akktaharhaanjohdettu

Itsenäin

Hyvin akk palkitsee. Valittu academiniin kaveri, joka valehtelee tuomareille sekä päätoimihenkilöille, isällä huoltaja kieltoa ja äitillä vakava varoitus kaikki käyttäytymisestä, väärillä polttoaineilla, sekä paljon muuta. Kyllä on lajiryhmä ja päälliikkö ulkona kartingista, oikeesti hei.
Myös ihme, ettei menneenä vuonna pääkatsastaja puuttunut asiaan. Perhetuttu ei uskaltanut.

45

1373

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eitarvikavereita

      Voi vittu, ootko sä nyt rannalle jääneen huoltaja? Taposen statsit puhuu puolestaan! Hän ansaitsi paikkansa! Ei siellä varikolla tarvi huoltajien tai vanhempien kavereita etsiä! Nyt on jo noloo.

    • SuudellaanJaHalaillaan

      Mitä helvettiä siellä nyt jo itketään? Kyseisellä porukalla se on tavoitteellista tekemistä, eikä siinä tarvi miettiä onko kavereita vai ei. Pitää nostaa hattua että haistattavat paskat itkijöille ja todistavat että ei siellä tarvi halailla ja hymyillä muille.

    • 345668800

      No jos mietitään , Että edustetaan jotain maata jne . Kyllä pitää olla käytöstapoja , kielitaitoa yms . Nyt EI mennyt ihan nappiin ! , voi olla että ajatus ei sovi kaikille , mutta iso osa ymmärtää ...

    • Verstappeninopein

      Samaa mieltä 34566.., Sinne vaan idiootit edustamaan Suomea. Osaahan poika ajaa, mutta menestykseen vaaditaan muutakin.

      • Yksilölaji

        Oot oikeassa. Sinne vaaditaan ajotaitoa ja rahaa. On aivan sama miten jaksaa hymyillä ja olla kaikkien kaveri varikolla. Kyse on yksilö lajista ja ei siellä ole ME henkeä, eikä pidäkkään olla. Selittäkääs nyt minullekkin miksi siellä ei saisi ajaa omaa etuaan niin radalla kuin varikollakin? Voi sitä huomenet toivottaa ja se siinä. Ei meitäkään kiinnosta vittuakaan mitä muut tekee tai juttelee, kisoihin mennään menestymään eikä etsimään kavereita.


    • 90123456

      Joo, nähty livenä kun poika kertoo asioita kilpailunjohtajalle aivan hämmästyneenä mistä syytetään taas, Topicin aloittaja on oikeassa.

    • enainakaan

      Onko yhtään kisaa ollut koskaan missä ei olis tarvinnu kitistä jostain ???
      Kaikilla samat säännöt ja toisia ja toisten tekemisiä vaan kytätään ja vahditaan.
      Kyllä on luojan lykky, että harrastan eri autourheilulajia. Olen kokeillut tätä hienoa formula urheilua mutta ei tuntunut miltään. No jokainen ajaa mitä ajaa mutta tuo ainainen valitus jostain. On nää aika kitisijöitä.

    • Tämäonfaktaa

      Kohtalo varmaan ajoi asian nais salmeen. Ja siitä tuloksena tämä.. Monta hyvää kuljettajaa jäi rannalle, jossa kunnioitetaan esim. Sääntöjä ja käyttäytymistä. Tästä opimme, ei tottele sääntöjä,hankkii huoltaja kieltoa ja huoltaja varoituksen toiselle vanhemmalle seuraavassa kisassa. Opettaa pojan pilaamaan kanssakilpilioiden kisan heti lähdössä ja tekee jarrukikkoja paikassa jossa pitäs olla veto päällä. Tälläi kun toimit AKK auttaa eteenpäin

      • Raketillakuuhun

        ai Kohtalo on mukana jopa Raket 95 kisoissakin, on se vaan kova, moneen pitää ehtiä juu.


    • eoiy4t

      kyse on lasten harrastuksesta...LASTEN!!! aivan uskomatonta, että edes annetaan isille tai kuskille mahdollisuus urputtaa ja kiistellä tuomareiden päätöksistä, ei se tuomaritornille kutsu tarkoita, että voidaan huutamalla ja valittamalla poistaa tai lieventää rangaistusta, sinne mennään kuulemaan tuomareiden päätös, piste. Tähän urputuskulttuuriin on saatava muutos, nämä pitäisi viedä johonkin arvokisoihin katselemaan, miten siellä tuomaristo toimii...tuollaisia räkänokkaisia valittajia ei suvaita ollenkaan, vaan tuomio rangaistuksesta ojennetaan käteen ja kiitos näkemiin...tai vakavemmissa tapauksissa, esim. kuski käy lyömässä takaa tullutta kuskia parc fermessä avolätärillä kypärään...tai näyttää keskisormea...ainoa tuomio oli näistä: kuskia ja mekaanikkoa pyydettiin poistumaan kilpailualueelta...ja aivan oikea tuomio, kakaroille kun antaa hiukankin siimaa, siellä on hetken päästä sellainen hulabaloo, ettei määrästä tietoa.

    • 567889876

      Noh , ens kesänä on sitten näytön paikka . Saa sormimerkeillä sitten kommunikoida siellä Suomea osaamattoman kilpailunjohdon kanssa . Hyvä jos löytävät edes paikalle , opasteet kun on vieraalla kielellä . Ai niin navigaattori auttaa , toki sekin maksaa jos kännykän kautta käyttää . Maksaa se muutenkin , ai niin sekin vielä . Ei tainnu olla näkökulmaa jatkomahdollisuuksista .... AKK lla

      • thinring

        Kiinnostaako ton järjestön jutut oikeesti enää ketään ulkopuolista? Apu löytyy muualta.


      • Tulevaisuudenkuskejakin
        thinring kirjoitti:

        Kiinnostaako ton järjestön jutut oikeesti enää ketään ulkopuolista? Apu löytyy muualta.

        10 hakijaa oli ollut


    • Tonykart12

      Olikohan ainut hakija :)

    • NäinOn-

      Tää on hauskaa miten täällä itketään tästä että ei ole kaikkien kaveri. Ihan käsittämätöntä, ootteko te tulleet tähän harrastukseen etsimään kavereita vai menestymään? Molempia ei voi saada, toki jos tähtäin on kerhokisat niin silloin tuohon saattaa pystyä.

      Laji on yksilölaji ja ei siellä tarvitse kenenkään etsiä kavereita tai edes tulla toimeen muiden kanssa. En miekään ymmärrä mikä tuollanen vollotus on. Mie nostan taposelle hattua että on pärjän, eikä ole lähtenny siihen semmoseen halauiluun ja hali hali pusi pusi touhuun mukaan mitä tuolla kyllä näkee.

      Oishan se kyl hienoo jos kaikki ois toistensa parhaat kaverit ja sit voitais vaikka lettukestejä pitää, noh ei sillon ehkä ajeltais kartingia.

      Summasummarum: on täysin epärelevantti ja täysin kestämätön tokaisu "ei tule toimeen,valittaa,yms". Kenen kanssa pitäis tulla toimeen? Ja miksi ei valittaisi, koska se on ollut vielä ihan oikeus että tuomioista saa valittaa. Jos laji kulkee taposen viitottamaan suuntaan, minä olen ehdottomasti mukana, haluttomat ja munattomat saavat jäädä pysäkille.

      • 33557888

        Onkohan sullakin jäänyt lääkkeet ottamatta . Ei lapsia voi kasvattaa tuolla tavalla .


      • 04958048502486
        33557888 kirjoitti:

        Onkohan sullakin jäänyt lääkkeet ottamatta . Ei lapsia voi kasvattaa tuolla tavalla .

        kun ei hällä ole omia lapsia, vieraan lapsia hän kasvattaa


      • poeihy

        ja luulet, että tapa toimia on lapsesta lähtöisin? toimitsijakielto isälle tai kuka siellä varikolla sitten huseeraakaan, ja opettaa pojalle kusipäistä tapaa toimia...tuollaista käytöstä ei tarvita tuossa iässä oli tavoitteet mitkä tahansa, ei taatusti huijaamalla ja sääntöjä rikkomalla etene yhtäpitkälle kuin rehellisellä vauhdilla...ellei vauhti riitä tavoitteisiin nähden, silloin kuvaan astuvat kepulikonstit,,,harmi, että AKK on lähtenyt tukemaan moista käyttäytymistä...


    • uskomatontakyllä

      Eikös tää sama kaveri pannut kiviä kuskin takskuun ennen punnitusta jossain lahden kisassa ja jäikin kiinni? Ja akk vielä palkitsee sitä, hyvä akk, teette erittäin hienoa työtä!!

      • 45578899

        Juu ja oli nyrkit pystyssä päräyksessä yks vuosi , sama herrasmies


    • Cvkertoomenestyksen

      Oliko AKK valinnut Akademyyn Taposen isän vai äitin ajamaan?

      • eoifuef

        aivan sama...töpeksii kuski tai mekaanikko tai kuka muu tahansa "telttaan kuuluva", vieraisiin asti, kuuluvat saman rangaistavuuden kastiin, lukekaa säännöt varikolla käyttäytymisestä...ihan munatonta toimintaa järjestäjiltä, että esim. viinan kanssa läträäminen on säännöissä kielletty, mutta siellä ne isukit vetää torstaista lauantaihin joka ilta lärvit...ja samat idiootit viikonlopusta toiseen...niska-perse otteella pois varikolta, juokoot ja rähiskööt kotona...


      • MissäJamilloin

        No nyt löyty tietäjä! Kerros nyt yksikin kisa kaudelta -17 jossa on rähisty illalla viinan takia tai humalassa illalla yleensä? Nyt todella olen kiinnostunut että missä on tapahtunut??

        Nyt pitää vielä kysyä että varikolla juomisesta kun mainitsit, niin majoituspuolella se on sinustakin siis ihan ok?
        Ootko ollu sellasissa porukoissa kun tunnut tietävän tollaset asiat? Me ei tavattu sellasta kyllä kertaakaan kesällä, vaikka parissakin erisarjassa ajettiin.


      • Hahahahhhahaha
        eoifuef kirjoitti:

        aivan sama...töpeksii kuski tai mekaanikko tai kuka muu tahansa "telttaan kuuluva", vieraisiin asti, kuuluvat saman rangaistavuuden kastiin, lukekaa säännöt varikolla käyttäytymisestä...ihan munatonta toimintaa järjestäjiltä, että esim. viinan kanssa läträäminen on säännöissä kielletty, mutta siellä ne isukit vetää torstaista lauantaihin joka ilta lärvit...ja samat idiootit viikonlopusta toiseen...niska-perse otteella pois varikolta, juokoot ja rähiskööt kotona...

        niin sun mielestä kuskia kuuluu rangaista mikäli joku muu töpeksii? Käsittämätön välkky olet, on puurot ja vellit nyt pojalla sekasin. Ethän sä nyt ala kuskia siitä rankasemaan jos siellä joku muu mokaa. Pitäiskö samalla sit rangaista kaikkia kuskeja vai arvotaanko vain numerot ketä rangaistaan?


      • ukwgewy
        Hahahahhhahaha kirjoitti:

        niin sun mielestä kuskia kuuluu rangaista mikäli joku muu töpeksii? Käsittämätön välkky olet, on puurot ja vellit nyt pojalla sekasin. Ethän sä nyt ala kuskia siitä rankasemaan jos siellä joku muu mokaa. Pitäiskö samalla sit rangaista kaikkia kuskeja vai arvotaanko vain numerot ketä rangaistaan?

        mikset välkky lue, mitä säännöissä sanotaan? vai eikö poika osaa lukea tai ymmärrä lukemaansa?? ei siellä sanota mistään kaikkien kuskien rankaisemisesta, sitä kuskia rangaistaan jonka porukat hölmöilee, ihan selvä sääntö, kumpa sitä vielä valvottaisiinkin...


    • Anonyymi

      "Noh , ens kesänä on sitten näytön paikka . Saa sormimerkeillä sitten kommunikoida siellä Suomea osaamattoman kilpailunjohdon kanssa . Hyvä jos löytävät edes paikalle , opasteet kun on vieraalla kielellä . Ai niin navigaattori auttaa , toki sekin maksaa jos kännykän kautta käyttää . Maksaa se muutenkin , ai niin sekin vielä . Ei tainnu olla näkökulmaa jatkomahdollisuuksista .... AKK lla" NÄYTTI SORMIMERKKIÄ KAIKILLE KATKERILLE PASKAHOUSUILLE, JA AKK VALINTA OSUI AIKA KIVASTI, VUOSI ACADEMYA JA SIT TOSTA NOI HUOS VARMAAN LAITTOMIL MOSIL JA BENSOIL... HAHHAAAAAA, SIITÄS SAITTE PELLET!

      • Anonyymi

        Heh, varikkojutut jatkuu täällä palstallakin. Oliko käsi nyrkissä kun kirjoitit? :-)


    • Anonyymi

      No on ne academyn valinnat ihan vitsejä

      • Anonyymi

        Idiootit inisiät. Ottaa asioista selvää ennenku menee avaamaan tyhmän päänsä ja näyttämään tyhmyytensä kaikille. Ei AKK noita academy kuskeja valitse.
        Nythän tuo näkyi että valinta osui nappiin kuskin osalta!!! Onnea vaan Tuukalle. Hyvin vedetty.


      • Anonyymi

        Kun kerran olet perillä asioista, niin kerrotko kuka valinnat tekee?


      • Anonyymi

        Siis kyllä taponen sinne kuuluu mutta on siellä joitakin ketkä sinne ei kuuluis


    • Anonyymi

      Hieno ajo nuorelta miehenalulta, uskomaton. Minä röyhistän ainakin rintaani ja olen ylpeä suomalaisen autourheilijan sekä autourheilun puolesta. Kenenkä tuottama tämä lahjakkuus sitten onkin, aika hyvä on tuotos ollut. Mistä luokasta ikinä leipänsä ansaitsee, autourheilun suomalainen menestys jatkuu. Kiitos!!

      • Anonyymi

        Siis esititkö sä kysymyksen että kuka on isä? toi on kyllä vittu jo melko ala-arvosta, pieni piikittely on paikallaan mutta toi on sellasta skeidaa että perkele.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis esititkö sä kysymyksen että kuka on isä? toi on kyllä vittu jo melko ala-arvosta, pieni piikittely on paikallaan mutta toi on sellasta skeidaa että perkele.

        Mitä helvettiä sä höriset?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis esititkö sä kysymyksen että kuka on isä? toi on kyllä vittu jo melko ala-arvosta, pieni piikittely on paikallaan mutta toi on sellasta skeidaa että perkele.

        ei taida ihan kaikki muumit olla kotona...vai etkö osaa lukea? vai etkö ymmärrä mitä luet?? lue toiseen kertaan ja kerran vielä, ennenkuin kommentoit...eihän kukaan ole isästä puhunut mitään...melko sekaisin olet...


    • Anonyymi

      Eiköhän tuo Tuukka ja täysin kotimaiset taustajoukot nyt sitten antaneet sen riittävän näytön osaamisestaan mailmalle. Tulosta tehtiin varsin ylivoimaisesti, moniko suomipoika 12v pystyy tähän, antamaan fiksuja kommentteja ja vielä englanniksi. Siinä ei tarvittu isiä ja äitejä eikä tallipäällikön apuja. Ja aina reissussa opitaan lisää, mutta halu ja uskallus pitää löytyä myöskin itseltä.

      • Anonyymi

        Näissä luokissa moottorin osuus tuloksesta on vain niin suuri. Aina kun uuden luokituksen moottorit otetaan käyttöön syntyy uusia tähdenlentoja samalla kun vanhoja sammuu. Toivotaan ettei alahärmän mm:t ole liian kaukana, sillä perinteisesti muutkin saa kyllä koneet laulamaan kauden edetessä. Mutta...silloin kannattaa tuulettaa kun sen aika on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näissä luokissa moottorin osuus tuloksesta on vain niin suuri. Aina kun uuden luokituksen moottorit otetaan käyttöön syntyy uusia tähdenlentoja samalla kun vanhoja sammuu. Toivotaan ettei alahärmän mm:t ole liian kaukana, sillä perinteisesti muutkin saa kyllä koneet laulamaan kauden edetessä. Mutta...silloin kannattaa tuulettaa kun sen aika on.

        Ainakin suomen mosamies Iikku sai pelit laulamaan heti ensimmäiseen kisaan. Miksi se muuttuisi kauden edetessä suuntaan tai toiseen. Ja siks toiseks, mikäli tilanne muuttuu oleellisesti mosapuolella suuntaan tai toiseen, Iikku ja Kohtalasports ei ole sidoksissa mihinkää määrättyyn konemerkkiin pysyvästi, kutan isot tehdastiimit nyt ovat.
        Koko paletin kuitenkin ratkaisee se kokonaisuus, ei pelkkä tekniikka.


    • Anonyymi

      Kyllä se isoin kunnia kuuluu nyt Tuukalle, hienosti vedetty. Paljon on keskustelua käyty valmennuksesta, ketä valittu, ketkä ulkona, kyllä se isoin kriteeri tulisi olla niissä tuloksissa ja halussa mennä eteenpäin. Mikäli parina vuonna ei pysty näyttämään kilpailukykyään ja tavoitteet ei käy yksiin suunnitelmien kanssa, ulos vain ryhmästä ja uudet kuskit tilalle. Jo rookie-ryhmällekin isoin painoarvo ulkomaan KV-kisat.

    • Anonyymi

      Näytöt on nyt annettu, hyvin vaikeeta on pistää paremmakskaan.

    • Anonyymi

      Kyllä nuo Taposen laitteet tunnetaan, ei kestä päivänvaloa!!! Poika ei tietysti ole voinut valita vanhempiaan.

      • Anonyymi

        Ja faktat pintaan. Menehän itse Aataminasussa peilin eteen. Mitä pientä näkyvissä.


      • Anonyymi

        taas yksi, joka ei voi ymmärtää, että joku vaan on nopeampi...jatuo on helppoa tarkistaa...seuraavassa kisassa kun taas häviätte Taposelle, kannatte riittävän summan rahaa tuomaristolle, ja avautatte pojan koneen, sillä saatte mielenrauhan...tai no, teikäläisten narisijoiden mielenrauha taitaa olla liikaa vaadittu...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        taas yksi, joka ei voi ymmärtää, että joku vaan on nopeampi...jatuo on helppoa tarkistaa...seuraavassa kisassa kun taas häviätte Taposelle, kannatte riittävän summan rahaa tuomaristolle, ja avautatte pojan koneen, sillä saatte mielenrauhan...tai no, teikäläisten narisijoiden mielenrauha taitaa olla liikaa vaadittu...

        Kyllä tää narisija on yksi ja sama hemmo ainakin tuon hänen ip-tunnuksen perusteella. On majaillut jo pidempään täällä, on melkoisen sairas yksilö, parasta on ettette kommentoi hänen viesteihin, into sammuu, mutta kokeilee aina välillä saako muut reragoimaan kommenteillaan.


      • Anonyymi

        paljonko hävisitte porissa??


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe