Heipä hei ukkelit :)

Yksneiti25

Miksi yritätte iskeä itseänne parikymmentä vuotta nuorempia naisia?
Ettekö ymmärrä että meitä (useimpia) ällöttää kun oman isän ikäinen setä tulee ehdottelemaan ties mitä. Ja useilla sedillä vielä sormus sormessa..
Pysytelkää oman ikäisissänne pliis, ette te niin nuorekkaita ole, kuin luulette.

19

956

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Frederikki2

      Koska keski-iän kriisi. Ja koska Danny ja Reetukin.

    • Kunnonvatkausta

      Nämä Suomituulipukunaiset on palelluttanu päänsäkin nilkkojensa lisäksi .en ole kiinnostunut teistä.olen 49 ja ulkomaalaiset 20kymppiset ovat kiinnostuneita tai oikeastaan ikähaarukka om 19-59.kyllä nämä löhi.idön roomeot teitä jyystää omjo 150 suomituulipukunaista on jo jalkansa niille levittänyt.

      • eikö-väliä

        Eikö häiritse että nämä ulkomaalaiset jotka sinusta "kiinnostuu", ovat oikeasti kiinnostuneita paremmasta elintasosta eli rahoistasi ei sinusta?


    • Ykshra47

      Fiilistelevät kadonnutta nuoruutta? Pätemisen tarve?
      Ne joita kiinnostaa itseään reippaasti nuoremmat ovat pieni mutta sitäkin äänekkäämpi ja tunkeilevampi joukko. Suurin osa ihmisistä pitää kuitenkin suht samanikäisestä seurasta. Ihan sen "aaltopituuden" takia.

    • Mietintämyssyssä

      MeToo-kampanjaan voitaisiin kyllä lisätä julkimodaamien pukeutumiskoodi. Kun katsoo punaisilla matoilla pyörähteleviä naisia, joutuu kärsimään myötähäpeästä tavallinenkin naiseläjä. Vaatteet ovat usein niin paljastavia,. halkiot vyötärölle asti niin sivusta kuin rinnuksistakin, läpikuultavia, ja tuskin koossa pysyviä.
      Usein puhutaan henkilökohtaisista trainereista ja stailaajista. Pitäisi todella panostaa heihin enemmän, jos naiset itse eivät tajua asujensa provosoivaa muotoilua.
      Vaatteiden ompelijoillakin on vastuunsa, jos asiakkaalla ei ole omaa makua vaatteittensa valinnassa.
      Jos näihin asuihin kääriytyneet daamit alkavat valittaa seksuaalisesta häirinnästä, niin sopisi mennä peilin ääreen itse ja miettiä omaa olemustaan. Häirintä voi jäädä mieleen jollekin lähikaverille ja putkahtaa voimakkaaksi, vaikka daamilla seuraavana päivänä olisi tuulipuku ja kurasaappaat.

      • karalahtimelli

        Eikös suuri osa noista saa sitä kaivattua julkisuutta nimenomaan pukeutumisellaan. Tietysti vaatii ok vartalon. Kyllähän niistä osa osaa pukeutua muutenkin näyttävästi kuin paljastavasti, mutta lähinnä paljastavasti. Vähän yhteiskunnan ja biologian vika, jos noilla keinoilla saa mainetta.


    • Per-kel

      Silmää isketään ja halataan , siihen se sitten jää ! :D

    • Siihenkö.jää

      Katsoa saa mutta ei koskea. Joskus ajattelee. että naiset eivät tiedä, missä se raja kulkee. Turhaan valittavat, että mies tuijottaa naisen muotoja mieluummin kuin katsoo silmiin. Kyllä nainenkin katsoisi, jos mies kulkisi balettiasussa kireissä sukkahousuissa ja ihoa nuoleva paita auki napaan asti.
      :D

    • Kehity

      "Neidin" kannattaa kasvaa vielä - henkisesti. Onko se sinulta jotakin pois jos setä tai "ukkeli" yrittää ... Huvinsa kullakin mutta ongelma tässä aiheessa on sulla, heillä on omansa.

    • Mietintämyssyssä

      "Kehity"
      Siinä se sovismi juuri piileekin, ilman että sovinisti itse edes tajuaa.
      Naisten pitää kasvaa ja kehittyä henkisesti, ymmärtämään, että miehen oikeus on kopelointi. Ja että oikealla tavalla kehittynyt nainen pitää siitä, ja kuten sanoin, pukeutuu sen mukaisesti.
      Myötähäpeästä kärsivä naisihminen on raukka vielä kehityskulkunsa keskivaiheilla, torjuvassa tilassa. Mutta onneksi uroissa on opettajia tarpeeksi. kehitys kehittyy.

      • Mitämuutajäänytväliin

        'Hyvin' ymmärretty jotta puhu pukille ja suksi suohon sovinistipelle.


    • Etköhän sinäkin tiedä miksi....
      Aina joskus jollakin käy tuuri, että ei se ihan turhaa ole...kaikkien kohdalla.

    • ensokerisetä

      siellä neitit kovanaamoina....puolet teistä vetkuttelee ja houkuttelee ja antautuu tarkoituksella kokeneempien mukaan. sinä sädekehä pään päällä änkytät että et varmasti sorru..

    • ukkelivanhus

      Teinejä nyt ällöttää lähes kaikki mikä ei ole "normaalia". Mua tytöt lähestyy, flirttailee usein. Mut tuollanen vihamielisyys mitä susta aistii kertoo jostakin muusta. On aika inhottavaa olla iskun kohteena jos siitä henkilöstä ei välitä, joutuu hylkimään??? Toisaalta ylimielisyys paistaa sun tekstistä.

    • dgjjf

      Ku seiskaa en lue niin siinä ain parikymppiset pyllistää..

    • ajankuluksijoskus

      En katsele oman ikäisiäni ollenkaan, niin että olkaa ukkelit rauhassa ja vielä tältä saitilta ohooh!!
      Pieneen on kutistunut mummojenkin piiri että vain tämä 70 enää jäljellä, elämä on liian kallista heitettäväksi hukkaan, ja ketään ei kannata komennella millään asialla, kunhon omat asiat hoitelette siinä olisikin tarpeeksi.

    • piksisellu

      Tämäkin asia pitää jokaiselle uudelle nuorelle sukupolven edustajalle kertoa aina uudestaan ja uudestaan.

      Nuoret naiset eivät lakkaa näyttämästä kauniilta, terveiltä ja seksikkäiltä, vaikka miehelle ikää tuleekin. Siinä se varsinainen syy, miksi teitä kauniita nuoria tyttösiä kyyläämme.

      Oman ikäiset naiset (40 plus) rupsahtavat, eivätkä enää herätä miestä seksuaalisesti, kuten nuorten naisten katselu, poikkeuksiakin tosin on, jotkut säilyy paremmin... Niin ja rupsahdetaan me miehetkin, ja siinä syy miksi nuoria inhottaa meidän olemassa olomme.

      Toisilla miehillä käy tuuri, ja heillä seksihalut vähenevät iän myötä, mutta toisilla ei käy niin hyvä tuuri ja jorma potkii housuissa kuin teinipojalla, nuoren seksipillun ohi kävellessä. Sori siitä. Onneksi aina voi runkata ja haaveilla, kun muuhun ei enää kykene.

    • Raumanjussi

      On vaan niin kiimaista Nuolla nuorta kokematon pillua, sormettaa ja naida mällit kurkkuun.... Osa teistäkin nuorista tykkää kun kokeneenpi kaveri ottaa rakastaen joka solullaan teitä nuorempia neitoja. Siksi teitä katsellaan mutta eihän ketään väkisin Oteta, aina tarvitaan kaksi tangoon.

    • iätön

      No, mistäs tuollainen ikäsyrjintä on kotoisin?

      "Ettekö ymmärrä että meitä (useimpia) ällöttää kun oman isän ikäinen setä tulee ehdottelemaan ties mitä."

      Pistäpäs tuohon "oman isän ikäinen setä" tilalle jotain etnistä ryhmää tarkoittava sana, niin saat kuulla olevasi välittömästi rasisti, eli rotusyrjijä. Nykyään kyseisen tittelin saaneisiin suhtaudutaan melko intensiivisellä inholla. Kumma onkin, että ikäsyrjintä on ihan ok, ja myös sukupuolisyrjintä, mikäli se kohdistuu valkoiseen mieheen. Minä olen sentään suvaitsevainen, enkä syrji ollenkaan itseäni parikymmentä vuotta nuorempia pimppejä. Olen siis parempi ihminen kuin sinä. Oikein ällöttää kaltaisesi ahdasmieliset ja suvaitsemattomat otukset.

      Sitäpaitsi, eikös sen iän pitänyt olla vain numeroita? Noh, kysytään muutaman vuoden päästä uudestaan, kun saat ensimmäisen ryppysi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe