviska Enskilda Banken). Perijät eivät tällaista tappio pesää katsele. Kuolin pesällä yhä 6 500 000 lappua. Ahto myynti painetta tulossa. Kannattaa myydä vielä kun yli 10 senttiä saa.

      Varokaa tätä ansaa!

    • Kerberox

      Niklas Herlinin kuolin pesällä jäävuori myynti 0,148 eurossa (Skandinaviska Enskilda Banken). 6 500 000 osaketta kuolin pesässä vielä jäljellä. Suosittelen myymään ennen kuolin pesää! Nopeimmat saa vielä yli 10 senttiä .

    • SuutariksiJäi

      Arvopaperi 17.10.2016
      Componenta myi parhaan osansa. Turkin valimot ja erityisesti alumiiniliiketoiminta olivat Componentan kannattavin osa.

      Paras osa myytiin ja Componentaan jäi vain heikot suomen valu museot. :)

      Suutari saanut osake kurssin laskemaan 72 sentistä 15 senttiin parissa vuodessa, pörssin ennätys?? Jos Suutari ei ymmärrä lähteä, tämä on konkurssissa ennen kesää.

    • SuutarinLapsiKengätön

      Laitetaan veikkaus pystyyn. Milloin Componenta konkurssiin?
      :)
      Tällä tappio tahdilla ja velka taakalla konkurssi koittaa kesä kuussa 2018.

    • RiikanT

      Pieni puli veivaaja on Niklas Herlinin kuolin pesä. Niklaksen pesä vähensi tammikuussa 300 000 lappua, helmikuussa 500 000 lappua. Tulossa ahto paineella vielä 6 000 000 lappua laitaan. Kesään mennessä Compo konkurssissa tai osake maksaa 0,02 euroa ja osakkeita miljardi. Tuollonkin koko firma maksaa velkoineen 81,5 miljoonaa euroa. Aivan liikaa museo valimoista. Maailma ajanut Componentan ohi.
      :)

    • Turskaton

      Jos omistaisin Componentaa, myisin osakkeet nopeasti. 0,145 eurossa Niklas Herlinin kuolinpesällä 6 000 000 miljoonan osakkeen jäävuoritoimeksianto, josta näkyvissä aina 25 000 osaketta kerrallaan. Lisäksi toisen myyjän 560 428 osakkeen pommi tippumassa laitaan 0,1448 euron myyntitasolla. Isot pojat ovat saaneet tiedon ensimmäisen neljänneksen tuloksesta tiskin alta ja piensijoittajille ollaan syöttämässä turskaa.

    • HolkeriH

      Componentan tilinpäätöstiedote 2017 29.3.2018 vuotanut isoille pojille.

      Herlinin kuolin pesällä jää vuori 0,145 eurossa (247 492 lappua). Eilen iltapäivällä toinen iso poika kaupitteli 0,1448 eurossa 500 000 lappuaan, mutta veti pois kun ostajia ei ole. Molemmat odottavat kilvan osto laidan paisumista mitä ei kuitenkaan enää tule. Jos omistaisin myisin nyt sillä isojen poikien miljoonien osakkeiden laitaan kaato laskee osake kurssin pariin senttiin. Jos tätä on pakko omistaa myy nyt ja osta kuukauden lopussa kahdella sentillä takaisin.

    • BulleroKölinAli

      Herlin on myynyt pottiaan lähes kuukausittain pienemmäksi kesä kuusta 2017 alkaen. Vielä jäljellä 5 000 000 lappua. Suutarilla olisi ollut aikaa ostaa Herlinin potti jo 10 kuukautta mutta Suutarille sopii osakkeen valahtaminen kahteen senttiin. Kahdessa sentissä Suutari voi sitten tehdä annin ja vetää Componentan pien sijoittajien omistukset vessan pöntöstä alas.

      Vuoden sisällä myös Componentan kaksi suurinta omistajaa on vähentänyt omistustaan yhteensä 9 miljoonan lapun verran. Kahdella isoimmalla on myytävää vielä 30 miljoonaa lappua. Vuoro vedolla Herlinin pesän kanssa myyvät muutkin isot ja pien sijoittaja ostaa.. Osta kun isot pojat ostaa ja myy kun isot pojat myy..

    • 3osallistuja

      Olen muuten kolmas kirjoittaja tällä palstalla. Jollakin on aika vakava jakari aivoissa?

    • Vaarin

      Näiden juttujen tarkoitusperät tuli selväksi. Eiköhän oikea tieto tästäkin asiasta löydy jostain toisaalta. // Vaari sanoi jo aikoinaan : Kun osuuskauppaväki huutaa myy nyt kaikki myymään, niin silloin kannattaa aina ostaa jne * // Katsotaampa jonkun ajan päästä kuka oli oikeassa.

    • Yhdyssanat

      Kannattasko opetella yh dys sa nat :D
      Laitetaan vaan veikkaus pystyyn... Mikä on ehdotus panokseksi? Ei mee nurin enää.. olis menny jo.

    • Noloa

      Ketjun avaaja ja myös aktiivisin eri nimimerkeillä kommentoija tässä ketjussa, harrastaa samaa spämmäämistä myös Kauppalehden palstalla. On selkeästi psykiatrisen hoidon tarpeessa, etenkin kun Tulikivellä alamäki jatkuu. Avaaja on jollakin tapaa kytköksissä Tulikiveen ja kantaa suunnatonta kaunaa Suutaria kohtaan. En suosittele noteeraamaan, kirjoitustyyli on helposti tunnistettava, vaikka koettaakin aina sitä muuttaa.

      Componentaan liittyen en anna suositusta mihinkään suuntaan, mutta kehotan välttämään Tulikiveä. Samaten sen tuotteita niin kauan, kuin toimitusjohtajana toimii Heikki Vauhkonen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1366
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1181
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe