Kirjastossa HILJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

HalunHiljaisuutta

On se nyt kumma, kun niitä huonosti kasvatettuja kakaroita pitää tuoda kirjastoon huutamaan ja kiljumaan, kun toiset haluaa lukea!!! Kirjastossa pitäis olla kokonaan hiljaa. Tänään Pasilan kirjastossa alle 10v kakara sanoi "V..tu", kun kirja tippui häneltä. Sellainen huonostikasvatettu pentu. Lisäksi Pasilan kirjastossa lehtien lukuosastolla ei saa rauhassa lukea lehteä, kun siellä yksi mummo ei osaa lukea lehteä äänettömästi ja äänekkäästi höpöttelee ja huokailee lukiessa ja äkäisenä ja äänekkäästi kääntelee lehtien sivuja. Lisäksi siellä kaksi vanhaa ukkoa usein tulee just lukusaliin höpöttelee keskenään ärsyttävällä kovalla äänellä. Höpöttelis toisilleen jossain muussa paikassa, kun just kirjastossa. Lisäksi siellä lukusalin puolella, kun on pelitietokoneet, niin siinä yksi Aasialainen nuorimies pelatessa höpöttelee puhelimeen Aasian kielellä oikein äänekkäästi ja häiritsee lukurauhaa. Minkätakia kirjastoissa ei ole nykyään sääntöjä että pitäisi olla kokonaan hiljaa, kun toiset haluaa lukea!!!!???? Ei tartte myöskään tuoda kirjastoon vauvoja itkemään ja kiljumaan kovaan ääneen!!!! Vaikka vauvat ei vielä ymmärrä että kova äänisyys häiritsee, mutta vauvan isin tai äidin pitäisi se ymmärtää, eikä tartte tuoda just kirjastoon sitä pentua itkemään ja kiljumaan ja pitäisi tajuta että jokaisella asiakkaalla on oikeus kokonaan hiljaiseen lukurauhaan!!!!!!

2

242

  Vastaukset

  • Olet pudonnut kehityksen kärryiltä.

   Ei kirjastoon mennä lukemaan. Sinne mennään kokemaan elämyksiä. Laulamaan, tanssimaan, pelaamaan, juttelemaan...

   Eihän siellä enää mitään luettavaa olekaan. Klassikot on hävitetty tai siirretty varastoon. Tilalle on tuotu Harry Pottereita ja dekkareita.

   Lisäksi kirjaston tehtävänä on tukea aikamme (huonoja) suomalaisia kirjailijoita. Thomas Mannin romaaneja löydät ehkä yhden kappaleen. Anna-Stina Lörvänen-Sahlqvistin romaaneja löydät viisitoista kappaletta.

  • Repla Lärväsen romaani on uniikki. Käännetty kirja huononee yleensä puolella.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   141
   4134
  2. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   1042
  3. 2/3 suomalaisista tyytyväisiä Marinin hallitukseen

   Hallitus etenee hallitusohjelmassaan kuin juna – suomalaiset tykkäävät. https://yle.fi/uutiset/3-11220404
   Maailman menoa
   198
   548