Grand Baie sää

surumieli12

Heippa! Ollaan menossa maaliskuussa Grand Baien alueelle. Olen seurannut säätiedotuksia ja niistä erittäin järkyttynyt. Saadaanko alkuunkaan aurinkoa vai sataako mahdollisesti joka päivä. Ollaan odotettu lomaa kuin lehmä kesää, eikä säätiedotukset lupaa yhtään hyvää. Asiallisia vastauksia toivoisin asiaan.

7

1394

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tahtoojomatkaan

      Meillä myös lähtö maaliskuussa samaan paikkaan, sadekuurot ovat tuolla alueella kuurottaisia. Aurinko kyllä paistaa,joten ei huolta. Mihin hotelliin menette?

    • MyömminParempi

      Samoin 9.3 aamulla ollaan perillä, mut silloinpa näyttää sää paranevan 😁 Ja kyllähän tuolla näyttää lämpöä riittävän vsikka vähän kuurotteleekin. Meillä tulee näillä pakkasilla juuri ja juuri tuonlämpöistä vettä suihkusta.

    • Millätuonnepääsee

      Millä / Minkä matkatoimiston lennoilla menette.

    • Arby

      Mauritiuksen sääennusteet näyttää lähes poikkeuksessa jatkuvaa sadetta ja ukkosta. Ei kannata hermostua. Olen ollut Mauritiuksella monta kertaa, viime vuonna juurikin maaliskuussa kaksi viikkoa. Käytännössä muutamana päivänä satoi: kerran 15min aamulla ja kerran yöllä pari tuntia. Lähinnä se sade virkistää siinä helteessä ja kosteudessa. Muuten oli yli 30 astetta lämmintä myös öisin, ja aurinko paistoi tai oli vähän pilvistä. Saaren lähellä pyöri sykloni silloin, mikä toi lähinnä alueelle pilvisyyttä ja tuulisempaa merta. Riippuu myös hyvin paljon sijainnista saarella, että miten sateet osuu, tuuripeliä osin. Pohjoisessa sataa tilastollisesti vähän.

      Toki maaliskuu on yksi sadekuukausista, milloin syklonit ovat mahdollisia. Tänä vuonna Mauritiuksen lähellä on ollut ehkä tavallista enemmän sykloneja mitä olen seurannut, ja yksi sykloni osui kohdallekin ja satoi rankasti. Sateitakin on tainnut tulla tavallista enemmän nyt viime aikoina.

      Toivotaan, että teille kaikille osuu kohdalle hyvät kelit. Muistakaa uv-suojavaatteet, yli 50-kertoimella varustettu aurinkosuojarasva, rantakengät ja hyttysmyrkyt mukaan. Ja varokaa vedenalaisia virtauksia, niihin on viimeisen vuoden aikana hukkunut kymmeniä ihmisiä Mauritiuksella.

      • Arby

        Nythän siellä pyörii lähistöllä DUMAZILE-myrsky/sykloni, mikä näyttäisi menevän ohi aika kaukaa, mutta tuo ukkosta ja sateita alueelle.
        metservice.intnet.mu-osoitteesta voi seurata tilannetta ja ennusteita.


    • Ei_Sada

      Ei sada ei....oieniä kuuroja yöllä ja pari 5min kuuroa päivällä. Tuulee melkoisesti päivisin mutta se vaan viilentää kivasti yöi 30 asteen lämpöä.

      Paikka: Grand aux Biches, 5km Grand Baiesta.

      http://kuvanjako.fi/fwm2t.jpg

    • Ingapengar

      Upeat kelit oli maalis-huhtikuun vaihteessa itärannikolla, ei voi valittaa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      139
      4051
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      121
      1581
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1396
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1254
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1128
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1086
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1071
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1028
    Aihe