Miami, olipa tylsä

Hkkhgkkigf

Matkakohteena yllättävän pooring. Miami Beach on ihan nätti paikka, vastaavia kuitenkin maailma täynnä. Hintataso tolkuttoman kallis, julkinen liikenne surkea=ei pääse liikkumaan eikä Miamissa ole lopulta turistille mitään nähtävää. No, ihmiset on tosi mukavia ja Carib.risteilylle lähtö keskusta alueelta. Risteilymatka onkin ainoa syy piipahtaa Miamissa. Miamin reissussa parasta oli kun pääsi stadiin, ihmisten ilmoille takaisin.

6

1568

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mtaman

      Itse asiassa mielestäni Miamissa on ihan hyvä joukkoliikenne verrattuna yleisesti Amerikkalaisiin suurkaupunkeihin, pois lukien New York ja Chicago.
      Mutta autonvuokraushan tuolla on ehdoton jos meinaa mitään nähdä tuosta kaupungista ja lähiympäristöstä.

    • Miamimummo

      Näinhän se menee, yksi tykkää, toinen ei :). Itse kävin Miamissa ensimmäisen kerran v. -88, toisen -90. Ei aivan kolahtanut, olin pohjoisessa, eli Miami Beachin pohjoispäässä, ja downtownissa. Sitten pitkän breikin jälkeen menin vuonna 2012 kolmeksi viikoksi South Beachille, otettiin kiva hotelli ihan eteläpäästä, kortteli rannasta. Aamukävelyt rannalla ja rannan kävelyteillä, ostosreissut Lincoln Roadille, Ocean Driven happy hour kierrokset... Itkin kun piti lähteä pois. Sen jälkeen on ollut päästävä sinne jo monta kertaa uudestaan, jokunen kolmen viikon reissukin.

      Itse lämpimästi suosittelen Miamin South Beachia, itselle se on se suosikkipaikka koko maailmassa.

    • BeachFever

      Matkakohteena erittäin monipuolinen ja mielenkiintoinen paikka jossa ei tekeminen sekä näkeminen lopu kesken. Miami beachin art deco rakennukset ovat todella upeita ja on hienoa seurata miten niiden "luonne" muuttuu aamun ensimmäisten auringonsäteiden noususta yön hämyyn ja neonvalojen loisteeseen, niiden ihailuun ei vain ikinä kyllästy. Lähes 10mailia pitkä ranta hakee vertaistaan kauneudellaan, öiset kävelyt rannalla salamoiden leimutessa meren yllä jäävät lähtemättömästi mieleen... Löytyy museoita, shoppailu mahdollisuuksia jopa liiaksi asti;), urheiluhulluille tarjolla lätkää, koripalloa, baseballia ym. suureen amerikkalaiseen tyyliin, evergladesin uskomattoman hieno ja rikas luonto, ja paljon muuta. Hintataso ihan ok ja julkisilla kulkeminen helppoa sekä edullista, ihan joka paikkaa ei nyt tietenkään pääse mutta erittäin hyvin kuitenkin.
      Jotain täältä kuitenkin puuttuu ja ne ovat niitä perunamuusit rinnuksilla, savet housuissa halvimman kaljan sekä poikatyttö tarjonnan perässä äänekkäästi hoippuvat Reinot ja Raijat, ja ihan hyvä niin. Heitä varten on nämä paremmat paikat kuten thaikkula ja kanarian saaret(anteeksi mutta näin se vain on) joissa tämän ketjun aloittajakin varmasti paremmin viihtyy, silloin kun ei ole snadissa sivistymässä...

    • Hotellin-saat-stadista

      Ehkä sinulla oli kyseessä "matka hotellille eikä sitten makseta enää mistään"- tyyppinen matka?
      Hotellit tosiaan ovat kaikkialla samanlaisia, miksi ette menneet hotelli Flamingoon Vantaalle, se kuitenkin on stadin ulkopuolella?

      Minun matkani Miamin on ollut elämäni paras elämys. Kaupunkikierros (kymmenissä mieleen painuneissa paikoissa) ja johon sisältyi myös jahtipurjehdus Miamin edustalla. Evergladesin kansallispuisto alligaattoreineen ja krokotiileineen, johon sisältyi tunnin suokopteri ajelu ympäri aluetta. Key West, jossa oli trooppisen lämmintä tammikuussa, kaikkine nähtävyyksineen (Hemingwayn koti, paikalliset jazzbaarit, iltatori kaikkine esiintyjineen ja ihmeellisyyksineen).

      Jo pelkästään Miami Beach on kokemus sinänsä: Ocean Drive iltaisin on täynnä katseltavaa, kun sen oikein oivaltaa. Auton vuokraus (itselläni oli muutama vuorokausi), jolla pääsee paikallisiin ostoskeskuksiin, kuten esimerkiksi Aventura Mall jne, sekä myös muualle lähialueelle.

      Matkasta pitää ottaa kaikki irti, hotellihuoneet ovat lähes samanlaiset stadissa ja Miamissa.

    • Ruotsinlaivalle

      Totta, laivan hytti on parasta, mitä ihminen voi odottaa matkustettuaan 14 tuntia lentokoneessa. Risteilylle siis, tiedä vaikka suihkusta tulisi shampanjaa. Siinä ruotsinlaivat kalpenee.

    • Hejhhgffdxc

      Urpot, kannattaa tolla tietämyksellä pysyy vaa täällä kotosuomessa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3377
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1945
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1261
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe