Viisumin anominen

empakerro

Minulla on huono näkö. Mistä voi tulostaa viisumin Kiinan reissua varten, suomeksi tai lontooksi? Hakusessa turisti (L)-viisumi.
Taidan tehdä pari reissua Kulosaareen

2

294

  Vastaukset

  • Kuules nyt Tapsa. Yritä päättää oletko Thaimaassa, Hong Kongissa, Vietnamissa, kotona Suomessa vai lähdössä jenkkeihin tai Kulosaaressa anomassa viisumia. Kuitenkin sinun naamakirjaan kuvia ilmaantuu kotikaupungistasi.

   • No, en ole Tapsa. Kiinan viisumianomuskaavakkeet täytetty. Annan viisumianomuksen Traveller.fi yrityksen hoidettavaksi. Olen tosiaan vielä viikon Thaimaassa. Marraskuussa olin Hong Kongissa, Helmikuussa Vietnamissa, Kiinaan meno Heinäkuussa ja Syyskuussa Los Angelsiin.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Hetkinen! Lola Odusoga kuvasi itsestään rempseän videon bikineissä ja latasi sen nettiin - "Näin astelen uuteen viikkoon!"
  • Koronaa pelkäävä 83-vuotias näyttelijä Seela Sella: Taiteilijapiireissä yksi sairastunut altistaa monet!
  • Tallinnaan muuttanut Sedu Koskinen: Virolainen nainen kelpaisi – ”Naiseni pitää olla älykäs!”

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Uuden henkilötunnuksen koodi

   Puuhaillaan uutta henkilötunnusjärjstelmää josta tavan taallaaja ei voi päätellä yhtään mitään. Vastaavasti koodien lukuoikeus ja tiedonpurku tulee ol
   Maailman menoa
   140
   2833
  2. Muut maat tiukentaa korona toimia, suomi ei

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006643856.html Miksi suomessa taas odotetaan että tartunnat räjähtää. Jo nyt helsingissä enemmän tartuntoja kuin O
   Maailman menoa
   217
   2315