Etsin yhtä fantasia novellia jostain blogista

tiedoton2

Tietääkö kukaan yhtä fantasianovellin nimeä tai sen blogin nimeä. Oli vuosia sitten nimittäin yksi blogi missä kirjoitettiin fantasia tyyppistä novellia.

Muistan hämärästi, että tarina meni näin. Oli kaksi tyttöä, jotka olivat jostain syystä ulkona illalla ja joutuivat kidnapatuiksi. Kaksi miestä vievät heidät johonkin asuntoon, koska nämä tytöt olivat nähneet, että nämä käyttävät jotain yliluonnollisia voimia ( he olivat jotain vampyyrejä tai muuten yliluonnollisia) . Nämä miehet olivat hyviksiä, jotka taistelivat jotain toisia tyyppejä vastaan, jotka olivat pahoja. Kävivät suorittamassa jotain vakoilutehtäviä tietääkseen pahiksien olinpaikat. Tytöt tottuivat asumaan siinä asunnossa, ja toinen jopa rakastui kidnappaajaansa. Sitten nämä vampyyrit mitkä lie olivat operaatiossa, niin nämä pahis vampyyrit kidnappasivat toisen tytön ja tämän piti lähteä pelastamaan tätä. Sitten se tarina loppui kesken, kun novellin tekijä ei enää tullutkaan kirjoittamaan enää sitä.

Toivottavasti joku tietää, olisi kiva tietää novellin nimi.

0

179

Vastaukset

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työssäkäyvien köyhyys

   oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
   Maailman menoa
   119
   1648
  2. Aamun kolari ja tienhoito

   Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
   Suomussalmi
   55
   1431
  3. Oliko autokolarissa ollut...

   ... lapsia? Tämän aamusessa.
   Suomussalmi
   1
   704
  4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

   Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
   Ikävä
   38
   627