Uskaltaako Hurghadaan matkustaa tänä vuonna?

4hlöperhe

Mietin perheen kanssa all inclusive- matkaa Hurghadaan. Kouluikäiset lapset ja vesipuistohotellia ajateltiin. Mikä turvallisuustilanne siellä on, uskaltaako matkustaa? Mikä hygieniataso all inclusive- hotelleissa on? Ollaan miehen kanssa käyty 15 vuotta sitten Kairo-Assuan reissulla eri hotelleissa ja risteilyllä ilman vatsatauteja.

71

7974

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hurghadaan1

      Ei missään nimessä allinclusivea egyptiin, ruoka on alaarvoista ja alkoholi kotipolttoista, tosin ihan juotavaa, 5 tähden hotelleissa allinclusive saattaa olla hyvä mutta 4 tähden hotellit nähty ja koettu eikä kannata silläkään koska ruokailu todella edullista ravintoloissa

      • egypti2011

        hurghadassa 16 kertaa käyneenä tiedän mene el dahariin paikalliset syö siellä niille ei syötetä kiireessä tehtä ruokaa on hyvää ja aitoa egyptiä eikös anthony bordain sanonut aikoinaan että jos haluat hyvää ruokaa kävele hotellilta 150 m ja katsele missä paikalliset syö


      • makuasioita
        egypti2011 kirjoitti:

        hurghadassa 16 kertaa käyneenä tiedän mene el dahariin paikalliset syö siellä niille ei syötetä kiireessä tehtä ruokaa on hyvää ja aitoa egyptiä eikös anthony bordain sanonut aikoinaan että jos haluat hyvää ruokaa kävele hotellilta 150 m ja katsele missä paikalliset syö

        A Bordain taisi kyllästyä sopivien ravintoloiden etsimiseen. Egyptissä suurella todennäköisyydellä joku seurueesta saa paskikset. Jopa kuollut ihmisiä kolibakteerin saastuttamiin ruokiin egyptissä. En lähde lomalla arpomaan missä voisi syödä - joten pois on hyvä. Jokainen tietty tekee omat valintansa. Kerran olimme jo tilaamassa matkaa, mutta turvallisuus ja hygieniataso muutti mielemme, muuten kiinnostava paikka


    • Hurghadaanjokavuosi

      Moi. Miksi ei uskaltaisi? Itse olen käynyt siellä joka vuosi. Ennemmin empisin matkustamista Thaimaahan tai Turkkiin. Toisessa muistaakseni sotilasjuntta vallassa. Matkustaminen on viime vuodet ollut hieman hankalaa kun suoria lentoja ei ole ollut. Syksyllä sekin asia korjaantuu. Hygieniataso 4 tai viiden tähden hotelleissa on hyvä. Silti pitää aina varautua vatsatautiin. Elimistö on tottunut suomalaiseen ruokaan. Sama se olisi toisin päin, jos "etelänmailta" tulisi joku tänne ja söisi suomalaista ruokaa. Pullovettä tietenkin ja hampaat kannattaa myös pestä sillä. Olen viime vuosina ottanut oman mukin mukaan all inclusive-hotelliin. Sekin lisää hygieenisyyttä. Menkää ihmeessä, kohteessa paistaa aina aurinko toisin kuin Espanjassa.

      • adfssddasddasdsasdas

        Thaimaassa ei tietääkseni ole pommitettu matkustajakoneita alas kuten Egyptissä kävi sen venäläisen koneen kanssa. Sotilasjuntta vallassa on nimenomaan hyvä asia, luo vakautta jota Pohjois-Afrikan maistakin moni kaipaisi.


      • Kunpaihmisetolishiljaa
        adfssddasddasdsasdas kirjoitti:

        Thaimaassa ei tietääkseni ole pommitettu matkustajakoneita alas kuten Egyptissä kävi sen venäläisen koneen kanssa. Sotilasjuntta vallassa on nimenomaan hyvä asia, luo vakautta jota Pohjois-Afrikan maistakin moni kaipaisi.

        Minkäslainen valta se meillä täällä egyptissä on nyt sitte meneillään? ;) täällä on turvallisempaa ollut nyt kun armeija ja poliisi yhdessä turvaavat kaikkien, etenkin turistien turvallisuutta. Hurghadastahan tässä puhuttiin joten kaikki pohjoisen asiat saa unohtaa, nämä on kuin kaksi eri maata, hurghada ja siinain niemimaan seutu. Hurghada on asuinpaikkani ja vuosia isolla perheellä tänne matkusteltu ilman mitään pelkoja ja vaarallisia tilanteita, järki pitää olla jokaisella matkustajalla päässä meni mihin tahansa!


      • poishyvä

        Vai että oma muki myös mukaan ? Tuon takia varmaan monet matkatoimistot EI tee matkoja vieläkään egyptiin. Todella paskasta, jos laseista ei voi juoda eikä silloin myös ruokailuvälineillä syödä


      • jokumättää

        No kyllähän ulkoministeriön sivuilla varotetaan matkustamasta moniin paikkoihin egyptissä ja noudattamaan monissa kohteissa "erityistä varovaisuutta". Jos myös jolkisten kulkuneuvojen käyttöä ei suositella, onhan tilanne huono.
        Turkissa käymme syksyisin (nyt 6.10) ja Taimaassa tai muualla aasiassa talvella, ei mitään ongelmia koskaan, eikä pas... tauteja kuten yleensä egyptissä turisteilla


      • jackvalley

        En matkustaisi Egyptiin,Hurghada,Sharm el sheik,koska niissä aina vaara joutua terroristien hyökkäykseen,mieluummin menen teneriffalle


    • Tyyyrrtyy

      Makadi bay vesipuisto tjareborg. Loistava valinta,näkymä ensi talvena takaisin tjarelle.....Itse lähdemme makadi palaceen ,mikä on aikuseen makuun sopiva, loistava allinclusive.

      • Höpönlöpön

        Heh, voi kun ihmiset, jotka ei muuta tee kun lukee uutisia, jättäis kommentoimatta. Tule asumaan tänne niin tutustut paremmin, tekis ulkoilma varmaan ihan hyvää.


    • TrollinPaljastajat

      Aloittaja on trolli. Ai, että mistäkö tiedän?
      Hän valehtelee selvinneensä Kairo- Assuan reissustaan ilman ruikkupaskatautia.
      Se ei ole mahdollista.

    • SaakoVakuutusta

      Muslimien viha kristittyjä kohtaan on sammumaton ja siten loputon.
      Egyptin matka on riskien maksimointia.

      Onko tietoa kuinka vakuutusyhtiöt suhtautuvat esim. omatoimiseen Kairon matkaan?
      Yksi kuollut voi merkitä yhtiöille miljoonien eurojen kuluja.

    • HyviäKokemuksiaVain

      Voi hyvän tähden mitä vastauksia tulee ihmisiltä jotka ei tiedä asioista mitään eikä heidän kannata reissatakaan kun ajatusmaailma on noin ahdas! 🙄 Noh, mutta, itse asun Hurghadassa, reissasin viimeisten kolmen vuoden sisällä täällä ja söin ja join 3-4 tähden hotelleissa all-inclusivella kaikkea enkä koskaan sairastunut. Suomalaisten äärettömän ylihygieenisyyden vuoksi täytyy vaan ajoissa aloittaa maitohapot ja vatsakalvonsuojatabletit myös koska puhtaan ruuan mikrobit täällä on silti niin erilaiset. Ja toki, käsidesit mukaan ja välttele raakoja kasviksia jne, järki käteen jotta erilaiset bakteerit eivät saa suomalaisia vatsabakteereja pois tolaltaan.

      Kukaan ei ole puhunut pohjoisiin menemisestä jossa nuo edellisten kommentit ovat tapahtuneet ja pohjoista on syytä välttää, hurghada on ollut pitkään, vuosia, vakaa ja turvallinen. Tietyt kulttuuriset asiat jokaisen totta kai täytyy ottaa selvää ennen matkustamista, käytöksestä ja erilaisuudesta jotta saat parhaimman loman kun osaat hätistää myyjät kimpustasi ja kun olet tietoinen minkälainen palvelukulttuuri täällä on, saat parhaimman loman ikinä! Ilmasto on täydellinen, saat palvelua huokeaan hintaan täällä. :) lapset ovat aina tervetulleita joka paikkaan, isolla tai pienellä porukalla on helppo kulkea joka paikkaan. :) lämpimästi tervetuloa! ;)

      • sukeltaja

        Osaatko sanoa mitään nykyisestä hintatasosta Hurhadassa?


    • Enko

      Itse sain ruoka myrkytyksen 4 tähden hotellista joka oli allinclusive
      En suosittele ellet halua oksentaa viikkoa.

    • onhanhienomatkailumaa

      Maitohapot vaan syöntiin jo ennakolta. Arvioisin että Hurghada olisi suurinpiirtein turvallinen mutta koska on täynnä hotelleja niin myös turisteja huijaavia voi jonkun verran olla, yleensä ei kuitenkaan sen kummempaa kuin yli hinnan maksamista. Mukavia ruokia ja mukavia ihmisiäkin on paljon ja siis hyvää tunnelmaa. Kannattaa ottaa rennosti eikä kannata esimvälittää taksikuskin esim pienestä kaahailusta, sanoo vaan että hiljempaa voitaisiin mennä. Meressä snorklailu on tuolla kaunista kun meren eläviä on niin monen värisiä, näköisiä mutta kannattaa kuunnella oppaita ja olla koskematta heidän sanojensa mukaisesti esim koralliin tai kaloihin, joita ei tunne. Näin tuolla delfiinin ja ison merikilpikonnan uimassa vapaana meressä olivat molemmat aivan ihania katsoa. Meri matka reissuilla kannattaa siis käydä myös tuolla. En osaa sanoa uskaltaako Luxorin reissulla eli Karnakin temppelissä ja kuolleiden laaksossa käydä se kannattaa katsoa(esim) englanninkielisiltä sivuilta että onko turvallista mennä niihin? ja voi olla ettei esim Kairon viereen pyramideille ja sfinksille myöskään järjestetä matkaa nyt jos tilanne vähänkin kireä Kairon seudulla?. Itse kävin noissa molemmissa ja ovat kyllä hienot matkakohteet Hurghadasta käydä mutta Kairon reissu kun lähti jo aamuyöstä kun matkaa on sen verran paljon sieltä niin pitäähän se olla turvallista silloin. Kairossa kävin siinä museossa jossa on eniten Egyptin muinaismuistoja ja se on hieno paikka näin muistaakseni tutankhamonin kuolinnaamion ja esim niitä muita kullattuja ja lapislasulists tehtyjä esineitä. Mutta kannattaa Kairoon mennä vaan jos esim englantilaiset sivut suosittavat että Kairoon voi mennä rauhassa.

    • egypti2011

      ihana että tulee taas suorat lennot monta vuotta odotettu el dahar hurghadassa odottaa luxor myös hyvää paikallista ruokaa tosin ei hotelleissa vaan heidän omissa ruokakojuissa punainen meri ja aurinko

    • Ehdottomasti uskaltaa ja nyt helpolla voi kun matkatoimistot vihdoin ottavat kohteet takas valikoimaan! <3 Tärkeintä on kuitenkin että juo tarpeeksi nesteitä, jottei nestehukka aiheuta matkaripulia :)

      • Matkaripuli

        Matkaripulia????? Hehhehehehehee....


    • kuolinkorahdus

      Ihanaa että Aurinkomatkat myyvät nyt matkoja tuohon viiden tähden ripulihotelliin nimeltään Steinenberger Aqua Magic.
      Siitä on pari arvosteluakin:
      - ruoka on kuvottavaa, sitä ei ollut keitetty tarpeeksi. Tiedän paljon ihmisiä jotka sairastuivat.
      - he kuolivat silmieni edessä, heillä oli täysin samanlaiset oireet.

      Nämä ihmiset eivät olleet ehkä pesseet käsiään tai eivät käyttäneet käsidesiä ennen ruokailua.
      Tappavat bakteerit tulevat käsistä; ei ruoista.

    • IhanaHurghada

      Voi hyvä Jumala!
      Englantilainen matkatoimisto evakuoi paniikissa tuosta hotellista yli 300 matkailijaa.
      Useimmat pakenivat maasta koska vaihtoehdoksi oli annettu siirto toiseen ripulihotelliin.

    • öisinpelottaa

      Egyptin matkalla olleena: siellä on konepistoolimiehet lentokentällä ovilla. Bussia saattaa poliisisaattueet, hotellin porteilla on konepistoolimiehet. Jokaisen hotellin ympärillä aita ja rannoilla konepistoolimiehet. Onko se perhelomaa? Öisin tuulee kovaa ja on kylmää.

    • valittajatko

      Vaikea saada näistä kommenteista mitään apua matkan valinnassa, suunnittelin matkaa hurghadaan talvella juuri ko. hotelliin. Nyt syksyn matkamme hotellin arvostelussa 70% erinomainen valinta yms. MUTTA 6% väittää todella huono ???? Onko tuo 6% se äänekäs joukko ?? Joille mikään ei kelpaa. Ihmetyttää samasta hotellistakin noin erilaiset arviot - saatika jokin kohde tai maa !

      • Kertariitti

        Älkää nyt stna kuunnelko noita kehuja, joku matkatoimiston pölöpää lienee mainostamassa. Oltiin jokunen vuosi sitten Hurghadassa Bella Vistassa kaveriporukalla. Puolet ripulissa. Ränsistynyttä ja paskaista. Ihmiset vihamielisiä, naisia ei näy missään. Viikko reissun jälkeen alkoi mellakka. Samassa hotellissa tapettiin pari turistia pari vuotta sitten. Pari saksalaista naista toisessa hotellissa. Nyt kuollut pari brittiä joko ruokamyrkytykseen, tai sitten johonkin ihan muuhun, jota halutaan peitellä. Ikinä en menisi tuonne enää, enkä ikipäivänä sinne veisi lapsiani!!!


      • PytylläKokoLoma

        Katsokaapa henkilökunnan silmiä. Niistä paistaa syvä viha meitä kristittyjä kohtaan.

        Minulla on tullut mieleen että sekoittavat ihmispaskaa turistien ruokiin koska joka ainoa turisti hirveisiin ripuleihin Egyptissä sairastuu.
        On samantekevää missä kohteessa tai missä hotellissa asustelette. Ripuli on varma.


    • isukki9999

      Hei,
      Egybtin historia, nähtävyydet Luxor kiehtoo lapsia ja meitä aikuisiakin kovasti. Olen jo ostanut viikon matkan Hurghadan lähellä sijaitsevaan vesipuisto hotelliin Splashworld Makadi Aquaviva TTTT . Paljon on negatiivisia kokemuksia kirjoitettu Hurghadasta. ripulit ja riskit tiedossa jo varauksen yhteydessä .Mutta, ottaisin mielelläni hyviä vinkkejä, missä siellä kannattaa käydä ja tietysti kokemuksia kyseisestä hotellista jne....

      • Moikka,

        Koska olete menossa tuohon hotelliin? Meillä on matka sinne 21.12 perheen kanssa.


      • 1357

        Hei, seuraan kanssa innokkaasti keskustelua. Paljon erittäin huonoja, alaarvoisia kokemuksia tuntuu olevan. Tuttuni oli 2viikkoa sitten Hurgharassa ja kertoi loman sujuneen hyvin, ei vatsatautia eikä muutakaan negatiivistä. Olemme ajatelleet matkaa 11.3 hotelli la pacha resort. Kerrothan kokemuksesi matkan jälkeen.


      • taisto999
        mkaskine kirjoitti:

        Moikka,

        Koska olete menossa tuohon hotelliin? Meillä on matka sinne 21.12 perheen kanssa.

        Moi,

        me mennään vasta helmikuussa. Te ennätätte käydä ennen meitä. Olisitko ystävällinen ja kertoisit sitten tällä palstalla kokemuksia matkasta :)!


      • taisto999 kirjoitti:

        Moi,

        me mennään vasta helmikuussa. Te ennätätte käydä ennen meitä. Olisitko ystävällinen ja kertoisit sitten tällä palstalla kokemuksia matkasta :)!

        juu kirjoittelen sitten millaista on ollut.


      • Exun

        En veisi lapsiani tuohon maahan,riski on suuri.


      • tyttöskä
        mkaskine kirjoitti:

        Moikka,

        Koska olete menossa tuohon hotelliin? Meillä on matka sinne 21.12 perheen kanssa.

        Moi,

        kerrotko kokemuksia matkasta ja hotellista jne


      • elämässäkiinni
        mkaskine kirjoitti:

        Moikka,

        Koska olete menossa tuohon hotelliin? Meillä on matka sinne 21.12 perheen kanssa.

        HEIPS,
        toivottavasti vielä seuraat tätä keskustelua. Voisitko kertoa matkastanne, olemme lähdössä helmikuussa lasten kanssa.
        :)!


    • Adia

      Me lähdemme 1.1.2019 ja olemme viikon Minamark hotel &spa, olen myös kiinnostunut kokemuksistanne jos joku ollut lähiaikoina..

      • 1357

        Kerrothan kokemuksia matkastasi.


    • LomaReijo

      Hurghadassa on just nyt vakava tippuri epidemia.
      Rantatuoleja ja uima-altaita desinfioidaan, mutta tautia ei ole saatu vielä taltutettua.
      Seaworld hotellissa jouduttiin polttamaan taudin takia iso kasa sänkyjä.

      • egyptisthebest

        Ja höpö höpö...


    • Joku_pääsee_kotiin

      Lapsille vähän lisää jännitystä elämään. Suomessa kun ei joka pitäjässä vielä ole omaa jännämiesporukkaakaan :(
      Olette kyllä ihan sekopäivä, menette vapaaehtoisesti maahan, jossa länsimaisia turisteja vihataan! Jos ei teille juuri nyt satukaan ketään kaulankatkojaa kohteessa, eikö nyt järki sano, että tuollaiset maat pitää jättää käymättä. Ei turisteja sinne, ennenkuin on rauhallista. Tai siis eihän sinne tulekaan, vaan levittävät sitä shittiään tänne, ja kirjaimellisesti sitten vissiin paikan päällä....

    • Bubuu555

      Hurghada ihan ok mutta en ole tulossa tänne koskaan enäö joulukuussa. Kylmää ( 20 astetta) ja tuulista. Ei voi uida rannalla

      • Noonpasitten

        Kyllä mulla täällä Hurghadassa on lämmintä :) Meressä snorklailtu ja rannalle päästy. Ei valittamista.


      • Piakkoin
        Noonpasitten kirjoitti:

        Kyllä mulla täällä Hurghadassa on lämmintä :) Meressä snorklailtu ja rannalle päästy. Ei valittamista.

        Paljonko päivällä lämpöä ollut? Onko paljon turisteja?


    • Kolmannenkerran

      Lähdetään 5.2 hurghadaan, magic beace hotelli, onku jollain kokemusta/ tietoa mikä odottaa ? Marlin in ollut aiempi hotelli ja oli hyvä.

      • myössinnemenevä

        Täällä on jo ketju Magic Beach-hotellista.


    • Innollaodottaen

      Me lähdetään huomenna hurghadaan ja jos muistan niin voin laittaa, että miten matka sujui. Ollaan nyt 4 porukalla kierrelty Egyptiä viikko ja ollaan tähän asti ripulilta vältytty. Viileä on tosiaan nyt illalla ja aikaisin aamulla ollut, mutta päivällä saa auringosta nauttia.
      Huutelijoita tulee koko ajan vastaan enkä puhu vain taksikuskeista. Ja en tiedä Hurghadasta, mutta muuten egyptissä ei kauheasti blondeja ole, joten katseita tulee jokaiselta mieheltä ja joskus jopa rivouksia vaikka poikaystävä olisikin ihan vieressä...
      Mutta joo Hurghadasta en tosiaan vielä osaa mitään sanoa, joten katotaan nyt, että miten siellä käy.

      • tseppi

        Joko kotiuduitte? missä hotellissä yövyitte? Kerro kokemuksia, kiitos ennakkoon: Meillä lähtö helmikuussa lasten kanssa


    • Rejalisti

      Juu, toki voitte mennä itse mutta älkää Jumalan nimeen viekö lapsianne tuohon hirviömaahan.
      Voisitteko enää elää sen kanssa jos lapsenne kuolisivat pommiräjähdyksiin?

    • pikkukivaaturisteille

      On ihana maa, tooosin eihän tossakaan pommituksessa kaikki kuolleet! Osa aina selviää, joten mikäs siinä, riskejä pitää ottaa!
      Eli ripulihotelliin asumaan, jänniä bussimatkoja - pommi vai ei - ei Suomessa ole (vielä) yhtään niin kivaa ja jänskää! Lapset mukaan tottakai, imeväiset ilman muuta, pyramiidit on pakko nähdä (vielä kun ovat pystyssä).

    • ekita

      Olemme käynneet kuusitoista kertaa El gounassa, on ihana rauhallinan ja kaunis paikka tosi siistiä joka paikassa! Hotelimme on ollut Rihana Resort.ei vesipuistoa,mutta lasten liukumäkiä.Katso rihana resortin nettisivuilta!

    • VoiHyväJumalani

      Ihanaa ettei koko bussilastillinen kristittyjä ihmisiä kuollut!

      Muslimit vihaavat meitä ja sylkevät takkiemme selkämyksiin.
      Roheimmat ampuvat ja pommittavat.

    • Moikka,

      Juu olihan siellä pommi räjähtänyt ja aineita olisi käsittääkseni ollut useampaankin hyökkäykseen..
      No meitä se ei matkalla häirinnyt enkä ainakaan Makadi Bayssä huomannut mitään vaarallista.
      Vedettiin 2 tunnin mönkkäri safareja pitkin aavikkoa, käytiin snorklausretkellä jne. Kaikki hoitui tosi ammattimaisesti ja palvelu oli erittäin hyvää.

      Sitten palataksemme hotelliin.. hotellin yhteydessä pienehkö kauppa josta sai ostettua matkamuistoja, elektroniikkaa, tupakkaa jne.. hinnat eivät mielestäni olleet kalliit. paikallinen savukekartonki oli noin 25€ ja esim "JBL":n langattomat kuulokkeet noin 30€.

      Altaat olivat lämmitetyt ja puhtat, suodattimetkin vaihdettiin joka päivä puhtaisiin pestyihin suodattimiin. Palvelu altaalla erittäin hyvää, jatkuvasti käytiin kyselemässä että onko kaikki hyvin, tarvitsetteko lisää vettä jne..

      Aamupala monipuolinen, oli tarjolla myös tummempaa leipää eli ei pelkkää vehnämömmöa..
      Oli puuroja, keitettyä ja paistettua kananmunaa, omeletteja, makkaroita, juustoja..

      Altailla snack baarissa perus pikaruokaa, pitsaa, ranskalaisia, hampurilaisia ja jotain makeita leivoksia.

      Lounas ja illallinen todella monipuolisia, oli niin paljon salaatteja ja ruokaa että en tähän edes ala erottelemaan mitä oli tarjolla.. Me ainakin syötiin ekasta päivästä lähtien valikoimasta sellaisia ruokia mikä itseä miellytti, nuorempi poika söi esim mustekaloja ja toinen viiriäisiä..
      Ei meillä kenelläkään ollut suurempia ongelmia vatsan kanssa, ihan normaalia bakteerikannasta aiheutuvaa muutosta, ei muuta .

      Keli oli kyllä hieman viileä. Varjossa noin 24 astetta mutta hotellilla tuuli melkein jatkuvasti niin ei se kauhean lämpimältä tuntunut.

      Vesiliukumäessä mahtavia raideja niin yksin, kaksin kuin koko perheen yhteisille laskuille.

      • tali

        Onpa mukava, kun tulee myös positiivisia kokemuksia Egyptistä.
        Lähdemme Egyptiin maaliskuussa ja mielelläni kuulisin lisää matkakokemuksia!


      • taistajaselkku
        tali kirjoitti:

        Onpa mukava, kun tulee myös positiivisia kokemuksia Egyptistä.
        Lähdemme Egyptiin maaliskuussa ja mielelläni kuulisin lisää matkakokemuksia!

        Yhdyn samaan, kiva saada asiallisia vastauksia. Meillä lähtö helmikuussa!


      • 1357

        Hei, missä vaihdoitte rahaa ja kuinka paljon. Kummalla rahalla maksoitte siellä?


    • HerraSiunaaMeitä

      Älkää Jumalan nimeen matkustako tuohon hirviömaahan!
      Siellä on kaikki ihmisoikeudet poljettu ja nämä muslimit inhoavat ja vihaavat kristittyjä enemmän kuin ikinä ymmärrätte.

      Viiltävät kurkkunne auki jos pimeälle kujalle iltaisin astelette.
      Jolleivät muuta voi niin kokit sylkevät ruokiinne.
      Siinä teille faaraon kirousta.

      • Moran

        Voisit lopettaa tuon lapsellisen vouhotuksen ja ottaa päivän lääkkeet!


    • siukku77

      Me kans miehen lähdössä kuun vaihteessa Hurghadaan, hotelli: Regina Swiss Inn Resort. Kokemuksia olis kans kiva kuulla :)

    • Veihaivei

      Hieman valistaisin teitä kunnon reissumiehiä ja naisia näistä sivustoista . Näillä liikkuu hyvin paljon trolleja jotka ovat peräkammarin poikia,eivätkä ole käyneet kirkonkylää kauempana.Yrittävät vain kateudessaan härnätä teitä kun ei ole muutakaan tekemistä.

    • TämäOnTosi

      Kunnon reissumiehet- ja naiset eivät tuohon järkyttävään maahan lähde teurastettaviksi.
      Nuo muslimit vihaavat meitä kristittyjä yli kaiken ja tekevät mitä tahansa meitä vahingoittaakseen.

    • Hurghada

      Täällä ollaan hotelli grand resort. Kaikki pelaa.. purilaista jäätelöä buffetteja.alkoholi Juomat on tosiaan omia Egyptin tekeleitä mutta menettelee .1e on 20 puntaa .taksi maksaa 50 puntaa 10km vaikka satamaan . Helmikuu alku . 25 illalla 15 .

      • 1357

        Oletteko vaihtaneet rahaa vai euroillako pelaatte. Onko tarjolla kuitenkin erilaisia alkoholijuomia, viiniä olutta ym. Onko kovasti väkisin myymistä


      • anonyymi_oVp

        Kaikissa hotelleissa automaatti heität eurot ja saat egyptin puntia 1 e=20 EGP


    • anonyymi_K0H

      Joo samaa tyttären kans mietitty, kahdestaan oltas lähdössä 4-5 tähden hotelliin hughadaan.

      • unomalias

        juu me ollaan kissan kaa miätitty jos mentäs kahden tähden hotelliin hagudaan.


      • Matkailija-79

        Minä myös poijan kanssa lähdössä huhtikuun alussa Hurghadaan ja tuskin maltan odottaa lämpöä ja Punaisenmeren snorklausretkiä! P.s. Meidän kissa joutuu jäämään kylmään Suomeen! 😀


    • MarjaLiisi

      Minä otan aina marsuni mukaan Higudaan.
      Snorklaamme yhdessä. Marsulle on oma sukelluslasipurkki ja se tykkää kovasti katsella kaloja.

    • Varoituksen.sana

      Kuka ottaa riskin ja matkustaa Egyptiin? Hulluja on monenlaisia mutta ei kai niin hullua olekaan, joka vapaaehtoisesti menee hakemaan tauteja ja vielä maksaa siitä. Onkohan kukaan matkailija sieltä tullut ilman mahatautia, loisia , koiranpuremia, kirppuja luteita täitä yms? Lämpöä ja hyviä uima- ja sukellusvesiä on maailmalla valinnaksi asti eikä tarvitse pelätä saavanssa kuolemantaudin.

    • Mallu65

      Hei! Kyllä minä ja mieheni olemme menossa Egyptiin maaliskuussa ja olemme ottaneet täysihoidon. Olen käynyt 3 kertaa ja yhdellä kertaa tuli vatsatauti aivan loppuajasta.Luulen senkin johtuneen irtojäistä tai jäätelöstä koska äiti ei sairastunut matkalla. Vähän katsoo mitä syö. Nestetasapaino on tosi tärkeä ja käsihygieniä.

      • 1357

        Me lähdetään 11.3 sea Star Beau rivage hotelli. Koska ja mikä hotelli teillä?


      • Tupsluikkari

        Olemme matkustaneet omatoimisesti Hurghadaan useina vuosina ja kokeneet sen turvallisena paikkana. Vatsataudilta emme ole tosin välttyneet. Sijaintimme on ollut El Daharin alue, joka on rähjääntynyt vuosien varrella turistien vähyyden vuoksi. Sakkalan alue on ok. Parasta on Punaisen meren korallit ja kalat. Kannattaa ehdottomasti snorklata tai sukeltaa Hurghadassa. Sakkalassa on kohtuullisen hyviä ravintoloita ja edullinen hintataso. Voisin matkustaa Hurghadaan myös lasten kanssa. Käsiä tosin kannattaa pestä ahkerasti. Allinc. hotellissa saattaa vatsatauti levitä buffetin ottamista. Egyptissä on sotilaita kaikkialla valvomassa turvallisuutta. Konekiväärimiehet tuntuvat alkuun ikäviltä mutta he ovat siellä turvanamme. Kairoon tai Luxoriin emme uskalla lähteä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe