TÄRKEÄ TIEDOITE G_ang stalkingin uhreille

kjhlkhlhkh

Ne aikovat tappaa teidät. Ainkin yksi henkilö on kuollut epäilyttävissä olosuhteissa ja toista epäilen. Ottakaa tämä varoitus vakavasti. Se mitä voitte tehdä on:
1. Kirjoittakaa kaikki mitä teille on tapahtunut niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista ylös
2. Antakaa kirjoituksenne jollekin johon voitte luottaa
3. Jos kuolette, luotettunne tulee toimittaa kirjoituksenne tarvittaessa julkisuuteen, poliisille tai jollekin muulle taholle.

William Binney on entinen NSA:n johtaja joka tutkii näitä asioita parhaillaan joten älkää vaipuko epätoivoon. Asiat tulevat muuttumaan ja rikolliset tuomitaan.

t. tietäjä

456

8942

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • espoonvainottu

      Mitä ei olisi tapahtunut !
      Poliisi nyt ihan viimeinen kehen pystyy tässä toiminnassa luottamaan.
      Itseasiassa ihan hauska informaatio täältä puolen miljoonan keskustelun keskusteluista kokonaan poistetuista kaikista Gang Stalking aiheista.

      • tietäjätietääwrlwjerlkj

        Katsotaan kuinka kauan tämä täällä pysyy.


      • tutkimusta.aikaansaatava

        Poliisiin on varmaan hakeutunut töihin stalkkereita niinkuin muillekin hallinnon aloille. Mutta koko organisaatiota en kyllä sillä perusteella pitäisi epäluotettavana. Poliisi on kuitenkin ainoa joka voi tutkia stalkkereiden rikoksia, ja johonkin pitää jossain määrin luottaa jos aikoo päästä asioissa eteenpäin.


      • kertoisitko

        Mitä informaatiota tarkoitat?


    • tietäjätietääwrlwjerlkj

      Nosto. levittäkää tätä viestiä

    • tietäjätietääwrlwjerlkj

      nosto

    • tietäjätietääwrlwjerlkj

      Nosto. Kaikkien täytyy saada tietää

    • suhteellisuusmihin

      Mainitset vähän korkeamman henkilön nimen tässä yhteydessä - William Binneyn, joka on entinen NSA:n johtaja, ja jossa firmassa vakoileminen koskee yleisesti melko laajaa ihmisjoukkoa, mutta kyseessä on vakoilu, ei mikään stalkinguhrijuttu.

      Ja jos tätä kautta ajatellaan henkilön joutuvan jonkinlaisen vainon kohteeksi, niin kyseessähän on korkealla systeemissä olevat henkilöt, joilla on jokin merkittävä tieto hallussaan.

      Haluatko tiedottaa suomi24 palstan kautta korkea-arvoisille virkamiehillä ja systeemien johtajille, että jos vuodatte tietoa tietämistänne asioista, niin joudutte stalkingin uhriksi - siitähän nyt kyse oli William Binneynkin kohdalla?

      Ja minkätasoisen tiedon vuotajista siis nyt on suomiuhrien kohdalla kyse?

    • jaaakuinon

      Vai onko aloitusviesti tarkoitettukin uhkailuksi?! Luojankiitos, ainakaan itselläni ei ole mitään sisäpiiritietoa, joka voisin edes vahingossa vuotaa!

    • tietäjätietääwrlwjerlkj

      nosto

      • VeliVeljeäSuojaa

        Syy on poliisin pereseenuolennan vastustus. Jos poliisi ei saa salatusta osoitteestaan suorittaa täysipäiväistä perseenuolentaa alkaa poliisi vapaamuurarien kera vainota sinua. Kaikkein tyhmin ja kateellisin kansan osamme pistetään kyttäämään ja seuraamaan ovat onnesta soikema kun saa kadehtia oikein palkan kera. Nama toimet ovat maksettuja verottaja ei tutki vapaamuuraeita eikä pankkeja on vain tärkeänä opintotuista. Koko syeteemi nytkin vaijentaa lehdistömme mitää perusuomalaisten voitosta ei hiiskuta joka kerta vaaleissa alkaa muutamaa päivää ennen KOK nousu mediapaskannusta veromaksajien varoilla valekanpanjaa rummuttaa koko muuraveljien omistuksessa oleva lehdistäömme. Kukaan toimitta ei saa kirjoittaa kuin valvonnan jälkeen tärkeät aiheet on kielletty. Esim Olli Linholm Matti nykänebn on valemedia propagendaa asioiden pimittämiseksi.


    • eitästämaailmasta

      Ja minkähän takia ne nyt aikoisivat sitten tappaa MEIDÄT? Onpa outoa juttua.

      • stalkingtrolli

        Tällainen perustelematon pelottelu on ihan samaa stalking-juttua. Ja kenenkähän asialla oikein toimit tällaisella viestityksellä ja jatkuvilla nostoilla?!


      • tietäjätietääwrlwjerlkj

        Koska sitten kun joku haluaa syylliset vankilaan, tarvitaan todisteita ja todistajia. He aikovat tappaa todistajat. Oletteko seuranneet yhtään mitä Trump on tehnyt?


    • vanhapiikasikanautaa

      kaikissa suvuissa kaikenikäisiä ihmisiä ja joka sukupolvella omat juttunsa erilaisine tuttupiireineen -harrastuksineen ja eri aiheineen - aineineineen myös.
      - osa porukoista aina sotien jälkeen syntyneissä huostaanotettuja erilaisten sosongelmien ja sairauksien vuoksi - minkä esm kansainvälisille rikosliigoille tavisihmiset voi tai erilaisten uhkailujen alle asettelemisille - jos ihan tyokseen ei tehtaile talous-ja vv -plus huumerikoksia työelämässä mukana olleena omana aikanaan - osa omankn suvun jäsenistä menehtynyt jo hyvinkin epäselvissä ja ronskia väkvaltaa edeltänessä tilanteissa nuorehkoina henkilöinä alle viiskymppisinä.
      Mitä muita pelonaiheita vielä keksisitte?

    • syökäähäntaas

      Mitä syitä niin raskauttavalle vihankohteeksi joutumisille ihmisillä yleensä
      - ? Useampienkin ihmisten terveystilanne ei ole niin vakaa kuin uskontojen saroilla annetaan ymmärtää - useimmat tapetut ihmiset yleensä jo etukäteen putsattu maallisista mammonoistaan ennen hirmutekoja - jopa suomalaisvanhuksetkin - eikä taviskansalla koskaan edes varoja oikeudenkäynteihin - varsinkaan tosi huoriks ja maailmanportoiks nimitellyillä raiskatuilla äideillä ja lapsilla.

    • yksitarkkailijavaan

      Mielenkiintoista miksi maassanne tapahtuva toiminta koitetaan siirtää täällä muualle, sekä kommentoidaan aiheeseen aivan omituisia.

      • vaimitensemeni

        Varmaan siksi, koska Ulvilan tapaus on jo osoittanut, että meillä on syyttäjälaitos ja oikeusviranoaiset, jotka hoitavat hommat kotiin ilman, että todistajia tarvitsee edes elimoida.


      • ertyethyur6yhu

        Juu Poliisilla täydet perseenuolenta valtuudet. Poliisin perseenuolentaan ei pidä puuttua pitää ymmärtää kun on virka mutta ei vehjuhejttä jolla yltää niin paha mielihä siitä tulee. Jos perseenuolentaan puuttuu on poliisi pahana pistää seurannan autoosi ja muurariveljet pikku kätyreineen aloittavat Gran stalkkaamisen. Pikku stalkkari on tärkeänä tehtävästää on hienoa olla virkaveljen pikku nilkkinä. Mikä sen hienompaa kun kunnolla kedehtia muita kun omat asiat ei oo mallillaan. tiettuy tämän toisen päässä se vika kun itsellä asioiden laita lisärahantarpeeseen. No makasshan isoveli hyvän palkkion jommasta joskus oikei vakuutusyhtiö välikäden kautta.


    • tietäjätietääwrlwjerlkj

      Minulla on vielä hyvin matkaa sataan viestiin tässä yksinpuhelussani. Täytyy pistää vähän vauhtia. Muuten tämä ketju hukkuu tuonne virtaan.

      • tietäjätietääwrlwjerlkj

        Alkuperäinen tietäjä tässä. Jännä, että joku vaivautuu kommentoimaan minun nimimerkilläni. Tai siis aivan arkipäivää stalkkereille.


    • tietäjätietääwrlwjerlkj

      Nosto

    • tietäjätietääwrlwjerlkj

      nosto

      • ajan.hermo

        Ei tuo gangstalking-juttu nostoilla selkene. Ajattelukyky on vain loppunut nostajalla ja urautuminen väärille raiteille jatkuu. Kelaa taaksepäin että huomaat missä itse olet ajautunut sivuraiteille.


      • tietäjätietääwrlwjerlkj

        Kiitos korvaamattomasta panoksestasi tähän ketjuun


      • Mantelitumake.rön
        tietäjätietääwrlwjerlkj kirjoitti:

        Kiitos korvaamattomasta panoksestasi tähän ketjuun

        Yksi gangStalkiningin uhri syyttää julkisesti Jari Aarniota siitä että hän on tavannut Jari Aarnion huumelähtyksen ostajana, rekkakuskin ominaisuudessa. Meni sitten sekin juttu kuin häkä päähän, kunnes viisaammat ja tietävämmät kirjoittivat että poliisilla on lain mukaan oikeus OSTAA huumetta, osana järjestäytyneen rikollisuuden tutkintaa.


    • 12345654321

      Aamun uutisotsikkoja: MTV: Aarnio voi olla Suomen kallein poliisi ja rikollinen.
      Suomi24: Taas mustalaiset huiputtavat ihmisiä.

    • tietäjätietääwrlwjerlkj

      nosto

    • espoonvainottu

      Tämä ihan vain testiluontoisena, edellisten hävitessä täältä vain harvojen ja valittujen saadessa niihin kommenttejaan läpi.

    • tietäjätietääwrlwjerlkj

      nosto

    • Ääteitä

      Nosto

    • moniamuotoja
    • tietäjätietääwrlwjerlkj

      nosto

      • oletkostalkkeri

        Taitaa olla sisäpiirisuhtet modeen,/ylläpitoon. Normaalisti tällaisia jatkuvia nostamisia ei ole hyväksytty.


      • tietäjätietääwrlwjerlkj

        ei ole


    • joukkohautameille

      No, jos hyväksytään niin pitkään kunnes osutaan asian ytimeen?

      Niinhän kävi Valkaman lavastusketjunkin kanssa.

      Kokeillaanpa seuraavaa meidän tappamistapaa. Tämä nyt sitten ei ole mikään salaliittoteoria, vaan täyttä faktaa, joka liittyy Euroopan Unioniin - tapahtui muuten samana päivänä kun leikkasi kiinni koko Euro-alueen Sepa-maksujärjestelmä. Oliko se muuten kyber-hyökkäys?

      Te ette ehkä ole seuranneet EU-tilanteen etenemistä kuten minä olen, joten muistakaa, että jos ei ole tietoa, ei silloin voi pelkkien luulojen ja kuvitelmien perusteella olla vastakkaistakaan mieltä. - Tai voi, mutta sillä mututuntumalla ei ole mitään katetta.

      Hän, Eija-Riitta Korhola oli 13 vuotta EU-meppinä, ja totesi tammikuussa 2016 verkkouutisissa olleessa artikkelissa:

      ”– Jälkikäteen olen aika shokissa siitä, että tämä kaikki on voinut tapahtua ja että olen ollut osa tapahtumasarjaa, vaikka yritinkin inistä vastaan. Mietin, miten kaikki on mahdollista? Siksikö, että politiikka on pohjimmiltaan retoriikkaa?”

      Mikähän tapahtumasarja hänelle selvisi? - Olla shokissa on sentään aika voimakkaasti ilmaistu.

      Joka tapauksessa se on jotakin mitä meille ei kerrota, se on varma. Toivon kuitenkin, ettei sillä ole mitään tekemistä Varsovan manifestin kanssa, joka on sama kuin Lissabonin sopimus, eli EU:n perustuslaki. Siinä nimittäin sanotaan, että meille tulee elinikäinen työ- ja/tai opiskeluvelvollisuus.

      Tulee jopa oikeus, että kaikki saavat koko elinikänsä opiskella.

      Oletteko huomanneet, että tällaista oikeutta olisi jollakin tavalla rajoitettu tähän asti? En minä ainakaan ole.

      Niinpä meidän elinikä tuleekin jatkossa olemaan vain sen mittainen kun pystymme tekemään työtä (fysiikka riittää) tai pystymme opiskelemaan (pää vielä pelittää). Onhan selvää, että joillakin voi fysiikka toimia, mutta pää ei enää toimi edes työntekoon, jos on vahvasti dementoitunut.

      Tämän vuoksi tässä manifestikohdassa on molemmat: työnteko- sekä opiskelupuoli.

      Mutta minä kuvittelin, että siihen olisi vielä pitkä matka, kunnes näin samalta päivältä valtioneuvoston sivuilta kuin oli tuo maksujärjestelmän kiinnileikkaus seuraavan paperin, jota yhteen sovitetaan nyt perustuslain kanssa.

      Mutta mitään ongelmiahan ei tule kansalaisten eliminoimisessa, koska tällainen mahdollisuus on tehty jo uuteen perustuslakiin - voidaan siis rajoittaa oikeutta elämään.

      Löysin laista kohdan, jossa sanottiin, että kaikki EU-määräykset tulevat suoraan valtioneuvostolle (presidentti plus ministerit), joilla on sitten se toimeenpanopakko. Aloin etsiä, että mistähän nämä määräykset löytyisivät, kun törmäsin yllättäen tähän paperiin.

      https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Kirjelma/Documents/E_13 2018.pdf

      Tämän syvemmälle ei enää natsisaksassa pääsekään... Mutta irlantilaisilla on poikkeuslaki ja oikeus elämään, sen ratifioi meidän presidenttimme.

      Finlex - Laki irlannin kansan huolenaiheista:

      ”Lissabonin sopimusta koskevista Irlannin kansan huolenaiheista Brysselissä 16 päivänä toukokuuta 2012 tehty pöytäkirja on voimassa 1 päivästä joulukuuta 2014 niin kuin siitä on sovittu.

      Eduskunta on hyväksynyt pöytäkirjan 21 päivänä toukokuuta 2013. Tasavallan presidentti on ratifioinut pöytäkirjan 14 päivänä kesäkuuta 2013. Ratifioimiskirja on talletettu Italian tasavallan hallituksen huostaan 26 päivänä kesäkuuta 2013.”

      Tämä pöytäkirja pitää sisällään tiedon, ettei irlantilaisten perusoikeuksia voida rajoittaa, kuten oikeutta elämään. Ilman tätä poikkeusta Irlanti olisi kieltäytynyt ratifioimasta Lissabonin sopimuksen.

      Kukahan päättää meidän dementoitumistason/oppimiskyvyn/työkyvyn? Kelan lääkäri? Vakuutuslääkäri? Tulee halvemmaksi eliminoida kaikki kyvyttömät kuin pitää turhia hengissä.

    • tietäjätietääwrlwjerlkj

      nostan

    • tukiryhmä

      G_stalkingin kohteiden tapaaminen Helsingissa lau 10.3.2018 klo 16.00. Paikka:ravintola Teerenpeli Kampin keskuksen vieressä. Aikaisemmin on tapahtunut 2. kerroksessa katetulla terassilla

      • tietäjätietääwrlwjerlkj

        Jos menet tapaamiseen niin levitä infoa. Itse en pääse.


      • tukiryhmä

        Kaikki vainotut tapaamiseen, jos vain on mahdollista päästä sinne.


      • vieläehtiihesasta

        Kello lähenee neljää.Olisipa kärpäsenä katossa tai valvontakameran vieressä.


    • espoonvainottu

      Ainoastaan täällä pystytään järjestämään "tapaaminen" mielenterveysongelmaisten, aina psykooseihin myös yhteiskunnan toimesta asti ajettujen ihmisten kanssa. Osa ei edes tunnista häntä kohtaan tekeillä olevia/ tehtyjä toimia järjestelmälliseksi vainoksi.
      Ikävä että jo itsemurhan tehneet eivät pääse, -ja koko lajia harrastava kirjo löytyy myös täältä kaikkien ihailtavaksi.

      • voivaintoivoa

        Tarkoitatko" täällä" sanalla suomi24 keskusteluja? Vai Espoota.

        Kävin muutaman kerran Teerenpelissä. Oli mukavaa/valaisevaa nähdä livenä ihmisiä, joiden tekstejä on lukenut netissä.

        Järkyttävän hullua porukkaa ovat, vaikka toisaalta täysjärkisiä. - En menisi enää maksustakaan siihen porukkaan.

        Minä näitä ilmoituksia kirjoittelin. Piti ensin panna vain Hesan, Espoon ja Vantaan palstoille. Hesasta poistettiin. Vantaan ja Espoon palstoilla hiljaiseloa. Panin Lahden, Tampereen ja Turun palstoille, Vain Turkuun jäi. Sitten muutama radanvarsipaikka. - Kun Ajatuksia gang stalkingista 3 -ketjuun tuli trolli/stalkkeri spammaamaan ketjua tukkoon, kävi kimppuuni, imelästi teki yhteistyötä TargetedFinnin eli ent. TiFin eli Indietargetin kanssa, provosoiduin niin, että panin ilmoituksen sinnekin. Useita lopulta.


        Ihan viaton tarkoitukseni alun alkaen oli, että tällä konstilla muutama vainottu saisi kontaktia muihin. Ehkä vaihtaisi yhteystietoja jonkun kanssa.


      • pitääedesyrittää

        Jos ei yhtään uutta tapausta tapaamiseen mene, on näillä ilmoituksilla kuitenkin ollut jotakin pientä informatiivista merkitystä: vaino ja vainotut ovat todellisuutta Suomessakin.


      • kerroajatuksistasi

        Olisiko Espoon vainotulla mitään ideaa siihen, miten saisi tietoa vietyä sellaisille henkilöille, jotka eivät tiedä olevansa vainottuja.

        Olin ollut pitkään vainottu, muut muuallakin tiesivät sen. Sitten kun jouduin niin pahan hyökkäyksen kohteeksi, että paikkakunnan suomi24 palstalle kirjoitin varoituksen, ettei minua saa katsoa silmiin. koska se aiheutta pään pimenemisen ja jalkojen menemisen alta. - Nyt kun olin keskustelupalstalla, sinne tultiin kertoman gang stalking vainosta ja annettiin linkkejä. - Kyllä valkeni samantin itselle.

        Virallinen media vaikenee asiasta. - Olisiko yksi mahdollisuus valistaa terveydenhuoltohenkilökuntaa.


    • tietäjätietääwrlwjerlkj

      Nosto

    • tietäjätietääwrlwjerlkj

      Hei, jo 45 kommenttia. Yksinpuheluni lähestyy puolta väliä siitä sadan viestin tavoitteesta. Vähän aikaa kun vielä nostelen ja höpöttelen, niin kyllä se satanen täyttyy!

      • espoonvainottu

        Syvin pahoitteluni, että häiritsen täällä yksinpuheluasi.
        Gang Stalkingin yksi tarkoitus on ohjataa julkisuudessa täysin mielisairasta toimintaa milloin mihinkin suuntaan.
        Hyvin on Profiloitu Syrjäytyneet, Dokut ja aina Eläkeläisistä lähtien tähän häiriintyneeseen toimintaan, ollen ilmeisesti näin yhdessä yhteiskunnan asialla.


      • tietäjätietääwrlwjerlkj

        Ei ollut ketjun aloittajan kirjoittama kommentti vaan jonkun toisen. Jokainen voi itse tykönänsä miettiä millaiset ihmiset esiintyvät jonain toisena.


      • Anonyymi

        Miten niin mielisairasta toimintaa, Espoon vainottu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten niin mielisairasta toimintaa, Espoon vainottu?

        kefottas siirttään nää kesksutelut muualle nåitten tasien palstlata pois-

        nämähän on ihan niitä sakkia joka mielenkontrollia- ja joukkovainoa tekee...

        enemmin vaikka salaliisstto- mutta pon myös ihmisoikeudet, maailman menoa, jne palstoja


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kefottas siirttään nää kesksutelut muualle nåitten tasien palstlata pois-

        nämähän on ihan niitä sakkia joka mielenkontrollia- ja joukkovainoa tekee...

        enemmin vaikka salaliisstto- mutta pon myös ihmisoikeudet, maailman menoa, jne palstoja

        siis näitten natsien palstalta pois


    • Domestitcos

      Toivottavastiking Kelaking hiffaa kusta kysee. Muuten olen sitä mieltä, että deadwalking on kiellettäväking.

    • ettäniin

      Täältä on hävinnyt yksi viesti jälkiä jättämättä. Siinä joku kertoi olleensa laaja-alaisen migeenin takia tutkimuksissa. Oli puhuttu somatiaatiosta

      Se kuulemma pahentaa tilannetta. - Jos ihminen on jatkuvassa hälytystilassa, se helpottaa ja tehostaa e-häirintää. E-häirintä pahentaa migreeniä.


      Ja meidäthän pidetään hälytystilassa.

    • espoonvainottu

      Euroopan komissio oli kieltämässä näitä jo vuonna -99, mutta veti ne kaikessa hiljaisuudessa pois.
      http://www.bugsweeps.com/info/electronic_harassment.html

      Tässä jo yli kolmekymmentä vuotta vanhaa tarinaa, mikä myös poistunut täältä Gang Stalkking keskustelujen poistojen yhteydessä. -ja vahvasti läsnä tässä maanne viranomaistenkin tukemassa toiminnassa.

    • Mantelitumake.rön

      Ilmeisesti gang stalking-häirintä osui niin lähelle Trevocin ydinosaamista että totuus ja muu senkaltainen pikkusälä siirrettiin syrjään jotta Aarnio, Patama ja Viitanen saatiin tuomittua. Eikä ollenkaan heidän tekojensa perusteella oikeasti vaan kirjanpitoseurannan perusteella.

      • tietäjätietääwrlwjerlkj

        Voisitteko te kommentoivat joskus kirjoittaa jotain mistä ymmärtää mitä siinä sanotaan? Tosin eipä tätä keskustelupalstaa turhaan kutsuta Suoli24:ksi


      • vähänerityinenketjuon

        En minäkään kaikkea ymmärrä, vaikka olen ollut vainon kohteena jo luoja ties kuinka kauan. Tuolta tuon viimeisimmän linkin vilkaisin ja ajattelin, etten jaksa syventyä. Monenlaisia ihmisen kiusaamis- ja kiduttamiskeinoja on.


      • espoonvainottu

        Mukava että valaisit asian ydintä joka sai kumminkin kommentoimaan.
        Alalle vihkiytyneenä voit varmasti valaista kansalaisille ettei linkin lopussa olevasta sängystä edes ole mitään apua äänihäirinnän ollessa vielä toiminnassa vahvasti mukana.
        Taktisia ja teknisiä toimia, jonka oikeudenkäynnit todella käytiin suljetuin ovin yhteiskunnan näin kieltäen tapahtuvan ohjaillessa myös toimintaa pelkillä tuomioillakin vahvasti muualle.
        Ulkomaille ja sen kansalaisille oikeusvaltiota esittävä maa oikeasti puistattaa.


      • etoleainoa

        Lähinnä yritin estää jotakin nettioliota rääpimästä.

        Minä olen se Riksun vainottu . Vaino on alkanut 20 v.sitten. Saatiin melkein jo tuhottua, haudalla jo tansstiin. - Sitten palasin tavisten maailmaan. - Piti ruveta tuhoamaan uudelleen.

        Nyt olen kirjoitellut raportteja vainostani. 34 raporttia tehtynä. Jatkan sitä mukaa kuin sielu sietää.

        Yhtä en tee. En täällä esitä suurinta uhria ja mitätöi sillä muita vainottuja tai asiaa ihmetteleviä taviksia.

        Rupea sinäkin kirjoittamaan selvällä suomen kielellä vainosi tarinaa, historiaa.


      • taassirisee

        Olen "kokemusasiantuntija". olen opiskellut elektroniikkaa sen, mitä on ollut pakko omien häirintöjen ymmärtämiseksi. Kun on uutta tullut, olen netissä kysynyt, mitäs tämä sitten on, miten ne tämän tekee. Varsinkin peacepinkissä olen saanut hyviä vastauksia ja linkkjä


      • espoonvainottu
        etoleainoa kirjoitti:

        Lähinnä yritin estää jotakin nettioliota rääpimästä.

        Minä olen se Riksun vainottu . Vaino on alkanut 20 v.sitten. Saatiin melkein jo tuhottua, haudalla jo tansstiin. - Sitten palasin tavisten maailmaan. - Piti ruveta tuhoamaan uudelleen.

        Nyt olen kirjoitellut raportteja vainostani. 34 raporttia tehtynä. Jatkan sitä mukaa kuin sielu sietää.

        Yhtä en tee. En täällä esitä suurinta uhria ja mitätöi sillä muita vainottuja tai asiaa ihmetteleviä taviksia.

        Rupea sinäkin kirjoittamaan selvällä suomen kielellä vainosi tarinaa, historiaa.

        Että muutaman vuoden jälkeenkin vielä harmittaa etten tullut tänne nytkään puhumaan paskaa eri nimimerkkien takana.
        Miten vaikuttaa että kyseinen, mielestäsi "rääpivä nettiolio" löytyy sieltä ihan peiliin katsomalla, todellista informaatiota tänne jakavien sijaan.

        http://www.peoplecooker.com/

        Tältä ilmiöltä eivät tosiaan tule lapsennekaan välttymään.
        Ei ole menneet ihan hukkaan kaikki täältä puolen miljoonan keskustelun joukosta aiemmin jostain syystä poistetut Gang stalkingia koskevat sivustot.


      • senkunraivoat

        Nyt ensin, kiitos hyvästä linkista. Avasin sen ja otin kopion. Tulen käyttämään hyväksi, kun levitän tietoa vainosta.

        Ihmettelen Espoon vainotussa herättämään raivoa. -Siis olen ollut vainon ohteena 20 v Vasta vuonna 2015 muut vainotut saivat minuun kontaktin ja kertoivat, minkä nimisestä hommasta on kyse. - Koko some oli minulle uutta, kun suomi 24: ssä rupesin tietoa keräilemään.

        En voi kuin kertoa omista kokemuksista, ei tieto-taito riitä muuhun. Olen kyllä palstoilla julkaissut suometamaani Mark Richin kirjaa, kokoamaani tietoa infraäänihäirinnästä, jonka kohteeksi jouduin, ym.

        Eilen yritin viedä yhteen mediaan pakettia, jonka sisällä oli 34 raporttia vainooni liittyen pari kopio elektronisesta häirinnästöä ja gs:stä. Stalkkerit ilmaantuivat jo junaan ja ko. rakennuksessa oltiin vastassa. Piti jättää paketti eräälle tiskille henkilölle, joka ei sitä perille toimita..

        Teen parhaillaan uusia suunnitemia.

        Silti edelleen olen sitä mieltä,kannattaisi kirjoittaa oma vainohistoriansa . Koottuina useammalta vainotulta, ne kertoisivat Suomen tilanteesta.


      • lisäätulossa

        Kirjoitan tähän luettelon tähän asti kirjoittamistani raporteista:

        Elektroninen häirintä pakkohoidon eli heinäkuun puolivälin 2017 jälkeen

        infraäänihäirintä

        yhden aikauden loppu

        raportti mikroaalto- ja infraääniraiskaamisesta

        yhden aikakauden loppu ( selonteko runnomisesta sairaalakuntoon)

        pitkäaikaisen univajeen aiheuttaminen

        vainon kohten asuminen

        myrkyttäminen, huumaaminen, ja lääkkeet gang stalkingin keinoina

        tapaturmien, rahanmenon, traumojen ja post traumaattisen stressioireyhtymän aiheuttaminen

        meluhäirintä

        julkisilla paikoilla stalkkaaminen

        oma auto ja sen käyttämiseen liittyvä stalkkaminen

        gang stalkin uintiharastukseen liittyen

        joogaharrastuksen tuhoaminen

        hiukset ja kampaajat

        terveydenhoito

        hammashoito

        tietokone

        S-ryhmän ja K-ryhmän kaupoissa asiointi

        puhelujen kaappaaminen jakaikkien kuultavaksi paneminen

        eläinrääkkäyksen liittäminen osaksi gang stalking vainoa

        häirintä e-aseella ammuskelu kaikissa taidenäyttelyissä

        poliisi/pelastuslaitos/oikeusministeriö


      • kukintaaplaatyylillään

        Parhaillaa kerään tietoa mind control -kokemuksistani, ym vastaavasta.

        Teen yhteenvetoa eristämisestä, mustamaalaamisesta, matkimisesta, ym.muista sen kaltaisista jutuista.


      • eiviitsikatsoapeiliin

        Niin kokoan listan kaikista niistä tietämistäni jai tseeni kohdistetuista jutuista, jotka ihan tutkimustiedon mukaan ovat terveysriskejä/tuhoavat fyysistä terveytä. - Tulee pitkä lista


        Sitten on vielä mielenterveyden tuhoamislista tulossa.


      • varsinaisiaharhoja

        Sain juuri valmiiksi raportin otsikoltaan : AMYGDALA JA ITSESUOJELUOSASTO

        Hätkähtäminen, pelästyminen, taistelu - pako -reaktio, varuillaan olo, pelko, jne. Niitä aiheutetaan. Amygda joutuu olemaan yliaktiivinen. Sillä on seurauksensa.


      • muuallekinannettu

        Olen tänä keväänä käyttänyt hyväksi näitä raportteja.

        Huhtikuussa yöllstä e-häirintää pantiin kovemmalle teholle. Huumeet tulivat kuvaan mukaan,samoin se, että päivisin klo 9.00 -12-00 en voi olla kotonani sinne johdetun savun, käryn, sun muun kaasun takia. Sun muuta.

        Vein sosiaalikeskukseen ensin raportin viime keväältä , jolloin osallistuivat asioitteni hoitoon : häätö, asunnon haltuunotto ja pakkohoitoon vieminen.--.Taustatietoa etukäteen, jos taas "alkaa". Kyllä reagoivat. Vein myös infraäänihäirintäraportin.



        Rikospoliisille toimitin samat raportit taustatiedoksi. Mainitsin, ettei ole aikomusta tehdä rikosilmoitusta, mutta että hengenhädässä/paniikissa saatan taas jonkun surkean rikosilmoituksen raapia kasaan.

        Stalkkerit kostivat ja pitävät raivoisaa ilmetä naamallaan.


      • Pieni-liekki__
        muuallekinannettu kirjoitti:

        Olen tänä keväänä käyttänyt hyväksi näitä raportteja.

        Huhtikuussa yöllstä e-häirintää pantiin kovemmalle teholle. Huumeet tulivat kuvaan mukaan,samoin se, että päivisin klo 9.00 -12-00 en voi olla kotonani sinne johdetun savun, käryn, sun muun kaasun takia. Sun muuta.

        Vein sosiaalikeskukseen ensin raportin viime keväältä , jolloin osallistuivat asioitteni hoitoon : häätö, asunnon haltuunotto ja pakkohoitoon vieminen.--.Taustatietoa etukäteen, jos taas "alkaa". Kyllä reagoivat. Vein myös infraäänihäirintäraportin.



        Rikospoliisille toimitin samat raportit taustatiedoksi. Mainitsin, ettei ole aikomusta tehdä rikosilmoitusta, mutta että hengenhädässä/paniikissa saatan taas jonkun surkean rikosilmoituksen raapia kasaan.

        Stalkkerit kostivat ja pitävät raivoisaa ilmetä naamallaan.

        Tiedätkö, ketkä ovat stalkkereitasi ja miksi he stalkkaavat sinua? Onko sinulla ketään henkilöä, johon tosiasiallisesti luotat?


      • Anonyymi

        Heh, siinäpä hiukan mietittävä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Heh, siinäpä hiukan mietittävä.

        salaliittopalstalla on uusi ketju: minkälaisia ovat stalkkerit ja heidän pomonsa-

        Käy lukemassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        salaliittopalstalla on uusi ketju: minkälaisia ovat stalkkerit ja heidän pomonsa-

        Käy lukemassa.

        Joo, taidanpa pistäytyä.
        Sinänsä tämä minun kommenttini ei mitenkään liity pieneen liekkiin vaan mantelitumake.rön- viestiin.
        Nämä viestit hyppelee nykyään miten oikolukija tahtoo. Vähän vaihtelua tylsiin vanhoihin uriin kangistuneille.


      • Anonyymi

        Vastaus kommenttiini löytyi kaukaa, sattumalta huomasin. Minä halusin kirjoittaa Trevoctuomiosta.
        Vastaaja halusi kirjoittaa Peter Fryckmanista ja Haagin tuomioistuimen viivyttelystä.
        On tuo EIT-tuomio Alin ja Noor in tapauksesta nyt ajankohtaisempi. Mihin lie nyt tämä kommentti liitelee?


    • läheltäonpitänyt

      Tämä ketju ei ole suolta. On niin vakavaa asiaa, että on akko vähän peitellen ja linkkeihin viitaten kirjoittaa. Ei ole turvallista kertoa, men on yritetty tappaa.

      • tietäjätietääwrlwjerlkj

        Eikö se kertominen lisää turvallisuutta?


    • luuseritliikkeellä

      Haistakaa paska te kaikki. Kuka teistä oikeesti on ollut edes vainottuna?! Minä paljastin tonkimalla korkeantason korruption - ehkä tiesin mitä tein, ehkä en tiennyt, mutta sitä en tiennyt, että miten isot kengät oli koko jutun takana.

      15 vuotta olin totaalisesti vainottuna, pahoinpideltynä, eristettynä, syylliseksi lavastettuna - jumalauta kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä henkisen kidutuksen ohella. Annoinko periksi?

      No, en helvetissä - tekisin kaiken saman uudestaan - mutta minun korvieni väliin eivät tule, se on minun omaisuuteni - annoin kaiken aineellisen ja koko elämäni, mutta päätäni en anna.

      Ihmettelen, että eivät tappaneet - tai yrittivät nälkään, mutta eivät onnistuneet - ilmeisesti ajattelivat, että kiduttaminen - niin fyysinen kuin henkinenkin - olisi ollut jotenkin karmeampaa. Ei ollut. Ihmisen kiduttamisella on raja, jossa lähtee taju. Minun tappaminen ei olisi ollut heille mikään ongelma - takuuvarmasti kukaan ei olisi tutkinut.

      Tympeää lukea teidän juttujanne henkisistä kärsimyksistänne: maksakaa ensin koko hinta ja valittakaa vasta sitten!

      • itsevastuu

        Tuntuu tosi typerältä lukea jostakin migreenistä, ganstalkkauksen HÄIRINÄSTÄ ja ihmiset on jo sekaisin kuin seinäkello pelkästä jonkun katsomisesta! Sekö se teidän hinta on tästä ollut, että olette antaneet jonkun viedä aivonne, jotta teidän aivonne vie sen jälkeen teitä yksnolla?! Ymmärrättekö te, että teidän kapaisteettinne ylipäätän selvitä elämästä on niiden kahden korvan välissä, jotka ovat eri puolilla kalloa, ja te päästätte sinne jonkun HÄIRITSEMÄÄN?! Minulle on 15 vuodessa kehittynyt niin umpiluukallo, ettei sitä yksikään HÄIRINTÄ edes läpäisisi! Katsokaa peiliin!


      • ihantrolliolet

        Joku osaa uhriutua oikein kunnolla..


      • eioleollutvesikidutusta

        Älä sitten lue, jos tympäisee.


      • tietäjätietääwrlwjerlkj

        Haluatko kertoa tarkemmin keitä nämä isokenkäiset olivat ja mitä tapahtui? Saattavat olla samat isokenkäiset jotka harjoittavat gang stalkingia tänä päivänäkin.


      • saasnährätää

        Kuulehan sinä Mantelitumake.rön. Jo vuosia sitten huhuttiin, että Suomen valtio tulee joutumaan Haagin kansainväliseen rikostuomioistuimeen pankkikriisikuvioistaan. Tuolloin se tuntui aivan uskomattomalta väitteeltä. Valtiohan saa tehdä ihan mitä tahansa - kuten on nähty - ja siellä tasolla saa luvallisesti kokoustaa vaikka kaiken maailman konklaaveissa koko Korkein oikeuskin etukäteen ja määrätä kuka tuomitaan ja mistä tuomitaan.

        Haagissa kävi pari vuotta sitten oikein valtakunnansyyttäjä joukkoineen liittyen BUK-EPISODIIN, eikä asiasta ole sen koomin uutisoitu sanallakaan - aivan kuin koko valtuuskunta ei olisi koskaan edes palannut takaisin. Mitään selvyyttä käynnistä ei missään vaiheessa annettu, ja kaikki varmaan ovat jo unohtaneet niin bukit kuin muutkin hilpetöörit.

        Samaan aikaan on seurattu Ulvila sirkusta vai farssiko se oli - ja merkillistä Aarnio-operaatiota - mutta tuomioita jaetaan vain sitä, jos joku on vaklannut rekistereitä. Tai vaihtoehtoisesti kuka on pannut ja kenen nimen mihin. - Onkohan kuvio saamassa nyt jatkoa? Mutta pääasia on tietysti jälleen se, ettei vain Suomen kansa ymmärrä mistään mitään, sen kun tappelee keskenään ja muistaa olla maailman onnellisimpia, kun käsketään.

        Joko hallitus on gang stalkannut kaikki niin polvilleen,ettei kukaan jaksa kiinnostua mitä todella Haagissa tapahtuu?! No onko sen väliä - ei me kuitenkaan saada mistään mitään tietää.

        Nimittäin nyt Suomi valtiona on todentotta haastettu Haagiin - ei ilmeisesti ole löytynyt tällä kertaa ketään sopivaa A-kirjaimella alkavaa...

        "Liikemies Peter Fryckman tulee vaatimaan Suomen valtiolta kymmeniä miljoonia euroja omaisuutensa menettämisestä.

        Liki kolmekymmentä vuotta takaperin tehtyjen ns. Kouri-kauppojen jälkiselvittelyt jatkunevat Haagin välitystuomioistuimessa.

        Kouri-kaupoissa aikoinaan bulvaanina toiminut liikemies Peter Fryckman on saanut oikeusministeri Jari Lindströmiltä luvan viedä vaatimuksensa Haagin käsiteltäväksi.

        Iltalehden tietojen mukaan Lindstömin suostumus on sittemmin aiheuttanut harmaita hiuksia oikeusministeriössä.

        Ministeriöllä ei ole haluja päästää Fryckmania nostamaan kannetta valtiota vastaan Haagin välitystuomioistuimessa, koska halukkaita kanteen nostajia voisi sen jälkeen olla iso liuta.

        Fryckmanin asiassa on kyse monimutkaisesta tapahtumaketjusta. Vahvasti tiivistettynä asiat etenivät näin:

        Kouri-kauppojen vyyhtiin liittyen Fryckman istui lähes neljä vuotta vankilassa ja menetti huomattavan omaisuuden. Fryckmanin vaatimus valtiolta tulee olemaan mittava. Vaatimusta Suomen valtiota vastaan ajaa oikeustieteen tohtori Kari Uoti.

        - Vaatimus tulee olemaan suuri, kymmeniä miljoonia euroja, Uoti sanoo.

        Fryckman ja Uoti ovat tehneet välimiesmenettelyn käynnistämisilmoituksen helmikuun puolenvälin jälkeen. Valtion vastausaika ilmoitukseen loppuu ensi viikolla.

        1980-luvun lopulla suomalaiset pankkijätit Kansallis-Osake-Pankki KOP ja Suomen Yhdyspankki SYP kävivät kiivasta taistelua ja valtasivat toistensa nurkkia.

        Valtauksissa käytettiin apua bulvaaneja, muun muassa sijoittaja Pentti Kouria ja liikemies Peter Fryckmania. KOP lainoitti Fryckmania enimmillään lähes 600 miljoonalla markalla, joilla hän osti SYP:n osakkeita.

        - Fryckman katsoo, että hänellä ei ole ollut mahdollisuutta saada Suomessa oikeutta, siksi hän vei asian Haagiin, Uoti sanoo."

        http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201803152200810146_u0.shtml

        Kokeilkaahan siellä mediassa, että mitenkähän pieneksi saatte tämän vähäteltyä.


      • perustietoa
        saasnährätää kirjoitti:

        Kuulehan sinä Mantelitumake.rön. Jo vuosia sitten huhuttiin, että Suomen valtio tulee joutumaan Haagin kansainväliseen rikostuomioistuimeen pankkikriisikuvioistaan. Tuolloin se tuntui aivan uskomattomalta väitteeltä. Valtiohan saa tehdä ihan mitä tahansa - kuten on nähty - ja siellä tasolla saa luvallisesti kokoustaa vaikka kaiken maailman konklaaveissa koko Korkein oikeuskin etukäteen ja määrätä kuka tuomitaan ja mistä tuomitaan.

        Haagissa kävi pari vuotta sitten oikein valtakunnansyyttäjä joukkoineen liittyen BUK-EPISODIIN, eikä asiasta ole sen koomin uutisoitu sanallakaan - aivan kuin koko valtuuskunta ei olisi koskaan edes palannut takaisin. Mitään selvyyttä käynnistä ei missään vaiheessa annettu, ja kaikki varmaan ovat jo unohtaneet niin bukit kuin muutkin hilpetöörit.

        Samaan aikaan on seurattu Ulvila sirkusta vai farssiko se oli - ja merkillistä Aarnio-operaatiota - mutta tuomioita jaetaan vain sitä, jos joku on vaklannut rekistereitä. Tai vaihtoehtoisesti kuka on pannut ja kenen nimen mihin. - Onkohan kuvio saamassa nyt jatkoa? Mutta pääasia on tietysti jälleen se, ettei vain Suomen kansa ymmärrä mistään mitään, sen kun tappelee keskenään ja muistaa olla maailman onnellisimpia, kun käsketään.

        Joko hallitus on gang stalkannut kaikki niin polvilleen,ettei kukaan jaksa kiinnostua mitä todella Haagissa tapahtuu?! No onko sen väliä - ei me kuitenkaan saada mistään mitään tietää.

        Nimittäin nyt Suomi valtiona on todentotta haastettu Haagiin - ei ilmeisesti ole löytynyt tällä kertaa ketään sopivaa A-kirjaimella alkavaa...

        "Liikemies Peter Fryckman tulee vaatimaan Suomen valtiolta kymmeniä miljoonia euroja omaisuutensa menettämisestä.

        Liki kolmekymmentä vuotta takaperin tehtyjen ns. Kouri-kauppojen jälkiselvittelyt jatkunevat Haagin välitystuomioistuimessa.

        Kouri-kaupoissa aikoinaan bulvaanina toiminut liikemies Peter Fryckman on saanut oikeusministeri Jari Lindströmiltä luvan viedä vaatimuksensa Haagin käsiteltäväksi.

        Iltalehden tietojen mukaan Lindstömin suostumus on sittemmin aiheuttanut harmaita hiuksia oikeusministeriössä.

        Ministeriöllä ei ole haluja päästää Fryckmania nostamaan kannetta valtiota vastaan Haagin välitystuomioistuimessa, koska halukkaita kanteen nostajia voisi sen jälkeen olla iso liuta.

        Fryckmanin asiassa on kyse monimutkaisesta tapahtumaketjusta. Vahvasti tiivistettynä asiat etenivät näin:

        Kouri-kauppojen vyyhtiin liittyen Fryckman istui lähes neljä vuotta vankilassa ja menetti huomattavan omaisuuden. Fryckmanin vaatimus valtiolta tulee olemaan mittava. Vaatimusta Suomen valtiota vastaan ajaa oikeustieteen tohtori Kari Uoti.

        - Vaatimus tulee olemaan suuri, kymmeniä miljoonia euroja, Uoti sanoo.

        Fryckman ja Uoti ovat tehneet välimiesmenettelyn käynnistämisilmoituksen helmikuun puolenvälin jälkeen. Valtion vastausaika ilmoitukseen loppuu ensi viikolla.

        1980-luvun lopulla suomalaiset pankkijätit Kansallis-Osake-Pankki KOP ja Suomen Yhdyspankki SYP kävivät kiivasta taistelua ja valtasivat toistensa nurkkia.

        Valtauksissa käytettiin apua bulvaaneja, muun muassa sijoittaja Pentti Kouria ja liikemies Peter Fryckmania. KOP lainoitti Fryckmania enimmillään lähes 600 miljoonalla markalla, joilla hän osti SYP:n osakkeita.

        - Fryckman katsoo, että hänellä ei ole ollut mahdollisuutta saada Suomessa oikeutta, siksi hän vei asian Haagiin, Uoti sanoo."

        http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201803152200810146_u0.shtml

        Kokeilkaahan siellä mediassa, että mitenkähän pieneksi saatte tämän vähäteltyä.

        Kannattaa varmana lukea tuon linkin kommenttiosiokin...


      • Mantelitumake.rön
        perustietoa kirjoitti:

        Kannattaa varmana lukea tuon linkin kommenttiosiokin...

        Lindström onkin jo ilmeisesti saanut poliittisen synninpäästön kun on nykyään vain työministeri.
        Mantelitumake rönsyilee on vastaus nimimerkille PedoAuer mutta keskustelu ei toimi koska Mantelitumake .rön ei vaivaudu rekisteröitymään Murha Infoon.


      • täydennettylista

        Katsoin tuon Haagin pysyvän välitystuomistuimen wikilinkin.Siellä oli lista tapauksista, joita on jo käsitelty - lisäsin nyt tämän viimeisen.

        Yhdysvallat vs Meksiko (1902)
        Ruotsi vs Norja (Grisbådarna-alueen merirajakiista)[10] (1909)
        Ranska vs Britannia (tapaus Savarkar) (1911)
        Yhdysvallat vs Hollanti (Miangas-saarten kiista) (1928)
        Eritrea vs Jemen (Hanish-saarten kiista) (1999)
        Belgia vs Hollanti (Rauta-Reinin-rautatien kiista)[11] (2005)
        Barbados vs Trinidad-Tobago (merirajakiista) (2006)
        Eritrea vs Etiopia (Eritrea–Etiopia sota) (2009)
        Sudan vs Sudanin vapautusarmeija (Abyein kiista) (2009)
        Bangladesh vs Intia (Bengalinlahden merirajakiista)[12] (2014)
        Mauritius vs Britannia (Chagossaarten suojelualuekiista) (2015)
        Filippiinit vs Kiina (Etelä-Kiinan meren aluekiista) (2016)
        Italia vs Intia (Enrica Lexie -tapaus, vireillä)
        Kroatia vs Slovenia (rajakiista, vireillä)
        Frycman vs Suomi


      • Anonyymi
        perustietoa kirjoitti:

        Kannattaa varmana lukea tuon linkin kommenttiosiokin...

        Sorry, ohi on tämä kuulemiskehoitus mennyt viime vuoden maaliskuussa.
        No ei paljon ole menetetty, ohi menee aihe edelleen. Lehdistä tuttuja nimiä. Mutta 1980- luvulla oli ruuhkavuodet, lapset pieniä ja ansiotyökin oli hoidettava. En ehtinyt juurikaan senaikaisiin juridisiin tai taloudellisiin ongelmiin perehtyä. Nyt on myöhäistä edes yrittää vaikka aikaa olisikin.
        Ohi on, mitään en voi korjata.


    • ainavaanstalkkausta

      Eipäs unohdeta tätä ketjua.

    • tietäjätietääwrlwjerlkj

      nosto. Tulkaa vastaamaan kysymyksiin

      • Anonyymi

        Vielä pari vuotta sitten asioita voi saada pohdintaan nostolla. Nyt sekin juttu on mennyt päinvastaiseksi.
        Allapito on nyt valuuttaa. Louhinta rulettaa...


    • Yksi.kerrallaan

      Mikä kysymys nyt vaatii vastausta?

      • tietäjätietääwrlwjerlkj

        Tämän kirjoittajalta haluaisin lisätietoja

        "Haistakaa paska te kaikki. Kuka teistä oikeesti on ollut edes vainottuna?! Minä paljastin tonkimalla korkeantason korruption - ehkä tiesin mitä tein, ehkä en tiennyt, mutta sitä en tiennyt, että miten isot kengät oli koko jutun takana.

        15 vuotta olin totaalisesti vainottuna, pahoinpideltynä, eristettynä, syylliseksi lavastettuna - jumalauta kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä henkisen kidutuksen ohella. Annoinko periksi?

        No, en helvetissä - tekisin kaiken saman uudestaan - mutta minun korvieni väliin eivät tule, se on minun omaisuuteni - annoin kaiken aineellisen ja koko elämäni, mutta päätäni en anna.

        Ihmettelen, että eivät tappaneet - tai yrittivät nälkään, mutta eivät onnistuneet - ilmeisesti ajattelivat, että kiduttaminen - niin fyysinen kuin henkinenkin - olisi ollut jotenkin karmeampaa. Ei ollut. Ihmisen kiduttamisella on raja, jossa lähtee taju. Minun tappaminen ei olisi ollut heille mikään ongelma - takuuvarmasti kukaan ei olisi tutkinut.

        Tympeää lukea teidän juttujanne henkisistä kärsimyksistänne: maksakaa ensin koko hinta ja valittakaa vasta sitten!"


      • lakikutenluetaan

        Et tietenkään voi saada tietoja - siksi toiseksi kyse ei edes ole nimistä, vaan jäjestelmästä. Voit ostaa itsellesi hyödyn - voit toimia niin kuin haluat - mutta jos et maksa - tai et tiedä, että pitää maksaa - niin maksat sakkoina suuren summan, vaikka olisit tehnyt oikein ja lain mukaan. Järjestelmä pyörii idealla, että ei ole merkitystä sillä tekeetkö (lain mukaan) oikein vai väärin - vaan sillä, että jos sanotaan, että olet tehnyt väärin, niin olet tehnyt väärin. Ymmärrätkö? Tämä järjestelmä edellyttä sitä, että käytössä on koko ajan kahdet rattaat - jos teet toisen tai toisen, olet tehnyt väärin, jos et ole maksanut etukäteen - ja jos olet maksanut, voit tehdä miten haluat. Todistin tällaisten kaksien rattaiden olemassaolon, ja siitä tietysti oli vahinkoa kaikille - järjestelmästä taloudellisesti hyötyville ja siitä etua saaville käyttäjille. Mutta ongelma oli se, että järjestelmästä oman hyödyn lisäksi pystyi ostamaan myös vahinkoa toiselle - lain ja oikeudenmukaisuuden kanssa sillä ei ollut mitään tekemistä.


      • vaintaivasrajana
        lakikutenluetaan kirjoitti:

        Et tietenkään voi saada tietoja - siksi toiseksi kyse ei edes ole nimistä, vaan jäjestelmästä. Voit ostaa itsellesi hyödyn - voit toimia niin kuin haluat - mutta jos et maksa - tai et tiedä, että pitää maksaa - niin maksat sakkoina suuren summan, vaikka olisit tehnyt oikein ja lain mukaan. Järjestelmä pyörii idealla, että ei ole merkitystä sillä tekeetkö (lain mukaan) oikein vai väärin - vaan sillä, että jos sanotaan, että olet tehnyt väärin, niin olet tehnyt väärin. Ymmärrätkö? Tämä järjestelmä edellyttä sitä, että käytössä on koko ajan kahdet rattaat - jos teet toisen tai toisen, olet tehnyt väärin, jos et ole maksanut etukäteen - ja jos olet maksanut, voit tehdä miten haluat. Todistin tällaisten kaksien rattaiden olemassaolon, ja siitä tietysti oli vahinkoa kaikille - järjestelmästä taloudellisesti hyötyville ja siitä etua saaville käyttäjille. Mutta ongelma oli se, että järjestelmästä oman hyödyn lisäksi pystyi ostamaan myös vahinkoa toiselle - lain ja oikeudenmukaisuuden kanssa sillä ei ollut mitään tekemistä.

        Ja saat ihan itse käyttää mielikuvitustasi ja miettiä, että mihin (kaikkeen) tällaisen järjstelmän voisi rakentaa...


      • tietoa.kaipaava
        lakikutenluetaan kirjoitti:

        Et tietenkään voi saada tietoja - siksi toiseksi kyse ei edes ole nimistä, vaan jäjestelmästä. Voit ostaa itsellesi hyödyn - voit toimia niin kuin haluat - mutta jos et maksa - tai et tiedä, että pitää maksaa - niin maksat sakkoina suuren summan, vaikka olisit tehnyt oikein ja lain mukaan. Järjestelmä pyörii idealla, että ei ole merkitystä sillä tekeetkö (lain mukaan) oikein vai väärin - vaan sillä, että jos sanotaan, että olet tehnyt väärin, niin olet tehnyt väärin. Ymmärrätkö? Tämä järjestelmä edellyttä sitä, että käytössä on koko ajan kahdet rattaat - jos teet toisen tai toisen, olet tehnyt väärin, jos et ole maksanut etukäteen - ja jos olet maksanut, voit tehdä miten haluat. Todistin tällaisten kaksien rattaiden olemassaolon, ja siitä tietysti oli vahinkoa kaikille - järjestelmästä taloudellisesti hyötyville ja siitä etua saaville käyttäjille. Mutta ongelma oli se, että järjestelmästä oman hyödyn lisäksi pystyi ostamaan myös vahinkoa toiselle - lain ja oikeudenmukaisuuden kanssa sillä ei ollut mitään tekemistä.

        Kiinnostaisi tosiaan tietää missä asioissa ja miten tällainen on mahdollista?


    • siisonkomuitakuinminä

      Missä voii tavata oikeasti gang stalking vainottuja, eikä vaan jotakin lapsesta asti puhetta päässään kuulleita taipoliisin ärsyttäneitä lentolehtisen jakajia.

      • tietäjätietääwrlwjerlkj

        En tiedä


      • SofiaaifoS

        Facebookissa on ryhmä nimeltään Targeted Individuals International jossa on yli 5000 jäsentä kaikkialta maailmasta, ryhmässä keskustellaan englanniksi. Mutta on myös suomalaisille ryhmä nimeltään New World Order:in vainon kohteiden verkko(targeted individuals) johon itsekin kuulun ja jossa on tällä hetkellä 197 jäsentä.
        Olen tavannut muita suomalaisia TI's kaksi kertaa Kampissa ravintola Teerenpelissä, jossa meillä on kerran kuukaudessa vertaistukitapaaminen. Seuraava tapaaminen on luultavasti 14.04.2018 klo 16.00, koska se on aina kuukauden joka toinen lauantai.. Kannattaa liittyä Facebookissa ryhmään New World Order:in vainon kohteiden verkko, koska sieltä tulevat nämä tiedot.


    • Hyödytön

      Turvallisuuspalvelu ja poliisi pyörittää huumekauppaa ja syöttää teille salaa mömmöjä. PerusFasistien tapa poistaa ihmisiä liikenteestä ja työelämästä. Tätä on jatkunut jo useita kymmeniä vuosia.
      Ja liimatkaa ne kilvet mopoihin ja muihin koneisiin venekäyttöön tarkoitetulla sikafleksillä, siinä HOMOILLA pääse pieru pyllystä ja kyrbä suusta, kun yrittäävät viedä niitä.

      • mainiosota-ase

        Se on totta - ihmisten systemaattinen tappaminen on käynnissä, mutta en voi kuin ihailla sen moninaisia muotoja, jotka joku on kehittänyt ja miten sokeat ihmiset menee niihin. He varmaan ajattelevat, että sieti saada mitä tilasikin. Maailman onnellisin kansa pitää pärkipaikkaa myös tilastossa, jossa kansalaiset tappavat eniten toisiaan.


    • tietäjätietääwrlwjerlkj

      Oletteko jo kirjoittaneet todistajanlausuntonne?

    • tietäjätietääwrlwjerlkj

      Miten menee?

    • ONKO.EROA

      Kohdistuuko gang-stalking vaino huumeita vastustaviin vai huumesiin myönteisesti suhtautuviin henkilöihin.

      • onkokemustakohteena

        Eiköhän huumepomot tapa ei-toivottuja narkkaeita ihan muutenkin.

        Addikteja äytetään stalkkereina Huumepäissään tekevät mitä vain kauheuksia. Ja pienellä rahalla voi ostaa tekoja


      • tietäjätietääwrlwjerlkj

        Huumeet lailliseksi


    • tietäjätietääwrlwjerlkj

      nosto

    • omaaluetteloaon

      Olisiko kenelläkään antaa linkkejä artikkeleihin, joissa kerrotaan, millä tavoin gs-uhrien terveyttä on tuhottu.

      • psykojen.uhri

        Kyllä psykiatrit ovat ehdottomasti pahimpia ihmisten terveyden tuhoajia, muidenkin kuin stalkattujen.


      • linkkejäplease

        Kyllä, sekä psyykkisesti että fyysisesti, mutta koskee kaikkia ihmisiä ei ole gang stalkingia.

        Ja nyt minulla on meneillään raportin kaasaaminen FYYSISEN TERVEYDEN TUHOAMISESTA.

        Omaa kokemusta on pitkän listan verran , mutta jos tietoa olisi koottu jossakin isossa maaimassa nimen oman vainon kohteista.

        On jatkuva stressi, varuillaan olo eli hälylystila, myrkyttämiset, pitkäaikainen univaje, mikroaallotus, infraäänihäirintä, ultraäänihäirintä esim. korvien sirinänä, laseria silmiin, tapaturmien aiheuttaminen. Minulla on edellä mainituista tutkimustietoa.

        Mutta olen lukenut harvinaisista syövistä, sun muista "sädetyksen" seurauksista.


      • stalkattujenriesa

        Ja meluhäirintä


      • tietäjätietääwrlwjerlkj

        Nosto. Hyvä, että asia kiinnostaa. Dokumentoikaa kaikki. Myös jos joudutte laitokseen. Ottakaa vaikka kuva psykiatristanne koska se saattaa olla valepsykiatri


      • 8399948
        linkkejäplease kirjoitti:

        Kyllä, sekä psyykkisesti että fyysisesti, mutta koskee kaikkia ihmisiä ei ole gang stalkingia.

        Ja nyt minulla on meneillään raportin kaasaaminen FYYSISEN TERVEYDEN TUHOAMISESTA.

        Omaa kokemusta on pitkän listan verran , mutta jos tietoa olisi koottu jossakin isossa maaimassa nimen oman vainon kohteista.

        On jatkuva stressi, varuillaan olo eli hälylystila, myrkyttämiset, pitkäaikainen univaje, mikroaallotus, infraäänihäirintä, ultraäänihäirintä esim. korvien sirinänä, laseria silmiin, tapaturmien aiheuttaminen. Minulla on edellä mainituista tutkimustietoa.

        Mutta olen lukenut harvinaisista syövistä, sun muista "sädetyksen" seurauksista.

        "koskee kaikkia ihmisiä ei ole gang stalkingia". Minusta on, siltä osin kuin kohdistuu gs-uhreihin. Vainoavat selkeästi gs-uhreja, monella on kokemusta.


      • linkkejäplease

        Psykiatrit tuhoavat kaikien hmisten terveyttä, eivät pelkästään gs-uhrien.

        Melenterveyspalstoilla on siitä asiasta paljon keskusteluja. lääkkeet mukaan lukien.

        Minua kiinnostavat nyt gs-uhreihin kohdistettujen stalkkausten vaikutukset fyysiselläp puolella.


      • linkkejäplease

        Jos joku haluaa kijoittaa raportin siitä, miten psykiatrit kohtelevat/suhtautuvat gang stalkingin kohteisiin, se oli hieno juttu.

        Olen pakkohoidossa ollut minäkin.


      • tietäjätietääwrlwjerlkj

        Niin minäkin. Missä kaupungissa olit? Oman kokemukseni mukaan suhtautuminen gs-uhreihin on sama kuin hulluihin yleensä. Kysyin mistä he voivat tietää ettei gang stalkingia tapahdu oikeasti kun sitä kerran on tapahtunut aiemminkin historiassa. Vastaus oli, että "Tietäisin jos sitä tapahtuisi". Yritin kysyä, että miten niin mutta en saanut kunnollista vastausta. Sain sen vaikutelman, että psykiatrit ovat lähinnä kumileimaisimia jotka noudattavat yleistä mielipidettä ja kavahtavat kaikenlaista omaa ajattelua. Tietysti, jos nyt ajattelee mitä psykiatria on (poliisi joka valvoo kirjoittamattomia sääntöjä), niin tämä ei ole yllätys. Eli käsitykseni on se, että psykiatrit eivät pysty siihen oivallukseen, että gang stalking olisi aito ilmiö koska heidän ajattelunsa rajoittuu akselille onko jokin epänormaalia vai normaalia. He eivät siis ota kantaa siihen onko jokin todellista vai ei.


      • hämeenlinnassa

        Psykiatria ei ole hoitoa, vaan rankaisua ja kontrollia. Lääkkeitä ei syötetä sen takia, että ne parantantaisivat, vaan että ne tekevät helpommn kontrolloitavaksi, lamatuna helpompi sysätä sryjään, jolloin hänestä on vähemmän haittaa muille.

        "haittaa muille" on pakkohoidon syy.


      • sillämontakäyttöä

        PULMAN YDIN lienee siinä, ketkä toimittavat gs-uhreja niin innokkaasti pakkoihoitoon ja MIKSI.

        Ainakin dg:lla leimattaviksi.


      • 897765
        tietäjätietääwrlwjerlkj kirjoitti:

        Niin minäkin. Missä kaupungissa olit? Oman kokemukseni mukaan suhtautuminen gs-uhreihin on sama kuin hulluihin yleensä. Kysyin mistä he voivat tietää ettei gang stalkingia tapahdu oikeasti kun sitä kerran on tapahtunut aiemminkin historiassa. Vastaus oli, että "Tietäisin jos sitä tapahtuisi". Yritin kysyä, että miten niin mutta en saanut kunnollista vastausta. Sain sen vaikutelman, että psykiatrit ovat lähinnä kumileimaisimia jotka noudattavat yleistä mielipidettä ja kavahtavat kaikenlaista omaa ajattelua. Tietysti, jos nyt ajattelee mitä psykiatria on (poliisi joka valvoo kirjoittamattomia sääntöjä), niin tämä ei ole yllätys. Eli käsitykseni on se, että psykiatrit eivät pysty siihen oivallukseen, että gang stalking olisi aito ilmiö koska heidän ajattelunsa rajoittuu akselille onko jokin epänormaalia vai normaalia. He eivät siis ota kantaa siihen onko jokin todellista vai ei.

        Psykiatreilla on harhainen käsitys mm. oman tietämyksensä tasosta. Ihmisiä (?) joilla kaikkein vähiten on kykyä itsereflektointiin, näin siksi että ratkovat ihmissuhdeongelmansa syöttämällä muille lääkkeitä sen sijaan että itse nii(s)tä nauttisivat.


      • tietäjätietääwrlwjerlkj

        No älä. Toisaalta se harhainen käsitys vain vahvistuu siitä, että koko yhteiskunta tukee sitä. En tiedä missä muussa ammatissa vaaditaan yhtä vähän näyttöä omasta osaamisesta suhtautettuna käytettävään valtaan (politiikassa?) Varsinkin kun on tehty tutkimuksia joissa on todettu, että psykiatrit eivät kykene erottamaan sairaita ihmisiä terveistä ja koko sairauden käsitekin on hyvin hämärä eikä oikeastaan ole muuta kuin mielipiteitä. Mutta näistä asioistahan kukaan ei halua julkista keskustelua.


      • hämeenlinnassa kirjoitti:

        Psykiatria ei ole hoitoa, vaan rankaisua ja kontrollia. Lääkkeitä ei syötetä sen takia, että ne parantantaisivat, vaan että ne tekevät helpommn kontrolloitavaksi, lamatuna helpompi sysätä sryjään, jolloin hänestä on vähemmän haittaa muille.

        "haittaa muille" on pakkohoidon syy.

        Tää on hyvä blogi. Siinä lakimies kertoo runsailla esimerkeillä kuvitettuna psykiatrien edesottamuksista. Jos olisin diktaattori pakottaisin kaikki lukemaan sen http://www.wayneramsay.com/evil.htm


      • pois.psykiatria
        tietäjätietääwrlwjerlkj kirjoitti:

        No älä. Toisaalta se harhainen käsitys vain vahvistuu siitä, että koko yhteiskunta tukee sitä. En tiedä missä muussa ammatissa vaaditaan yhtä vähän näyttöä omasta osaamisesta suhtautettuna käytettävään valtaan (politiikassa?) Varsinkin kun on tehty tutkimuksia joissa on todettu, että psykiatrit eivät kykene erottamaan sairaita ihmisiä terveistä ja koko sairauden käsitekin on hyvin hämärä eikä oikeastaan ole muuta kuin mielipiteitä. Mutta näistä asioistahan kukaan ei halua julkista keskustelua.

        Psykiatreilla on kokemukseni mukaan pelkästään muodollinen pätevyys diagnpoosien tekemiseen, ei asiallista. He ovat täysin muiden ihmisten varassa, koska useimmilta puuttuu vuorovaikutustaidot kokonaan eivätkä osaa keskustella ihmisen itsensä kanssa vaan melkein pelkästään muiden psykiatrien ja muiden juoruilijoiden kanssa ihmisen asioista ja senkin etupäässä selän takana. Lopettaisin koko harhaisen ammattikunnan jos olisi valta.


      • ettämitästehtäis

        Kun olin pakkohoidon takia osastolla, lääkärin näkemykset perustuivat lähes kokonaan hoitajilta saatuihin tietoihin". Eli hoitajat diagnoosin tekivät.
        Psykiatrit käsittelevät potilaita liukuhihnatyyliin.

        Ja hoitajia on paljon ja hommaan valikoituneita. Semmoiseen laumaan ei pysty vaikuttamaan.


      • pahuus.ammattina
        ToiniMakela kirjoitti:

        Tää on hyvä blogi. Siinä lakimies kertoo runsailla esimerkeillä kuvitettuna psykiatrien edesottamuksista. Jos olisin diktaattori pakottaisin kaikki lukemaan sen http://www.wayneramsay.com/evil.htm

        Psykiatria on pahuutta, niin se enimmäkseen varmaan on. Saisikohan sen suomeksi.


      • korruptioTOP10
        pahuus.ammattina kirjoitti:

        Psykiatria on pahuutta, niin se enimmäkseen varmaan on. Saisikohan sen suomeksi.

        Maassamme on korruptoitunut sosiaali- ja terveysministeriö, joka ei puutu ihmisoikeusrikkomuksiin eikä Valviran ongelmiin.
        http://www.uva.fi/nostyle/news/piilokorruptiotutkimus/
        TOP10 korruptoituneet (aakkosjärjestyksessä)
        -hoitosuositukset (Valviran rooli)
        -julkisen sektorin henkilöstöpolitiikka (rekrytointi, virkanimitykset)
        -kaavoitus, rakennustoimi, rakennusala (tonttikauppa, valvonta)
        -kuntien hankinnat ja kilpailutusprosessit (kilpailutukset puutteet)
        -maansiirto ja louhinta
        -oikeustoimi
        -opetusala
        -terveydenhoitoala (alan hankinnat, lääkeyhtiökytkökset)
        -tuulivoima
        -vakuutusyhtiöt (vakuutuslääkäreiden toiminta)
        http://jyrkivirolainen.blogspot.fi/2008/10/tuomarin-esteellisyyden-selvittminen.html
        "Esteellisyydellä hallinnossa tarkoitetaan sitä, että virkamies on asianosaisiin tai itse asiaan sellaisessa suhteessa, että se voi saattaa hänen puolueettomuutensa vaaranalaiseksi ja että hän sen vuoksi ei saa ryhtyä asiassa toimimaan. Esteellisyyssääntelyn tarkoituksena on estää ulkopuolisten intressien vaikutus hallintotoimintaan. Sen mukaan viranomaisen toiminnan tulee olla puolueetonta ja objektiivisesti perusteltavissa. Hallintotoiminta ei saa perustua virkamiehen puolueettomuutta vaarantaviin epäasiallisiin syihin. Virkamiehen toiminnalta edellytetään julkista luotettavuutta." (Jacob Söderman 8.11.1993)


      • Anonyymi
        tietäjätietääwrlwjerlkj kirjoitti:

        Niin minäkin. Missä kaupungissa olit? Oman kokemukseni mukaan suhtautuminen gs-uhreihin on sama kuin hulluihin yleensä. Kysyin mistä he voivat tietää ettei gang stalkingia tapahdu oikeasti kun sitä kerran on tapahtunut aiemminkin historiassa. Vastaus oli, että "Tietäisin jos sitä tapahtuisi". Yritin kysyä, että miten niin mutta en saanut kunnollista vastausta. Sain sen vaikutelman, että psykiatrit ovat lähinnä kumileimaisimia jotka noudattavat yleistä mielipidettä ja kavahtavat kaikenlaista omaa ajattelua. Tietysti, jos nyt ajattelee mitä psykiatria on (poliisi joka valvoo kirjoittamattomia sääntöjä), niin tämä ei ole yllätys. Eli käsitykseni on se, että psykiatrit eivät pysty siihen oivallukseen, että gang stalking olisi aito ilmiö koska heidän ajattelunsa rajoittuu akselille onko jokin epänormaalia vai normaalia. He eivät siis ota kantaa siihen onko jokin todellista vai ei.

        Psykiatrit eivät vain jätä yhtään tilaisuutta käyttämättä määrätä jollain tekosyyllä ihminen pakkohoitoon ja pumpata täyteen lääkkeitä. Se kai tietää heille jotain lisätienestiä ystäviltään lääketehtailta, eivätkä he muusta piittaakaan, ihmisistä nyt kaikkein vähiten..


      • Anonyymi
        linkkejäplease kirjoitti:

        Psykiatrit tuhoavat kaikien hmisten terveyttä, eivät pelkästään gs-uhrien.

        Melenterveyspalstoilla on siitä asiasta paljon keskusteluja. lääkkeet mukaan lukien.

        Minua kiinnostavat nyt gs-uhreihin kohdistettujen stalkkausten vaikutukset fyysiselläp puolella.

        Eivät kaikkien vaan vain jossain vaiheessa hoitoon hakeutuneiden ja diagnosoitujen. Diagnosointi nimittäin aiheuttaa sen että he muuttuvat automaattisesti epäluotettaviksi niin että juuri kukaan ei heitä usko. Terveydenhoito alkaa vainota ja yhdistykset kytätä ja kontrolloida ja poliisit jättävät heitteille. Näin siitä huolimatta, että perustuslaki on ollut voimassa parikymmentä vuotta ja yhdenvertaisuuslakikin kymmenkunta. Ja yhdistyslaki varmaan kauemmin.


    • mitätehtäis

      Työni takia kävin kouluilla. Tapasin kiusattuja. Vielä 1990 alussa koulukiusaamisen olemassaolo
      kiellettin. Koulukiusattujen tuki ry perustetiin. Ry.N johtaja kävi kouluilla haukkumassa opettajia Ry:n lehti sai laajan levikin. Tuli hyvät rahat. Pomo kavalsi ne ja häipyi amerikkaan. - No tiedetään, että se kiusaaminen on, mutta on vaikea mahtaa sile mitään. Ei sentään enää syyllistetä kiusattuja.

      Työpaika kiusamisen olemassa olo kiellettiin. Uhrin ainoa pelastus oli lähteä pois. Nykyään kiusaaminen myönnetään ja jotakin yritetään tehdäkin.


      Gang stalkingin olemassa kiistetään, samoin elektronisen häriinnän. Uhrit haukutaan hulluiksi ja raahataan pakkohoitono leimattaviksi. - KOSKA PÄÄSTÄISIIN EDES SIIHEN, ETTÄ MYÖNNETTÄISIIN VAINON JA HÄIRINNÄN OLEMASSA OLO.

      • eipakkohoitoon

        Avasin ketjun: onko supo stasi ja gang stalking zerzetungia

        Eipäs näytä ilmestyneen


      • olenvihainen

        On se ilmestynyt eikä ole tullut poliiseja oven taakse.

        Nyt vaan tekstiä sen tueksi,ettei haukuta hulluksi, vaikka ihan hyvin tiedetään, että vaino on totta .


    • tietäjätietääwrlwjerlkj

      Jiihaa. Tällä kertaa pääsin tavoitteeseen. Yli 100 viestiä yksinpuheluani!
      Katsotaan saanko 150.

    • vaimitenkävallstaa

      Lääkärit ovat vuosikymmenien ajan toimineet niin, että jos eivät keksi selitystä sile, mikä potilsta vaiva, vika on korvien välissä nimittäin potilaan. - Sitten kun tutkimsmetodit ja tieto, on lisääntynyt, on löytynyt monia ruumiilisia tauteja.
      .
      Ehkä gs-vainon ja varsinkin e-häirinnän vaikutusten kanssa on sama kaava. Helpointa haukkua hulluksi.

      Pitäisikö niille lähettää luotettavia e-hairintävaikutusluetteloita.

    • tietäjätietääwrlwjerlkj

      nosto

    • tietäjätietääwrlwjerlkj

      nosto

    • tietäjätietääwrlwjerlkj

      Joko olette kirjoittaneet todistuksenne? Ilmoittautukaa jos olette. Ehkä se rohkaisisi muitakin kirjoittamaan.

      • täälläyksikohtalotoveri

        Läheiset toimittavat pakkohoitoon jos huomaavat että kirjoitan olevani vainottu. Pitäisi löytää jokin säilytyspaikka (tallelokero, kassakaappi tms.) joka olisi lupa avata vasta kuolemani jälkeen niin voisin kirjoittaa oman tarinani. Epäilen kyllä että läheiset eivät silti uskoisi kaikkea koska olenhan saanut leiman mielenterveyspotilas jolloin kaikkeen kertomaani pitää suhtautua varauksella. Vaikka olen luonteeltani rehellinen ja suora ihminen joka ei huvikseen keksi tarinoita ja liioittele.


      • tietäjätietääwrlwjerlkj

        Miten olisi suljettu kirjekuori jonka saa avata vasta sinun kuolemasi jälkeen? Ovatko läheisesi jopa niin vittumaisia, että tekisivät vastoin ohjeitasi? Yritä antaa kirjekuori edes jollekin jonka tunnet ja jota pidät luotettavana ja joka saa jossain vaiheessa tietää jos kuolet.

        Valitettavasti itselläni on ns. läheisiä jotka vain iloitsevat siitä, että tämä kauhea tapaus on sattunut kohdalleni. Jopa syyttävät siitä minua. Apua on turha odottaa. He sen sijaan itse ovat vähän väliä vailla jotakin ja odottavat minun tukevan heitä.


      • Pieni-liekki
        tietäjätietääwrlwjerlkj kirjoitti:

        Miten olisi suljettu kirjekuori jonka saa avata vasta sinun kuolemasi jälkeen? Ovatko läheisesi jopa niin vittumaisia, että tekisivät vastoin ohjeitasi? Yritä antaa kirjekuori edes jollekin jonka tunnet ja jota pidät luotettavana ja joka saa jossain vaiheessa tietää jos kuolet.

        Valitettavasti itselläni on ns. läheisiä jotka vain iloitsevat siitä, että tämä kauhea tapaus on sattunut kohdalleni. Jopa syyttävät siitä minua. Apua on turha odottaa. He sen sijaan itse ovat vähän väliä vailla jotakin ja odottavat minun tukevan heitä.

        Miksi olet valikoitunut gs-vainon ja e-häirinnän kohteeksi?


      • kerromiksikysyt

        Ihanko tosisissas kysyt.

        Niin kaikki vainon kohteet toki tietävät, miksi vainotan ja lisäksi halukkaita kertomaan sen kaikille. Mukaan lukien kiusanhenget.


      • niinköajattelt

        Vai arveleeko pikkuliekki, että jos ei saa vastata, ei mitään vainoakaan ole. On vain hullu,joka luulee.


      • tietäjätietääwrlwjerlkj
        Pieni-liekki kirjoitti:

        Miksi olet valikoitunut gs-vainon ja e-häirinnän kohteeksi?

        En tiedä. Miksi kukaan vainoaa ketään? Miksi Itä-Saksassa vainottiin ihmisiä? Miksi ex-miehet vainoavat ex-vaimojaan? Ei tarvita kuin yksi psykopaatti joka loukkaantuu verisesti jostain mitä olet sanonut ja päättää nitistää sinut


      • eihän.stalkattu.tiedä
        kerromiksikysyt kirjoitti:

        Ihanko tosisissas kysyt.

        Niin kaikki vainon kohteet toki tietävät, miksi vainotan ja lisäksi halukkaita kertomaan sen kaikille. Mukaan lukien kiusanhenget.

        Eivät todellakaan tiedä. Nämä stalkkerit kun osaavat vain stalkata ja häiriköidä, eivät puhua, ainakaan vainotulle. Mistä vainottu voisi arvata mitä heidän stalkkereiden tyhmissä päissä liikkuu ja keiltä ovat "tietonsa" vainoamistaan stalkanneet ja millä tekosensa perustelevat. Menettelyn tarkoitus on estää stalkattuja oikomasta heistä ehkä leviteltyjä valheita ja puolustamasta itseään. Kysymyksessä on erittäin heikosti perusteltu tai perustelematon äärimmäinen kiusaaminen. Kannattaisi muistaa Jeesuksen sanat: Se joka on synnitön heittäköön ensimmäisen kiven. Synnittömiä eivät ole ainakaan stalkkerit, he tekevät syntiä kokoaikaisesti.

        Kysykää siis stalkkereilta tuota asiaa! Ja jos saatte vastauksen niin kertokaa heidän stalkkamilleen että hekin saisivat tietää ja tiedottaa muille mistä on kysymys, oikaistuna, eikä stalkkereiden ja juoruilijoiden harhojen mukaisesti.


      • kannattaa.muistaa
        eihän.stalkattu.tiedä kirjoitti:

        Eivät todellakaan tiedä. Nämä stalkkerit kun osaavat vain stalkata ja häiriköidä, eivät puhua, ainakaan vainotulle. Mistä vainottu voisi arvata mitä heidän stalkkereiden tyhmissä päissä liikkuu ja keiltä ovat "tietonsa" vainoamistaan stalkanneet ja millä tekosensa perustelevat. Menettelyn tarkoitus on estää stalkattuja oikomasta heistä ehkä leviteltyjä valheita ja puolustamasta itseään. Kysymyksessä on erittäin heikosti perusteltu tai perustelematon äärimmäinen kiusaaminen. Kannattaisi muistaa Jeesuksen sanat: Se joka on synnitön heittäköön ensimmäisen kiven. Synnittömiä eivät ole ainakaan stalkkerit, he tekevät syntiä kokoaikaisesti.

        Kysykää siis stalkkereilta tuota asiaa! Ja jos saatte vastauksen niin kertokaa heidän stalkkamilleen että hekin saisivat tietää ja tiedottaa muille mistä on kysymys, oikaistuna, eikä stalkkereiden ja juoruilijoiden harhojen mukaisesti.

        Kannattaa myös muistaa että lääketehtaiden kouluttamat psykiatrit ovat kaikkein harhaisimpia ihmisistä, ovat suojatyöpaikoissaan turvassa psyykenlääkityksiltä ja heidän kirjallisiin tuotoksiinsa ei ole juurikaan luottamista, siltä varalta että joku psykopaattipsykiatri vuotaisi niitä laittomasti julki potilaidensa selkien takana. Potilas ei ole niitä päässyt itse kirjoittamaan eikä välttämättä tarkastamaankaan, psykopaatit voivat salata tuotoksensa jopa asianomaiselta itseltään.


    • Pieni-liekki

      Miten on mahdollista auttaa sellaista ihmistä, joka on rikkonut välinsä läheisimpiin ihmisiinsä, kuvittelee näistä lähimmäisistään kamalia asioita ja on lisäksi varma, että nämä sukulaiset häiritsevät hänen tietoliikenneyhteyksiään?

      • yritetäänvielä

        Jaaha, että poistettiin viesti.

        ÄLKÄÄ AINAKAAN PAKKOHOITOON TOIMITTAKO.

        menisiköhän tämä lause läpi.


      • vieläkömeneeläpi

        Seuraava asia poistetussa viestissä oli se, että hänen pitäisipäästä kontaktiin vainottujen kanssa, että voisi kertoa kokemuksistaan.


      • Pieni-liekki
        vieläkömeneeläpi kirjoitti:

        Seuraava asia poistetussa viestissä oli se, että hänen pitäisipäästä kontaktiin vainottujen kanssa, että voisi kertoa kokemuksistaan.

        Ymmärrän, että on olemassa oikeasti vainottuja, mutta valitettavasti on myös olemassa mielikuvitusvainon kohteena olevia ihmisiä. Harmittaa, kun ei pysty auttamaan itselleen rakasta ihmistä, joka on oman päänsä vanki ja voi sen takia todella huonosti.


      • sielttälöytyy

        Tämä ketju on tarkoitettu oikeasti vainotuille.

        Mene mielenterveyspalstalle kysymään neuvoja


      • tietäjätietääwrlwjerlkj
        Pieni-liekki kirjoitti:

        Ymmärrän, että on olemassa oikeasti vainottuja, mutta valitettavasti on myös olemassa mielikuvitusvainon kohteena olevia ihmisiä. Harmittaa, kun ei pysty auttamaan itselleen rakasta ihmistä, joka on oman päänsä vanki ja voi sen takia todella huonosti.

        Mistä tiedät, että hän on hullu? Oletko kuunnellut hänen tarinansa ilman tuomitsemista ja uhkailuja?


      • Pieni-liekki
        tietäjätietääwrlwjerlkj kirjoitti:

        Mistä tiedät, että hän on hullu? Oletko kuunnellut hänen tarinansa ilman tuomitsemista ja uhkailuja?

        En minä häntä hulluna pidä, vaan enemmän eristäytyneenä omista sukulaisistaan ja todennäköisesti myös ystävistään. Olen aikanaan kuunnellut sekä hänen että hänen entisen miesystävänsä näkemyksen heidän yhteisiin asioihinsa. Sukulaiseni syytti miestään syrjähypyistä mm. posteljoonin ja oman äitinsä kanssa, mitkä johtivat ensin välirikkoon äidin kanssa ja myöhemmin miehen firman taloudellisten vaikeuksien myötä riitaisaan eroon miehestä sekä keskeneräiseksi jääneeseen omakotitalon rakennusprojektiin.

        Hölmöyksissäni yritin saada riitelevää pariskuntaa saman pöydän ääreen neuvottelemaan, miten keskeneräisen omakotitalon kanssa olisi ollut järkevintä menetellä. Kului vuosia pattitilanteessa, ennen kuin pankki heräsi vaatimaan saataviaan. Nyt on kumpikin osapuoli saanut ehkä loppuelämäkseen kannettavaksi suuret velat, mutta ainakin pariskunta ei ole enää kytköksissä talon kautta toisiinsa.

        Vanhaa äitiään sukulaiseni pahoinpitelee henkisesti säännöllisin väliajoin. Minä olen saanut oman osani kuravedestä, mutta nyt on ollut rauhallisempaa, kun noudatin asiantuntijan neuvoa katkaista välit ja olla kantamatta huonoa omaatuntoa toisen pahasta olosta.

        Miten voit ylipäänsä auttaa ihmistä, joka sanoo olevansa oikeutettu vihatunteisiin, vaatii lähimmäisiltään anteeksipyyntöjä tekemättömistä teoista, solvaa kamalalla tavalla eikä suostu keskustelemaan rauhallisesti erimielisyyttä aiheuttavista asioista?

        Sähköallergiasta sukulaiseni on kärsinyt yli 10 vuotta.


      • juorukello

        Mene mielenterveyspalstalle.


    • tietäjätietääwrlwjerlkj

      nosto

    • olen-tässä-tarkka

      Minä käytän alumiinifoliota ja estän ulkoapäin tulevia säteitä.

      • grillattu

        Olen joskus kokeillut foliota ja alumiinista kanttilan kantta suojaksi mikroaaltoa vastaan. Saman tien suojan alta kuumeni.


    • espoonvainottu

      On mukava kuulla hatustasi, - ja että olet tarkka siitä . Lyijylevy 3,70 Alv . myyjä Algol.

      • espoonvainottu

        Nyt sängyssä pään alla neljä milliä lyijyä, kaksi milliä peltiä ja pään alueella olkaa silti kuin popkornit poksumaan kun koitat alkaa nukkumaan tai heräät yöllä samaan touhuun vaikka aluksi muuta luulinkin.
        Raju laji tämä täällä kirjoittelevien harrastama touhu. Minkäs teet, peli kumminkin jatkuu niin kauan kun järkeä edes ripaus ja henki pihisee.


    • tietäjätietääwrlwjerlkj

      Juhuu, pitkälle yli 100 viestiä yksinpuheluani. Kohta rikotaan ennätyksiä!

    • espoonvainottu

      Täältä löytyisi jollekkin tätä harrastavien Psygologinen analyysi, jolle olisi maassa ihan pelkästään kansantaloudellisestikkin ajateltuna tilausta, minkä viranomaistoiminnan pariin on rekrytoitu kohteen (mielenterveyttä hajoitettavan) ympäriltä tarvittavat syrjäytyneet, dokut ja jopa eläkeläiset, jotka tuntuvat lähtevän innolla mukaan tähän yhteiseen teknologiankin täytteiseen toimintaan, toki Poliisin tukemana itsensä näin jotenkin muka isommaksi ja tärkeämmäksi myös oman pienuutensa unohtaen tässä yhteiskuntaa jotenkin muka tukevassa toiminnassa.

      Tämän toiminnan olemassa olosta kertoo jo täältä puolen miljoonan keskustelun joukosta muutaman viimevuoden aikana poistetut kaikki Gang Stalking ketjut hyvine linkkeineen täältä ja maailmalta.
      Ihmisiä kun on yksinkertaisesti vainottu kautta ihmishistorian tämän päivän teknologian tuodessa sen helppoudessaan tähän toimintaan mielisairaita toimintoja mukaan, ihmisen itsessään alemmuuden tunteessa ollessaan, sille tällaista ryhmää tarjottaessa on välttämättä syvimmältä mieleltään sairas ja toimintaan ennen mukaan tuloaan jo tähän sopivaksi Profiloitu.
      Ylättävän moni yhteiskunnassa hyväksyy tämän toiminnan tietoisena siitä ympärillään, välttämättä itse varsinaisesti edes kuulumatta siihen. Mikä sinänsä erikoista.

    • tietäjätietääwrlwjerlkj
      • riksunvainottu

        Suvia ei suljettu mielisairaalaan Hän katosi. Etsittiin ihan väärältä suunnalta. Löytyi 2 vk,päästä tekojärven alueelta, mutta poliisi ei kertionut löytyikö maalta vai vedestä. Totesi vain, ettei tapaukseen liity rikosta.
        Suvi kuului peacepinkiin ja kirjoitteli sinne viestejä. oli myös muutaman FB-kaveri ja lähetteli tekstareita puhelimella yhden kanssa

        Tiedettiin Suvin tilanne ja seurattiin, kun hän yritti päästä muuttamaan pois avopuolison luota. Seinäjoen palstalla oli hänestä ketju. Kirjoitin sinne, että oli gang stalkingin uhri.


      • Riksunvainottu

        Koettakaa selata Seinäjoen ketjua, jos vielä olisi tallella.


      • riksunvainottu

        Vähän ennen Suvin tapausta oli tapaus, jossa GS-uhri vietiin mielisairaalaan ja kuoli sinne miltei samantien. Mitään tietoa kuoleman syystä ei saatu. Asia kuohutti ja puhutti, mutta minä en tiedä enempää.


      • neitiABC
        riksunvainottu kirjoitti:

        Vähän ennen Suvin tapausta oli tapaus, jossa GS-uhri vietiin mielisairaalaan ja kuoli sinne miltei samantien. Mitään tietoa kuoleman syystä ei saatu. Asia kuohutti ja puhutti, mutta minä en tiedä enempää.

        Forssalainen kieltenopettaja kuoli yllättäen tutkintavankeudessa, syytettynä miehensä myrkyttämisestä. Mitään ei ole kerrottu kuolinsyystä.


      • riksunvainottu

        Mene Laki ja rikos foumille, siellä on poliiseista paljon Ja muustakin hämärästä.


      • tietäjätietääwrlwjerlkj
        riksunvainottu kirjoitti:

        Vähän ennen Suvin tapausta oli tapaus, jossa GS-uhri vietiin mielisairaalaan ja kuoli sinne miltei samantien. Mitään tietoa kuoleman syystä ei saatu. Asia kuohutti ja puhutti, mutta minä en tiedä enempää.

        Onko yhtään lisätietoja? Milloin tämä tapahtui? Osaatko yhtään antaa aikahaarukkaa? Et nimeä muista tai mistä luit? TÄRKEÄÄ MINULLE


    • tietäjätietääwrlwjerlkj

      nosto

    • riksunvainottu

      "jULKISUUDESSA TYÖTÄTEKEVIEN VAINOAMISEEN PITÄÄ VOIDA PUUTTUA" päätoimittajien julkilausuma Rebekka Härkösen tapauksen jälkeen.

      Tämä edellyttää lakien muutosta tai uusien tekemistä. Olisikohan sitä meille mitään hyötyä.
      Ainakin julkisesti myönnetään, että vainoamista tapahtuu.

      • muutosta.tarvitaan

        Jutussa sanottiin myös että laista puuttuu pykälä, jonka nojalla voisi puuttua vainon organisoimiseen. Olisi toki hyvä jos pykälät koskisivat samalla taviksiin kohdistuvaa organisoitua, myös psykiatrien harjoittamaa, vainoa.


      • riksunvainottu

        Toimittajiinkin ja muihin julkisuudessa työtä tekeviin voidaan kohdistaa e-häirintä. Varmaan on tapahtunutkin. Elektroninen häirintä pitäisi kriminalisoida laissa.


      • riksunvainottu

        Tai voisiko tähän saumaan yrittää liittää vaatimusta, että kun vainottu on raahattu pakkohoitoon, psykiatrien pitäisi osata tunnistaa vainon ja e-häirinnän merkit. neljän päivän tarkkailun aikana.


      • eivät.tiedä
        riksunvainottu kirjoitti:

        Tai voisiko tähän saumaan yrittää liittää vaatimusta, että kun vainottu on raahattu pakkohoitoon, psykiatrien pitäisi osata tunnistaa vainon ja e-häirinnän merkit. neljän päivän tarkkailun aikana.

        ... ja raahata hoitoon vaihteeksi e-häiriköt ja vainoojat. Jos ei osaa tunnistaa, niin pitää myös osata myöntää että ei tiedä ja olla tyhtymättä mihinkään toimenpiteisiin!


      • tietäjätietääwrl

        Siis toimittajat jotka olisivat voineet pelastaa ihmishenkiä kirjoittamalla gang stalkingista ja painostaa poliisia tutkimaan sitä, eivät tehneet niin. Täytyy nyt ymmärtää, että vaikka laki muuttuisikin, niin se tarkoittaisi vain sitä, että jos kirjoitat jostain toimittajasta jotain negatiivista netissä, niin olet vainoaja. Meidän stalkattujen tilanteeseen se ei toisi muutosta koska mehän olemme hulluja ja vaan kuvittelemme kaiken. Saamme jatkossakin nauttia pakkohoidosta ja ihmisoikeusloukkauksista ja lopulta meidät tapetaan.


      • Riksunvainottu

        Niin se taitaa olla.

