Pedattu paikka

Niskalenkk

Tekniselle johtajalle on pistetty hakemukseen työkokemus vaatimuksensa mutta ei talousjohtajalle. Onko paikka pedattu kunnanvaltuuston puheenjohtajan pojalle? Näinkö hyväveli järjestelmä Joutsassa toimii?

7

1814

  Vastaukset

  • Ei siitä pojasta ole ikinä noihin hommiin. Isänsä vierellä tekee mitä tekee. Kepu kyllä ihan varmasti häslää tässäkin valinnassa minkä vaan voi, mutta katsotaan nyt miten prosessi etenee.

  • Keskutapuolueen röyhkeys on taas esillä jos tuo pitää paikkansa että portsarista ja muutenkin mitään näyttöjä mistään tyypistä ollaan tekemässä talousjouhtajaa Joutsaan. Isä ja neuvokset ovat taas asialla.

  • Oiskohan ko.poika käynyt kouluja pidemmälle kun yksikään täällä keskustelijoista. Se että on rahoittanut opiskelunsa tekemällä työtä portsarina laskettakoon vielä eduksi. Tainnut osan keskustelijoista poistaa baarista kun ollaan noin kitkerää..

   • Ei koulu tee ammattitaitoiseksi. Työ tekee.


  • kerro nyt helvetissä kuka siellä on
   kunnanvaltuuston puheenjohtaja
   niin päästään etenpäin asiassa

  • sahtikuurinahan se on

  • Mielistelemällä ja nuoleskelemallahan tässä kunnassa työpaikat saa. Kun vaan olet tarpeeksi mielinkielin ja et koskaan kieltäydy mistään, niin varmasti saat vakipaikan tai sit sopimustasi jatketaan vuodesta toiseen. Ja palkkaakin nostetaan sopivin väliajoin. Mutta jos sanot joskus oman mielipiteesi, joka poikkeaa näiden pikkujohtajien -piteistä, niin ei kauan tarvi palkkaa nostella. Heidän egonsa vaatii sitä, että alamaiset pokkuroi heitä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   335
   4392
  2. Laittoko Stefan instan yksityiseksi

   Stefanin insta yksityinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   2644
  3. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   331
   1236