Hyvä sänkypaketti!

LauriLeila

26

17609

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tornionelli

      meille ostettiin ruottinpuolelta toi viking bedsin sänky. on muuten tosi ihana.

    • Rovarouva

      Ei oo enää varastos. Harmi oltais tilattu muuten.

    • Tillulainen
    • laatutietoinen

      todella korkealuokkaista laatua

    • Nythyvät

      Sänkytukusta ostin sängyn , hinta vaan 5500 euroa, toki lehdessä oli houkutin 199 mutta ei sitä sitten ostettu.

      • Anonyymi

        KS HeliCom Oy eli Kotimaan Sänky ja Soffa / Sänky- ja Soffavarasto mainostaa 199 € moottorisänkyjä, mutta oli kuulemma loppuunmyyty eikä olisi kuulemma ehkä tulossa myöhemminkään, vaikka sama houkutintuote säännöllisesti mainoksissa ollut senkin jälkeen. Tilalle oli kuitenkin tarjota hirmuhintaisia sänkyjä.


    • jomppas

      Nythyvät
      Jotakin vikaa sinussa jos ostat sänkytukusta sängyn 5500 eurolla, sillä rahalla saa jo huippulaatuisen sängyn mitä sänkytukussa ei ole koskaan nähtykään.

    • jousimiesd

      unikulman sängyt on kallita onko ne oikeasti hyviä.

      • vieras

        Oon kattellu useampien patjojen sisään ja unikulman patjat näytti siltä että ne on askarreltu ylijäämävaahtomuoveista ja askarteluvanusta. Kylkeen oli kirjoiteltu tussilla jotain numeroita. Tosin saattaahan silläkin tosi hyvät unet saada ja käsityöhän se kalleinta on.


      • KierräUnikulmaKaukaa

        Unikulma kannattaa kiertää kaukaa! Ostin hiljattain yksilöllisesti tehdyn sängyn enkä ole tyytyväinen. Asiakaspalvelu loppui kuitenkin kuin seinään heti kaupanteon jälkeen. Unikulmassahan asiakasta palvelee vain se myyjä, joka on sinut rahastanut. Jos hän ei ole halukas hoitamaan reklamaatiota kuntoon, asia ei muuksi muutu palautteesta huolimatta. Kadun Unikulman sänkyostostani ja seuraavan sängyn hankin vyöhykkeellisenä huonekaluliikkeestä = parempi ja edullisempi ratkaisu. Vinkkinä, että television mainoksista saa aivan väärän kuvan Unikulman palvelusta ja sänkyjen laadusta. Todellisuudessa sängyt aivan ylihinnoiteltuja heikkoon lastuunsa nähden. Ja Suomen huonointa asiakaspalvelua!


      • Anonyymi
        KierräUnikulmaKaukaa kirjoitti:

        Unikulma kannattaa kiertää kaukaa! Ostin hiljattain yksilöllisesti tehdyn sängyn enkä ole tyytyväinen. Asiakaspalvelu loppui kuitenkin kuin seinään heti kaupanteon jälkeen. Unikulmassahan asiakasta palvelee vain se myyjä, joka on sinut rahastanut. Jos hän ei ole halukas hoitamaan reklamaatiota kuntoon, asia ei muuksi muutu palautteesta huolimatta. Kadun Unikulman sänkyostostani ja seuraavan sängyn hankin vyöhykkeellisenä huonekaluliikkeestä = parempi ja edullisempi ratkaisu. Vinkkinä, että television mainoksista saa aivan väärän kuvan Unikulman palvelusta ja sänkyjen laadusta. Todellisuudessa sängyt aivan ylihinnoiteltuja heikkoon lastuunsa nähden. Ja Suomen huonointa asiakaspalvelua!

        Sama kokemus! Todella huono sänky unikulmasta, muka räätlöity!


    • Neccu

      Ostettiin askosta, harjoitellaan nukkumista kovalla alustalla ,))

      • Syksy27

        Oliko Futonotan nettikaupassa asiointi vaivatonta? Tuliko sänky 4-8 viikossa? Entä kuljetus? Siellä mm. lukee, että yli 450€:n tilauksissa kotiinkuljetus on ilmainen, mutta ostoskoriin oli silti lisätty myös toimitusmaksu (72€ postiin tai 142€ kotiin)... En vielä tehnyt tilausta.


    • salonpena
    • Nightmare

      Meillä 9000e:n viking beds parhaimmilla patjoilla ja aivan paska! Kuin vesisängyssä nukkuisi. Harmittaa kovasti tuon sängyn osto.

    • Suosittelija

      Heippa!

      Näitä Viking Beds -sänkyjä saa myös Sisuste-Peltoniemeltä ja tarjouksesta!!! Heillä on uusi liike avattu juuri Helsinkiin. Suosittelen! 😊

    • Matinpoikamatti

      Unicon Pegasus on paras. Kun on tarpeeks väsy nii uni tulee vaikka retkipatjalla muu on lässyn läätä jolla kauppiaat käärii hyvät fyffet liiveihin. Kauppa se on joka kannattaa, erityisesti mielikuvilla on helppo rahastaa. Nukutko hyvin? Onko väsy? Just ja kaikki tämä johtuu sängystä, jep jep

    • JärjelläVaan

      Mielenkiintoinen ketju. Appivanhemmat ottivat puheeksi uuden sängyn hankinnan. Pikaselauksella voi todeta, että hintahaitari on mahtava. Osa on kotimaista tekoa, osa ei. Mikä osa kotimaisista sängystä on täällä tehtyä ei selviä kunnolla. Materiaalit ovat varmaankin suunnilleen samat (onko edes montaa valmistajaa?). Teräs on terästä. Varmaan perusidea on, että vyöhykkeitä on syytä olla. Se on helppoa olkapäät ja takapuoli pehmeämpää jousta ja selän alle tukea, kuten myyjä totesi. Aloimme vertailemaan niitä. Ja sitten hintaa. Vyöhykkeellisen parisängyn kotimaisella leimalla saa jo 2-5.000e. Sitten on mainoshinnat, joilla uskotellaan, että 10.000-15.000e sänky on niin paljon parempi. Hevosen merkillä löysin jopa 20.000e vuoteen. Lähes kokoajan monessa liikkeessä oli sängyt 30-50 prossan alessa. Ehkä hauskin tarjous oli Unikulmassa. hotellisänky 5.000e. Hotellialalla olleena voin todeta, että en tiedä missä on sellainen hotelli, joka ostaa 5.000e sängyt. 100 huonetta 500.000e. Jokainen sitten miettii, mikä on järkevää ja mikä myyntipuhe uppoaa. Oma järki syytä pitää mukana. Ylihintaa ei kannata maksaa, se on selvää. Lopputulos ei ole varmaan sen parempi tai huonompi, kukkaro on vaan kevyempi. Köyhällä ei ole varaa ostaa huonoa, muttei myöskään tehdä huonoa ylihintaista kauppaa. Appivanhemmat päätyivät alle 4.000e pakettiin. Ja kauppa onnistui.

    • Aleella

      Aika isot on hintaerot. Ainakin sohvakaupoilla opimme, että kankaat maksavat myös aika paljon. Vuoteissa tuntuu olevan ihmisten tunteiden kalastelu auttavan hintaan mitä maksetaan. Eihän ole mitään järkeä maksaa patjoista yli 10.000e oli moottorilla tai ilman. Kuten tuossa yllä sanotaan, kokoajan on alennukset käynnissä. Joku kai sai sakotkin, kun aina kaikki aleessa. En ole ihan varman, mutta näin muistan. Eli kukaan ei osta täydellä hinnalla mitään. Eikä se uni yksin mistään vuoteesta ole kiinni. Vaikka näin annetaan ymmärtää.

    • Ilveskin
    • Ihmejakumma

      Minäkin avasin Unikulma vuoteemme. Vähän samanlainen tunnelma tuli kuin mitä on tuolla aiemmin kirjoitettu. Lastemme päiväkodissa kasattu ja tussilla kirjailtu. Oli pieni pettymys. Miten muilla merkeillä? Kokemuksia? Onko kaikki samanlaisia?

      • Anonyymi

        Onkohan ihana olla mainosten uhri ja maksaa siitä monta tuhatta euroa extraa? Kyseessä patja, jossa on vyöhykkeet, ei sen kummenpaa. Mielikuvalla laitetaan hintaa lisää monta tonnia, kalliimmissa malleissa varmaan on jo yli 10.000e ylihintaa. Sama koskee Hästens merkkistä patjaa. Järki käteen vaan ja miettimään.


    • Anonyymi

      Meille tuli myös, juurikin niin kallis lupauksilla ladattu sänky... Arvaa harmittaako, no kyllä. Firman markkinointiosasto on osannut luoda luulon, että parempi, mitä kalliimpi sänky. On se --- firman omistajille. Luulisi hävettävän moraalin omaavaa myyjää myydä tuolla rahalla tuollaista tuotetta. Tehdäänkö edes kaikki mallit Suomessa? Sitä jäimme miettimään.

    • Anonyymi

      Suosittelen Upeakotia sieltä ostimme sohvan ja sängyn Viking Beds Lynx DuoFlex.
      Osasivat myydä laatua(eikä mitään kotimaista pask@@) ja hintakin oli ihan ok.

    • Anonyymi

      Ei kai se laatu ole maasta kiinni. Tuote ratkaisee. Monesta tuotteesta saa luulon, että on kotimainen. Sehän ei aina pidä paikkaansa. Osa tuotteista on Suomessa tehtyjä ja osa ei, mutta mainostetaan Suomessa tehtyjä. Minä kierrän kaukaa liikaa lupaavat firmat ja sellaiset, jotka ovat ylihintaisia. Kun tarkkaan katsoo niin 5.000e ja yli 10.000e sängyssä ei ole monesti eroa kuin mitä myyjä kehtaa pyytää. Ja voihan sitä katsoa kaupassa patjan sisälle onko se minkä näköinen ja onko laadukkaan oloinen.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9139
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      386
      3799
    3. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2795
    4. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      86
      2665
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      175
      2505
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2494
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1773
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1602
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1560
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1393
    Aihe