        Tämä Rebecca Härkönen paljasti aikoinaan Kupittaan kauheudet. Turun Sanomissa. Sai siitä Bonnier-palkinnon. Nyt mainitsi, että se palkinto tod.näk. on pohjalla tässä vainossaan.


      • Riksunvainottu

        Me ollaan niin pieni ryhmä, että kuka meistä välittäisi, paitsi stalkerit tietenkin.

        Blogisti Anne Marie kirjoittaa Suomessa arvioidun olevan n.20 000 e-häirinnän kohdetta. Sellainen määrä ehkä jo kiinnostaisi. Paitsi, että USA:ssa on arvioitu 80 %:n kuuluvan ikäyhmään 60 - 80 v.. Ja kuka niistä nyt taas välittäisi. Ellei sitten tahallaan tapeta.


      • kjlkjölkjöljö
        Riksunvainottu kirjoitti:

        Niin se taitaa olla.

        Tämä Rebecca Härkönen paljasti aikoinaan Kupittaan kauheudet. Turun Sanomissa. Sai siitä Bonnier-palkinnon. Nyt mainitsi, että se palkinto tod.näk. on pohjalla tässä vainossaan.

        Tiedän miksi ja kuka Härköstä vainoaa ja olen yrittänyt sitä hänelle kertoa mutta voi olla, että on parempi ettei tiedä.


    • jkjlkj

      nnkjk

    • ti4

      njhkh

    • Riksunvainottu

      Viimen vuoden parhaita vitsejä:

      Keväällä-alkukesästä olin hyvin rankan vainon kohteena yötäpäivää. Viimeistäedellisilävoimilla tein ikosilmoituken siitä, etä kotiini jhdettiin huume/ym.muita/savuja käryjä päivät pitkät.Huumetestien tulokset olivat mukana.

      Poliisin vastaus itkään gang stakin vainon kohteena olleelle: EI SINULLE KKAAN MITÄÄN PAHAA HALUA.

      • Riksunvainottu

        Ei taas minua kyttäävä stalkeri/ylläpito tykännyt viestistä, kun tiputti noin paljon kirjaimia pois.


      • Riksunvainottu

        Kylläpä nyt tiiviiseen tahtiin ketjuja nostetaan ylös. Että joku jäisi alas, vai?


    • kjdwkj

      nosto

    • jhiu

      nostan

    • klklklklkhjj

      upup

      • Riksunvainottu

        Poliisille ja muillekin hullundiagnoosin tekijöille, ette ole psykiatreja. Ei silti, ihan lonkalta ja päin seiniä nekin diagnooseja lätkii. Tutkimuksissa on todettu, etteivät pysty erottamaan tervettä mielisairaasta.


        Salalittoteorissa on pakkaa sekoittanut trolli. Hän sentään on huomautellut hulluksi huutelijoille , että psykologilta menee kuukausi tutkimiseen ennen kuin voi diagnoosia ehdottaa.


      • mikä.ihme.vastaus
        Riksunvainottu kirjoitti:

        Poliisille ja muillekin hullundiagnoosin tekijöille, ette ole psykiatreja. Ei silti, ihan lonkalta ja päin seiniä nekin diagnooseja lätkii. Tutkimuksissa on todettu, etteivät pysty erottamaan tervettä mielisairaasta.


        Salalittoteorissa on pakkaa sekoittanut trolli. Hän sentään on huomautellut hulluksi huutelijoille , että psykologilta menee kuukausi tutkimiseen ennen kuin voi diagnoosia ehdottaa.

        Mistä muuten poliisi tietää tahtooko stalkkerit hyvää vai pahaa? Paitsi jos ne tuntee ne tai on itse stalkkereita.


    • astu_toki_peremmälle

      Ei ole reilua tuo heikkomielisten pelottelu.

      Itselläni on asianmukaiset rotanloukut (booby trap) niitä varten, jotka eivät ymmärrä pysyä pois reviiriltäni. Ne ovat automaattisia ja tarkastan ne päivittäin tai kun kuulen jonkun käyneen ansaan. Rauhallisia unia. Ei kuitenkaan sille joka niihin lankeaa. Eivät ole heti tappavia.

      Käy peremmälle, sanoi hämähäkki kärpäselle. :D

      • Pieni-liekki

        Miksi sinulle on oma reviiri niin tärkeä, että olet valmis vahingoittamaan tarkoituksella toisia? Harrastatko jotain sellaista, mikä ei kestä päivänvaloa?


      • asasassasa

        haulikko oven ripaan kytkettynä


      • muistelisinnniin

        Nimimerkki Pieni-Liekki, onko sinulle sinde tuttu?


      • dhkwhd
        Pieni-liekki kirjoitti:

        Miksi sinulle on oma reviiri niin tärkeä, että olet valmis vahingoittamaan tarkoituksella toisia? Harrastatko jotain sellaista, mikä ei kestä päivänvaloa?

        Ihan vaan mielenkiinnosta kysyn, Pieni Liekki, millaisessa maailmassa me sinun mielestäsi eletään? Onko kaikki hyvin? Onko poliitikot rehellisiä ja hyviä ihmisiä? Kertooko media totuuden? Onko salaliittoja olemassa? Onko tilanne poliisin hallussa?
        Olisin kiitollinen jos vastaisit. Haluan kartoittaa ihmisten näkemyksiä


      • Pieni-liekki
        muistelisinnniin kirjoitti:

        Nimimerkki Pieni-Liekki, onko sinulle sinde tuttu?

        Valitettavasti en tiedä, kuka Sinde on. Eli tietääkseni en häntä tunne.


      • Pieni-liekki
        dhkwhd kirjoitti:

        Ihan vaan mielenkiinnosta kysyn, Pieni Liekki, millaisessa maailmassa me sinun mielestäsi eletään? Onko kaikki hyvin? Onko poliitikot rehellisiä ja hyviä ihmisiä? Kertooko media totuuden? Onko salaliittoja olemassa? Onko tilanne poliisin hallussa?
        Olisin kiitollinen jos vastaisit. Haluan kartoittaa ihmisten näkemyksiä

        Sinulla on kyllä todella hyviä ja vaikeita kysymyksiä vastattavaksi.

        1. Millaisessa maailmassa me sinun mielestäsi eletään?

        Jos olen rehellinen, niin todennäköisesti maailma olisi paljon parempi paikka elää ilman ihmisiä. Me kulutamme luonnonvaroja liikaa, hävitämme maapallolta lajeja sukupuuttoon ja tuotamme kamalasti jätteitä jne. Ihailen ihmisiä, joilla on hyvä luontosuhde ja jotka pystyvät elämään luonnon kanssa sopusoinnussa. Minä olisin aivan hukassa ilman nykyajan mukavuuksia.

        2. Onko kaikki hyvin?

        Jos tarkastellaan asioita globaalisti, niin eivät asiat taida kovin hyvin olla. Meitä on liikaa, kulutamme liikaa ja emme huolehdi maailman monimuotoisuuden säilyttämisestä.

        Jos taas tarkastellaan asioita yksilötasolla, niin Suomessa asiat ovat keskimäärin aikalailla mallillaan. Meillä lapset saavat hyvän peruskoulutuksen, terveydenhoito on hyvällä tasolla, on mahdollisuus harrastuksiin...

        3. Onko poliitikot rehellisiä ja hyviä ihmisiä?

        Eivät poliitikot ole sen kummempia kuin muutkaan ihmiset. Suurin osa poliitikoista lienee rehellisiä ja hyviä ihmisiä.

        4. Kertooko media totuuden?

        Kyllä totuus yleensä aina jollainlailla tulee jotain kautta esille. Voisin kuvitella, että useimmat toimittajat haluavat raportoida tärkeiksi kokemistaan asioista totuudenmukaisesti. Varmaan riippuu myös toimittajien lähtötiedoista ja omista näkemyksistä, millaiseksi median kertoma totuus muotoutuu. Kaikkeen kirjoitettuun tekstiin kannattaa suhtautua mediakriittisesti.

        5. Onko salaliittoja olemassa?

        Kai niitä on ollut olemassa koko maailman historian ajan.

        6. Onko tilanne poliisin hallussa?

        Tilanne on poliisin hallussa, jos poliisilla on käytössään tarvittavat resurssit ja ammattitaito tehtäviensä asianmukaiseen hoitamiseen, kansalaisten luottamus poliisiin pystytään pitämään korkealla tasolla ja jos me kaikki muut osaltamme olemme varmistamassa yhteiskuntarauhan säilymistä.


      • Riksunvainottu

        Noin, siinä kamu auttoi kirjoittamaan valeprofiilin.

        Kuulehan Pieni-Liekki. Minä olen ollut tuollaisen nimimerkin kanssa tekemisisä, kun avasin ketjun Mindcntrollista ja sen tuli täyttämään ja sitten uuden ketjun avaamaan nimim.sinde aivan sairasmielisilä seksisisältöisillä vuodatuksilla.
        Ihmettelin, kuinka annetiin julkaista sellaisia Minulle kerrottiin, että on hämeenlinnalainen taparikollinen, joka jenginsä kanssa harjoittaa gang stalkingia ja saatananpalvontaa.

        Jos et ole se samainen Pieni-Liekki, joka siinä yhteydessä esiintyi, niin vaihda nimimerkkiä.


      • Pieni-liekki_
        Riksunvainottu kirjoitti:

        Noin, siinä kamu auttoi kirjoittamaan valeprofiilin.

        Kuulehan Pieni-Liekki. Minä olen ollut tuollaisen nimimerkin kanssa tekemisisä, kun avasin ketjun Mindcntrollista ja sen tuli täyttämään ja sitten uuden ketjun avaamaan nimim.sinde aivan sairasmielisilä seksisisältöisillä vuodatuksilla.
        Ihmettelin, kuinka annetiin julkaista sellaisia Minulle kerrottiin, että on hämeenlinnalainen taparikollinen, joka jenginsä kanssa harjoittaa gang stalkingia ja saatananpalvontaa.

        Jos et ole se samainen Pieni-Liekki, joka siinä yhteydessä esiintyi, niin vaihda nimimerkkiä.

        Jos olet seurannut täällä tapahtuvaa kirjoittelua pidempään, niin varmaan tiedät, että joku pihisti jossain vaiheessa nimimerkkini ja teki minulle aikamoista kiusaa. Pienimuotoisempana sitä kiusantekoa on jatkunut näihin päiviin saakka. Luulen, että olin asian johdosta viime vuonna jonkin sortin poliisiseurannassakin, sillä niin ihmeellisiä seikkoja osui kohdalleni tietyissä tilanteissa. Ei niistä kuitenkaan täällä sen enempää.

        Poliisihan ei koskaan saanut selville sitä henkilöä tai sitä joukkiota, joka on ollut Anneli Auerin ja monen muun Ulvilan murhan selvittämistä vaatineen henkilön nettikiusaamisen organisoijana. Olen kaikesta itseeni kohdistuvasta kiusanteosta huolimatta yrittänyt pitää kiinni omasta nimimerkistäni, koska kirjoitan samalla nimimerkillä murhainfon puolella. Alun perin taisin muuten käyttää täällä nimimerkkiä Pikkulieska, mutta senkin meni kiusallaan joku rekisteröimään.

        Nuo mainitsemasi Sinden kirjoitukset taisivat olla sellaisia, jotka vaikuttivat lähinnä joltain koodikieleltä joillekin toisille. Minä en niihin viitsinyt alkaa perehtyä sen tarkemmin.


      • Riksunvainottu

        Voisitko häipyä tstä ketjusta, sinullahan niin monia muita aikoja, joissa voit tuoda ajatusmailmaasi esille .Onko akko ula sotkeman yksi harvoita ketjuista, joissa gs-uhrit enää voivat kirjoitella

        TURHA RUVETA UHRIUTUMAAN, painu muualle.


      • Pieni-liekki
        Riksunvainottu kirjoitti:

        Voisitko häipyä tstä ketjusta, sinullahan niin monia muita aikoja, joissa voit tuoda ajatusmailmaasi esille .Onko akko ula sotkeman yksi harvoita ketjuista, joissa gs-uhrit enää voivat kirjoitella

        TURHA RUVETA UHRIUTUMAAN, painu muualle.

        Ymmärränkö oikein, että sinä siis haluat jatkaa omaa yksinpuheluasi täällä omassa rauhassa?

        Murhainfon Ulvila-osiossa oli muuten hyvä viestiketju GangStalkingista liittyen Ulvila-aihepiirin kanssa tekemisissä olleisiin henkilöihin. Jostain syystä murhainfon ylläpito näki viisaimmaksi siirtää kyseisen keskusteluketjun Kaatopaikka-osioon, jossa sitä ei käy kukaan lukemassa eikä sinne enää kukaan mitään kirjoita.

        Sinulla on muuten mainio tyyli rajoittaa keskustelua. Oletko huomannut sitä itse? Välillä kannattaa muuten miettiä, aiheutuuko suurin uhka itselle ulkopuolelta vai sisäpuolelta. Toivottavasti sinulla on hyviä keskustelukumppaneita myös netin ulkopuolella ja pystyt käymään normaalisti töissä tai muissa aktiviteeteissä.


      • Riksunvainottu

        Taas on kirjaimia hukassa niin paljon, että panen uusiksi.

        Voisitko häipyä tästä ketjusta, sinullahan on niin monia muita paikkoja. joissa vot tuoda ajatusmaailmasi esille . Onko pakko tulla sotkemaan yksi harvoista ketjuista, joissa gs-uhrit enää voivat kirjoitella.

        TURHA RUVETA UHRIUTUMAAN, PAINU MUUALLE.


      • ldjldjö
        Pieni-liekki kirjoitti:

        Sinulla on kyllä todella hyviä ja vaikeita kysymyksiä vastattavaksi.

        1. Millaisessa maailmassa me sinun mielestäsi eletään?

        Jos olen rehellinen, niin todennäköisesti maailma olisi paljon parempi paikka elää ilman ihmisiä. Me kulutamme luonnonvaroja liikaa, hävitämme maapallolta lajeja sukupuuttoon ja tuotamme kamalasti jätteitä jne. Ihailen ihmisiä, joilla on hyvä luontosuhde ja jotka pystyvät elämään luonnon kanssa sopusoinnussa. Minä olisin aivan hukassa ilman nykyajan mukavuuksia.

        2. Onko kaikki hyvin?

        Jos tarkastellaan asioita globaalisti, niin eivät asiat taida kovin hyvin olla. Meitä on liikaa, kulutamme liikaa ja emme huolehdi maailman monimuotoisuuden säilyttämisestä.

        Jos taas tarkastellaan asioita yksilötasolla, niin Suomessa asiat ovat keskimäärin aikalailla mallillaan. Meillä lapset saavat hyvän peruskoulutuksen, terveydenhoito on hyvällä tasolla, on mahdollisuus harrastuksiin...

        3. Onko poliitikot rehellisiä ja hyviä ihmisiä?

        Eivät poliitikot ole sen kummempia kuin muutkaan ihmiset. Suurin osa poliitikoista lienee rehellisiä ja hyviä ihmisiä.

        4. Kertooko media totuuden?

        Kyllä totuus yleensä aina jollainlailla tulee jotain kautta esille. Voisin kuvitella, että useimmat toimittajat haluavat raportoida tärkeiksi kokemistaan asioista totuudenmukaisesti. Varmaan riippuu myös toimittajien lähtötiedoista ja omista näkemyksistä, millaiseksi median kertoma totuus muotoutuu. Kaikkeen kirjoitettuun tekstiin kannattaa suhtautua mediakriittisesti.

        5. Onko salaliittoja olemassa?

        Kai niitä on ollut olemassa koko maailman historian ajan.

        6. Onko tilanne poliisin hallussa?

        Tilanne on poliisin hallussa, jos poliisilla on käytössään tarvittavat resurssit ja ammattitaito tehtäviensä asianmukaiseen hoitamiseen, kansalaisten luottamus poliisiin pystytään pitämään korkealla tasolla ja jos me kaikki muut osaltamme olemme varmistamassa yhteiskuntarauhan säilymistä.

        No voi voi miten lammas olet. Et edes ymmärtänyt kysymystä vaan vastasit sen pohjalta mitä sinut on opetettu reagoimaan tälläisiin kyselyihin. Kun kysyin millaisessa maailmassa elämme, niin en tietenkään tarkoittanut mitään luonnonsuojelua vaan sinun vakaumustasi. Miksi ihmeessä kysyisin jotain niin pinnallista ja turhaa kuin "tykkäätkö luonnosta". Mutta vastauksestasi pystyi kuitenkin päättelemään sen, että ainakin sinulle ei ongelmia ole kun et ole ikinä joutunut ikinä näitä asioita miettimään ja itse kokemaan.

        Minkä takia onkin aika omituista, että tässkin ketjussa kuitenkin puhut gang stalkkaamisesta aivan kuin tietäisit siitä jotain. Kuka on henkilö X joka mainitaan Murha.infon gang stalking-ketjussa? Vuonna 2015 joku esiintyi täällä Sirpana. Esiintyjä oli vakooja mutta en tiedä minkä valtion. Onko Sirpa vielä elossa? Ja ketkä kaikki murhainfolaiset ovat joutuneet stalkkaamiset kohteeksi? Ja mikä on totuus Ulvilan surmasta?


      • Riksunvainottu

        Tämä Pieni-Liekki, silloin Lieska nk. itse korjasi, on ollut gang stalkingia ja saatanan palvontaa harrastavan taparikollisen messissä. Nyt joku idjidjö yrittää valkopestä häntä.


      • hgihg

        Se idjidjö on ketjun aloittaja mutta tämä palsta ei hyväksy enää sitä omaa nimimerkkiäni joten joudun käyttämään ihan satunnaisia. Jos Pienellä liekillä on tietoa siitä, että Suomessa tapahtuu gang stalkingia, niin rohkeasti julkisuuteen kertomaan tietonsa. Minulle suljetulle osastolla sanottiin etten voi olla gs:n uhri koska sellaista ei tapahdu Suomessa. Eli jos uskot, että tapahtuu, niin olet hullu ja joudut suljetulle.


      • Riksunvainottu

      • Riksunvainottu

        Toivottavasti et itse ole stalkkerille.


      • Pieni-liekki
        hgihg kirjoitti:

        Se idjidjö on ketjun aloittaja mutta tämä palsta ei hyväksy enää sitä omaa nimimerkkiäni joten joudun käyttämään ihan satunnaisia. Jos Pienellä liekillä on tietoa siitä, että Suomessa tapahtuu gang stalkingia, niin rohkeasti julkisuuteen kertomaan tietonsa. Minulle suljetulle osastolla sanottiin etten voi olla gs:n uhri koska sellaista ei tapahdu Suomessa. Eli jos uskot, että tapahtuu, niin olet hullu ja joudut suljetulle.

        Tiettyjä asioita on todella vaikea tavallisen ihmisen todistaa ilman, että jutut kuulostavat ulkopuolisesta paranoidisilta. En minä lainkaan epäile, etteikö Suomessa tapahtuisi gang stalkingia. Ihminen on kovin kekseliäs, jos on riittävän hyvin motivoitu. Varmasti Suomesta löytyy monitaitoisia ihmisiä tältäkin saralta. Aina kaikkea ei tarvitse laittaa sattuman piikkiin.


      • jyuoyi

        Mutta eikö se, että viranomaiset laittavat systemaattisesti kaiken sattuman piikkiin ja kieltäytyvät tutkimasta ilmiötä ja toimittavat ihmisiä pakkohoitoon, vihjaa sinulle yhtään siihen suuntaan, että tässä on takana jotain paljon suurempaa kuin muutaman sekopään kaveruksen joukkio? Miksi poliisi pelkäisi jotain liivijengiä?


      • hgiugug
        Riksunvainottu kirjoitti:

        Tällä linkillä pääset ketjuun, jonka viime vuonna avasin pakkohoidon jälkeen.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/14956320/hameenlinna-quotkupittaaquot

        Hyvä Riksun vainottu. Olisi hyvä jos pystyisit kirjoittamaan asiasta niin, että et anna itsestäsi sekopääkuvaa kuten tuosta ketjusta tulee. Puhut jostain kupittaasta ja riksusta ja moottorisahapoliiseista yms. Eihän tosta saa mitään tolkkua. Eli joko kirjoita asiallisesti tai sitten lakkaa kirjoittamasta ettet pilaa meidän muiden uskottavuutta


      • Riksunvainottu

        Haista paska.
        Ketju oli tarkoitettu paikallsille, jotka tiesivät tapahtuneen.Enimmäkseen ketjuun kirjoittivat muut puolestani. Jos minua on tultu kotoani hakemaan moottoisahalla varustatunee,n iin sitten on . - Jos et tiedä Kupittaan tapahtumista, jotka siihen aikaan olivat tuoreessa tiedossa olet hölmö.

        Teidän muiden uskottavuutta, MISTÄ? ja KEIDEN SUUNTAAN?


        Kaiken maailmanrikollismieliset täällä hienostelevasti kirjoittavat.


        Te teette vainosta naurettavankuuloisen. On ehkä tarkoituskin, stalkkereita, kun olette.


      • Pieni-liekki
        Riksunvainottu kirjoitti:

        Haista paska.
        Ketju oli tarkoitettu paikallsille, jotka tiesivät tapahtuneen.Enimmäkseen ketjuun kirjoittivat muut puolestani. Jos minua on tultu kotoani hakemaan moottoisahalla varustatunee,n iin sitten on . - Jos et tiedä Kupittaan tapahtumista, jotka siihen aikaan olivat tuoreessa tiedossa olet hölmö.

        Teidän muiden uskottavuutta, MISTÄ? ja KEIDEN SUUNTAAN?


        Kaiken maailmanrikollismieliset täällä hienostelevasti kirjoittavat.


        Te teette vainosta naurettavankuuloisen. On ehkä tarkoituskin, stalkkereita, kun olette.

        Oletko miettinyt, onko sinulla ketään, johon voit luottaa? Ei raivoamisella saavuta mitään, ainoastaan verkostoitumalla ja yhteistyötä tekemällä. Tavoitteet pitää olla asetettu ja selkeinä mielessä, niin silloin voit jotain saavuttaa. Jokainen ihminen on arvokas, enkä minä ainakaan hyväksy kenenkään vainoamista. Arvostan asiallista viranomaistoimintaa.


      • sairasta
        hgihg kirjoitti:

        Se idjidjö on ketjun aloittaja mutta tämä palsta ei hyväksy enää sitä omaa nimimerkkiäni joten joudun käyttämään ihan satunnaisia. Jos Pienellä liekillä on tietoa siitä, että Suomessa tapahtuu gang stalkingia, niin rohkeasti julkisuuteen kertomaan tietonsa. Minulle suljetulle osastolla sanottiin etten voi olla gs:n uhri koska sellaista ei tapahdu Suomessa. Eli jos uskot, että tapahtuu, niin olet hullu ja joudut suljetulle.

        Kun jouduin suljetulle, minun annettiin ymmärtää ettei sellaista kuin gang stalking ole. Kunnes selvisi että siellä oli ollut muitakin joille oli yritetty uskotella sitä samaa.


      • khlkfhe
        Riksunvainottu kirjoitti:

        Haista paska.
        Ketju oli tarkoitettu paikallsille, jotka tiesivät tapahtuneen.Enimmäkseen ketjuun kirjoittivat muut puolestani. Jos minua on tultu kotoani hakemaan moottoisahalla varustatunee,n iin sitten on . - Jos et tiedä Kupittaan tapahtumista, jotka siihen aikaan olivat tuoreessa tiedossa olet hölmö.

        Teidän muiden uskottavuutta, MISTÄ? ja KEIDEN SUUNTAAN?


        Kaiken maailmanrikollismieliset täällä hienostelevasti kirjoittavat.


        Te teette vainosta naurettavankuuloisen. On ehkä tarkoituskin, stalkkereita, kun olette.

        Joo mut mitä sitten? Sanoisit yhdenkin asiallisen asian tässä ketjussa.

        Pakko kyllä kysyä yksi asia kun olen lukenut noista amerikkalaisiin diplomaatteihin Kuubassa kohdistuneista iskuista. Riksu, oletko sä muuttunut näiden tapahtumien myötä? Onko siis mahdollista, että sinulle olisi aiheutettu aivovamma ja siksi ulosantisi on noin epäselvää? Vai oletko aina ollut tuollainen? Mitä ne jotka ovat tunteneet sut pidemmältä ajalta sanovat?

        Eräs vainottu, Teemu Vehkala, on myös jotenkin seonnut viime aikoina.


      • jkhk
        sairasta kirjoitti:

        Kun jouduin suljetulle, minun annettiin ymmärtää ettei sellaista kuin gang stalking ole. Kunnes selvisi että siellä oli ollut muitakin joille oli yritetty uskotella sitä samaa.

        Tuo, sellaisten asioiden väittäminen jotka ei pidä paikkaansa on psykologista väkivaltaa ja sitä kutsutaan gas lightingiksi


      • Kiihtelysvaaralle
        Pieni-liekki_ kirjoitti:

        Jos olet seurannut täällä tapahtuvaa kirjoittelua pidempään, niin varmaan tiedät, että joku pihisti jossain vaiheessa nimimerkkini ja teki minulle aikamoista kiusaa. Pienimuotoisempana sitä kiusantekoa on jatkunut näihin päiviin saakka. Luulen, että olin asian johdosta viime vuonna jonkin sortin poliisiseurannassakin, sillä niin ihmeellisiä seikkoja osui kohdalleni tietyissä tilanteissa. Ei niistä kuitenkaan täällä sen enempää.

        Poliisihan ei koskaan saanut selville sitä henkilöä tai sitä joukkiota, joka on ollut Anneli Auerin ja monen muun Ulvilan murhan selvittämistä vaatineen henkilön nettikiusaamisen organisoijana. Olen kaikesta itseeni kohdistuvasta kiusanteosta huolimatta yrittänyt pitää kiinni omasta nimimerkistäni, koska kirjoitan samalla nimimerkillä murhainfon puolella. Alun perin taisin muuten käyttää täällä nimimerkkiä Pikkulieska, mutta senkin meni kiusallaan joku rekisteröimään.

        Nuo mainitsemasi Sinden kirjoitukset taisivat olla sellaisia, jotka vaikuttivat lähinnä joltain koodikieleltä joillekin toisille. Minä en niihin viitsinyt alkaa perehtyä sen tarkemmin.

        kiihtelysvaaralle


    • Riksunvainottu

      TÄMÄ KETJU ON TARKOITETTU JOUKKOVAINON UHRIEN VERTAISTUKEEN.

      • nostannostan

        Siis nosto, nosto, nosto, nosto


      • Riksunvainottu

        PERUUTAN !!!

        TÄMÄ KETJU EI OLE TARKOITETTU JOUKKOVAINOTTUJEN VERTAISTUKEEN.

        VAINOTUT, ÄLKÄÄ IHMEESSÄ KIRJOITTAKO TÄHÄN. ANTAA ALOITTAJA JATKAA YKSINÄÄN NOSTELUJA, JOITA TAVALLISUUDESTA POIKETEN ANNETTAAN HÄNEN TEHDÄ.

        Tämä kai on jokin murhaminolaisten salapoliisileikki tai yritys näyttää , kuinka he osaavat kirjoittaa hyperneutraalilla kirjakielellä. Harrrastus. Itsetehostusta kärsiviä käyttäen materiaalina.

        Kun harkitun murhan kohteena kohteena oleva kertoo, mitä hänelle on tehty tavoitteen saavuttamseksi, "hän pilaa asian uskottavuuden"

        Hankkikaan kusipäät itsellenne oikea elämä, kun se teille ainakin teoriassa on mahdollista, ellei sitten psyykkinen häiriintyneiyytenne estä sitä.


        Inhotatte minua.


        ANTOISAA NOSTELUA !!!!!


      • Riksunvainottu

        No, poistettiin.Oliko liikaa kirosanoja vain totuutta.

        Saako kertoa näkemyksen, että ensin aloittaja pelottelee vainotuja.

        Sitten antaa huonon neovon.Kuoleman jälkee pitää toimittaa uhrin muistiinpanot poliisille



        Sitten jumalasta seuraavana lupaa: ei huolta, tappajat joutuu vankilaan.


      • meneeköhänläpi

        Yleensä uhreja haukutaan mielisaiaiksi. Tekisi mieli haukkua aloittajaa psykoatiksi.


      • meneeläpi

        Siis kaikki kirjaimet: psykopaatiksi


      • hkhknknh
        Riksunvainottu kirjoitti:

        No, poistettiin.Oliko liikaa kirosanoja vain totuutta.

        Saako kertoa näkemyksen, että ensin aloittaja pelottelee vainotuja.

        Sitten antaa huonon neovon.Kuoleman jälkee pitää toimittaa uhrin muistiinpanot poliisille



        Sitten jumalasta seuraavana lupaa: ei huolta, tappajat joutuu vankilaan.

        Riksu hei, ihan oikeesti nyt. Sun käytöksestä ei saa sitä vaikutelmaa, että ottaisit asian todesta. Mielelläni lukisin siitä mitä sinulle on tapahtunut jos osaat kertoa sen tarkasti.


      • virsi440faktaa
        Riksunvainottu kirjoitti:

        No, poistettiin.Oliko liikaa kirosanoja vain totuutta.

        Saako kertoa näkemyksen, että ensin aloittaja pelottelee vainotuja.

        Sitten antaa huonon neovon.Kuoleman jälkee pitää toimittaa uhrin muistiinpanot poliisille



        Sitten jumalasta seuraavana lupaa: ei huolta, tappajat joutuu vankilaan.

        "jumalasta seuraava lupaa: stalkkerit joutuvat vankilaan"
        En usko, sillä maamme oikeustoimi on korruptoitunut. Tosin stalkkerit saavat tekojensa mukaan viimeisessä tuomiossa (Ps. 58 ja Matt. 25):
        Virsi 440 (1938)
        1. Jo vääryys vallan saapi, Se huutaa taivaaseen. Se turmaa ennustaapi, Vie kansat kurjuuteen. Ken Herran oikeutta Nyt täällä julistaa, Ja ken vanhurskautta Nyt tahtois puolustaa?
        2. Nyt viekas vilppi täällä On noussut kunniaan. On valhe vallan päällä Ja vääryys voimissaan. Ei kuulla kurjan ääntä, Ja köyhää sorretaan, Ja lainkin rikkaat vääntää Vääryyttä puoltamaan.
        3. Kas, köyhän leivän syövät Nuo jumalattomat. He viatonta lyövät Ja häntä vainoovat. He kurjaa ahdistaapi Kuin käärme kiukussa, Korvansa tukkeaapi Tuon raukan huudoilta.
        4. He armotonna veivät Osuudet orpojen. He söivät lesken leivät, On Herra nähnyt sen. Hän vanhurskaasti kostaa Vääryydentekijät, Rankaisee ansiosta Nuo viekkaat ryöstäjät.
        5. Vaan voitonpäivän kerran Vaivaiset näkevät. Vanhurskaus kun Herran Lyö väärät, väkevät. Oi Herra, voimas näytä, Kansaasi armahda Ja hurskaan pyynnöt täytä Ja päästä vaivasta.


    • Riksunvainottutietäjätie

      Juuhuu, kahdensadan viestin rajapyykki lähestyy. Yksinpuhelun ennätykseni rikkoutuvat yksi toisensa jälkeen!

    • RiksunTietäjätietää

      200 VIESTIÄ. LIENEEKÖ UUSI ENNÄTYKSENI?
      JOKA TAPAUKSESSA AIKA HYVIN, VAI MITÄ?

    • jhiohiy

      nostan

    • lhlkviu

      nostan

      • miksi.nostelet

        Mikä motiivi sinulla on tuohon nosteluun? Kirjoita hakukenttään gang stalking tai mitä haluat ja löydät helposti aihetta koskevat keskustelut. Turhat viestit vähän häiritsevät ja hidastavat selaamista.


      • kjykucy

        Koska tämä tärkeää ja kiireellistä ja haluan kaikkien stalkattujen näkevän tämän


      • kiitos.ja.anteeksi
        kjykucy kirjoitti:

        Koska tämä tärkeää ja kiireellistä ja haluan kaikkien stalkattujen näkevän tämän

        Ok, se on hyvä syy.


    • khdwhdk

      nosto

    • kjdjewowio

      nosto

      • hellitä.vähän

        Mutta liika on aina liikaa. Alkaa vain ärsyttää eikä siitä välttämättä ole enää hyötyä.


      • ihansattumaako

        Täällä loppui nostelu saman aikaan, kun Lucierian jne. häivisi.


      • extoimittaja

        Lucierian oli salaliittoteoriapalstan trolli.


    • espoonvainottu

      Nyt se on sitten tutkittu EU:n toimesta, että Suomessa vainotaan Euroopan kuudenneksi eniten kansalaisiaan, mikä on jostain syystä jäänyt keskustelussa kokonaan käymättä, johon on kumminkin löydetty ensin Suomi 24, keskustelut, yhteiskunta, laki ja rikos, sekä lopuksi Gang Stalking.
      Kannatta miettiä myös hetki tämän keskustelun ja samalla harrastajien Psygologisen annin lisäksi minkälaisia muita maita Euroopan Unioniin kuuluu. Vai mitä mieltä on Suomen Poliisit.

      • MINÄMYÖS

        Tarkemmin: Suomessa joka neljäs nainen kertoo kokeneensa vainoa. Se on EU:n kuudenneksi suurin määrä. Ruotisissa joka kolmas nainen kertoo kokeneensa vainoa.

        KUMPA JOKU ALOITTAISI METOO-KAMPANJAN VAINOASIASSA.


    • nostaja

      nosto

    • kostaja

      nostpo

    • Kokeilija_Koistinen

      Onneksi osuin palstalle ennen ruokatuntia vainoharhailemaan.

      Kummasti lukiessa tuli flashbackeja Robert DeNirosta eri rooleissaan skitsomaneerit päällä. Osoittamassa kohti pimeää kujaa "mene sinne..."

      Sain vain lisää motivaatiota jatkaa Espanjan kielikurssejani ja aloitella vuosittaisia tutustumiskäyntejä eteläisen euroopan maisemiin.

      Ajatelkaas vielä tilanne jossa Suomi irtaantuu EU:sta jonka jälkeen täälä ei tarvitse edes yrittää välttää euroopan ihmisoikeustuomioistuimen silmätikuksi joutumista.

      Tuo hypoteettinen EU:sta eroaminen ei enään tunnu ollenkaan niin mahdottomalta ajatukselta, kuin vielä pari vuotta takaperin. Jos on uutiset seurattu, niin huomaa että alkaa poliittinen tyytymättömyys kasvamaan Brexitin jälkimainingeissa lisääntyviin kuluihin.

      Moni vähälahjainen, niitä näkee paljon täällä metallialalla, ajattelee sen EU eron olevan mahdollisuutena jotain hienoa. Oma raha takaisin ja päätöksenteko itselle. Sitä samaa paskapuhetta mitä maiharit päällä kadulla kulkeva pöljä huutelee että "suomi on vapaa maa".

      Kaukana siitä. Sitten täälä vasta helvetti pääsisi irti. Jokaisen joka kynnelle kykenee pitäisi suunitella itselleen vaihtoehto. Kun vielä pystyy.

      Se on vaikeaa mutta siitä huolimatta. Edellisen 60-70 lukujen muuttoaallon jälkeen varotoimena kyvyttömäksi sossutetulta kansalta ei niin vain löydy paukkuja lähteä täältä.

      Ja juuri siksi me olemmekin hyvä kohde....

      • kjdekjwkjd

        EU ja Euroopan ihmisoikeustuomioistuin eivät ole sama asia.


    • lkjkjklyutte

      nosto

    • varhainenruska

      Nostellaan esille tämäkin trolliketju, jos vaikka joku kirjoittaisi hyvän viestin.

    • suomessakintapahtuu

      Minkälaisia kokemuksia on hammaslääkäreistä. Onko asennettu implantteja, sähköjohtoja tai siruja.

      • nimimerkkiiiiiiiiiii

        En ole kuullut kenestäkään jolle olisi asennettu eikä omia kokemuksia ole.

        t. aloituspostaaja

        Jostain syystä en pysty postaamaan samalla nimimerkillä kuin tein aloituksen


    • espoonvainottu

      Täällä on näköjään kirjoittelu rauhoittunut koko helsingin Poliisin entisen ja nykyisen johdon sekä Paateron saadessa syytteet täysin Kirjaamattomasta Tietolähdetoiminnasta, jonka nykyisestä JTT-toiminnasta Kolehmainen ottaa vastuun ja ylistää, vaikka mikään Poliisin järjestämän Gang Stalkingin osalata ei ole ainakaan muuttunut.

    • ljdölqwjfropro

      Tässä aika mielenkiintoinen tapaus. Sveitsissä asuvaa englantilaista naista on stalkattu ja kidutettu jo vuosia. Ja mielenkiintoista, että hänellä on sama kiinnostuksen kohde kuin eräällä toisella stalkatulla eli psykopaatit organisaatioissa tai siis oli jo ennen kuin stalkkaus alkoi

      • kqdpqiwpdiq

      • valistaja

      • valistaja

        Tämä Dr. Horton on käynnistämässä ryhmäkannetta vai onko joukkokanne oikea termi. Hän on tiimin kanssa koonnut 99-sivuiseen listaan kaikki tietoona saamansa joukkovainotavat .

        Ryhmäkanteeseen haluavat rastittavat sen vapaa muotoien kertomuksen lisäksi.

        9.8.2018 oli määtä ilmestyä hänen lopulliet ohjeensa kanteeseen haluaville. Ei ilmestynyt. On punainen tekti: soon.

        Mitähän pulmia on ilmennyt.


      • valistaja

        Tänään näin ilmoituksen, että ne lopulliset ohjeet imestyvät 23.8.2018


      • ghkhqid

        Missä tuomioistuimessa tuo käsiteltäisiin? Minkä maan vai kansainvälisessä?


      • samavoitapahtuameille

        Dr.Hortonille ja hänen projektilleen kuuluu huonoa. On joutunut aivan massiivisten hyökkäysten kohteeksi.


      • voimeitä

        Siis mitä kertooe , että ryhmäkanne, johon olii osallistunut kymmeniä viiva satoja vainottuja, esittämällä vainotarinansa pääosin ruksaamalla rastin ruutuun sltä sin, kun mainittu vaino/häirintätapa on kohditsunut häneen, on NIIN UHKAAVA VALLANPITÄJILLE, että se pitää massiivisin keinoin yrittää estää.

        En voi antaa linkkiä noihin tietoihin, suoli24 ei sallisi.


      • saasnähdä

        Kokeilen kuitenkin

        https:/tichronicles.com/2018/08/15/the-end-techno-crime-finghter


      • entäsnyt

      • entäsnyt

      • valistaja

        Nyt linkki toimii. Lukekaa, jos sielu sietää.


    • jotakinhyvääedes

      Hyviäkin uutisia on, ainakin yksi.

      Kiinalainen Soleimavits, peacepink-sivuston perustaja, joutui pannaan v.2013. Ei voinut itse julkasita sivustollaan mitään. Hän on nyt päässyt pannasta.

      Hän on rankan vainon ja aivan sadistisne e-häirinnän kohde. On lähettänyt eri tahoille vaatimuksia siitä, että hänen tapauksensa pitää tutkia.

      • jdwöljwl

        Kerro tarkemmin. Kuka toi soleimavits on? Googel-haulla ei tule yhtään tulosta. Asuuks se Kiinassa? Mihin pannaan? Itse en ole käynyt peacepinkissä.


      • valistaja

        Etettiin toimintaa kai yleisemminkin.Voisiko sanoa, että tuli bannia,( jos suoli24:ään tulee bannia, ei julkaista viestejä.)

        En tied, missä nykyään asuu. On muuttanut eri maihin, kun on kokeillut pääsiskö vainosta eroon niin. Ei ole päässyt. Kaipa e-häirintä hoidetaan satelliittien kautta.


        On fiksu, ilmeisen koulutettu nainen ja käsittämättömän sisukas ja jaksava. - En ole hänestä muualla tietoa nähnyt kuin peaceinkissä ja viesteisän, jotka ovat tulleet sähköpostiini.

        Hän on maailmanlaajuisesti pyrkinyt kartoittamaan gs-vainoon ja elektroniseen häirintään liittyvää. ja muuhunkin.


      • itycytuui

        Mistä sitten edes tiedät hänen olevan olemassa? Missä kaikissa maissa hän on asunut? Onko hän kiinalainen? Asuiko hän Kiinassa kun häirintä alkoi?


    • valistaja

      Tässä on tullut parikin sähköpostia Solemaivitsilta. Huomenna on rapakon takana useissa isoissa kaupungeissa koko päivän kestävät Stop Targeting -mielenosoitukset.

      Kun saan tietoa, miten ovat sujuneet, ehkä kirjoitan tänne jotakin.

      • kjwejfpeipo

        Voisitko vaivautua vastaamaan kysymyksiini? En ymmärrä miten vainotut voivat ikinä taistella jotain helvetillistä salaliittoa vastaan jos ihan pelkästään kysymyksiin vastaaminen ja oikean tiedon välittäminen muille ihmisille ontuu noin pahasti. Eli kiitos sinulle siitä ettet tee mitään hyödyllistä ja osallistu taisteluun.


      • tiedoksivainotuiile

        En vastaa sinunlaisesi kysymyksiin enkä rupea todistelemaan mitään.

        Annan vain pikku vinkkejä sitä, että on olemassa voimakkaitakin vainottuja, jotka jaksavat yrittää edes tuoda asiaa tiedoksi muulle maailmalle.


        Ei me vainolle mitään mahdeta.


      • qiqpwoirpoiw

        Jos et halua auttaa, niin älä auta sitten.


    • valistaja

      Oikea nimi mielenilmauksille on Strike Out Targeting.

      Mielenilmaus, joka oli tiedon jakamista, järjestettiin eilne 14 suuressa kaupungissa rapakon takana.


      Baseball on suosittu laji. Näissä 14 kaupungissa järjestettiin eilen suurilla stadioneilla tärkeitä otteluita. Näiden stadionien läheisyyteen nämä tietoa jakavat hakeutuivat. Oli aljon poukkaa liikkeellä ienellä alueella.

      Aiheena olivat nimenomaan väärinkäytökset ja häirintä välineinä mindcontrol ja DEW( directed energy weapon)

      • kdpkwqpdkpqw

        Hyvä, että sentään jaksavat toimia ja heille on toisensa turvana. Itse olen aika yksin


    • valistaja
      • valistaja

      • iuiuiu

        Se on affidavit ei attidavit.


      • 86986876

        Mihin mennessä toi pitää täyttää?


      • valistaja

        Minulla on fonttikoko muuten normaali tietsikassa, mutta suomi24 keskusteluia se yht'äkkiä pieneni, eikä sitä pysty muuttamaan. Kirjoittaea e oli yhtä hamaata viivaa, en nähnyt lukea kirjotustani. Kun täällä metelöin iitä, ihan pikkuisen suurennettiin. Mutta jos on vierekkäin ff tai tt, en erota. -Se on yksi estää minua kirjoittamasta.

        IP.ni tiedetään.
        Jos kirjoitan jostakin, mistä stalkkerit eivät tykkää, puuttuu puoletkin kirjaimista viestin ilmestyessä.


      • valistaja

        Niin kuin saatoit lukea, viimeiset ohjeet piti antaa torstaina 30.8.2018. Se pvm. on jo pari kertaa aikaiemmin muuttunut. Nytkin punaisella, että soon. Hortonia häiritään pahasti netissä.

        Pitää vain toivoa ja odottaa, että onnistuu kiertämään häirinnän. En tiedä muuta, kuin, mitä sivustolla kertoo.


      • valistaja

      • dfhkhfkh
        valistaja kirjoitti:

        Niin kuin saatoit lukea, viimeiset ohjeet piti antaa torstaina 30.8.2018. Se pvm. on jo pari kertaa aikaiemmin muuttunut. Nytkin punaisella, että soon. Hortonia häiritään pahasti netissä.

        Pitää vain toivoa ja odottaa, että onnistuu kiertämään häirinnän. En tiedä muuta, kuin, mitä sivustolla kertoo.

        Niin siis jos haluaa täyttää ton kyselylomakkeen, niin mihin mennessä se pitää palauttaa? 30.8.2018 vai? Mihin oikeuteen toi on menossa? Sveitsiläiseen vai johonkin Eurooppalaiseen?


      • valistaja

        Jso ymmärtää englannin kieltä, niin tuossa linkin alla olevalla sivulla kerrotaan, että kyselylomake pitää rastittaa Open Office -ohjemistossa, ei muualla. Siihen pitää liittää kopio kuvallisesta henkkarista. Lähetetään sitten Hortonin antamien lopullisten ohjeiden mukaan. - Niiden antamisessa on ilmeisesti pulmaa. Ensin ne piti antaa .9.8...2018. Ei onnistunut. Sitten 30.8.2018. Ei onnistunut. Lukee COMING SOON. Niissä lähettämisohjeissa näkyy sitten osoitekin. - Ilmeisesti turvallisuusyistä sitä ei ole vieläi limoitettu.

        Ei saa lähettää oman WEB-sivun kautta.

        Paperikopiota ei voi lähettää sähkö/postin kautta.


      • 89483092840280

        Mutta ilmeisesti sähköpostilla pitää lähettää? Harmi. Se ei onnistu. Mun koneelta ei lähde sähköpostit. En tiedä koskeeko se kaikkia sähköpostiosoitteitani mutta ainakin siitä mikä on yleisimmin käytössä ei lähde.


      • valistaja

        Js Horton onnistuu ne lopulliset ohjeena julkaisemaan, niin sieltä sitten näkyy, miten homma pitää hoitaa.


      • ettämihinrasti

        Kyselyn täyttämisessä on se hankaluus, että gs-vainossa on erilaisia vaiheita ja kausia. Nyt kun kysytään kuinka usein, nyt voi olla jonkun asian suhteen hiljainen kausi, mutta vaikka vuosi sitten sitä tapahtui päivittäin.


      • ohfwehk

        Totta. Siihen vaikuttaa myös oma käytös. Jos hankkii kunnon lukon oveen ja valvontakamerat saa olla enemmän rauhassa vainoajat eivät fyysisesti pysty murtautumaan


      • valistaja

        Tavisten maailmassa tuo pitäisi paikkansa. - Minulla tultiinkiin viimeksi parvekkeen ovesta sisään., eka kerros.

        Klikkaapa tuota esellista linkkiä ja selaile edes itä 99-sivuista luetteloa, mitä kaikkea vainotuille tehdään.


      • valistaja

        Ymmärsin kyllä, että oli vitsi. -Näinhän vainotuille huudellaan.


        Varmuuden vuoksi vastasin kuin tyhmälle tavikelle.


      • jkjepdfmoi

        Ei se ollut vitsi. En voi kirjoittaa tähän mutta vainotut joutuvat rajoittamaan aika paljon elämäänsä. Katso nyt vaikka Katherine Hortonin videoita. Onko tuo ns. normaalia elämään jos joutuu asumaan folioiden keskellä ja pelkäämään? Onko normaalia elämää jos joutuu pakenemaan jonnekin Vietnamiin kuten eräs amerikkalainen teki ja vaino jatkui silti?


    • 492739572397509

      nostan

    • toivossaelän

      Ikävä kyllä Hortoninen joukkokanne on jumissa. Jokus luin tweetin, että 3 poliisikomisariota yrittää estää.

    • riksunrobotti

      Olen käyttänyt hyväksi sitä 99-sivuista luetteloa gs-uhreille tehdyistä vainoteoista Riihimäen palstalla

      Ensin otin vain yhden kohdan: "Herding" with Dew, keeping away from areas .Muistaakeni näin. Ja siitäkin vieä siivun: taidenäyttelyistä pois ajaminen e-aseella ampumalla. Juttu levisi ulkomaille ja ympäri Suomen ja vuosia taaksepäin



      Sitten otinyhden alaotsikon kotioloista, lähinnä s iitä, ettei voi olla kotona. Enin englannin kielinen määrittely, sitten suomeksi esimerkkejä omasta elämästä. - Tuli reaktoita muilta asukkailta. Eivät kieltääkään voi, kun ovat vähintään vierestä seuranneet, osa aktiivisesti stalkannut.


      Sitten eilen otin alaotsikon e-häitinnän vaikutuksista ihoon ja kudoksiin Kihinää, sihinää, kiehumista. ihovaurioita, jne. - Enon notettiin muita ketjuja eteen. Minä nostin tämän "Mitä lainrikkomuksia-----ylös lisäviestillä.

      Kun lähdin liikkeelle, kaksi kertaa parkkipaikoilla ammuttiin aseilla, jotka eivät aiheuta em. vaikutuksia, mutta väsyttävät voimakkaasti. Oli kahtaa eri tyyliä : eka vaikutti päähän, toinen ensin selkäankaan ja siitä raajoihin. - Ovat tuttuja ennestään.



      Suosittelen, käyttäkää tekin valistamiseen ja omasta vainosta kertomiseen Hortonin listaa.

      • 84897487857

        Riksu, voisitko olla niin ystävällinen ja kertoa tästä sun vainostasi. Kuka sua vainoaa? Milloin se alkoi? Oletko poliisiin ollut yhteydessä? Onko sulla todisteita? Kidutetaanko sua DEW:llä? Mitä sun läheiset on mieltä?


      • turhakysellä

        v.2015 eräät muut g-vainon kohteet saivat minuun yhteyden ja kertoivat, että olen gs-vainon kohde. Olivat tienneet en jo ties kuinka kauan. Antoivat tietooni suomi24 g-ketjuja,, joihin tutustuin. Olen kirjoittanut varmaan satoja viestejäj vainooni liityen ja avannut kymmenittäin ketjuja. Monet muut g-uhrit tunnistivat minut, vaikka sellaisen neuvon saatuani jatkuvasti vaihdoin nimimerkkiä.

        Tässä ketjussa olen luetellut niidenraporttien otsikot jotka loppusyksystä ja alkuvuodesta kokosin 10 viimeisimmästä vainovuodesta. Se oli kaamea urakka. En kesähelteillä mitään olii jaksanutkaan, nyt on meneillään Yleisotsikko: Koska vainoni on alkanut, edelliset 10 v ja kauemmaksikin.
        -Se tuossa sivussa etenee samalla kun kirjotan raporttia tästä vuodesta.


        Olen muiden vainottujen kanssa tekemisissä , joten vertaistukea on.

        Sinulle en ala vastailemaan mihinkään.


        Mode ja ylläpito tietävät IP.ni ja kaikki nimimerkkini. Kun upean kirjoittamaan nimimerkkiä, tulee tarjolle pieni lista. Siinä on mm. "valistaja", "kauankidutettu".

        Pyrin levittämään tietoa asiasta, nyt Hortonin tutkimustyhmän kokoaman 99-sivuisen listan avulla. Käytän eimerkkeinä omia kokemuksia.



        Vähän tulee mieleen, että olet stalkkeri, joka haluaisi tietoja. Tai ehdottaa:mene hoitoon, hankilääkitys, olet hullu.


    • 7293479327

      En ole vainoaja. Miten on mahdollista, että sinua on vainottu yli 10 vuotta mutta sait itse tietää siitä vasta 2015 kun muut kertoivat? Etkö siis ole huomannut vainoamista?

      Riksu, hyvä, kai nyt itsekin tajuat, että on olemassa myös henkilöitä jotka ovat psykoosissa ja näkevät harhoja. Meidän täytyy erottaa toisistaan ne jotka ovat psykoosissa ja ne jotka eivät ole. Tosin on tietysti mahdollista, että henkilö on sekä psykoosissa että vainottu.

      Tarvitaan tietoa ihan konkreettisista asioista.

      • 9304992

        Ainakin olet fiksumpi kuin useimmat psykiatrit. Ymmärrät että ihminen voi olla vainottu silloinkin jos sattuisi olemaan psykoosissa, he eivät, mikä on täysin sairasta.

        Gang stalking -vainossa, johon pahimmillaan kuuluu myös sähkömagneettinen häirintä, on tietyt toimintatavat jotka toistuvat eri ihmisten kohdalla, vaikkakaan ei aivan samanlaisena. Kyllä sen toinen vainottu tunnistaa kun kuulee toisen kertomuksen. Eihän sen nimeä saa tietoonsa jos ei löydä vainolleen jo nimen löytäneitä kohtalotovereita tai muuten tietoa siitä.


      • Riksunvainottu

        Nyt on perustettu ja rekisteröity yhdistys nimeltä Suomen joukkovainotut ry. Ensimmäinen vuosikokous on tammikuussa Silloin päätetään jäsenmaksun suuruus ja vainotut voivat ruveta liittymään.
        Voi liittyä myös kannatusjäseneksi. On oikeus olla mukana kokouksissa,


      • vmp786876

        Ihan vitun naurettavaa, että rikosten uhrit joutuvat perustamaan yhdistyksen ajamaan asiaansa. Mitä vittua? Siis samalla kun ihmisiä murhataan, niin ajattelitte, että joku kokouksissa istuminen muuttaa jotain?


    • espoonvainottu

      Mikset "Tifi" tai sen jälkeinen "T_F" esiinny enää niillä nimillä puhuen paskaa ja tuo esiin Poliisien myös tukemaa sivustoasi .
      Poliisin entinen sekä nykyinen Helsingin ylinjohto ja entinen Poliisiylijohtaja mukaanlukien ihan aiheellisesti virkarikos syytteissä tietolähdetoiminnasta, joka toki kaikkea muutakin kuin mihinkään alamaailmaan soluttautumista.
      "Huumepoliisi" jaettu nykyään pelkästään Pääkaupunkiseudulla viideksi erilliseksi toimijaksi, eli vastaavaksi kuin EU:n aluella viiden eri valtion välillä.
      Rikollisuuden annetaan siis rehoittaa maassanne entistä helpommin ja hallitsemattomammin Teknologisin välinein tuotetun Elektronisen häirinnän ja Teknologisen kidutuksen muodossa ihmisten kotirauhan piirissä organisaatioiden ollessa entistä enemmän hajautettuna.
      Suomi varmasti tässä Euroopan kärkipäätä Poliisiylijohtaja Kolehmaisen vain näinkin tukiessa tätä kansalaisia kohtaan suunnattua toimintaa. Mistä toki vaietaan täysin.

      • mikähänoikeinonkaan

        Espoon vainotulle en verran alautetta, että nkyään suom24:ään ei pysty kirjroittamaan gs-aiheesta. Salaliittoteoria palsta oli viimeisin.Sen valtaso trolli , alunperin Luciferian , nykyään HolyProhet ties kuinka mones.

        Tiedän, että tämä T-F tykkäisi kirjoittaa.

        Ihan omasta vainostaan on sanonut, ettei kirjoita mitään, mitä ei pysty todistamaan. Pakkohoitoreissu oli siinä määrin traumaattinen.


      • Riksunvainottu

        Ylläpito ei tykännyt ylläolevasta viestistäni. Pani väärinkirjoitusohjelman päälle.


      • Riksunvainottu

        Omassa blogissaan Indietarget eli T_F raportoi edelleen poliiimaijoista, pelastulaitoksen ja vartijoiden autoista. Ja kirjoittaa muutakin. Käy lukemassa.


      • Targeted_Finn
        Riksunvainottu kirjoitti:

        Omassa blogissaan Indietarget eli T_F raportoi edelleen poliiimaijoista, pelastulaitoksen ja vartijoiden autoista. Ja kirjoittaa muutakin. Käy lukemassa.

        Olen tosiaan edelleen kirjoittanut paljonkin omaan blogiini, mutta tänne en ole enää pitkään aikaan kirjoittanut kuin silloin tällöin, koska en näe siitä olevan enää pahemmin hyötyä. Varsinkin salaliittopalstalla viestit vain hukkuisivat sen yhden trollin korkealentoisten ja pitkien kommenttien sekaan.

        Olisi hyvä myös kuulla, mikä ihme on logiikka sen väitteen takana, että poliisi tukee minun blogia.

        Vai johtuuko tämä yhtäkkinen nimimerkin "espoonvainottu" hyökkäys minua vastaan siitä, että olen viime aikoina alkanut blogin kirjoittamisen lisäksi ajamaan myös ulkomaailmassa organisoidun vainoamisen uhrien asiaa tekemällä yhteistyötä muiden suomalaisten vainottujen kanssa? Sillä minua on painostettu tosielämässä mm. voimistamalla elektronista häirintää, ja on vaikuttanut myös siltä, että vainoajat olisivat vittuuntuneita siihen, että en millään suostu taipumaan ja pistän niille vastaan.


      • 497349739

        Oletko sen indietarget-blogin pitäjä? Olen kysynyt sinulta tätä jo kerran aiemmin mutta hukkasin sen linkin siihen blogi-postaukseen jossa kysyin sitä ja sitten unohdin koko asian. Joten kysyn uudelleen: onko noi vainoajasi varmasti poliiseja ja muita virallisia tahoja vai esittääkö joku poliisia ja vartijoita? Oletko esim, pitänyt lukua siitä mitä näiden poliisien haalareissa. Niissä pitäisi lukea joku tunnus. Oletko kysynyt poliisilaitoikselta onko heillä töissä tälläisiä henkilöitä?

        Ja sitten oletko ollut pakkohoidossa? Milloin se oli? Kauanko jouduit olemaan? Oliko psykiatrisi nuori nainen jolla on velmy hymy?


      • Targeted_Finn
        497349739 kirjoitti:

        Oletko sen indietarget-blogin pitäjä? Olen kysynyt sinulta tätä jo kerran aiemmin mutta hukkasin sen linkin siihen blogi-postaukseen jossa kysyin sitä ja sitten unohdin koko asian. Joten kysyn uudelleen: onko noi vainoajasi varmasti poliiseja ja muita virallisia tahoja vai esittääkö joku poliisia ja vartijoita? Oletko esim, pitänyt lukua siitä mitä näiden poliisien haalareissa. Niissä pitäisi lukea joku tunnus. Oletko kysynyt poliisilaitoikselta onko heillä töissä tälläisiä henkilöitä?

        Ja sitten oletko ollut pakkohoidossa? Milloin se oli? Kauanko jouduit olemaan? Oliko psykiatrisi nuori nainen jolla on velmy hymy?

        No siis, on äärimmäisen epätodennäköistä, että muilla kuin poliiseilla olisi käytössään jatkuvasti poliisiautoja, usein monta samaan aikaan yhdessä operaatiossa. Otan aina poliisimaijan tunnuksen ylös, ja ne vaihtelevat niin paljon, ettei kyse ole yksittäistapauksista. Joitain tietyn tunnuksen poliisimaijoja olen kyllä nähnyt muita useammin.

        Joka tapauksessa poliisi olisi varmasti jo kauan sitten puuttunut siihen, jos jotkut käyttäisivät niiden kalustoa ilman lupaa. Tai jos vainoajilla olisi käytössä suuri määrä poliisiautoiksi naamioituja autoja, mikä olisi jo niin kaukaa haettu teoria, että tuskin sitä kannattaa edes sen enempää kommentoida.

        "Ja sitten oletko ollut pakkohoidossa? Milloin se oli? Kauanko jouduit olemaan? Oliko psykiatrisi nuori nainen jolla on velmy hymy?"

        En nyt tiedä, mitä tekisit noilla tiedoilla, mutta kerroinhan minä blogissa jo pari vuotta sitten siitä, että minulle lätkäistiin perusteettomasti diagnoosi mielenhäiriöstä muutama vuosi sitten. Sen verran voi sanoa, että diagnoosin tehnyt lääkäri oli mies.

        http://indietarget.blogspot.com/2016/06/keskusteluketju-jossa-sain.html


      • 974937947

        Minkä näköinen mies? Oma psykiatrini oli valepsykiatri ja poliisin järjestämä. Mainitset blogissa, että olet arvostellut jonkun instituution nokkamiestä? Kuka se on? Anna edes vihjeitä. Oliko valtion organisaation? Puolueen?

        Itse asiassa, siinä että heillä olisi käytössään paljon poliisin auton näköisiä autoja ei ole mitään ihmeellistä. Ulkomaalaisilla tiedustelupalveluilla on melkein rajattomat resurssit. Sitäkään en pidä mahdottomana että poliisi osallistuisi näihin operaatioihin. Jos joskus saatkin jonkun poliisin kuuntelemaan sinua ja kerrot heille poliisiautoista, he voivat tarkistaa ja todeta, että ai sulla onkin harhoja. Jos ne eivät ole poliisin virallisia autoja.

        Toivon, että kirjoittaisit kaiken mitä tiedät jonnekin, paperille tai muistitikulle. Sellaiseen mitä hakkerit tai murtautujat ei voi poistaa tai tuhota. Tämä siksi ettei keräämäsi infomaatio mene hukkaan jos sinulle käy jotain. Itse lähetin wikileaksille.


      • valistaja

        Jos Indien näkemät poliisi- ym.autot ovat harhoja, ovat siitä erikoisia, että niistä on voinut ottaa valokuvia ja videoita.


      • 687575

        No toivottavasti hänellä on kuvat kaikista autoista.


      • Targeted_Finn
        974937947 kirjoitti:

        Minkä näköinen mies? Oma psykiatrini oli valepsykiatri ja poliisin järjestämä. Mainitset blogissa, että olet arvostellut jonkun instituution nokkamiestä? Kuka se on? Anna edes vihjeitä. Oliko valtion organisaation? Puolueen?

        Itse asiassa, siinä että heillä olisi käytössään paljon poliisin auton näköisiä autoja ei ole mitään ihmeellistä. Ulkomaalaisilla tiedustelupalveluilla on melkein rajattomat resurssit. Sitäkään en pidä mahdottomana että poliisi osallistuisi näihin operaatioihin. Jos joskus saatkin jonkun poliisin kuuntelemaan sinua ja kerrot heille poliisiautoista, he voivat tarkistaa ja todeta, että ai sulla onkin harhoja. Jos ne eivät ole poliisin virallisia autoja.

        Toivon, että kirjoittaisit kaiken mitä tiedät jonnekin, paperille tai muistitikulle. Sellaiseen mitä hakkerit tai murtautujat ei voi poistaa tai tuhota. Tämä siksi ettei keräämäsi infomaatio mene hukkaan jos sinulle käy jotain. Itse lähetin wikileaksille.

        "Minkä näköinen mies? Oma psykiatrini oli valepsykiatri ja poliisin järjestämä. Mainitset blogissa, että olet arvostellut jonkun instituution nokkamiestä? Kuka se on? Anna edes vihjeitä. Oliko valtion organisaation? Puolueen?"

        En kerro nyt tarkemmin mitään siitä psykiatrista, mutta kyllä se ihan oikea lääkäri oli, koska kirjoitti minulle myös reseptejä lääkkeisiin. Eiköhän se apteekissa paljastuisi, jos tietokannassa ei olisi sen lääkärin nimeä jne. Ja sen diagnoosin tehneen lääkärin esimies, joka oli ilmeisesti koko operaation johtaja, on eräs korkeassa asemassa oleva psykiatri.

        "Mainitset blogissa, että olet arvostellut jonkun instituution nokkamiestä? Kuka se on? Anna edes vihjeitä. Oliko valtion organisaation? Puolueen?"

        Olen minä erityisesti yhtä poliitikkoa arvostellut netissä, mutta se toinen julkisessa virassa ollut mies, jonka blogissa mainitsin, ei ollut poliitikko. Sen enempää en siitäkään nyt sano kuin, että kyseinen henkilö on tunnetusti herkkänahkainen itseensä kohdistuvan kritiikin suhteen.


      • Targeted_Finn

      • Targeted_Finn
        Targeted_Finn kirjoitti:

        On kuvia ja videoita poliisiautoista ihan massiivinen määrä blogissa, ja ne löytyy tuolta:

        https://indietarget.blogspot.com/search/label/police harassment

        Linkki ei näköjään tule tänne oikein, mutta tuossa on viimeisin blogipostaus, jossa on kuvamateriaalia poliisiautoista:

        https://indietarget.blogspot.com/2018/08/videoita-yhdesta-ilmeisesta.html

        Sitten voi klikata sen artikkelin alla olevaa avainsanaa "police harassment", niin löytyy kaikki muutkin postaukset, joissa on kuvia ja videoita poliisiautoista.


      • 794794797947097
        Targeted_Finn kirjoitti:

        "Minkä näköinen mies? Oma psykiatrini oli valepsykiatri ja poliisin järjestämä. Mainitset blogissa, että olet arvostellut jonkun instituution nokkamiestä? Kuka se on? Anna edes vihjeitä. Oliko valtion organisaation? Puolueen?"

        En kerro nyt tarkemmin mitään siitä psykiatrista, mutta kyllä se ihan oikea lääkäri oli, koska kirjoitti minulle myös reseptejä lääkkeisiin. Eiköhän se apteekissa paljastuisi, jos tietokannassa ei olisi sen lääkärin nimeä jne. Ja sen diagnoosin tehneen lääkärin esimies, joka oli ilmeisesti koko operaation johtaja, on eräs korkeassa asemassa oleva psykiatri.

        "Mainitset blogissa, että olet arvostellut jonkun instituution nokkamiestä? Kuka se on? Anna edes vihjeitä. Oliko valtion organisaation? Puolueen?"

        Olen minä erityisesti yhtä poliitikkoa arvostellut netissä, mutta se toinen julkisessa virassa ollut mies, jonka blogissa mainitsin, ei ollut poliitikko. Sen enempää en siitäkään nyt sano kuin, että kyseinen henkilö on tunnetusti herkkänahkainen itseensä kohdistuvan kritiikin suhteen.

        Targeted, onko tämä herkkänahkainen mies poliisi? Anna nyt lisää vihjeitä. Et hyödy mitään siitä, että pimität tietoa.
        Se valepsykiatri jonka itse tapasin myös kirjoitti reseptejä. Hän luultavasti oli ottanut jonkun oikean psykiatrin henkilöllisyyden. Esiintyi myös toisella nimellä terveyskeskuslääkärinä. Koko sairaalan henkilökunta oli tässä mukana. Oletettavasti kiristettyinä. Kun yritin saada erään toimittajan tutkimaan tarkemmin asiaa, joku heitti sairaalaan polttopullon joka tuhosi yhden huoneen. Luulen, että huoneessa oli arkisto jossa oli tiedot siellä työskennelleistä.

        Suomi on uusi Itä-Saksa.


      • Targeted_Finn
        794794797947097 kirjoitti:

        Targeted, onko tämä herkkänahkainen mies poliisi? Anna nyt lisää vihjeitä. Et hyödy mitään siitä, että pimität tietoa.
        Se valepsykiatri jonka itse tapasin myös kirjoitti reseptejä. Hän luultavasti oli ottanut jonkun oikean psykiatrin henkilöllisyyden. Esiintyi myös toisella nimellä terveyskeskuslääkärinä. Koko sairaalan henkilökunta oli tässä mukana. Oletettavasti kiristettyinä. Kun yritin saada erään toimittajan tutkimaan tarkemmin asiaa, joku heitti sairaalaan polttopullon joka tuhosi yhden huoneen. Luulen, että huoneessa oli arkisto jossa oli tiedot siellä työskennelleistä.

        Suomi on uusi Itä-Saksa.

        Ei ollut poliisi, enkä koskaan ollut missään poliisia yleisesti ottaen mitenkään sen kummemmin arvostellut, ennen kuin jouduin itse viranomaisvainon kohteeksi.

        Eikä siitä olisi minulle mitään hyötyä, että täällä julkisesti sanoisin sen henkilön nimen tai silloisen aseman, vaan mahdollisesti jopa suurta haittaa, koska ei ole edes varma, että hänellä on mitään tekemistä minun vainoamisen kanssa. Voi olla, mutta voi ihan yhtä hyvin olla, että ei. Mutta se ei ole ainoa syy, miksi en hänen nimeään kerro. Minulla on hyvät syyt olla kertomatta _julkisesti_ enemmän, muuten olisin jo kauan sitten tehnyt niin. Voit yrittää kalastella lisätietoa, mutta se on turhaa.

        "Se valepsykiatri jonka itse tapasin myös kirjoitti reseptejä. Hän luultavasti oli ottanut jonkun oikean psykiatrin henkilöllisyyden. Esiintyi myös toisella nimellä terveyskeskuslääkärinä. Koko sairaalan henkilökunta oli tässä mukana."

        En voi sanoa sinun tapauksesta mitään, mutta olen googlettanut sen lääkärin, joka minut diagnosoi, ja siitä löytyi kuvaakin, joten kyllä se ihan oikea omalla nimellään esiintynyt lääkäri oli. Mutta hän toimi luultavasti ylemmältä taholta tulevien käskyjen mukaan, ja se, kun minut vietiin pakkohoitoon ja sitten diagnosoitiin, oli monista seikoista päätellen etukäteen suunniteltu operaatio. Vainoamisen organisoijien tavoitteena oli saada minulle mahdollisimman nopeasti se mielisairaan leima, jottei minua jatkossa uskottaisi missään, jolloin minun olisi käytännössä mahdotonta saada mitään oikeudellista apua. Sama on toki käynyt lukemattomille muille organisoidun vainoamisen kohteille.

        "Kun yritin saada erään toimittajan tutkimaan tarkemmin asiaa, joku heitti sairaalaan polttopullon joka tuhosi yhden huoneen. Luulen, että huoneessa oli arkisto jossa oli tiedot siellä työskennelleistä."

        Onko kyse tuosta Kupittaan sairaalan tapauksesta?

        https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/3773494/Polttopulloiskusta Kupittaan sairaalaan ehdotonta vankeutta


      • 76587575

        Oli.

        Haluaisin vain tietää vainoaako meitä sama taho vai joku eri taho. Onko näitä useampia vai kaikki samasta lähteestä. Jos voisit edes antaa jonkun vihjeen kuten nimikirjaimet.


      • Targeted_Finn
        76587575 kirjoitti:

        Oli.

        Haluaisin vain tietää vainoaako meitä sama taho vai joku eri taho. Onko näitä useampia vai kaikki samasta lähteestä. Jos voisit edes antaa jonkun vihjeen kuten nimikirjaimet.

        Ok, olen 99,9-prosenttisen varma, että sillä henkilöllä ei ole mitään tekemistä ainakaan sinun tapauksen kanssa.

        Mutta voi hyvin olla, että meitä vainoaa sama taho, koska näen, että organisoitua vainoamista harjoittaa yksi suuri verkosto, joka on levittäytynyt koko maahan ja soluttautunut eri viranomaistahoille. Usein voi olla niin, että kohteeksi joutunut on jollain tavalla suututtanut henkilön, joka kuuluu siihen verkostoon tai jolla on hyvä ystävä, joka siihen kuuluu. Ja tuon verkoston ylimmällä tasolla on todennäköisesti vaikutusvaltaisia ihmisiä.

        Puhun nyt siis niistä tapauksista, joissa vainoaminen on laajamittaista ja mukana on myös joitain isoja organisaatioita tai eri viranomaistahoja. Esim. työpaikkakiusaamisessa voi olla samoja piirteitä ja sitä voi sanoa joukkovainoamiseksi, jos mukana on paljon porukkaa, mutta jos siihen ei liity vainoamista työn ulkopuolella, niin silloin kyse ei sellaisesta organisoidusta vainoamisesta, jota tarkoitan.


      • 7986768868

        Noin minäkin sen olen ymmärtänyt.


      • 12345654321
        Targeted_Finn kirjoitti:

        Ok, olen 99,9-prosenttisen varma, että sillä henkilöllä ei ole mitään tekemistä ainakaan sinun tapauksen kanssa.

        Mutta voi hyvin olla, että meitä vainoaa sama taho, koska näen, että organisoitua vainoamista harjoittaa yksi suuri verkosto, joka on levittäytynyt koko maahan ja soluttautunut eri viranomaistahoille. Usein voi olla niin, että kohteeksi joutunut on jollain tavalla suututtanut henkilön, joka kuuluu siihen verkostoon tai jolla on hyvä ystävä, joka siihen kuuluu. Ja tuon verkoston ylimmällä tasolla on todennäköisesti vaikutusvaltaisia ihmisiä.

        Puhun nyt siis niistä tapauksista, joissa vainoaminen on laajamittaista ja mukana on myös joitain isoja organisaatioita tai eri viranomaistahoja. Esim. työpaikkakiusaamisessa voi olla samoja piirteitä ja sitä voi sanoa joukkovainoamiseksi, jos mukana on paljon porukkaa, mutta jos siihen ei liity vainoamista työn ulkopuolella, niin silloin kyse ei sellaisesta organisoidusta vainoamisesta, jota tarkoitan.

        Joukkovoima vai joukko v a i n o?


      • 849382771
        12345654321 kirjoitti:

        Joukkovoima vai joukko v a i n o?

        Mikä ero niillä on? Minä luulen että ero on siinä, että jälkimmäinen on aina rikollista, edellinen välttämättä ei, vaan voi ilmetä esimerkiksi laillisissa lakoissa ja mielenosoituksissa. Kelpaako tämä selvennys?


      • 12345654321
        849382771 kirjoitti:

        Mikä ero niillä on? Minä luulen että ero on siinä, että jälkimmäinen on aina rikollista, edellinen välttämättä ei, vaan voi ilmetä esimerkiksi laillisissa lakoissa ja mielenosoituksissa. Kelpaako tämä selvennys?

        Joo, kiitos selvennyksestä. Vähäksi aikaa riittää hapuilun harjoittaminen. Mutta sillanrakentamiseen ei riitä, siis edes virtuaalisiltojen rakentamiseen.


    • kysynn

      ¨on ihan totta että jos olet joskus keskustellut vaikkapa sukusi tarkoin vaietuistahäpeäaiheista kuin esm pedifiliasta ja sukurutsasta vikkapa mt- ongelmana vainoamisen ohella - tiedostoista asiaaiheet eivät itsestään katoa - säilyvät varmaan iankaikkkisesti
      - raskas taakka ylikuormituksineen kelle tahansa - vainoavia miespuolisia on paljon - siinä missä naispuolisiakin - useimmat silti rahallista hyötyä tavoittelevia . Kaikkia silti ei törkyjutut kiinnosta edes bisnesideoina - jos joutuu silti palkkamurhaajien kynsiin
      -puhuisitteko ihmisen osasta tai ihmiskohtaloista?

    • onmonimutkaista

      Tämä entinen T_F voisi kiittää Espoon vainottua provosta. Pääsi sille, kun oli aihetta kirjoitella vastineita

    • Riksunvainottu

      Nuo kaksi poistettua viestiä oli Dr.Hortonin tviiteistä lainailtua.

      • valistaja

        Dr. Horton on korkeasti ja monipuolisesti kouluttautunut, arvostetuissa asemissa ollut. Nyt hänellä on laaja gang stalkingiin liittyvä verkosto. Osaa hankkia tietoja. Tietää tahoja ja gang stalking pomoja nimeltä. Ja kertoo ne nimet. Mm-kertoi minkä niminen henkilö oli ollut 48 USA:n liittovaltion gs-.johtaja.

        Horton nimittää näitä sarjamurhaajiksi. Hehän loputtomasti haluavat tuhota ja tuhota ihmisiä.

        Affidity -sivun oikeasta alakulmasta löytyy.


      • valistaja

        Affidavit Collection oikein kirjoitettuna.


    • tärkeäätietoa

      KUKA ON SUOMEN GANG STALKING JOHTAJA, vai onko heitä monta, jokaiella oma alue.

      • kauankidutettu

        Olikohan Hortonila tietoa Suomesta, helposti saatavilla.


    • Tiedonjanoinen

      KUKA ON SUOMEN GANG STALKING JOHTAJA

      Gang stalking johtaja on joka kaupungin poliisi, joka suomen kaupungissa on muutamia gs uhreja varsinkin niissä kaupungeissa joissa toimii keskussairaala tai tälläinen isompi sairaala yksikkö. Tälläinen viranomaisyhteistyö mahdollistaa yksilön, perheen tuhoamisen. Sitten poliisi käyttää uhrin naapurustoa, kavereita, perhettä toimintaansa saada uhri hulluksi. Poliisi ottaa uhrin koko elämän tarkkailuun, tarkkailua vaan tekevät poliisin käskystä naapurit ja muut joiden kanssa uhri on tekemisissä. Poliisi estää uhria esim. muuttamasta toiselle paikkakunnalle, uhrin ei anneta tehdä työtä, lista on pitkä . Poliisi hoitaa uhrin maineen pilaamisen ja tekee uhrista muiden silmissä rikollisen vaikkei uhri sitä ole. Että näin hyvässä huomassa me suomen kansalaiset olemme, kukaan ei uskalla puuttua epäkohtiin ettei itse joudu poliisin kynsiin....

    • valistaja

      Sain Solemavitsiltä sähköpostia. Moskovassa on 1-2.12.2018 kansainvälinen konferenssi aiheesta "Psychotronic Terrorism." Sinne voi nyt ilmoittautua, jo haluaa pitää 15-20 minutin esityksen omista kokemukssta. Tai lähettää videon. Tai varata Skypeajan.

      En tiedä, onko linkkiiä luvallista kirjoittaa tänne.

      Jälkeenpäin varmaankin tietoa taahtuneesta pannaan jakoon.

      • 897986867677

        Jos nyt vihdoinkin kertoisit kuka tämä solemavitsi on? En ymmärrä miksä täytyy tulla pelleilemään näin vakavaan aiheeseen. Jos sinulla on tietoja, kerro ne. Muuten painu vittuun täältä


    • espoonvainottu

      Lätkäise Tifi, T_f, Targeted_Finn ja monella muullakin nimellä täällä esiintyvänä se ylläpitämäsi sivusto tänne kaiken maailman omituisen löpinän sijaan valistamaan kansalaisia suoraan miten typeriä maamme lakeja edustavat viranomaiset ovat tätä ja siellä sitä kautta myös julkisuuteen kyseistä toimintaa esittäessään.
      Loppuiko kyseisen sivuston esittäminen näissä keskusteluissa täällä enää erinomaisena rikollisen Poliisin Tietolähdetoiminnan Oikeudenkäyntien alkaessa.
      Toivottavasti tähän toimintaan saadaan selvyys, sen ollessa maan yhteiskunnan keskuudessa läsnä jo pitkään.

    • 09408349823

      uppsa

    • katsokaapeiliin

      Te raivohullut ketjusta poisajajat ja mitätöijät, kirjoittakaa itse jotakin tarpeeksi tasokasta.

    • Ihmisoikeudet_kaikille

      bump

    • liisaihmemaasta

      Kirjoittelut gang stalkingiin, e-häirintään sun muuhun liittyen ovat loppuneet, koska mode ei salli nitä. Ei tämö TiF ole mikääb suuren luokan paljastusten tekijä.

      • eivät.kaikki.modet

        Eivät ole loppuneet, on vain luovaa taukoa. Vähän ehkä katsellaan että minnekäs sitten jos rekisteröitymispakko tulee. Minusta rekisteröitymispakko on tarpeen vain niille, jotka tulevat tänne muka mielenterveysammattilaisina esiintymään ja sitten vain solvaavat ja uhkailevat uhreja. Saisivat opetella käyttäytymään ihmisiksi. Olisi poliisillekin järkevämpiä hommia kuin uhrie stalkkailu.


    • 976476132746273

      nosto

    • 87967676

      Nosto. Muistakaa kirjoittaa siltä varalta, että jotain käy

    • eräsvaan

      Ensi kuussa on vuosikokous. En voi antaa tietoja, kun en ole virallinen tiedottaja.

      Liittykää peaepinkiin. Vaikka ette kirjottaisi itse mitään, voitte lukea siltä esim. yhdistykseen liittyvviä tietoja. Siellä on paljon hyviä linkkejä tietolähteisiin.


      Kunhan ehtivät ja saavat aikaiseksi, yhdistykselle tulee kotisivukin.

      • virkamiehiä.rikollisina

        Minä en liity. Ensinnäkään en osaa ja toiseksi en liittyisi vaikka osaisin. Sananvapauden kannalta arvokkaimpia ovat palstat joille ei ole rekisteröitymispakkoa. Mitä se haittaa jos stalkkeritkin saavat tietää mitä heistä ajatellaan. Ties vaikka jollakulla heistä olisi sen verran älliä tyhmässä päässään että ymmärtäisivät lopettaa rikollisuuden, johon heidät joku psykopaatti on höynännyt. ennemmin tai myöhemmin jäävät siitä kiinni kuitenkin. Samoin heitä suojelleet poliisit ja psykiatrit joille ei kyllä kunnian kukko laula kun asiat lopulta tutkitaan.


      • riksunvainottu

        Suomi24 ei ole mikään sananvapauden toteumispaikka. Täällä on kovat ajat, moderointi toimii ja banniakin annetaan.

        Kyllä stalkkerit saavat tietoonsa, mitä peaepinkiin kirjoitetaan. Se pitää ottaa huomioon, kun kirjoittaa. Sinne voi kirjoitta vapaasti, mitä haluaa. Sieltä on kylläkin välillä hävinnyt viestejä.


      • siispeacepink

        siis peaepink - ihan varmasti viimeksi kirjoitin sanan oikein, joku pudotti c n pois


      • Riksunvainottu

        ei ole enää totta, minne se c katosi taas

        PEACEPINK


      • 8497328478

        Miksi sen nimi on peacepink? Pinkhän viittaa homoihin. Antaa ihan väärän käsityksen ihmisille


      • riksunvainottu

        Kyllä siellä sivuilla perustaj Soleimavits on perustellut nimen valinnan, mutta nyt juuri muista.


      • 9759729579

        Tärkeä muistutus. Toivoisin että ihmiset ymmärtäisivät, että oikeus yksityisyyteen suojaa ihmisiä. Mutta nyt kuitenkin tilanne on se, että ihmiset aivan vapaasti jakavat omat tietonsa netissä ja kannustavat muitakin jakamaan.


      • köyhärotta

        Ei tarvitse itse jakaa, kyllä uut hoitelevat sen homman. Vaikka ei olisi netissä, virallisiin tietoihin pääsee netin kautta urkkimaan. Kyllä stalkkeriporukoista hakkeriosaajia löytyy.


      • 749783749

        Valitettavasti näin mutta ei sitä pidä helpommaksi tehdä


    • 97497325987943759

      Olettko jo kirjoittaneet silminnäkijä kertomuksenne? Oletteko jakaneet viestiä eteenpäin?

      • kysyyeyxvainottu

        Mitkä ihmeen silminnäkijäkertomukset?


      • Ihmisoikeudet_kaikille

        Jos olet gang stalkingin uhri ja sinulle tapahtuu jotain eli sinä kuolet, niin olisi hyvä varautuisit tähän kirjoittamalla selonteon kaikesta mitä sinulle on tapahtunut. Ensinnäkin, tämä selonteko luultavasti estää kuolemasi ja toisekseen sitä voidaan käyttää todisteena vainoajiasi vastaan. Tärkeää on kertoa keitä vainoajat ovat , heidän tuntomerkkinsä, mihin he pystyvät ja muita tietoa. Kannattaa myös laittaa sellaisia tietoja jotka voi tarkistaa jälkikäteen esim. kenelle olet puhunut tästä, päivämäärät, oletko ottanut yhteyttä poliisiin (säilytä kaikki paperit), screepcapsit, jne.

        Ja levitä tietoa tästä eteenpäin. Kerro muille vainotuille. Jos olet siellä peacepinkissä tai mikä se nyt olikaan, kerro siellä.

        Ja muista antaa selontekosi jollekin sellaiselle johon voit luottaa. Jollekulle joka varmasti toimittaa sen eteenpäin sitten kun oikea aika on. Valitettava tosiasia on kuitenkin se, että vain harvalla on sellaisia ihmisiä joihin voi luottaa. Monet ihmiset vakuuttavat olevansa luotettavia mutta sitten kun jotain pitäisi tehdä, niin vastaus on: en mä jaksa, en tästä mitään tuu, en lähde mukaan tollaseen, ihan hulluja juttuja.


      • Riksunvainottu

        Olen yhdistyksele esittänyt sellaisen asian, että etukäteen pitäisi homata asiakirja, joka edellyttää oikeusläääketietellistä kuolenansyn tutkimsta ja implanttien etsisimistä.Ja lausnnon toimittamista yhdistykselle.

        Tässä on sellaisia lakikiemuroita,ettei jokaisen kannata selvittää nitä yksinään


      • ihanoikeinkirjoitettu

        Kirjoitan uudelleen ja olen tarkka oikeinkirjoituksen suhteen.

        Olen yhdistykselle esittänyt sellaisen asian, että etukäteen pitäisi hommata asiakirja, joka edellyttää oikeuslääketieteellistä kuolemansyyn tutkimista ja implanttien etsimistä. Ja lausunnon toimittamista yhdistykselle.


      • Ihmisoikeudet_kaikille

        Hyvä idea. Tosin valitettavasti en usko, että lääkärit tai kuolinsyyntutkijat noudattavat uhrin pyyntöä.


      • Riksunvainottu

        Kenellä on valta määrätä joku ruumis tutkittavaksi. Pitäisikö olla korkean poliisiivranomaisen määräys?
        Yhdistys voisi selvittää asiaa,yksityinen vainottu ei.

        Sitten laillisesti pätevä paperi jokaiselle vainotulle. Missä sitä ai tietoa säilyttäisi, että löytyisi kuolemantapauksen yhteydessä.

        Siinä miettimistä.


    • liblykbljöcjööööööööööö

      Nosto. Kaikkien pittää tiettee tästä asijasta.

    • espoonvainottu

      Täältä poistetut Gang Stalking aiheiset ketjut, löytyivät aikanaan aiheesta nykyään täällä ulkomaille valistavana ilmoittaman Tifi, T_f, Targeted_Finn ja monella muulla nimimerkillä täällä esiintyneen sivuistoilta, mikä vain näin jokseenkin järjestelmällistä ja järjestäytynyttä toimintaa. Tuskin se kiinnostaa yhteiskunnan Mätäpaisetta vähääkään ,vaikka vihdoin Siviilitiedustelulain mennessä Eduskunnassa läpi täällä olematta yhtään mitään sääntöjä ennen tätäkään, mistä tämä kyseinen toiminta puhukoon puolestaan.

    • 98492739479

      Onko kukaan osallistunut dr. Katherine Hortonin kaavakkeeseen?

    • espoonvainottu

      Hyvä että tätä keskustelua ei ollut poistettu maan Presidentin jo ottaneena eilen myös tähän kyseiseen toimintaan kantaa, eikä kiittänyt Eduskuntaa pelkästään menneestä kaudesta.

      • Ihmisoikeudet_kaikille

        Mitä tarkoitat? Mihin toimintaan ja kuka on ottanut kantaa? Voitko laittaa linkin?


      • olisin.toivonut.sitä

        Hän puhui täyden sisällissodasta, sovinnon löytymisestä, tasa-arvosta, valtiosäännöstä, demokratian vaalimisesta..... Epävarmasta ympäristöstä missä elämme, missä usko sääntöihin, sopimuksiin ja kansainvälisiin järjestöihin on kasvavalla koetuksella...... Valtioiden voimapolitiikka on palannut eivätkä valtiot ole ainoita voiman näyttäjiä. Pahaa tahtovilla verkostoilla ja yksiöillä on uudenlaisia kykyjä ja keinoja vahingoittaa muita. Tällaisisessa maailmassa hyvän on oltava luja.......Myös tulevalla vaalikaudella lainsäädäntömme on saatettava vastaamaan ympäröivän maailman realiteetteja. Paljon mieluisampaa olisi luottaa siihen ettei meitä mikään uhkaa......

        https://areena.yle.fi/1-4580601#autoplay=true


        Luulen, että hän tarkoitti pahaa tahtovilla verkostoilla ja yksilöillä terrorismia, mikä uhkana onkin eri luokkaa, vaikkakin psykiatrien ja muiden stalkkereiden uhrina toivoisin, että meidän tukala tilanteemme ja meidän jatkuvat ja monelta taholta tapahtuvat perusoikeuksiemme loukkaukset myös nostettaisiin jossain vaiheessa valokeilaan.


      • 9749237597329

        Blaa blaa. Tota samaa sanahelinää ne jauhaa joka puheessa ja ikinä mikään ei muutu. Jos välität omasta elämästäsi kehoitan lähtemään pois täältä. En tiedä missä asiat on paremmin. Ehkä Afrikassa, tai Boliviassa tai Venäjällä.


      • Pieni_liekki__

        Milloin ihmisestä tulee stalkkaamisen ja häirinnän arvoinen? Millaisia ominaisuuksia tai tietoja hänellä edellytetään olevan?


      • rikollistakuitenkin
        Pieni_liekki__ kirjoitti:

        Milloin ihmisestä tulee stalkkaamisen ja häirinnän arvoinen? Millaisia ominaisuuksia tai tietoja hänellä edellytetään olevan?

        Olisiko stalkkaamisessa kysymys stalkkaajien nautinnonhalusta? Vallankäytöstä? He kiihottuvat ja tyydyttyvät stalkkaamisesta? Stalkkaajan ihan perusperversiota?


      • gsnarvoinenuhri

        Äskettäin raa'an pedofiliringin pomiksi paljastui henkilö, jolla oli puhtoisen nuheeton julkisivu. Edes läheiset euvät olleet aavistaneet mitään. Uskovainen kirkkovaltuutettu, rippilerin yövalvoja, luonnon ystävän, puikulan viljelijä, joulupukki.

        Kuulemma puhtoinen julkisivu on gs-pääpiruilla tavallinen.

        Mitäkän oli uhreista tehnyt pedofiilirikoksen arvoisia.


      • enkäsitä

        Minkähänlainen luonnehäiriö paljastuu tästä nuhteettomasta, uskovaisesta pääpirusta Lauerman tutkimuksissa?


      • mistäpätietää
        rikollistakuitenkin kirjoitti:

        Olisiko stalkkaamisessa kysymys stalkkaajien nautinnonhalusta? Vallankäytöstä? He kiihottuvat ja tyydyttyvät stalkkaamisesta? Stalkkaajan ihan perusperversiota?

        Varmaankin, jos ovat psykopaatteja. Mutta jos ovat aivopestyjä ja hommaan painostettuja mielisairaita, niin ei ehkä niinkään. Vallastaan mielisairaatkin ehkä voivat kiihottua ja sairaasta yhteisöllisyydestään, mene tiedä.


      • jatketaan.keskustelua
        olisin.toivonut.sitä kirjoitti:

        Hän puhui täyden sisällissodasta, sovinnon löytymisestä, tasa-arvosta, valtiosäännöstä, demokratian vaalimisesta..... Epävarmasta ympäristöstä missä elämme, missä usko sääntöihin, sopimuksiin ja kansainvälisiin järjestöihin on kasvavalla koetuksella...... Valtioiden voimapolitiikka on palannut eivätkä valtiot ole ainoita voiman näyttäjiä. Pahaa tahtovilla verkostoilla ja yksiöillä on uudenlaisia kykyjä ja keinoja vahingoittaa muita. Tällaisisessa maailmassa hyvän on oltava luja.......Myös tulevalla vaalikaudella lainsäädäntömme on saatettava vastaamaan ympäröivän maailman realiteetteja. Paljon mieluisampaa olisi luottaa siihen ettei meitä mikään uhkaa......

        https://areena.yle.fi/1-4580601#autoplay=true


        Luulen, että hän tarkoitti pahaa tahtovilla verkostoilla ja yksilöillä terrorismia, mikä uhkana onkin eri luokkaa, vaikkakin psykiatrien ja muiden stalkkereiden uhrina toivoisin, että meidän tukala tilanteemme ja meidän jatkuvat ja monelta taholta tapahtuvat perusoikeuksiemme loukkaukset myös nostettaisiin jossain vaiheessa valokeilaan.

        Mutta onko terroristeilla uudenlaisia keinoja ja kykyjö vahingoittaa muita? Ja eikös terrorismin yhteydessä yleensä puhuta järjestöistä eikä verkostoista?

        Lopussa hän puhui vielä perustuslaistamme ja lakiuudistusten yhteydessä siitä käydystä keskustelusta, joka hänen mukaansa on ollut joka tapauksessa kansanvallan kannalta arvokasta,


    • enkäsitä

      Piti vielä sanomani, että uhrit ovat vain arvottomia leikki- ja pelinappuloita näille ylivertaisille pervertikoille.

      • valistaj.a

        Näillä gang stalkkereilla on yleensä useita addiktioita, aineaddiktioita psyykkisten lisäksi.


      • ongelmanuoria
        valistaj.a kirjoitti:

        Näillä gang stalkkereilla on yleensä useita addiktioita, aineaddiktioita psyykkisten lisäksi.

        Sekin selittää asiaa, kannabiksenhajun ainakin olen joskus haistanut. Mutta kaikki aineet eivät taida edes olla haisevia.


    • toivo.heräsi

      "En puhu mitenkään erityisemmin suomeen kohdistuvasta turvallisuushaasteesta vaan ennemmin asennehaasteesta. Maailma ei ollut niin kaunis ja huoleton paikka kuin ...vuosituhannen alussa... ajateltiin .......vaan on myös siviilitahoja, yksityisiä toimijoita, jotka osaavat olla vallan penteleen ilkeitä.....Vaikka niin mielellään kun tietysti eläisin sellaisessa maailmassa ettei pahaa ole olemassakaan, niin kyllä jos hyvässä halutaan elää, jos me haluamme näistä arvoistamme pitää kiinni, niin meidän on oltava lujia myöskin puolustamaan niitä...."

      Hän lupasi myös puhua aiheesta lisää valtiopäivien avajaisissa.

      Kannattaa siis katsoa myös presidentin puhe vaalikauden päättäjäisten (keskiviikkona 10.4. klo 13.30) kahvitilaisuudessa. Molemmat tilaisuudet yhtäjaksoisesti televisioituina löytyvät yle Areenasta:

      https://areena.yle.fi/1-50114206#autoplay=true

      • Ihmisoikeudet_kaikille

        Yllättävä lausunto. Saa nyt nähdä miten tässä käy.


    • joskonytsitten

      Silloin kun Niinistö ekaa kertaa astui ressan virkaan, hän totesi Suomen olevan kiusaajien maa, enemmän kiusaamista kuin missa Euroopan maissa. Jyrähti, että sille pitää tehdä jotakin. -Eipäe ole tehnyt mitään.

      • Anonyymi

        Eipä tainnut puhuakaan tänään siitä mitä tarkoitti sanoessaan vaalikauden päättäjäisissä näin:

        " Pahaa tahtovilla verkostoilla ja yksiöillä on uudenlaisia kykyjä ja keinoja vahingoittaa muita. Tällaisisessa maailmassa hyvän on oltava luja.......Myös tulevalla vaalikaudella lainsäädäntömme on saatettava vastaamaan ympäröivän maailman realiteetteja. Paljon mieluisampaa olisi luottaa siihen ettei meitä mikään uhkaa.....".

        Kahvitilaisuus jatkuu vielä vartin. Äsken toimittaja kysyi Zyskowitchiltä mitä lainsäädäntöä preisdentti mahdoi viimeksi tarkoittaa. Zyskowitch puhui vastauksessaan lähinnä terrorismiin liittyvästä.


      • Anonyymi

        Maailma olisi paljon parempi paikka kaikille jos ihmiset kehittäisivät sellaisen asian kuin moraali.

        Mut joo. Jotain toivoa on jos Niinistö on sillä tavalla tietoinen, että haluaa asioiden muuttuvan.


      • Anonyymi

        Tässä lehtiartikkeli jonka mukaan Kaliforniassa puuhataan lainsäädäntöä gang stalkingia vastaan.
        https://medium.com/@thomas.mcfarlan/a-leading-edge-california-bill-proposal-that-fully-outlaws-organized-stalking-is-currently-under-9a2c539a52cf

        Lainsäädännössä on vain se ongelma, että eihän ne stalkkerit tähänkään mennessä ole lakeja noudattaneet joten miksi nyt sitten ja poliisin ei ole vieläkään pakko tutkia jos se ei halua tutkia. Jos poliisi kieltäytyy tutkimasta, niin mikä tai kuka voi pakottaa sen tutkimaan? Poliisiko?

        Niinistöstä tuli mieleen, että olikohan toi seteli taskussa uhkaus, siis niin kuin joku on laittanut sen Niinistön taskuun yrittäen sanoa, että me olemme kaikkialla etkä voi estää meitä? Niinistö tuskin itse laittaisi seteliä tuolla tavalla taskuunsa.


      • Anonyymi

        Kannattaa ottaa kopio lehtiartikkelista, jos vaikka viesti poistetaan linkin takia.


      • Anonyymi

        Muutaman kysymysmerkin jälkeen laadittu kohtuullisen hyvä ja mielensä mukainen lopullinen vastaus sieltä löytyi sitten toki palvelemaan voimissaan olevaa järjestelmää, aina kahvitilaisuuden jopa vielä jatkuessa tiedon mukaan täälä vartin 25 huhtikuuta.
        Markus Haikara Youtubessa antaa vähän osviittaa aiheesta ymmärtämättömille Gang Stalkkingin perusmallista, jonka kohteeksi ei todellakaan kaikki edes ymmärrä joutuneensa.

        espoonvainottu


    • Anonyymi

      ei ne mitään tapa.Työllistää poliisia 116 miljoonaa euroa vuodessa

    • Anonyymi

      käyn täällä välistä lukemassa tätäkin ketjua.
      Voisko joku ystävällisesti kertoa, mitä tämä gang stalking käytännössä on ja miten oikeasti ilmenee?
      onko kukaan koskaan saanut yhtään vainoajaa tunnustamaan tekosiaan?

      • Anonyymi

        käytä hakusanoja gang stalking suomessa, niin löytyy luettavaa.


      • Anonyymi

        Netistä löytyy aika paljon materiaalia. Osa siitä on hullujen kirjoittamaa ja stalkkereiden yrityksiä saada stalkatut näyttämään hullulta. Mutta periaatteessa se on seuraamista kadulla, asuntomurtoja, omituisia puhelinsoittoja, tietokoneen hakkeroimista, uhrin sosiaalisen verkoston kääntämistä uhria vastaan. Pahimmillaan kidutusta mikroaalloilla. Sen tarkoitus on viestittää stalkatulle ettei hän koskaan tule olemaan turvassa missään eikä voi hallita omaa elämäänsä.
        Eli siis yritys ajaa heidät itsemurhaan. Se muokataan sopivaksi uhrin mukaan.


        Mitään järkevää syytä tähän ei ole. Tai ainakaan sellaista syytä jossa olisi jotain järkeä normaalin, täysijärkisen ihmisen mielestä. Mutta näinhän se yleensä on stalkkaus-tapauksissa muutenkin.
        Itä-Saksan Stasi harrasti tälläistä ns. toisinajattelijoita kohtaan. Sitä kutsuttiin Zersetzungiksi. Olisi kiva tietää tuliko niistä toisinajattelijoita ennen Zersetzungia vai sen jälkeen. En ymmärrä mitä Stasi katsoi siitä hyötyvänsä. Olisivat vaan päästäneet halukkaat pois sieltä. Lännessä nämä ihmiset ovat tavallaan toisinajattelijoita mutta eivät aktivisteja. Arvioisin noin yhden kolmasosan kuuluvan siihen ryhmään joita stalkkerit voisivat stalkata. Jos epäilet kuuluvasi niihin ihmisiin joita tälläinen uhka saattaisi koskea, suosittelen varautumaan siihen. Ei vara venettä kaada. Hankkiudu eroon lähipiirisi sellaisista ihmisistä jotka eivät ole lojaaleja sinulle. Hanki kunnolliset lukot oviin (yllättävän vaikeaa) ja valvontakamerat (sellaiset joita ei voi hakkeroida). Älä anna kenenkään lipsauttaa mitään drinkkiisi. Tiedän yhden tapauksen jossa henkilö on huumattu kolme kertaa.


    • Anonyymi

      Jos muu ei toimi tai muuten vaan saat leikistä tarpeeksesi, niin Kohta 5. Tee rikosilmoitus

      • Anonyymi

        Rikosilmoituksia ei tutkita. Tai en tiedä onko jokin muuttunut. Lisäksi siinä on se riski, että poliisi toimittaa sinut mielisairaalaan. Psykiatrien mukaan jos henkilö epäilee, että häntä gang stalkataan hän on psykoosissa ja hänet laitetaan pakkohoitoon. Tämä ei koske niitä jotka väittävät Venäjän stalkkaavan heitä. He saavat olla vapaina. He saavat jatkaa elämäänsä arvostettuina kansalaisina.
        Jos vainoaja on joku muu, siitä puhuvat tampataan maan rakoon. Sekä poliisi että lääkärit tekevät heidän elämästään helvettiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rikosilmoituksia ei tutkita. Tai en tiedä onko jokin muuttunut. Lisäksi siinä on se riski, että poliisi toimittaa sinut mielisairaalaan. Psykiatrien mukaan jos henkilö epäilee, että häntä gang stalkataan hän on psykoosissa ja hänet laitetaan pakkohoitoon. Tämä ei koske niitä jotka väittävät Venäjän stalkkaavan heitä. He saavat olla vapaina. He saavat jatkaa elämäänsä arvostettuina kansalaisina.
        Jos vainoaja on joku muu, siitä puhuvat tampataan maan rakoon. Sekä poliisi että lääkärit tekevät heidän elämästään helvettiä.

        Jos noin on niin silloin voi aavistaa kuinka tärkeä Jessica Aro on Suomen eliitille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rikosilmoituksia ei tutkita. Tai en tiedä onko jokin muuttunut. Lisäksi siinä on se riski, että poliisi toimittaa sinut mielisairaalaan. Psykiatrien mukaan jos henkilö epäilee, että häntä gang stalkataan hän on psykoosissa ja hänet laitetaan pakkohoitoon. Tämä ei koske niitä jotka väittävät Venäjän stalkkaavan heitä. He saavat olla vapaina. He saavat jatkaa elämäänsä arvostettuina kansalaisina.
        Jos vainoaja on joku muu, siitä puhuvat tampataan maan rakoon. Sekä poliisi että lääkärit tekevät heidän elämästään helvettiä.

        Sisäministeriö on kylläkin puuttunut poliisin epäasialliseen toimintaan. Ja sosiaali- ja terveysministeriö on ainakin yrittänyt puuttua psykiatrien, en tiedä onko onnistunut.


      • Anonyymi

        Tää puuttuminen on nyt ei valitettavasti tarkoita mitään. Yksikään psykiatri ei saa potkuja tai joudu oikeuteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tää puuttuminen on nyt ei valitettavasti tarkoita mitään. Yksikään psykiatri ei saa potkuja tai joudu oikeuteen.

        Saa ja joutuu, jos työnantaja tai poliisi puuttuu heidän tekemiisiinsä. Kannattaa ainakin yrittää ilmoittaa jommalle kummalle. Psykiatrien kanssa yhteisymmärrykseen pääseminen on kokemukseni mukaan hyvin usein vaikeaa tai mahdotonta, koska heillä on hyvin usein tapana välittömästi korvata potilaan puheen sisältö omilla harhaluuloillaan, tarkistamatta potilaalta, ovatko ymmärtäneet oikein, joten potilasasiakirjatkin sisältävät siksi hyvin usein suoranaista puppua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saa ja joutuu, jos työnantaja tai poliisi puuttuu heidän tekemiisiinsä. Kannattaa ainakin yrittää ilmoittaa jommalle kummalle. Psykiatrien kanssa yhteisymmärrykseen pääseminen on kokemukseni mukaan hyvin usein vaikeaa tai mahdotonta, koska heillä on hyvin usein tapana välittömästi korvata potilaan puheen sisältö omilla harhaluuloillaan, tarkistamatta potilaalta, ovatko ymmärtäneet oikein, joten potilasasiakirjatkin sisältävät siksi hyvin usein suoranaista puppua.

        Toisaalta se, kun psykiatri puhuu totta, ja sillä kumoaa toisen psykiatrin uusiin potilasasiakirjoihin kopioiman kolmannen psykiatrin harhaluulon, sitä on pidettävä niin kullan arvoisena asiana, että sen tähden ainakin minä olen valmis antamaan aika paljon anteeksikin, sillä se on niin todella harvinainen asia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saa ja joutuu, jos työnantaja tai poliisi puuttuu heidän tekemiisiinsä. Kannattaa ainakin yrittää ilmoittaa jommalle kummalle. Psykiatrien kanssa yhteisymmärrykseen pääseminen on kokemukseni mukaan hyvin usein vaikeaa tai mahdotonta, koska heillä on hyvin usein tapana välittömästi korvata potilaan puheen sisältö omilla harhaluuloillaan, tarkistamatta potilaalta, ovatko ymmärtäneet oikein, joten potilasasiakirjatkin sisältävät siksi hyvin usein suoranaista puppua.

        Niin, suomessa toimineen venäläisen psykiatrin, huom. asiantuntija psyk.retribuutio (NL), totesi, että ei ole tavannut aikaisemmin. 'Jonkinlainen neurologinen häiriö sen täytyy olla.'
        Oli asiallinen huolimatta omasta sekavuudestani, koska silloin minulla ei ollut nimeä vainoamiselleni. Vainon jäsentelyyn meni useampia vuosia. Menin ns. juoksustusansaan. Hoitavana elementtinä lääkäri ei kuitenkaan lähtenyt nimeämään mistä on kyse, koska ei voinut olla varma.
        Löysin itse, kun vihdoin sain sen verran rauhaa, että pääsin roskiksesta internettiin, nimen vainoamiselleni. TI - targeted individual.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saa ja joutuu, jos työnantaja tai poliisi puuttuu heidän tekemiisiinsä. Kannattaa ainakin yrittää ilmoittaa jommalle kummalle. Psykiatrien kanssa yhteisymmärrykseen pääseminen on kokemukseni mukaan hyvin usein vaikeaa tai mahdotonta, koska heillä on hyvin usein tapana välittömästi korvata potilaan puheen sisältö omilla harhaluuloillaan, tarkistamatta potilaalta, ovatko ymmärtäneet oikein, joten potilasasiakirjatkin sisältävät siksi hyvin usein suoranaista puppua.

        Poliisi tietää eivätkä he aio tehdä asialle yhtään mitään. Itse asiassa poliisihan toimittaa ihmisiä mielisairaalaan ja joskus tekaistuin perustein.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Poliisi tietää eivätkä he aio tehdä asialle yhtään mitään. Itse asiassa poliisihan toimittaa ihmisiä mielisairaalaan ja joskus tekaistuin perustein.

        Juuri siihen sisäministeriö on puuttunut. Vainoaminen on rikoslakirikos ja sen tutkiminen on poliisin asia, ei psykiatrin. Uhrin toimittaminen mielisairaalaan on täysin asiatonta.


      • Anonyymi

        Miten sisäministerö on puuttunut.Tiedätkö tarkemmin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten sisäministerö on puuttunut.Tiedätkö tarkemmin.

        Luin netistä, mutta en ole löytänyt sitä sivua enää kun olen etsinyt. Siinä ministeriö julkitoi ainakin sen, että asian hoitaminen kuuluu poliisille eikä psykiatreille ja pyysi poliisilaitoksilta tietoja väärin toimineista poliiseista. Muistan nyt yhden tapauksen. Nimi oli Palokangas.

        Lääkäri toimi myös väärin kun teki väärällä perusteella tarkkailulähetteen. Toinen lääkäri toimi myös väärin kun ei tehnyt tarkkailulähetettä uhrin ilmoittamasta häiriköstä, poliisi ei puuttunut siihen , joten toimi myös väärin. Poliisillla ja terveyskeskuslääkäreillä näyttää olevan tapana laiminlyödä virkavelvollisuuksiaan, mutta se ei aiheuttaisi kovin paljon pahaa, jos psykiatri olisi ammattitaitonen mutta kun ei useinkaan ole. Psykiatrin velvollisuuksiin kuuluu myös tehdä ilmoitus terveyskeskukselle häiriköistä, mutta tekevätkö? Mitä vielä, vainoavat vain uhreja ja hoidossa olleita. Sen tähden sähkömagneettisen häirinnän uhrit kärsivät.


    • Anonyymi

      Oikeusvaltioperiaate ja lehdistönvapaus ovat viime aikoina kokeneet paikoin takaiskuja, sanoi eräs arvovaltainen taho erään arvovaltaisen yleisön edessä.

    • Anonyymi

      Ilmoita siis ministeriölle poliisin toiminnasta poliisien nimet. Tämän kommentin lähettäminen ehkä estetään. Oulun kirjaston tietokoneita häiritään.

      • Anonyymi

        En jaksa alkaa kertomaan kaikkea mutta poliisiin etkä muihin viranomaisiin voi luottaa. Jos onnistut jonkun tahon, joka auttaa, löytämään niin hyvä. Itse en ole löytänyt ketään. Ulkomailta olen löytänyt ihmisiä jotka ovat minun puolellani.


      • Anonyymi

        Jälleen kirjoittamista häiritään. Kirjoitin pitkä tekstin vastaukseksi kommenttiin. Sitä ei annettu lähettää vaan se katosi. Oulun kirjastossa tapahtuu aina silloin tällöin niin, että Lähetä-linkki vain lakkaa toimimasta. Olen yrittänyt ja onnistunutkin saamaan sen toimimaan kun olen kopioinut tekstin ja liittänyt sen uuteen kohtaan ja sen jälkeen nopeasti lähettänyt. Nyt se ei toiminut vaan teksti katosi. Samalla tavalla kävi kun osallistuin oikeusministeriön vihapuhe-keskusteluun, silloin kuitenkin havaitsin, että joko joku muu oli kommentoinut samoin tai sitten minun tekstini oli kuitenkin luettu, koska sain siihen asiaan kuitenkin vastauksen. Siinä tilanteessa havaitsin että En ole robotti -ruudun kehys muuttui punaiseksi ennen kuin viesti katosi kun yritin lähettää. Toissapäivänä se teki saman muutoin, mutta yllättäen menikin läpi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jälleen kirjoittamista häiritään. Kirjoitin pitkä tekstin vastaukseksi kommenttiin. Sitä ei annettu lähettää vaan se katosi. Oulun kirjastossa tapahtuu aina silloin tällöin niin, että Lähetä-linkki vain lakkaa toimimasta. Olen yrittänyt ja onnistunutkin saamaan sen toimimaan kun olen kopioinut tekstin ja liittänyt sen uuteen kohtaan ja sen jälkeen nopeasti lähettänyt. Nyt se ei toiminut vaan teksti katosi. Samalla tavalla kävi kun osallistuin oikeusministeriön vihapuhe-keskusteluun, silloin kuitenkin havaitsin, että joko joku muu oli kommentoinut samoin tai sitten minun tekstini oli kuitenkin luettu, koska sain siihen asiaan kuitenkin vastauksen. Siinä tilanteessa havaitsin että En ole robotti -ruudun kehys muuttui punaiseksi ennen kuin viesti katosi kun yritin lähettää. Toissapäivänä se teki saman muutoin, mutta yllättäen menikin läpi.

        Oulun kirjastossa sanotaan että voi johtua joko kirjaston koneista tai sitten siitä että palstan ohjelmassa on jokin ongelma. itse pidän sitä gang stalking -häirinnästä johtuvana. Äskeinen viesti meni läpi kun kun sain kirjastohenkilökunnalta apua, tästä en vielä tiedä.


      • Anonyymi

        Kun minä pojalleni valitan vastaavanlaisista ongelmista omalla tietokoneellani, hän sanoo että tekniset ongelmat voivat johtua kovin erilaisista syistä eikä niihin pidä takertua vaan yrittää uudelleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jälleen kirjoittamista häiritään. Kirjoitin pitkä tekstin vastaukseksi kommenttiin. Sitä ei annettu lähettää vaan se katosi. Oulun kirjastossa tapahtuu aina silloin tällöin niin, että Lähetä-linkki vain lakkaa toimimasta. Olen yrittänyt ja onnistunutkin saamaan sen toimimaan kun olen kopioinut tekstin ja liittänyt sen uuteen kohtaan ja sen jälkeen nopeasti lähettänyt. Nyt se ei toiminut vaan teksti katosi. Samalla tavalla kävi kun osallistuin oikeusministeriön vihapuhe-keskusteluun, silloin kuitenkin havaitsin, että joko joku muu oli kommentoinut samoin tai sitten minun tekstini oli kuitenkin luettu, koska sain siihen asiaan kuitenkin vastauksen. Siinä tilanteessa havaitsin että En ole robotti -ruudun kehys muuttui punaiseksi ennen kuin viesti katosi kun yritin lähettää. Toissapäivänä se teki saman muutoin, mutta yllättäen menikin läpi.

        Tässä linkki kysymyksessä olevaan keskusteluun:


        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15662233/kysy-mita-vain-vihapuheesta!-asiantuntijat-vastaavat-21-5-2019-klo-13-15


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun minä pojalleni valitan vastaavanlaisista ongelmista omalla tietokoneellani, hän sanoo että tekniset ongelmat voivat johtua kovin erilaisista syistä eikä niihin pidä takertua vaan yrittää uudelleen.

        Päättelin siitä että samaan aikaan oli muutakin häirintää. Tavallisin on oudot hajut, tai oikeastaan muutoin oudot mutta stalkkereiden käyttäminä hyvinkin tavalliset.


    • Anonyymi

      Kyselkää liittymisestä. Eiköhän sihteeri anna ohjeita. Nyt on olemassa rekisteröity joukkovainottujen yhdistys.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ohjeet Suomen joukkovainotut ry:n eli suomalaisten joukkovainoamisen ja elektronisen häirinnän uhrien asiaa ajavan yhdistyksen jäseneksi liittymiseen löytyvät yhdistyksen kotisivuilta:

        https://targetedindividualsfinland.wordpress.com/

        Onko mahdollista saada kriteerit, joilla yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä? Siis: mikä on yhdistyksen hyväksymä määritelmä sille mitä joukkovaino on?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko mahdollista saada kriteerit, joilla yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä? Siis: mikä on yhdistyksen hyväksymä määritelmä sille mitä joukkovaino on?

        Yhdistykseen saa liittyä, vaikka ei olisi itse edes vainottu, vaan haluaa tukea ja auttaa joukkovainoamisen uhreja. Yhdistys ajaa joukkovainottujen asiaa, mutta myös informoi kansalaisia, viranomaistahoja ja tiedotusvälineitä joukkovainoamisesta ja siihen usein liittyvästä elektronisesta häirinnästä.

        Vainoamisen muotojen määritelmistä kuitenkin vielä, että jos sinua vainoaa kolme tai sitä useampi ihminen, niin silloin on kyse joukkovainoamisesta (gang stalking). Jos vainoajat ovat järjestäytyneet, niin kyse on organisoidusta joukkovainoamisesta (organized gang stalking). Jos vainoamista harjoittaa laaja yhteisö, niin sitä voi sanoa yhteisölliseksi vainoamiseksi (community based harassment).

        Yleensä, kun nykyään puhutaan joukkovainoamisesta (gang stalking), niin sillä tarkoitetaan erityisesti sellaista vainoamista, jossa sitä harjoittaa järjestäytynyt verkosto ihmisiä. Sellaisen vainoamisen kohteita kutsutaan englanninkielisellä termillä "targeted individual", ja tällaiseen toimintaan liittyy usein myös elektronisen häirinnän eri muotoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yhdistykseen saa liittyä, vaikka ei olisi itse edes vainottu, vaan haluaa tukea ja auttaa joukkovainoamisen uhreja. Yhdistys ajaa joukkovainottujen asiaa, mutta myös informoi kansalaisia, viranomaistahoja ja tiedotusvälineitä joukkovainoamisesta ja siihen usein liittyvästä elektronisesta häirinnästä.

        Vainoamisen muotojen määritelmistä kuitenkin vielä, että jos sinua vainoaa kolme tai sitä useampi ihminen, niin silloin on kyse joukkovainoamisesta (gang stalking). Jos vainoajat ovat järjestäytyneet, niin kyse on organisoidusta joukkovainoamisesta (organized gang stalking). Jos vainoamista harjoittaa laaja yhteisö, niin sitä voi sanoa yhteisölliseksi vainoamiseksi (community based harassment).

        Yleensä, kun nykyään puhutaan joukkovainoamisesta (gang stalking), niin sillä tarkoitetaan erityisesti sellaista vainoamista, jossa sitä harjoittaa järjestäytynyt verkosto ihmisiä. Sellaisen vainoamisen kohteita kutsutaan englanninkielisellä termillä "targeted individual", ja tällaiseen toimintaan liittyy usein myös elektronisen häirinnän eri muotoja.

        Toivottavasti tajuavat, että tukeminen ei tarkoita tolkutonta todisteiden vaatimista. Olen allerginen kusipäille.


    • Anonyymi

      Poliisi tappaa, varastaa, valehtelee, hajoittaa minun autoja, kyttää minua 24/7.Hajoittaa jalkoja joka päivä lisää ja lisää, hajoitaa aivojani, Yrittää etten voisi käydä työssä etten voisi käydä uimassa, etten voisi käydä kuntosalilla. Sellaisia ovat nämä meidän kansankynttilät ja lainvalvojat. Itse rikkovat lakia koko ajan ja kuvittelevat etteivät koskaan jää kiinni tai joudu vastuuseen teoistaan.

    • Anonyymi

      <<Korruptiota tutkiva toimittaja pidätettiin Moskovassa - lavastettiinko Golunov syylliseksi huumekauppaan?<<

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b9b004bf-b9bb-4436-b393-786c395887eb

      Ok, olen kokenut tuon. Ainakin melkein. Ainoalla poikkeuksella, että en edes tiennyt vielä silloin iskeneeni korruptioon kiinni todisteiden kera tai löytäneeni mitään erityistä.

      Mutta joku siinä kärysi nokkaan kuitenkin, ja erinäisten tapahtumien ihmettelyn jälkeen syntyi ajatus, että ei kai asuntoon ole piiloitettu jotakin?

      Silloin se tuntui umpihullulta - sellaistahan tapahtuu vain elokuvissa ja kirjoissa - jollaisia kommentteja sain läheisiltä, kun aloin epäilemään asiaa. Mutta olin sitä mieltä, että olen hullu tai en, niin yrittänyttä ei laiteta. Niinpä ratsasimme kodin yhteisvoimin ja 'paketti' löytyi.

      Tänä päivänäkään en tiedä, että mitä se oli - en jäänyt ihmettelemään, vaan hankkiuduimme siitä pikavauhtia eroon.

      Emme ole koskaan olleet missään tekemisissä minkään rikollisuuden kanssa tai huumeiden, mutta niinpä ystävällinen huumepoliisisetä tuli käymään myöhemmin, ja siinä vaiheessa siunasin intuitiivisia tunteitani. Tervetuloa vaan!

      Mitään ei tietenkään löytynyt, mutta mitä helkkaria olisi tapahtunut, jos olisi löytynyt?!

      Vaikea arvailla, mutta kyllä sen jälkeen on kuritettu senkin edestä, jotta potut on kyllä maksettu pottuina - enpä osaa sanoa, että kuinkakohan monta kertaa on autonkin renkaat puhkottu.

      Mutta kaikkeen tottuu.

      • Anonyymi

        Tarinasi kuulostaa todella tärkeältä. Haluaisitko kertoa lisää? Minkä korruptiosta oli kyse? Selittikö huumepoliisi tätä yllätysvisiittiä mitenkään?

        Oletko kirjoittanut tarinasi ja antanut sen jonkun luotettavan henkilön haltuun joka voi toimittaa sen eteenpäin jos sinulle tapahtuu jotain? Itse olen lähettänyt omani Wikileaksille. En tiedä mitä he siitä ajattelevat mutta ehkä joskus 2100 nämä kertomukset ovat olennainen osa historiaa. Wikileaksin yksi tavoitteista on taata korrekti historiankirjoitus.


      • Anonyymi

        Jos kertoisin lisää, niin silloinhan minä vasta hakkaisin itseni ladon seinään - mitä vähemmän tietää, sitä parempi. Ei, hän ei selittänyt käyntiään.

        Olen kirjoittanut tarinani, ja syytä olettaa, että kaikki johtuikin juuri siitä. On tosi paha asia, kun menee tietämään tietämättään.
        Kyllä tarinani on jossain - missä lie ja kuka lie sen meni lukemaan, että juttu alkoikin kärytä.

        Ja syytä olettaa, että tuosta käryämisestä lähti liikkeelle melkoinen ketjureaktio, kun joku luuli, että sisäpiiri pettää ja tietoa on valunut ulos, johon katson edelleen olevani syytön - en todellakaan tiennyt mitä menin kirjoittamaan, eikä kukaan ollut vuotanut minulle mitään tietoa - ei silloin eikä myöhemminkään.

        Tilanne on vähän sama kuin erään dekkarikirjailijan, joka väittää itselleen tapahtuneen vastaavalla tavalla, ja joutui tiukentamaan turvajärjestelmiään.

        Sattumien summaa, sanoisin minä.


      • Anonyymi

        Mutta se koira älähtää johon kalikka kalahtaa eli siellä on korruptiota. Ehkä jotain paljon pahempaakin.

        Oikeasti, kirjoita se tarinasi niin huolellisesti kuin pystyt. Kerrot kaiken mitä tapahtui. Se paketti ja kaikki muu. Lähetä se vaikka Wikileaksille. Niiden servereillä on tilaa. Me tarvitsemme kaiken tiedon korruptiosta ja gang stalkingista mitä on tarjolla. Siis ihan oikeasti. Se tieto tulee käyttöön.


      • Anonyymi

        Kyllä siellä oli korruptiota ja paljon, paljon pahempaakin - totta. Ei tarvitse lähettää mitään mihinkään - siis tuota itse asiaa. Tuo putsaus on ollut ihan julkisesti luettavissa, enkä missään nimessä halua tulla siihen liitetyksi millään tavalla. Jutun perusta oli niinkin merkillinen, että se liittyi täysin yliluonnollisiin asioihin, enkä tietenkään voinut kuvitella, että niillä olisi ollut mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Tämä on erittäin kinkkinen juttu kaikkineen. Itse tapahtumat - sattumat, syyt ja seuraukset - sitten ovat toinen juttu. Enempi ongelma on se, että mistä tuo ns. yliluonnollisuus tuli, joka sai koko prosessin käyntiin, ja miksi joku uskoi moisella olevan tekemistä todellisuuden kanssa, niin että jotakin ylipäätään alkoi tapahtua?! Minun näkemys oli se, että joku luuli, että tuo muka yliluonnollisuus oli hämärystä - puettua peitetarinaa, mutta se oli aivan totta - en tiennyt mitään, enkä tiedä edelleenkään, enkä haluakaan tietää. Ymmärrätkö? Itse korrputiossa ja putsauksessa ei ole enää mitään mielenkiintoista - se on ohi, tai siis jatkuu tietysti koko ajan erinäisten lonkeroiden selvittelyssä. Tämä ei ole ihan simppeli juttu.


      • Anonyymi

        Keksikääpä se yliluonnollisuus, jolla minut pistettiin tekemään tuo. Jotain tietoa, kuvia syötettiin aivoihin, pakotettiin kirjoittamaan - pakotettiin toimimaan. Tämän jutun gang stalkaus onkin tuolla kohdalla, ei siinä mitä minulle sen jälkeen tapahtui - se oli pientä tuohon verrattuna. Uskotteko, että kaikki tieto ja tuo tulikin jostakin toisesta ulottuvuudesta? Kuka teki sen? Kuka halusi tuon putsauksen? Minusta tämä on se mielenkiintoisempi juttu.


      • Anonyymi

        Kerro nyt mitä tapahtui ja mihin se liittyi. Monet ovat puhuneet yliluonnollisuuksien liittyvän jotenkin tähän gang stalkingiin. Itse en sellaiseen usko.


      • Anonyymi

        Gang stalkingin perusjuttuihin kuuluu tehdä sellaisia stalkkauksia, että jos uhri kertoo niistä, ne kuulostavat skitsofrenian harhoilta. Ja neähän ovat vähän "yliluonnollisia".


      • Anonyymi

        Jos uhri ei tiedä olevansa vainon kohde eikä kuullutkaan mistään gang stalkingista, on hän ihmeissään ja alkaa ehkä mielenterveyttään, kun rupeaa tapahtumaan kaikenlaista kummallsta.


      • Anonyymi

        <<jos uhri kertoo niistä, ne kuulostavat skitsofrenian harhoilta. Ja neähän ovat vähän "yliluonnollisia"<<

        Nyt uhri siis kertoi niistä juuri yliluonnollisina, hän sai aivoihinsa tietoa, eivätkä ne todellisuudessa olleetkaan yliluonnollisia, vaan liittyivät joihinkin tapahtumiin, joista hän ei kuitenkaan tiennyt.

        Tämä meni väärinpäin.


      • Anonyymi

        Eli ymmärsinkö nyt oikein: Uhri sai telepaattisesti tietoa jostain tapahtumista, kirjoitti niistä tietämättä, että ne olivat todellisia tapahtumia ja sitten poliisi alkoi stalkkaamaan häntä ja selvisi, että tapahtumat olivatkin tapahtuneet todellisessa elämässä? Aika jännä. Mutta se mitä kautta tietoa oli päätynyt uhrille ei ole olleellista koska olisihan ne kirjoitukset voineet syntyä ihan mielikuvituksen perusteella. Olennaista tässä on se mitä poliisi luulee saavuttavansa stalkkaamalla jotain kirjoittajaa. Tää ei ole mulle koskaan oikein selvinnyt mikä on se ajatusprosessi siinä taustalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli ymmärsinkö nyt oikein: Uhri sai telepaattisesti tietoa jostain tapahtumista, kirjoitti niistä tietämättä, että ne olivat todellisia tapahtumia ja sitten poliisi alkoi stalkkaamaan häntä ja selvisi, että tapahtumat olivatkin tapahtuneet todellisessa elämässä? Aika jännä. Mutta se mitä kautta tietoa oli päätynyt uhrille ei ole olleellista koska olisihan ne kirjoitukset voineet syntyä ihan mielikuvituksen perusteella. Olennaista tässä on se mitä poliisi luulee saavuttavansa stalkkaamalla jotain kirjoittajaa. Tää ei ole mulle koskaan oikein selvinnyt mikä on se ajatusprosessi siinä taustalla.

        <<Olennaista tässä on se mitä poliisi luulee saavuttavansa stalkkaamalla jotain kirjoittajaa.<<

        Sepä tässä ikävä puoli olikin - miksi poliisi oli enemmän huolissaan kuin mielissään, jos tietoa olikin vuotanut ulos sisäpiiristä - näin minä koin tuon kiinnostuksen jälkeenpäin. Sanallakaan hän ei kyllä ilmaissut tietävänsä mitään koko kirjoituksesta, mutta mihinkään muuhun juttu ei voinut liittyä.

        Minulle itselleni ei mikään ole edelleenkään selvää. Joku stalkkasi jotakin aivoihin ja tein kuten käskettiin - oli unessa annetut määräykset. Kyseessä ei ollut tieto, vaan toimintaohjeet.

        Alkutapahtuma liittyi huijaukseen - minua siis huijattiin, mutta en tiennyt sitä, ja noilla toimintaohjeilla se huijaus pissi tekijöitään kuntuille, ja lopulta paljon enemmänkin.

        Ja huijauksessa oli kyseessä niin ovela väännös ja monikertainen prosessi, johon oli tarvittu luonnollisesti viranomaisten apua, ettei sitä yksin näillä aivoilla kenenkään järjen mukaan olisi voitu ennakoida tai selvittää, joten jonkun oli täytynyt - vastapuolen mielest- siis antaa minulle tietoa ja tuota tiedonvuotopaikkaa kaikesta päätellen etsittiin.

        Vaikea ymmärtää, että miksi minut olisi pitänyt lavastaa vielä johonkin syylliseksikin?!

        Mutta hienosti te olette kyllä pysyneet kärryillä, kun nyt vielä keksitte, että kuka nuo toimintaohjeet syötti päähäni - ne oli just eikä melkein aivan aukottomasti oikeita, joten kiitos vaan sinne jonnekin!

        Kuka sen teki ja miten?


      • Anonyymi

        <<Mutta se mitä kautta tietoa oli päätynyt uhrille ei ole olleellista koska olisihan ne kirjoitukset voineet syntyä ihan mielikuvituksen perusteella.<<

        Eivät voineet, ymmärrätkö nyt, koska todellisuudessa kyse ei ollut tiedosta, vaan toiminnasta. Tietoa en saanut mistään, vaan ohjeet toimia, jotka silloin eivät järjellä ajatellen auenneet minulle mitenkään - tein vain kuten käskettiin. Ei tullut mieleenkään olla toimimatta - kyllä prosessi oli niin vakuuttava kaikessa yliluonnollisuudessaan.

        Tästä syystä olenkin hämmästellyt toiseen osioon laitettua tiedemiehen lausuntoa - ihan viime vuosien tiedettä - että josko tämä olisi nyt sitten toiminut ihan käytännön tasollakin?!

        <<Yksi säiteorian kehittäjistä Michio Kaku kertoo, että "Olen päätellyt, että olemme maailmassa, jonka säännöt ja lait ovat älyn luomia ” ja jatkaa "”Uskokaa minua, kaikki, mitä kutsumme sattumaksi tänään, ei enää ole järkevää. Minulle on selvää, että meillä on sellainen suunnitelma, jota ohjaavat säännöt, jotka ylimaallinen äly on luonut eikä mikään sattuma".<<

        Tämä tiedemiehen lausunto liittyy tieteeseen, jossa meidän todellisuus (materia, ihminen, atomit - siis kaikki) nähdään suurena älyllisenä tietoisuuden väreilevänä kenttänä, jossa kaikki liittyy kaikkeen - myös kaikissa ajoissa menneessä ja tulevassa.

        Ajattelin vain, että jos teidän stalkkaus olisi jotakin samaa kuin minulla - miksi minulla olisi vain erilaista? - mutta teillä on jäänyt huomaamatta jotakin... oleellista siinä... mennyt piuhat sekaisin....

        Tämä tiedemies kertoo yhdeksässä minuutissa ja lyhyesti, että mistä tuossa tieteessä on kyse, on suomen kielinen tekstitys.

        https://www.youtube.com/watch?v=HUlDiua2BcA


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos uhri ei tiedä olevansa vainon kohde eikä kuullutkaan mistään gang stalkingista, on hän ihmeissään ja alkaa ehkä mielenterveyttään, kun rupeaa tapahtumaan kaikenlaista kummallsta.

        Niin, minun mielestäni tuohon kaikkeen kummalliseen pitäisi nyt ottaa ihan toisenlainen suhde.

        <<Monet ovat puhuneet yliluonnollisuuksien liittyvän jotenkin tähän gang stalkingiin. Itse en sellaiseen usko.<<

        Puhut vastoin tieteen tietoa - jo 30-luvulta asti, kun kaikki luonnonlait muuttuivat vain tilastollisiksi todennäköisyyksiksi on kaikki aikaisemmin puhuttu yliluonnollinen muuttunut luonnolliseksi - siis jo liki 100 vuotta sitten. Ja henkilökohtaisesti voin todistaa, että yliluonnollinen nyt vain toimii jonkun ihme mekanismin kautta - mutta miten ja miksi esimerkiksi juuri minulle. En tiedä.

        Mutta en silti suostu uskomaan olevani yksin mikään poikkeus, mutta ehkä aivoiltani olin nyt vain kykenevä järjestämään nuo piuhat, niin että juttu toimi. Ymmärrätkö? Kyse on vain aivoista ja niiden potentiaaleista - uuden tieteen mukaan ne ovat rajattomat. Tässä videossa vielä perusteellisemmin tuosta tietoisuudesta. Myös suomen kielinen tekstitys.

        Tietoisuuden ensisijaisuus, Peter Russel - fyysikkojen kokouksen luento, minulle tämä video alkaa tuosta linkistä keskeltä, en tiedä miksi - mutta jos teille käy samoin, niin vetäkää alkuun.

        https://www.youtube.com/watch?v=ETynDYINhOY&t=2778s

        No, tämä nyt on taas varsinaisen yliluonnollista, kun en saa sitä itse alkuun... onkohan minulla jäänyt jotakin ymmärtämättä tuosta kohdasta?!


      • Anonyymi

        En kyllä ole pysynyt kärryillä, että millainen tää sun juttusi on.
        Liittyyks toi jollain tavalla Jari Aarnioon?


    • Anonyymi

      Ainakin tässä on metin verran kirjoitettu ketjua tukkoon.

      • Anonyymi

        Sitten kannattaa koittaa aukaista aivoja.


      • Anonyymi

        Aamun kirkas Auer koittaa...
        Ei, vaan huomaan etten osaa katkaista filmiä sopivasti...
        Aarnioon ehkä liittyy kello.
        27.6 aamutuimaan saamme kasoittain vastauksia...


      • Anonyymi

        Mitä höpiset? Jos olet vainottu tajuaisit itsekin ettei tuollaiset epäselvät höpinät auta ketään millään tavalla. Täällä on aiemminkin ollut näitä höpisijöitä joiden jutuissa ei ole mitään järkeä. Epäilen heidän olevan vainoajia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä höpiset? Jos olet vainottu tajuaisit itsekin ettei tuollaiset epäselvät höpinät auta ketään millään tavalla. Täällä on aiemminkin ollut näitä höpisijöitä joiden jutuissa ei ole mitään järkeä. Epäilen heidän olevan vainoajia.

        Jaha, aamun kirkas Auer koittaa... Epäillään vainoajaksi, mielenkiintoista...


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Siis
        kysessä on Suomen Joukkovainotut ry:n kotisivulle linkki.


      • Anonyymi

        Ei ollut tarkoitus peitellä mitään sivuja, vaan jakaa tietoa - omakohtaisesti koettua faktana - ja sitten tähän liittyvää tieteellistä tietoa kaikista mahdollisista potentiaaleista, joita tietoisuus sisältää.

        Fyysikon luennosta on nyt jäänyt mieltäni vaivaamaan kohta siitä, että miten aivomme tuottavat kuvan esineestä, mutta he ovat täysin varmoja, ettei esineitä todellisuudessa ole, mutta jotain siellä kuitenkin on, jota aivoilla hahmotamme - ja kaikessa on kyse vain mielen esittämisestä.

        Tämän ei ole tarkoitus mitätöidä kenenkään toisen kokemusta, vaan vahvistaa sitä, mutta toisaalta esittää myös kysymys, että mistä ihmeestä tässä oikein on kysymys?! Ja voisiko tuon potentiaalin jotenkin käyttää hyväkseen erilaisilla tavoilla?

        Joskus 2000-luvun alussa oli jo tieteellistä tutkimusta siitä, että miten aistien ulkopuolista tietoa voidaan käyttää hyväksi. Ei sellaista voida tutkia tieteessä, jos ensin ei ole todettu, että aistien ulkopuolista tietoa on olemassa.


    • Anonyymi

      Ja mitä tulee joukkovainoon tai kertomukseen Iltalehdessä, kun alkoi kokeilemaan mittaa poliisin/poliisien kanssa, niin olen kyllä liki syntymästäni tiennyt, että jos jollakin on - tai ainakin luulee olevansa - isot kengät tai ainakin isokenkäisiä kavereita, niin ihan turha ryhtyä siinä jengissä kyselemään oikeudenmukaisuuden puolesta.

      Maailman on paska paikka, se on vain reaaliteetti, joten kannattaa pysyä lestissään tai sitten jo heti alussa tietää, että mitkä ovat ne todelliset aseet jotka tähän taisteluun ryhdyttäessä tarvitaan, ne nimittäin on jakanut jo vastapuoli, ja turha siihen on yrittää sen enempää käyttää lakia kuin oikeudenmukaisuuttakaan, jos ei aseiden jakajakaan ole käyttänyt.

      Ja voi tikku, tehköön mulle mitä haluavat - mutta mielenrauhaani ja psyykettäni en niille anna, enkä ole antanut. Ihmisillä on sellainen merkillinen kuvitelma, että viemällä toisen omaisuus ja rahat tai tavarat, niin siitä saadaan toinen sekaisin kuin seinäkello.

      Siitä sentään päätän ihan itse.

      • Anonyymi

        Ainoa ihmisen vapaus on - ja tulee olemaan - oikeus saada itse päättää miten asioihin suhtautuu, joille ei voi mitään. Se on elämänhallintaa - ei se, että on kuin ajopuu toisten johdateltavissa sen mukaan mitä nämä tekevät tai ovat tekemättä. Piste.


      • Anonyymi

        Kun on joukkovainon ja elektronisen häirinnän kohteena, siinä viedään muukin kuin omaisuus eikä sitä edes välttämättä kokonaan. Niissä pyritään tuhoamaan ihminen fyysisesti ja psyykkisesti- Niissä pyritään hallitsemaan ihmisen aivoja ja elämää.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Oletteko jo tehneet kaiken mitä piti? Onko silminnäkijä kertomus valmis ja tallessa? Oletteko levittäneet viestiä?

    • Anonyymi

      Voi, voi, mitähän jotkut yrittää. Ihan turhaa joka tapauksessa.Ympäri maapallon on yritetty eikä mitään saatu aikaiseksi. Joukko vainot ja elektroninen häirintä vain pahenevat.

      Onko teidän elämänne elämisen arvoista kaiken vainon ja kidutuksen keskellä Eikö ole noloa olla pervojen sairasmielisten kiksien antajina.

      • Anonyymi

        Olen kirjoitellut tätä asiaa muihinkin ketjuihin. Joku syyttää minua vainottujen pilkkaamisesta. En pilkkaa, olenhan itse ollut pitkään vainon kohteena.

        Kysymyksellä elämisen arvoisesta elämästä haluan nostaa esiin sitä, kuinka paljon stalkkerit meille tuhoa aiheuttavat. Ja inhoa stalkkereita kohtaan.


      • Anonyymi

        Kysymykseesi siitä onko elämä elämisen arvoista, niin kyllä, kyllä se on.
        Ja luotan siihen, että apu on tulossa vaikka se ei ehkä näytä siltä päällisin puolin.

        Suosittelen myös rukoilemista. Sillä on hyvin positiivisia vaikutuksia. Itse olen kiitollinen siitä, että saan palvella Jumalaa. Asiani eivät voisi paremmin olla


    • Anonyymi

      Ootteks te elossa vielä?

      • Anonyymi

        Olen elossa vielä, mutta välillä jo ihan väsyin ja jo luovutin. - Nyt on sen verran adrenaliinia käytössä, että muistin, miksi vielä kannattaa elää: koston takia. Kosto= stalkkereiden paljastaminen.


      • Anonyymi

        Se tulee olemaan kyllä hieno hetki, jos ja kun organisoituun vainoamiseen laajasti tai johtotasolla osallistuneita paljastetaan. On siinä selittämistä ihmisellä, kun on vainonnut ja esim. salakatsellut ja tirkistellyt vuosia kohteeksi valittuja. Ei voi todellakaan ainakaan vedota mihinkään ”hetken hairahdukseen”.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se tulee olemaan kyllä hieno hetki, jos ja kun organisoituun vainoamiseen laajasti tai johtotasolla osallistuneita paljastetaan. On siinä selittämistä ihmisellä, kun on vainonnut ja esim. salakatsellut ja tirkistellyt vuosia kohteeksi valittuja. Ei voi todellakaan ainakaan vedota mihinkään ”hetken hairahdukseen”.

        Jos poliisi tutkisi niiden tietokoneita, etsisi videomateriaalia: e-raiskauksia, e-kidutuksia ja muuten vaan henkilökohtaisia hetkiä TosiTV24/7:stä tallennettuja.

        Niinhän se pedofiiliringin pomo, sittemmin kansainväliseen organisaatioon kuuluvaksi paljastunut kiinni jäi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos poliisi tutkisi niiden tietokoneita, etsisi videomateriaalia: e-raiskauksia, e-kidutuksia ja muuten vaan henkilökohtaisia hetkiä TosiTV24/7:stä tallennettuja.

        Niinhän se pedofiiliringin pomo, sittemmin kansainväliseen organisaatioon kuuluvaksi paljastunut kiinni jäi.

        Ja sieltä löytyisi häirintäohjelmia, joilla e-häirintää hoidellaan TI:n kotiin laitteiden ollessa jo asennettuina. - Mindcontrol-juttuja, ym. Ja hirveät määrät tietoja TI:stä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se tulee olemaan kyllä hieno hetki, jos ja kun organisoituun vainoamiseen laajasti tai johtotasolla osallistuneita paljastetaan. On siinä selittämistä ihmisellä, kun on vainonnut ja esim. salakatsellut ja tirkistellyt vuosia kohteeksi valittuja. Ei voi todellakaan ainakaan vedota mihinkään ”hetken hairahdukseen”.

        Pahoittelen, sellaista ei tule koskaan tapahtumaan, kaikki on niin hienosäätöistä ja hyvin hallittua, ja jos jollekin kertoisit, ei kukaan edes uskoisi. Selviät niin kauan kuin jaksat pinnistää ja on voimia, mutta kun selviämisen keinot on käytetty loppuun - ihan fyysisestikin - ei ole enää mahdollisuuksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pahoittelen, sellaista ei tule koskaan tapahtumaan, kaikki on niin hienosäätöistä ja hyvin hallittua, ja jos jollekin kertoisit, ei kukaan edes uskoisi. Selviät niin kauan kuin jaksat pinnistää ja on voimia, mutta kun selviämisen keinot on käytetty loppuun - ihan fyysisestikin - ei ole enää mahdollisuuksia.

        Vielä kun jaksoin, kirjoitin tämän kommentin: 12.06.2019 18:44 - ne pääsivät lopulta nahan alle - kun tarpeeksi kiusataan, ei vaan psyyke enää riitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se tulee olemaan kyllä hieno hetki, jos ja kun organisoituun vainoamiseen laajasti tai johtotasolla osallistuneita paljastetaan. On siinä selittämistä ihmisellä, kun on vainonnut ja esim. salakatsellut ja tirkistellyt vuosia kohteeksi valittuja. Ei voi todellakaan ainakaan vedota mihinkään ”hetken hairahdukseen”.

        Jotku vaan on kuuluisampia kuin toiset, eivätkä todellaaan tiedä, että mihin joutuvat, kun haluavat kuvansa seiskapäivän kanteen - siitä se yhteisövaino vasta alkaakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja sieltä löytyisi häirintäohjelmia, joilla e-häirintää hoidellaan TI:n kotiin laitteiden ollessa jo asennettuina. - Mindcontrol-juttuja, ym. Ja hirveät määrät tietoja TI:stä

        Mitä helvettiä - kyllä kaikista laitteista voi luopua, minä vippaan parvekkeelta alas, jos laitteet ryhtyisivät kotona määräämään, tai muutan pois, jos seinän takaa alkaisi tulla jotakin kummallista.

        Mutta sillehän ei voi mitään, jos pidätetään/siepataan ja pahoinpidellään tai pidetään vankina syömättä ja juomatta tai sairaalassa/terveyskeskuksessa yritetään tappaa tms. Siis joka tapahtuu kodin ulkopuolella ihan konkreettisesti.

        Tai pankkitilisi suljetaan, etkä saa enää mistään rahaa, tai tililtä on viety kaikki rahat, jotka siellä oli, eikä ole enää, että millä elät, etkä saa selville, että miksi näin on tapahtunut, eikä kukaan suostu asiaa tutkimaan edes.

        Minä astuin tietämättäni mafioson varpaille, ja kyllä sen on saanut tutaa 20 vuotta jo. Ihmettelen, että eivät vaan saa hengiltä - pelastun aina kuin ihmeen kaupalla - alan kohta jo kyllästymään odottamaan. Melkoista tohelointia!

        Toisaalta ymmärrän kyllä, että olen myös varoittava esimerkki koko kylälle, että jos et tottele, niin näin sinun käy.

        Mutta - hyvä luoja - kun alunperinkin olin vain naiivi typerys! Tämä alkaa muistuttamaan kohta jotakin ö-luokan leffaa. Eikö teistä parempaan ole??


    • Anonyymi

      Tulin tähän ketjuun sen ketjun kautta, jossa pyydettiin ilmoittamaan, että olemmeko vielä hengissä. Olemme vielä, mutta nyt ovat alkaneet tositoimet ja on vain kuukausien kysymys, että emme enää ole. Todella - pidimme pintamme pitkään, mutta nyt vaihtoehdot ovat vähissä. Prosentuaalisesti iso mahdollisuus, että onnistuvat tällä kertaa. Mutta - elämä on. Näin lähellä ei olla koskaan vielä käyty.

      • Anonyymi

        Katin kontit, ne mitään onnistu - nyt ryhdistäydy ja takaisin tulta päin. Ne keksivät hetkessä toisen kohteen ja saat ainakin hengittää hetken. Älä anna niille ajatustakaan - mieti muuta, tsemppaa itseäsi, tee sitä mikä tuntuu mielekkäältä vaikka väkisin. Tosiasiassa ihmisen tunteet ovat aivokemiasta kiinni, ja tuohon aivokemiaan pystyy omin ajatuksin vaikuttamaan, masennus ja epätoivo voitetaan muuttamalla ajattelua, joka muutta vastaavasti aivokemiaa. Kokeile, se todella auttaa, vaikka onkin aluksi tosi vaikeaa.


    • Anonyymi

      Hihih, ganstalkin on jotain tilattavaa.

    • Anonyymi

      Kuten jivetalkin.

    • Anonyymi

      Merkittävä verkkolehtikin kirjoitti viime vuonna entisen DDR:n Zersetzung-ohjelmasta, jossa käytettiin paljon samoja menetelmiä kuin joukkovainoamisessa eli "gang stalkingissa".

      https://www.verkkouutiset.fi/diabolisen-pahuuden-psykoterroria-nain-stasi-riisti-sielun/

      Miksi joidenkin on ihan mahdoton uskoa, että tätä tapahtuisi myös nykyään ja muissakin maissa? Kyllä kaikenlaisia vallanhimoisia psykopaatteja, sosiopaatteja ja helposti mukaan kiusaamiseen lähteviä laumasieluja löytyy kaikista maista yhtä lailla.

      • Anonyymi

        No kuka uskoo edes, että mitä tehtiin suomalaislapsille jo 60-luvulla MK-ULTRA-ohjelmassa? Taisi tapahtua Tampereellakin. Vai kirjoitetaanko se yhteen MKULTRA


    • Anonyymi

      https://patents.google.com/patent/US4877027A/en

      Ensiksi tollanen julkinen patentti, joka on haettu ja myönnetty. Kappas jo 1988.

      Siis ihan hypoteettisesti:
      Entäs, jos käykin niin että stalkattava pärjääkin ja hankkii tältä päällekäyvältä stalkkaajalta vastauksia?

      Tämän jälkeen stalkkaajan stalkkaajakaverit tulevat paikalle tietäen, mitä heidän "kaveri" oli juuri heistä "vasikoinut". Olisiko mahdollista että tästä "vasikoinnin" tehneestä tehtäisiin varoittava esimerkki toisille? Esimerkiksi, jos olisi talvi, saataisiin tämä "vasikoija" kuolemaan paleltumiseen, jolloin ulkoisesti olisi pahoipitelyn jäljet ja mahdollinen syntipukkikin olisi tälle olemassa.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Näissä ketjuissa on aina välillä puhuttu vasikoinnista. En ole ymmärtänyt mitä e tarkoittavat ja miten asiaan liittyvät, mutta poliisi niitä on varmaankin seurannut. Vai onkohan se seuraillut vain sitä että ne pysyvät palstalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näissä ketjuissa on aina välillä puhuttu vasikoinnista. En ole ymmärtänyt mitä e tarkoittavat ja miten asiaan liittyvät, mutta poliisi niitä on varmaankin seurannut. Vai onkohan se seuraillut vain sitä että ne pysyvät palstalla.

        Jos vasikoinnista on kirjoitettu, eikä todennäköisempää ole että kirjoittajat ovat monen alan virkamiehiä. Esim lasu saattaa olla aktiivinen provotessaan kohteitaan...


    • Anonyymi

      tere hei kaikki kohteet ! oon henric agven rovaniemeltä, kirjoitin kanssa joskus tänne näin mutta olen hukannut itseäni kaikiin tekstiin,nikki ki oli : "triggeri voisin olla tähän" kirjoitin tapahtuneesta kaikki minkä olin kokenut,koen edelleen jonnekin näihin stalki sivuile. meitä on paljon olen huomannut. täällä suomessa kin, ihan ihmis ryhmänä mennään.

      suomesta löytyy tämmönen sivu missä teidän kannattaa alkaa kanssa aktiivisesti käymään että saadan jokunen liitoutuminen virallisen sivun alle, valtiolla on helppo nähdä uhrien määrä, ja syynä kokemuksia, aatelin linkata kenrali li andersonille se sivu ja pyytää häntä jolla on koulutus laki ja ihmisoikeudista kannustaa mietä vapaksi lain keinoin =), se vaatii pari sälliä sinne. terveys ministeri kin vois kutsua paskan keskele koska niin paljon lekurilta jää "huomaamatta" sairaksetamme, tässä on linkki siihen suomen targeted indevidual sivulle (linkki meni nyt suoraan kommeteihin ko olen juri onnessaan postaamassa sinne!!) että mukaan vaan :


      https://targetedindividualsfinland.wordpress.com/2019/05/08/the-journey-begins/#comments


      ps. jos teillä on niin turvaton olo että tunnette henkene olevan vaarassa jonkun toisen käden kautta tai että ootte pakoteen edessä, soitakaa ambulanssi, poliisi. minua saatiin hengiltä, 1000 kilometriä minun oman perhen tyköä asettivat heitä asen eteen ja vaativat tekemään valinta lapseni ja hänen äidin henki tai omani oli valinta, olisi kirje ollu hyvä. että pitäisi kirjoitaa jotakin itse vahingon vastaista kirjettä on hullua, se todistaa kuinka sadomasokistisia tunnettomia psykopaatteja he on nuo meidän vainojat, piiri on pieni, me pian saatamme jakaa vanojia keskemme, tiedän väki etelästä idästä ja lännestä joka minua rääkkää.

      laitan pari linkkiä lisää tähän näin, toivon teidän kuiten tulemaan käymään tonne targetin sivulle vaikka numero huuton mukaan niin saattais silmät avautua meidän poliitisella suojelijoila.

      pdf linkki helvetin hyvä:
      https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiin6GGwqTqAhUWwsQBHcNqBo8QFjAAegQIARAB&url=http://xenopraxis.net/readings/ikoniadou_hypersonicsensation.pdf&usg=AOvVaw3PGPQRD_vfsp0mMq_AMIYu



      mind control ja kanssa hyvä tietää:
      https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiN6bDSxKTqAhWRvosKHfSHDWUQFjAAegQIARAC&url=https://www.mindcontrol.se/&usg=AOvVaw2iT5O3Lz4hDSgmWOAM3S1Y


      voimia teille!! koitakaa tulla yhteiskunnassa kuultuuksi!! puhukaa äänen!! kaikkille!! tarjokaa fakta!! kertokaa kaikkille kokemuksistanne!! aivan kaikkille!! DS!!! EI MITÄÄÄN "MAINOKSIA" mistä vainojat saa kikkelinsä kovaksi tai pimppi valuun!! ne keulii aikaan saamisilla ko joudutaan väkisin puhumaan mitä ne on meidän kanssa saanut aikaan. ne on murhannu minua, ne muistuttaa minua tarkoituksella kokelemalla "haavojani" mitä ne on saanut minuun pysyvasti fyysisesti näkymään, lihan haaletta ihoa ranteiteni ympärille sähköjohtojen jäljeltä kun ne on johtanut 230 voltia kehoni läpi. kuolemaan saakka. ne reseptorilla muistuttaa tasasen tahtiin mitä ne minulle teki toistamalla se kipu mikä se oli ko iho palo luuta myötä pois.

      muistakaa että ollaan ihmis ryhmä nytten ko ollaan kohdisettu kaikki tälleen, ollaan äänessä, lyödän vaikka fyysisesti jos tilane tulee ja pelottaa=).


      vaaditaan vastuuseen!! =)=)

      voimia kaikille!!

      TÄÄLÄ MINÄ Henric Agve´n
      Rovaniemi
      Finland

    • Anonyymi

      millähän viestillä tämä on nostettu, kun poistettu

    • Anonyymi

      Stalkkaamista Suomi 24:ssa hämmennetty jonkun toimesta jo vuosia, mikä ainoastaan kertoo sen olemassa olosta Yhteiskunnassa.

      • Anonyymi

        Nostellaan luettavaksi uusillekin tiedonhaluisille.


    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3599
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1409
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1239
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1028
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1016
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe