jv security holiday club åre travel time group

ore15

Huutokaupat.com sivustolla on myynnissä Åre Sjö 6 asunto 5B2. Kohde:Holiday Club Åre. Näyttö: Travel Time Group. Oikeita Holiday Club Åre kohteita ovat Åre Sjö 1-3, ei Åre Sjö 6. HUUTOKAUPATTAVA KOHDE EI KUULU HOLIDAY CLUB PERHEESEEN. Holiday Club loma-asuntoja ovat; Kiinteistä Oy Åre Sjö 1, 2 ja 3 . Tämä bostadsrätt (asumisoikeusasunto) ei ole suomalaisessa mielessä tunettua omistusasumista. Vaikuttaa vahvasti siltä että tässä yritetään sumuttaa ostajaa luulemaan ostaneensa Holiday Club Åre lomaosake ja todellisuudessa ostat asumisoikeuden asuntoon jota hallinnoi asumisoikeusyhdistys josta et tiedä mitään ja miten sitä hallinnoidaan ruotsissa. Tämä bostadsrätt yhtiö siis pitää sisäällään valtavasti yhtiölainaa jota asumisoikeusyhdistyken jäsenent (viikko 15 hallitsija) maksaa vastikkeessa=juoksevatkulut ja lainalyhennykset rakennuksista. Holiday Club Åre 1-3 ovat velattomia suomalaisia Kiint Oy muotoisia omistuksia, velattomia. Lukija voi googlettaa "travel time group" ja tehdä johtopäätöksia. JV Security ja Travel Time Group ovat tehneet yhteistyötä muissakin myyntikohteissa huutokaupat.com kohteissa. Tälläkin hetkellä huutokaupassa on useita heitän yhteiskohteita huudettavana. Millaisen kuvan tällainen toiminta antaa JV SECURITY LIMITED PARTNERSHIP Risto Antero Sinervuo ?

35

1926

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fakehcråre
    • miiaus

      Kyllä savolainen osaa myydä kissan lehmänä, ovat niin supliikkeja ja mukavia.

    • miinukselle

      Tässä asumisoikeus Åre Sjö 6 yhtiössä on yli 9 milj euroa velkaa ja kehittäjärakennusyhtiö on vararikon partaalla. Vain kolmannes osuuksista on myyty ja laskut on rästissä. Tiedot ruotsin "asiakastiedosta". Tässähän tämä ilmoitettu 300 euron vuosivastike sisältää osuuden yhtiölainasta laskentakannalla että kaikki osuudet tulee myydyksi. Sinänsä tällähetkellä oikeaa tietoa. Jos rakennuttaja kehittäjä epäonnistuu jäsenyyksien myymisessä, se ajautuu konkkaan, niin tämä huutaja huutaa itselleen yli 700 euron vuosivastikkeen seuraaviksi kymmeniksi vuosiksi. Onneksi olkoon vain, kaikilla huudoilla ei voi voittaa.

    • travelworld

      Olen vain meklari kenellekään ei tilitetä ennenkuin saa osakkeen kaikki inhimmilliset virheet ja puutteet korjataan ja heti jos niitä havaittiin. Toimeksianto tapahtuu linkin kautta.

    • lomallakinmukana

      Virheistä ja puutteista huolimatta kannattaa luottaa meklaripalveluumme, luotettavin palvelu. Kannattaa soittaa niihin. palvelunumeroihin, jos haluaa tarkemmin lähestyä yksityiskohtiin.

    • bhkjhvbnnj
    • väärintiedoin

      Jv Security kohteissa taattua amatööri touhua. Yrittäjällä ei taida olla laajaa lomaosaketuntemusta. Kuusomon Tropiikissa myynnissä väärä viikko ja Kuortaneen urheiluopistossa isomman asunnon, ei studio, kuvat. Joko amatööri TS asioissa tai ammattikusettaja.

    • joppariviikko

      Tropiikissa myynnissä viikko 26 juhannuksen aloitusviikkona ja myyjä joka sanoo olevansa alan ammattilainen, ei tietä pieniä poikkeuksia lomaoskesysteemissä. Tässä ilmoitus;
      https://huutokaupat.com/fi/v/783188
      Jä tässä faktaa todellisesta lomajaksosta vuodelle 2018, eli 30.6-7.7. Pahinta hyttysaikaa, ei mitään tekemistä juhannuksen kanssa. Mukava pelailla golfia ja retkeillä hyttysten ininässä. Linkki RCI kalenteri Kuusamon Tropiikki
      https://www.holidayclubresorts.com/globalassets/timeshare/pdfs/kohteiden-tiedotteet/2017/kati/kuusamon-lomatropiikin-rci-kalenteri.pdf
      Ja tällaisilla myynti-ilmoituksilla väitetään kuluttajasuojan vastaisesti kaupat ilman purkuoikeutta. Kuka on se ensinmäinen joka haluaa purkaa ja riitauttaa näitä kauppoja ja käräjöinnin kautta voittaa jutun satavarmasti. Missä on silloin JV Security vastaamassa? Kuka maksaa koituneet kulut/tappiot. JV Security? Tätä saatte kun asioitte amatöörin kanssa, sitä saa mitä tilaa...eurolla euron juttuja.

    • hksibgeib

      Eikä aikaosuuksien kuluttajasuojalakia voi kiertää huutokaupalla. Tietysti kun myy virolaisen matkatoimiston osakkeita on kaikki mahdollista...

    • asiakaspalvelutrv

      Viikko 26 alkaa 22.06 tai 23.06 viikolla 25 eli vaihtopäivät:
      Ilmoituksessa ei ole virhettä: Viikko ei voi olla viikolla 27 alkava.

      https://www.paivyri.fi/index.php?dt=1527800400&ref=2&id=

      1.1 § Huutokauppaan osallistuvan on itse tutustuttava kohteeseen ennen
      sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy
      kohteen kunnon sellaisenaan.

      Holidayclub
      Asiakaspalvelu on avoinna ma–pe 8–18, la 10–15.
      Yleinen asiakaspalvelu 0300 870 900

    • Julkisettiedotteet

      Kuluttajalle neuvontaa

      Asiointi kuluttaja-asioissa
      Verkkosivuiltamme löydät tietoja kuluttajaongelmien ratkaisemiseksi. Valituksen tekemisessä voit hyödyntää laatimiamme valituslomakkeita. Katso myös viimeisimmistä tiedotteista, onko niissä asiaasi koskevia ohjeita.

      1. Tee valitus yritykselle

      Ota aina ensin yhteyttä yritykseen, jonka kanssa olet tehnyt kaupat. Tee reklamaatio mahdollisimman pian virheen havaitsemisesta ja pyri neuvottelemaan sopivasta hyvityksestä. Vaatimus kannattaa tehdä kirjallisesti.

      2. Ota yhteyttä kuluttajaneuvontaan

      Jos valituksesi yritykselle ei tuota toivomaasi tulosta, ota yhteyttä maistraattien kuluttajaneuvontaan. Kuluttajaoikeusneuvojalta saat maksutta opastusta ja sovitteluapua riitatilanteessa. Lisätietoa kuluttajaneuvonnan palveluista.

      Saat nopeimmin yhteyden neuvojaan puhelimitse soittamalla numeroon 029 553 6901 (arkisin 9–15), puheluiden hinta. Otathan asiaan liittyvät paperit valmiiksi esille, kun soitat kuluttajaneuvontaan.Konsumentrådgivning på svenska

      Voit asioida kuluttajaneuvonnan kanssa myös sähköisesti yhteydenottolomakkeella. Neuvoja vastaa sähköiseen yhteydenottoon viimeistään viiden työpäivän kuluessa. Vastauksen saat pääsääntöisesti puhelimitse. Soitto tulee 029-alkuisesta numerosta ja soittajana saattaa näkyä "tuntematon numero".

      https://www.kkv.fi/Tietoa-KKVsta/asiointi/


      Ennakkotapaukset käräjäoikeudessa:
      Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Suomi24-keskustelupalstalla autoliikettä ja sen työntekijää herjanneet kaksi miestä tuntuviin korvauksiin törkeistä kunnianloukkauksista. Miehet joutuvat maksamaan autoliikkeelle, yrityksen omistajalle sekä sen työntekijälle korvauksia yhteensä 2 400 euroa.

      https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/24355-nettipalstalla-herjanneille-rapsahti-isot-sakot

    • Epätietoinenhuutaja

      Siis myytävässä Kuusamon Tropiikin osakekirjassa on omistusviikko 25? Silloin se on Juhannuspävänä alkava viikko pääsääntöisesti. Olisi niinpaljon selkeempää jos osakekirjan kannesta olisi kuva ko ilmoituksessa.

    • meklaripalvelut

      Mikäli kohteista on epäselvyyksiä lisätietoa saa soittamalla palvelunumeroon:

      Holidayclub
      Asiakaspalvelu on avoinna ma–pe 8–18, la 10–15.
      Yleinen asiakaspalvelu 0300 870 900

      1.1 § Huutokauppaan osallistuvan on itse tutustuttava kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.

    • Tietoony

      Siis, onko huutokaupattavassa Tropiikin osakekirjassa viikko 25 vai 26 vai 27? Tämä tieto ei selviä mistään HCR puhelinpalvelusta.

    • meklaripalvelut

      Kyseisestä osakkeesta on valokuva pääkuvien valikossa. Todistettu on, että käyttöoikeus alkaa RCI-vuosikalenterin mukaan viikon 25 lauantaina klo 16 ja kestää viikon 26 lauantaihin klo 12. Kyseiset väitteet ovat tuulesta temmattuja, että osake olisi voimassa viikolla 27. Joissakin tapauksissa Holidayclubilla viikko alkaa jo perjantaina.

      Kiinteistö Oy Kuusamon Lomatropiikki

      Huoneistot:
      C1-C24
      Asuntojen koot:
      Olohuone ks 32m2
      2:lle hengelle

      Vaihtopäivä: Lauantai klo 16.00

      Lemmikit sallittu lisämaksusta.

      • Puppuaa

        Lemmikkieläimet sallittu ki Oy Kuusamon Tropiikki vain muutamassa yksilöidyssä osakkeessa.


      • täyslaidallien

        Johtuen tästä suomi24 keskusteluketjusta jouduitte te JV security muuttamaan radikaalisti huutokaupat.com sivuston ilmoitustanne koskien Kuusamon Tropiikki viikosta C.10.26 osakkeesta, joka ilmoituksena oli alunalkaen totaalisen virheellinen käyttöoikeuden suhteen. Mynnissä oli väärä viikko lomajakso. JV Security, läpinäkyvyys varsinkin lomaosakekaupoissa on toivottavaa ja toivottavasti tulevaisuuden terndi luottamuksesta kuluttajalle lomaosakekaupankäynnissä. Toivottavasti savossa on sama lakikirja käytössä kuin täällä minulla? Läpinäkyvyydestä kiitos google, suomi24 yms palvelut. Asetit kyseisen Tropiikin viikon myyntiin Juhannuksen aloitusviikkona 26, johon myös kohdistui huutoja. Toivottavasti huutaneet eivät pety kun kesken huudon vaihdat viikon eri ajanjaksollae, eli 30.6-7.7 asiantuntijana, jota sinä ilmeisesti et kaikilta osin ole, lomaosakkeista reklamoin sinua täällä keskustelupalstalla tästä virheellisestä huutoilmoituksestasi, koska olen huomannut että olet tavoitettavissa täällä suomi24 keskustelupalstalla ajattelin auttaa ja neuvoa sinua kun olet vielä aloittelija alalla. Miten huutajat muutoi saisivat totuudellista tietoa kohteesta kuin googlettamalla? JV Security, sanoit tekeneesi tutkintapyynnön poliisille. Se on mitä minä haluankin, kiitos siitä. Päästään käymään läpi dataa väittämistäsi ja muutoinin puimaan esim tätä kuluttajainsuojalakia ilman harkinta-aikaa jota toteat totena. Lakia-asiaintoimistoni kyllä mielellään hoitaa tämänkin asian ken sen sitten loppuviimeki maksaakin, minä tai sinä tai vakuutusythiö.


      • jvvse

    • Weeklyshare

      Viikon 26 aloituspäivän voi kätevästi tarkistaa asiakaspalvelusta. Kyseessä ei ole rci taulukon osake.

      Vinkkejä FAQ puhelimessa : Esitä kysymys:
      'Milloin on viikon 26 vaihto ja lopetuspäivät Kuusamon lomatropiikissa?' Miten näin yksinkertaisesta asiasta saadaan aikaan eripuraa.

    • Tiedoksipelisaannot

      Tietysti jos tutkintapyyntö esitetään poliisille, poliisi toimittaa syyttäjän kirjelmän jossa nettikirjoittajan nimi on esitetty ja haasteen syy. Tämä kirjoittelija tulee meidän tietoon 100% todennäköisyydellä. Tuossa oli tuollaisia ilmaisuja: huijari yms. Valitettavasti sen arviointi on uskottu oikeuslaitokselle eikä yksittäiselle kirjoittelijalle.

    • Virheellinenilmoitus

      Kyseessä on RCI:n taulukon osake. Kaikki Ki Oy Kuusamon Tropiikki osakkeet noudattavat kyseistä RCI taulukkoa. Sinuna soittaisin Tropiikin isännöitsijälle Toni Oittiselle 043 8272930 ja hän kertoo sinulle saman asia ja samalla ne muutamat yhtiön osakkeet joihin on lemmikkieläimet sallittuja. Oppia ikä kaikki JV Security.

      • faktaapöytään

        Huutokaupattavassa loma-asunnossa C.10 (HC Kuusamon Tropiikki hotellijärjestelmässä huone no: 238) lemmikkieläimet EI sallittuja, siis ehdottomasti KIELLETTYJÄ eikä edes lisämaksusta saa tuoda lemmikkieläimiä. Näissä studio C sarjan lomaosakkeissa (C1-C24) ainoastaan C.20 loma-asunnossa lemmikkieläimet sallittuja. A sarjan osakkeissa (A1-7) 1:ssä kpl loma-asunnossa lemmikkieläimet sallittu, B sarjan osakkeissa (B1-B20) 3:ssa kpl lemmikkieläimet sallittuja ja D sarjan osakkeissa (D1-D4) 2:ssa lemmikkieläimet sallittuja. Miksei ilmoittajataho liitä tuoretta isännöitsijäntodistusta myytävästä kohteesta? Nämä yllämainitut tiedot on poimittu juurikin sieltä. Tässätapauksessa isännöintitodistus Holiday Club Isännöinnistä maksaa joitakin kymmeniä euroja. Sillä rahalla saisi 100% faktat myytävästä kohteesta.


    • suominousuun
    • Ylläpitxc

      Antaahan oikeuslaitosen ratkaista nämä, sille näiden arviointi on uskottu tutkintapyynnön muodossa. Puntaroidaan asioita kasvotusten.

    • Tulporras

      Vaihtopäivä muistaakseni on tiistai

    • Tiedoksipelisaannot

      Paras tapa edelleen on soittaa isännöitsijän toimistoon. Valitettavasti julkisessa tarjouskilpailussa meklari on puun ja kuoren välissä tietysti tässä on vastustajan ainut päämäärä heikentää kilpailukykyä, jos sellaista todetaan alioikeuden päätöksen mukaisesti hänelle tulee melkoinen korvauslasku myyntihän tuolla on kymmeniä tuhansia euroja kuukaudessa, jos onnistuisit siinä laskun maksajaa ei kauaa tarvitse etsiä.

    • Lexjv

      Ulkopuolisen veikkaus on että esitutkintakynnys ei ylity eli menee mappiin ö. Syyttäjä siis lopettaa/rajoittaa esitutkinnan. Miksi sellaisia henkilöitä/tahoja jotka nostavat esiin virheitä/valheellisia tietoja suomi24 keskustelussa rangastaisiin? Kuulostaa enemmän Venäjän oikeuslaitokselta jossa tällaisesta pääsee tuomiolle. Nostat väärät tidot esiin ja päädyt siperiaan. Miksei tässätapauksessa yritys JV Security tilaa lomaosakkeen isännöitsijältä isännöitsijäntodistusta ja lataa sitä kuviin osakekirjan kanssa huutokaupat sivustolle. Siinähän olisi melkein kaikki fakta näkyvillä kaikille kiinnostuneille. Tuskin tulisi mutinoita. Miksi JV ei tee niin? Vääristääkö tällainen huutokauppamyynti alan muiden toimijoiden tasavertaisuutta. Toiset antavat kaiken tiedon kohteesta ja kertovat purkuoikeudesta kohdistuen sovittuun kauppaan ja toinen taho huutokaupassa meklarina ei anna tarvittavia tietoja aikaosuuksien myynnistä koskevista laeista ja kuluttajansuojasta. Vaikuttaa siltä että tästä keissistä saa hyvän ennakkotapauksen voiko tällaisiä lomaosakkeita myydä huutokaupoissa ihan millaisilla, oikeilla tai väärillä, tiedoilla tahansa ilman säädettyjä lakeja ja kuluttajansuojaa. Samallaperiaatteellahan voisi myydä umpi homeisen talon priimana huutokaupassa ja huutaja/ostajalla ei mitään oikeutta reklamoida ja asettaa vaateita kun asia selviää hänelle.

    • oikeaatietoa

      Kunnianloukkauksen täyttymistä arvioitaessa ydin kysymys os usein se , oko vihje tai vihjaus ollut totta vai onko se virheellinen. Lähtökohtaisesti oikean tiedon esittäminen ei ole kunnianloukkaus. Näin sanoo laki ja varmaankin savossa on sama lakikirja käytössä.

    • Administrationauction

      Kukaan ei vääristele jos virheitä huomataan niin ne korjataan toimeksiantoja voi jättää yksityisten ja yritysten toimesta linkin kautta, meklari myy toisten tavaraa ja osakkeita tiedot ovat ohjeellisia ja viitteellisiä. Tällä kirjoittajalla on jotain meitä vastaan, emme aio enää availla suomi24 palstaa. Tärkeämpääkin tekemistä riittää. Jos haluatte arvostella huutokaupat.com tuotteita niin vapaasti vaan. Emme aio maksaa huomiota nettikiusaajille.

    • suominousuun

      Eikä tää jeppe tiedä sitäkään että 2015 tuli laki joka kieltää myös ns kelluvat viikot joita ainakin euroopassa markkinoidaaan ja että jos on pistejäsenenä HCF:llä niin pisteitä ei voi myydä ovat henkilökohtaisia. Ja tästähän ei edes HCF kerro myyntitilanteessa mitään. Ei ole pitkä aika kun tää kyseinen firma yritti myydä Teneriffall osakke jos oli maininta Floating ovat lainvastaisia !
      tarkistakaa Lomaosake laki joka tulivoimaan 2015 .

    • Huutohhhh

      Näin myyjäliike oli ulkomaille rekisteröity yritys. Toimisto ei Suomessa.

    • Rcipisteet

      Ei niitä kannata myydä Åren kyllä on kysytty kohde mutta nuo saa unohtaa. Pitäisi veloittaa 2000€ niin hommasin sinut eroon osakkeesta. Miten ne muuten saa muita edes myytyä? Näitä ulkomaan osakkeita, mahdoton missio osaan kyllä auttaa eroon, mutta ilman isännöitsijätodistusta ei kannata ostaa eikä myydä mitään. On vaikeat kuviot... kaikenlaisia maksuja riittää..,

    • Jhkjgvjgc

      Oli muuten myynnissä se vedettiin pois verkkokaupasta. Toimeksianto purettiinmeklarin toimesta. Mitään ei voi myydä ilman isännöitsijätodistusta eikä kannata.

      Noissa ulkomaan osakkeissa voi olla 300-400 EUR rekisteröintimaksut ja vuosimaksu 500-600EUR.

      Tietysti asiakaskunta on rahakasta heille maksuilla ei ole merkitystä tavallisen duunarin ei kannata kohteita eläkerahoillaan ostaa.

    • Oore

      Onko Holiday Club Åre osakkeita tulossa myyntiin?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe