Oonko homo?

Poika13.v

En tiiä onko tää ihan oikee sivusto tälläseen mut oon 13v poika ja oon vähän hukassa mun seksuualisesta suuntautumisesta. Oon aina tienny olevani hetero. Oon aina ihastunu vaan tyttöihin ja ku runkkaan ajattelen vaan tyttöjä. Mutta nyt oon ihan sekasin ku oon huomannu olevani ihastunu mun parhaaseen kaveriin joka on poika. Aluks ajattelin sen olevan vaan hyvää ystävyyttä mut mun tunteet sitä kohtaan on voimistunu. Aina ku katon sitä silmiin niin en pysty olla hymyilemättä. Se on vaan niin hauska ja sen kaa on vaan niin mukava olla. Oon pari kertaa saanu erektion sen seurassa. Vituttaa ku haluisin olla vaan hyvä kaveri sen kaa mut en vaan voi. Välillä testaan runkata silleen et katon homopornoa tai ajattelen harrastavani seksiä sen kanssa mut mua alko vaan ahdistaa ja en kiihottunut melkein yhtään. Mutta yhen kerran sain orgasmin siitä ja sen jälkeen mun elämä on ollu ihan päin persettä. Mielessä pyörii koko ajan ajatus et oisin homo ja en vaan saa sitä pois mun mielestä. Kerran näin unta siitä että pussailin sen mun kaverin kaa ja ku heräsin tarkistin ettei vaan ois tullu siemensyöksy. Ei onneks tullu mut se uni jäi mieleen pyörimään ja mietin sitä koko päivän. Ja mulle on tullu nyt semmosii pakkotoimintoja että yritän käyttäytyä mahollisimman ”heteromaisesti” että esim. Ei saa istua jalat ristissä, ei saa puhua tyttömäisesti ja kaikkee tällasta. Ja sit jos teen jotain ”homomaista” niin pelkään et oon homo. Ja jos nään jossain jonku söpön pojan (sellasen tosi feminiinisen pojan) ni yritän olla kattomatta sitä silmiin koska pelkään että saisin stondiksen tai et hymyilisin. Oon oikeesti varmaan tulossa hulluksi. En vaan jaksa tätä paskaa enää. Haluisin olla niin kuin viime kesänä. Avoin ja rehellinen hetero ja nyt en ees tiiä mikä mä oon. Joo tulipa pitkä viesti mut oli pakko purkautuu jonneki jotta saisin tänä yönä unta eikä tarvis jäädä miettimään näitä....

10

466

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1237747828

      Yleensä seksuaalisuus herää tuossa iässä. Oletko kiihottunut seksuaalisesti tytöistä? Useimmat luulevat olevansa hetero kunnes tulevat murrosikään jossa huomaavat olevansa homo.

      • Aloittaja1234

        Oon kiihottunut seksuaalisesti tytöistä. Poikien kanssa haluun olla vaan kavereita.


      • Anonyymi
        Aloittaja1234 kirjoitti:

        Oon kiihottunut seksuaalisesti tytöistä. Poikien kanssa haluun olla vaan kavereita.

        Normaali halu voi olla että on poika kavereita ja Veljellinen rakkaus on normaali halu. Miten sen nyt sitten ajatteleekaan, Tyttöjen seurassa vähän eri, mutta samaa! Kun on sisaruksia, oppii sisaruksilta. Kun ei ole sisaruksia ei opi siten, vaan voi etsiä kavereilta samoja asioita mitä voi tarvita perheen sisällä(?). Siis kuten puhuminen!... Jopa ystäviä pitäisi olla!...(?) Sana Ystävä kuulostaa rakkaudelliselta! Kyllä.
        Terveessäkö perheessä sitten opetetaan kaikki tarvittava?
        Yleensä vanhempia totellaan kaikessa joten voiko tottelemattomuus houkuttaa jossakin ehkä?...! Voihan se olla joku Disco missä etsii asioita! Se että kokee nuorena oikeita asioita voi olla tervettä. 70 vuotiaana ajattelee että voi kunpa olisi kokenut nuorena jotain asiaa. Onko Silloin miettimistä elämästä vaan myös kuolemasta. Eikö pidä antaa väärien halujen hallita tai jopa kiusata? Mitkä ne voi olla? Onhan se että seksuaalisuudessa nuorilla on ajatus siitä että tehdäkö lapsia joskus? Miksei sitä ole tarkoitettu kun 18 eteenpäin!...(?) Onko siis oikein olla Voimaa hillitä halujaan? Oikeanlaistako voimaa.
        Wikipedian mukaan sana "Seurustelu" voi olla myös "seurassa olemista" mutta sehän voi olla Normaalia ja Oikein!...(?) Minä mietin paljon seurustelua peruskoulussa, mutta kun se oli tarkoitettu avioliittoon, niin eipä onnistunut... Mitkä sitten olisi Hyviä kokemuksia?Se oli oikein että tervehdin niitä keistä pidin! -Se jäi mieleen! Mutta se oli liian vaatimatonta!... Tälläisessäkö maailmassa eletään? nykyään 32 v en ajattele seurustelusta että se on kiusaus - se on tavoite. Omaa kehoa pitää voida rakastaa, siis jopa rakastaa! - Mies Vartalo! mutta... Kiinnostaako naiset. Kyllähän ne. Hedelmällisyys! Sopivissa olosuhteissa pitäisi löytyä sellainen kuka vetoaa!...(?) Hyviä kiinnostavia ominaisuuksia pitää kehittää...
        Halut ja Tarpeet - Onko ne samoja asioita? Miksi? Miksi ne on eri asioita? Homous tosiaan oli joskus jopa "sairaus"!...(?) Miksi sitä siis nykyään "haluttaisiin"?...! Onko se jotain ihmisen heikkouksista? Karttamisen arvoinen asia!...? Mutta silloin siihen tilalle pitää olla "oikeata seksuaalisuutta"!... Kuka on Herra joka välittää ja jopa rakastaa ihmisiä?...! Pelastaakseen hulluudelta jne... Aivojaan ei voi menettää tosiaan!


    • bibi

      Joillakin ihmisillä on välillä heterokausi ja sitten taas välillä homokausi. Jotkut taas voivat ihastua tyttöihin ja poikiin samaan aikaan. Yhtä kaikki, moni biseksuaali on tyytyväinen tällaiseen valinnanvaraan ja vaihteluun elämässä. Opit itsestäsi lisää ajan myötä. Turhaa tuosta nyt on hirveästi ahdistua.

    • Koeta olla miettimättä asiaa niin paljon. Seksuaalisuutesi on luonnollisesti osa sinua, mutta sen ei vielä tarvitse tuossa iässä määritellä elämääsi ja elämäntyyliäsi millään tavalla.

      Btw et kuulosta millään muotoa homolta.

      • maklee

        Tarkotatko ettei alottaja oo viestin kuvauksen perusteella homo, vai puhutko nyt kirjotustyylistä?


      • maklee

        Vikaan lauseeseen siis viittaan


      • maklee kirjoitti:

        Tarkotatko ettei alottaja oo viestin kuvauksen perusteella homo, vai puhutko nyt kirjotustyylistä?

        Sekä että.

        Minulle homo tarkoittaa sitä, mitä se oikeasti tarkoittaa: Seksuaalista kiinnostusta pelkkään samaan sukupuoleen.

        Aloituspostauksen kaltaiset seksuaaliseen identiteettiin liittyvät kriisit eivät ole murrosiässä mitenkään harvinaisia. Aloittajan kuvailemat biseksuaaliset fiilikset saattavat mennä täysin ohi, mutta mikäli niin ei käy, niin ei siinä mitään väärää ole.

        Omaa suuntautumistaan ei voi itse valita. Siksi mikään niistä ei ole toista huonompi.


    • Seonokei

      Poika. Selvästikkin vaikutat suht fiksulta teiniltä, jolla on ongelma. Ehkä sun pitäis olla miettimättä asiaa niin ongelmana, että ootko homo vai hetero. Ihan sama. Jos joku tyttö on sun mielestä joskus kiva, niin kiva. Jos joku poika on sun mielestä kiva, niin kiva. Voit tykätä kenestä haluut. Sit jos sä haluut jotain enemmän tästä sun ja sun kaverin jutusta, niin voihan sitä aina kokeilla varovasti ja hienosti. Toisaalta jos haluut pitää varman kaverisuhteen, niin pidä asia itselläsi ja itke meille lisää. Me autetaan. Kyllä se tästä, nuorena meillä on niin paljon kaikkea sekavaa mielessä, että ehkä on parempi antaa asioiden vaan mennä fiilispohjalta. Eiköhän aallot meidät jonnekkin kuljeta.

      • Puhut muutoin täysin asiaa, mutta yhteen juttuun takerrun: Nuorenakaan ei kannata tehdä asioita pelkästään fiilispohjalta.

        Aaltojen kuljetettavana on ihan jees kellua. Silloinkin pitäisi kuitenkin koko ajan tarkkailla sitä, että minne ne aallot ovat viemässä ja tarvittaessa alkaa uida ihan helkkarin kovaa.

        Ei kaikesta kannata stressata, mutta asioita on silti hyvä aina vähän pähkäillä ihan ajatuksen kanssa.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      22
      1321
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe