Valtuutettuna

Pakkastennari

Mikäpä se on olla valtuutettuna Kuhmossa. Saa kokouksissa kulkea ja hyvä palkkakin juoksee. Kokouksen alussa tervehditään ja halataan toisia hymysuin. Kahviakin juodaan herkkujen kanssa. Kehutaan toisten talvitakkeja ja ulstereita. Mukava se on myös olla lautakunnan kokouksissa. Sieltäkin eurot juoksee. Usein on kuvakin paikallisessa ja nimikin mainitaan. Sitä ne sukulaiset ja tuttavat katsovat kateellisena.
Täytyypä taas lähteä kokoukseen...

15

1280

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • enonneksiole

      Se tuo tyrkyllä olo teetättää vaikka mitä.

      • Makkarapötkö

        Ja ylpeänä saa asioida kaupassa; että varmaan moni näkee, että minäkin täällä olen. Sitten pitää vielä kuin tarkoituksella viivytellä oloa...


      • eiikuista

        Kyllä se elämä vielä sinuakin opettaa.Jonkun ajan kuluttua joudut tunnustamaan tosiasiat,palaamaan maan pinnalle ja se päähän noussut kusi valutetaan ihan muiden ihmisten toimesta päästäsi pihalle.
        Tyhjä olo iskee usein huuman jälkeen.


    • Pellettimies

      Puukoulua oli taas kehuttu. Näin saadaan Kuhmosta uutta innovaatiota vietyä maailmalle. Turistit tulee ihailemaan ja valokuvaamaan kännyköillä. Kamarimusiikki soi ja väliajalla konjakkia nautitaan.
      Piste!

    • pieruvaltuutettu

      Ei ole oikein hyvää mainosta <Kuhmonkaupungille kun keppiisäkaatuvia kaahura eläkeukkoja valtuusto on.Ne Persut ei nää tervettä p:vää.

      • persepaskapuålue

        No nähän se lohkasit,van oikeassa oot.Huru-ukkoja julistamassa entisen evankelistan oppilaina.Ei pahalla,mutta aika kun on jo muuttunut ja uusikirjailija on antanut ohjeet.


    • Jauhopää

      Tuli taas käytyä katsomassa Kuhmolaisen politiikan suurempia saavutuksia. Iloiset nikkarit kyhäsivät kasaan tilaelementtejä, wuudi kaveri kuvaili ihmeissään toimintaa ja esittelijä oli ylpeä toiminnasta. Tarkemmin kun katsoin niin pressun alta pilkisti pikajuoksian lähtöteline ja esittelijällä oli lenkkarit jalassa. Kaupungin miljoona on ilmeisesti kohta käytetty ja lähtölaskenta alkanut, nimittäin tunnettu tosi asia on että rakkautta riittää niin kauan kuin rahaa on. Viimeksi kun kävin katsomassa niin sain mukaan laudan pätkän johonka oli lätkäisty wuudi leima. Hyvin on saatu vero rahoille vastinetta jos Edun poikiin on mennyt 3,5-4 miljoonaa, wuudi saman verran ja siihen vielä miljoonan yritystuki yleiskrääsä miljoona. Ainut asia mitä ihmettelin niin missä oli Greenpeace miehet/naiset vihreissä puvuissaan osoittamassa mieltä vapaan seksin puolesta.

    • konservatiivi1

      Olet eläkeläinen tai työssäkäyvä luottamusmiespalkkioista menee 50€ vero. Ainoastaan km-korvaukset ovat verottomia. Joka viikko tai kuukausi ennen kokouksia eteesi ladotaan kilokaupalla papereita, joita sun pitää lukea, ottaa kantaa ja arkistoida, sitten pitää sopeutua ryhmäpäätöksiin, istutaan myöhään tunteja kokouksissa. Valtaosa luottamusmiestä(naista) äänestäneet seuraavat työtäsi tarkkaan. Mielestäni luottamustyötä tekevät ovat euronsa väärtejä, Oli mikä puolue tahansa.

    • bott

      Onko vero kiinteä 50 euroa olipa palkkio miten suuri tahansa ? Päätökset thdään eikä juuri kukaan kuntalaisista taida seurata eikä valittaa! Ei ole edes tiedossa keitä siellä istuu .

      • eipäpaljokiinnosta

        Kyllä olisi parempi kun ne luottamushenkilöt eivät saisi minkäänlaista korvausta.
        Intohimo omaa puoluetta kohtaan,ja siitä saatu hyväksyntä kaltaistensa joukossa luulisi riittävän.Bonuksena muutaman kerran vuodessa paikallisessa kuva,kun torilla töllöttää edustaja.


    • konservatiivi1

      Anteeksi virhe. Vero on 50 % (prosenttia) palkkioista. Km-korvaukset verottomia.

      • nmmr5555

        Se on ennkkovero. Lopullinen vero muotoutuu kunkin verovuoden jälkeen. Eikä ole 50% tai sitten kokonaistulot on aivan poikkeuksellisen suuret.


    • konservatiivi1

      Kiitos tarkennuksesta, joka tapauksessa Suomalainen neutronipommi on verotus. Vie rahat mutta jättää ihmisen.

    • Puuntuoksussa

      Kyllä oli taas mukava olla kutsuttuna, kun uusi puukoulu vihittiin. Monet tervehtivät ja onnittelivat hymysuin. Laulettiin suurella äänellä maakuntalaulu. Sitten kierrettiin ja katseltiin kuhmolaisten aikaansaannosta. Kiittelivät ja kehuivat. Sitten menimme kahville ja taas tavattiin ja tehtiin uusia tuttavuuksia. Varmaan seuraavissa vaaleissa tulee minulle paljon ääniä...

      • ruswoodi

        Kokolailla tunnut olevan tilaelementissäsi vieläkin kun seisot ylväänä sanojesi takana.Varmaankin olet sitten kutsuttuna Kostamuksen puufestivaaleille,jossa on tänä vuonna teemana karjalanhonka.
        Pidäkin sitten kunnollinen juhlapuhe naapurikaupungin kulttuuritalolla jos sinne menet,eläkä hökälehä baareissa ja kombinaatilla kehut suurta monttua jonka ovat sinua varten kaivaneet.
        Se kans muista ettet mainitse mitään siitä kun Suomalaiset hakkas päätään Karjalanmäntyyn,joka vanhoja muistelee sitä tikulla silmään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6353
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4086
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2506
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1478
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe