susanna vainiola heti pois radiosta!

susanna vainiola heti pois radiosta!

ihme feministi pilas hyvän sunnuntai aamun kun peri Jake Nymanin loistavan ohjelman ja toi tilalle ihme mussutusta ja oman mieleistään femakkomusaa ja muuta jonninjoutavaa folkkia.

kunnon musaa ala Jake tilalle, onneks Pekka Laine vähän paikkaa Jaken jättämää aukkoa musiikkivalinnoissa...
Ilmoita


33 Vastausta

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.


Vituttaa kun Vainiola lässyttää nykyään sunnuntaisin keskellä päivää ja sitten vielä illalla. Hyvä ohjelma "Kadonneen levyn metsästäjät" piti lyhentää ja siirtää kolme varttia aiemmin alkavaksi ja sitten tuon typerän kanan kotkotusaikaa vielä lisättiin.
4 VASTAUSTA:
Hyödyttääkö täällä vauhkoaminen asiaa?
aatteleppaite kirjoitti:
Hyödyttääkö täällä vauhkoaminen asiaa?
Uskon vahvasti että hyödyttää.
Millä tavalla luulet täällä vauhkoamisen hyödyttävän? Lukeeko joku Radio Suomen pammppu täältä kommenttisi ja antaa Vainiolalle samantien potkut ja ohjelma palautetaan juurilleen.
Kyseessä on yle radio 1 eikä radio suomi. radio suomeen vainiola sopis hyvin mut ei tähän yle radio ykköseen
+Lisää kommentti
Kyllä se on Lindroos joka saa ensimmäisenä Ylestä häipyä.
Ilmoita
Calm down, grandpas! Saatte viel sydärin.
Ilmoita
Minusta Susanna Vainiola on toiminut sinällään ihan oíkein siirtämällä musiikin painopistettä enemmän sieltä 1960-luvulta 1980- ja 1990-luvun suuntaan. Vaikka itse pidän ja arvostan monia 1960-luvulla aloittaneita musiikoita, niin ei neiti Vainolan ole mitään syytä suoraan kopioida Jake Nymanin tapaa toimia.

Muuten YLE:n musiikkiohjelmista kuuntelen mielummin vaikka "Musiikkia muistojen bulevardilta" kuin jotain suomen- tai englanninkielistä räppoiä.
Ilmoita
Aimee Mannin "Drive" soi jo viikko sitten (Vainiolan) Popradiossa, ja tänään se tulee Kissankehdossa. Toistoa?

Olisi myös mielenkiintoista kuulla hyvä perustelu sille, miksi Eaglesin "Hotel California" ansaitsisi taas yhden uuden soittokerran. Onhan LP:stä julkaistu viime vuoden puolella jonkinlainen Deluxe-painos, mutta riittääkö se perusteluksi(?)

Se yllätti, että Susanna taisi jättää aikoinaan Big Countryn kuuntelun vain siihen ekaan julkaisuun. Ei yhtyeen toka "Steeltown "ole vanhentunut tippaakaan julkaisuajankohdastaan - se on edelleen tasokas levy (ja aikanaan UK-listaykkönen).

Sunnuntain jatkoa ;)
Ilmoita
Kyllä Susanna ainakin LIndroosin hakkaa 10-0.
2 VASTAUSTA:
Eiköhän nuokin biisit valitse tai hyväksy lopulta kanavan ylin musiikista päättävä henkilö. Onko se sitten Lindroos joten. Kyllä se on tässäkin ohjelmassa 50-50 molemmille.
Miten niin 10-0? Perustele.

Toisekseen - soittolistan valitsee musiikkitoimitus, ei yksi henkilö (tämäkin tieto kyllä löytyy Ylen sivuilta).
+Lisää kommentti
Itsesäälissä kiemurtelevia ylipitkiä juontoja, välissä soitetaan jollotuksia - ei sovi minulle!
Ilmoita
kivoja juttuja ja kivoja kappaleita
1
Ilmoita
Ylenanto on sekopäiden temmellys kenttä!
1 VASTAUS:
Sinä et ole edes sen ikäinen, että maksaisit veroja. vastustat yleä vastustamisen takia.
Joillakin on kummallinen pakkomielle vastustaa kaikkea mahdollista ja jos jotain sattuu kuitenkin kannattamaan, niin se on sitten kaikkien muiden hyljeksimä.
+Lisää kommentti
Susanna Vainiola on hyvä. Jaken puheet alkoikin olemaan jo semmoista "vanhan vaivaisen miehen narinaa".
Ilmoita
Susanna Vainiola ja Kissankehto ohjelma.
Ilmoita
Onko Susanna Vainiola "syyllinen". Hänelle on kaiketi tarjottu tuota paikkaa ja hän on sen ottanut vastaan. Olisiko hänen pitänyt kieltäytyä? Eiköhän kannattaisi osoittaa haukut niille, jotka Ylellä päättävät kenelle tarjotaan mitäkin juonto tai muuta työtehtävää.

Vainiolan ohjelmaa en ole kuunnellut joten siihen en osaa sanoa, mutta kanavan musapäällikön pestistä kieltäytyisin, jos joutuisin antamaan kasvoni ja nimeni tällaiselle musiikilliselle linjalle mitä Lindroos ja hänen edeltäjänsä Hietamäki ovat tehneet, enkä voisi rakentaa sellaista minkä takana voisin itse seistä ylpeänä.
Ilmoita
Vainiola on toksinen feminiini. Ilkeä ja piiloaggressiivinen. Omahyväinen. Soitatti sen toisen femakon kanssa kipaleita omille pikkuvanhoille kakaroilleen, joista voi todeta, ettei omena ole kauas puusta pudonnut.
1 VASTAUS:
Tilalle voisi valita nettiradiossa nimimerkillä Perusjätkä juontavan kaverin. Siinä mies joka sanoo miten asiat pitää olla!
+Lisää kommentti
Itse olen löytänyt Susannan soittamassa musiikissa muutaman oikean köydön,esim.Rosita Luu ja kuuntelin You tubesta lisää Rositaa ja mielestäni tyttö lauleskelee aika järkeviä,verrattuna nyky musiikkiin.Ja muutenkin Susannan soitto kappaleet ei ole tätä nykyajan diibadaata..Tykkään,nainen 56v:)
Ilmoita
Rosita Luu on samanlainen vinkuja kuin sannit ja ellinoorat puhumattakaan vilkkumaasta ja nomista.
Ilmoita
Oho?? Ei voi todellakaan verrata siihen musiikkiin mitä radiosta jatkuvasti soittavat.Mutta kunnioitus jokaiselle kuulijalle ja omalle musiikki maulle:)
Ilmoita
Aivan kamalaa musiikkia tänäänkin!
1 VASTAUS:
Susana Laiho pitää saada heti pois raidosta vaatii veromakasaja!
+Lisää kommentti
Sanoi pitävänsä eräästä kappaleesta. Soittaako Susanna Vainiola sitä mistä itse pitää? Pois, kertakaikkiaan kyllästyttävä juontaja ja musiikki alkuasukkaille sopivaa rummunpärinää.
Ilmoita
Ajat ne muuttuvat, laulo Bob Dylan!
Ilmoita
Ajat muuttuvat hyvin kaupalliseen levy yhtiöitten määräämään suuntaan. Eipä tarvitse avata Radio Suomea. Vainiola on turha lässyttäjä musiikkivalintoineen.
Ilmoita
Susannan valitsema musiikki ei eroa Radio Suomen jokapäiväisestä soittolistasta.
Kaipaan Jake Nymania.
Ilmoita
Tänään popradiossa Susanna Vainiola muunteli historiaa ihan Stalinin oppien mukaisesti kertoessaan, että ydnasekilpa käytiin USA:n ja VENÄJÄN välillä ja että toteamus "Meidän jälkeemme hiljasuus" on peräisin Venäjältä. Todellisuudessa ydinaseverustelu käytiin USA:n ja Neuvostoliiton välillä, ja kommunistisesta ideologiasta on myöskin peräisin tuo lause "Meidän jälkeemme hiljaisuus".

Taisi iskeä kipeästi Vainiolan maailmankuvaan, jossa kommareiden ohjuksetkin on rauhanohjuksia, ja tästä syystä hän sanoi totuuden vastaisesti verorahotteisessa YLEssä tänään, että ydinasekilpa käytiin USA:n ja Venäjän välillä., vaikka Neuvostoliitto romahti vasta 1991.
Ilmoita
Minä kyllä tykkään Susanna Vainiolasta. Tykkään myös Jake Nymanista.

Kanavaa en tiedä, kuuntelen sitä vaan toisinaan öisin tai aamuisin, kun se tulee telkkarista Uutisikkunan taustalla.
Ilmoita
Minun mielestä radion olisi tarjottava monipuolista musiikkia kuunneltavaksi ja kehittää kuuntelijoitten musiikkimakua. En ymmärrä kaikkia tarinoita, joita musiikin väliin juontajat lataavat. Minulle riittää pelkkä musiikki ja jopa tauoton äänilevykonsertti on ihan OK ilman mitään juontajaa. Musiikkitoimittaja Oki Pikkarainen laati sävelradioita aikoinaan ja kehitti musiikkimakuani niin, että opin nauttimaan erilaisesta ja monipuolisesta musiikista.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

susanna vainiola heti pois radiosta!

susanna vainiola heti pois radiosta!

ihme feministi pilas hyvän sunnuntai aamun kun peri Jake Nymanin loistavan ohjelman ja toi tilalle ihme mussutusta ja oman mieleistään femakkomusaa ja muuta jonninjoutavaa folkkia.

kunnon musaa ala Jake tilalle, onneks Pekka Laine vähän paikkaa Jaken jättämää aukkoa musiikkivalinnoissa...

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta