MIKÄAIHEUTTAA SYÖPÄÄ!

Asiaselvisi

Mikä aiheuttaa syöpää?
3.15
R. Webster Kehr 11.10.2011 in Suosittelemme, Terveys ja hyvinvointi 1.11.2012 66 Kommenttia 25,592 Näyttökerrat



Tulosta Artikkeli
Kaikille lienee tuttu jo pitkään iskostettu ajatusmalli, että DNA:n vauriot aiheuttavat syöpää. Tieteellisesti tarkasteltuna väite on absurdi. Eihän tupakointi voi aiheuttaa jokaisessa keuhkosyöpään sairastuneessa täsmälleen samanlaisia geneettisiä solumuutoksia. Syöpään täytyy olla jokin muu syy, mutta miksi meille syötetään tällaista soopaa? Uskovatko tutkijat oikeasti niin vai onko kyseessä suuri huijaus, ettei syöpää voi parantaa?
Totuus on kuitenkin se, että syövän kehittymisessä on oma mekanisminsa ja sen ymmärtäminen auttaa myös parantumaan siitä, varsinkin tuoreissa syöpätapauksissa. Syövän syntymisestä puhuttaessa sitä pitää tarkastella kahdella eri tasolla. Solutasolla tarkastellaan sitä, miksi yksittäinen solu muuttuu syöpäsoluksi. Järjestelmätasolla tarkastellaan sitä, miksi syöpä leviää järjestelmässä, eli kehossa. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa!
1: Mikä aiheuttaa syöpää kehossa?
Jokaisella ihmisellä on syöpäsoluja kehossaan! Niitä on itse asiassa useita, mutta luoja on luonut kehoomme myös hyvin kehittyneen immuunijärjestelmän, joka monen muun asian ohessa on suunniteltu löytämään ja turvallisesti tuhoamaan syöpäsoluja. Kun ihmisellä ”diagnosoidaan” syöpä, kehossa vallitsee epätasapaino immuunijärjestelmän tehokkuuden ja syöpäsolujen määrän välillä. Joko immuunijärjestelmä on jostain syystä vahingoittunut, tai jokin on aiheuttanut syöpäsolujen lisääntymisen. Tuloksena on epätavallisen suuri määrä kehossa kukoistavia syöpäsoluja. Määrä voi suorastaan villiintyä, jolloin henkilöllä diagnosoidaan syöpäkasvain.
Luonnonlääkinnän ja vaihtoehtoisten hoitomuotojen tapa lähestyä ongelmaa on nelivaiheinen:
Muokataan ruokavaliota ja elämäntapoja siten, että keho muuttuu syöpäsoluille epäedulliseksi (esim. alkalinen ruokavalio)
Vahvistetaan immuunijärjestelmää luonnollisilla ravintolisillä
Otetaan käyttöön hellävaraisia hoitoja, jotka turvallisesti tuhoavat syöpäsoluja
Suojataan ja hoidetaan lisäravinteilla normaaleja soluja, jos niitä on vahingoitettu perinteisillä lääkkeillä tai syöpähoidoilla
Nämä ovat kaikkein tavallisimmat perusasiat vaihtoehtoisen lääketieteen syöpähoidoissa. Muitakin hoitoja saatetaan tarvita, mutta yleensä näillä perusasioilla saadaan palautettua kehon tasapaino (immuunijärjestelmän ja syöpäsolujen määrän välillä) ja syöpä paranee.
Perinteisen lääketieteen lähestyminen on taas vakavasti vahingollista immuunivasteelle kemoterapian, säteilyn ja kirurgisten leikkausten vuoksi. Tällä tavalla tasapaino järkkyy entistä pahemmin. Nämä hoitomuodot tuhoavat paljon normaaleja, terveitä soluja ja vahingoittavat sisäelimiä. Kun syöpä julistetaan voitetuksi, puhutaan remissiosta, eli oireiden katoamisesta (tohtori.fi sivustollakin mainitaan, että usein vain väliaikaisesti). Tasapaino on kuitenkin järkkynyt ja olosuhteet huonontuneet, joten syöpä palaa melko varmasti takaisin! Tätä kutsutaan regressioksi.
2: Mikä aiheuttaa syöpää solutasolla?
Edellä käsiteltiin syövälle otollisia olosuhteita koko kehossa. Mikä johtaa yksittäisen solun muuttumiseen syöpäsoluksi? Syöpäkasvaimet kasvavat syöpäsolujen jakautuessa uusiksi syöpäsoluiksi, mutta mikä aiheuttaa normaalin, terveen solun muuttumisen syöpäsoluksi?
Normaalin solun energiataloudesta vastaa adenosiinitrifosfaatti ATP, joita syntyy soluissa olevissa mitokondrioissa. Mitä enemmän solu tarvitsee energiaa, sitä enemmän mitokondrioita. Normaalisti ATP-molekyylejä muodostuu (hyvin yksinkertaistettuna) seuraavasti:
Glukoosi siirtyy soluun
Osa glukoosista muuttuu glykolyysissä pyruvaatiksi (palorypälehapon anioni)
Pyruvaatti siirtyy mitokondrioon
Mitokondriossa käynnistyy kaksi perättäistä reaktiota, jossa sitruunahappokierto mitokondrion matriisissa ja elektroninsiirtoketju mitokondrion sisäkalvolla muodostavat anaerobisessa reaktiossa ATP- ja NAHD-molekyylejä.
Syöpäsolut kuluttavat 15 kertaa enemmän glukoosia kuin normaalit solut. Voisi olettaa myös syöpäsolujen tuottavan 15 kertaa enemmän ATP-molekyylejä, mutta todellisuudessa syöpäsolut eivät pysty aerobiseen energian tuottamiseen, joten ne joutuvat turvautumaan hapettomaan käymisreaktioon sen vähäisen määrän ATP-molekyylejä tuottamiseen, mitä pystyvät. Mikä siis estää syöpäsolua tuottamasta glukoosista ATP-molekyylejä normaalin solun tapaan ja mihin kuluu 15-kertainen määrä glukoosia?
ATP-molekyylien tuotannon estää erityisen monimuotoinen bakteeri, Helicobacter Pylori, jota yleensä löytyy jokaisen ihmisen ruoansulatuskanavasta. Solujen sisälle se ei kuitenkaan kuulu. Normaalisti immuunijärjestelmä pitää huolen vähistä syöpäsoluista. Kuitenkin hapan ruokavalio saattaa muuttaa H. Pylorin aggressiivisemmaksi ja bakteerilla voi olla eri tapoja läpäistä solukalvo ja päästä solun sisään.
Bakteeri estää ATP:n tuotannon kahdella eri tavalla. Se käyttää glukoosia ja siten bakteerin levitessä solussa yhä enemmän glukoosia kuluu bakteerin

4

121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvinselvää

      Skeptikot aiheuttavat syöpää, koska
      SKEPTIKOT OVAT YHTEISKUNNAN DYÖPÄLÄISIÄ !

    • ison_perheen_nuorin_pka

      Monipuolinen ruokavalio ja riittävä liikkuminen ehkäisevät jo ennalta syöpäsolujen muodostumista. Sukumme miehet ovat säästyneet syöpäesiintymisiltä.
      Sen sijaan pyylevät naiset ovat omineet syöpäsoluja hoidettavaksi asti. He kuitenkin paranivat ruokavalion ja elämäntapamuutoksen ansiosta, ehkä.

    • Mikäaiheuttaa

      Syöpää aiheuttaa mm. STRESSI ja sen aiheuttamat monet ongelmat.
      Enemmän tietoa aiheesta ja hoidoista löydät esim. Energiahoitojen sivuilta!

    • Skepponen

      Sairauden toivottomuus aiheuttaa syöpää!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6519
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      527
      3759
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      190
      3654
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      173
      2846
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2539
    6. 292
      2307
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1613
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      112
      1518
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1449
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1230
    Aihe