Valikoiva netin kaatuilu!

tietytnettisivutkaatuvat

Miten on selitettävissä, että VAIN TIETYT internetsivut kaatuilevat noin puolen minuutin välein (ruutu muuttuu valkoiseksi ja hetken päästä palaa takaisin sivulle, joka oli avoinna)?
Kaikki muut nettisivut toimivat oikein hyvin, mutta vain nämä uskonnolliset sivut TV7 ja Facebookin YHDEN uskovaisen kristityn kaverin sivuston ja yhden (uskonnollisen? - vain osa ryhmäläisistä on kristittyjä uskovia, muut kaikenlaista muuta väkeä) fb-ryhmän sivuston lukeminen tuottaa heti tuon kaatuilun.
TV7:n sivut kaatuvat 2 kertaa ja sen jälkeen tulee ilmoitus, että internet Explorer sulki sivuston siinä ilmenneen ongelman vuoksi ja selittelyä, ettei se sama kaatuilu jatkuisi ja jatkuisi.
Fb:ssa yhden uskovaisen tai yhden tietyn ryhmän sivustojen lukeminen saa saman aikaan: sivusto katoaa hetkeksi ja palaa takaisin ja parin kerran jälkeen heittää pois tuolta sivustolta omalle fb-uutissivustolleni.
Minulla on kaikenlaisia ystäviä, myös uskovia (kristittyjä).
Mistä siis tämmöinen voi johtua???
Koska molemmissa on kyse uskonnollisista sivustoista ja KAIKKI MUUT sivustot toimivat moitteettomasti, niin en voi ymmärtää miksikään muuksi kuin näihin uskovaisten sivustoihin kohdistuvaksi ilkivallaksi ja vahingonteoksi.
Kuinka tällaisen voi selvittää, mikä/kuka tällaista aiheuttaa?
Tämä tapahtuu vain tällä laitteellani, ei muilla laitteilla, eli TV7:aa VOI katsoa sivuston kaatuilematta muilla laitteilla.
Vai kohdistuuko minun laitteelleni joku ilkivalta, virus, ...???
Onko laitteelleni tunkeutunut joku ulkopuolinen "sivujen kaataja"?
Eikö tällainen ole myös jo uskonvainoa? Siis laitonta.
Vai miten te tämmöisen tulkitsette? Mitä pitäisi tehdä?
Vaihtamalla kokonaan uusi laite ja nettiyhteys ja vahvemmat suojaukset?
Pyytäisin asiallisia vastauksia.

4

275

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • puolitoistaprosnttiatai

      Facebook voi uudelleenohjata sinut facebook sivulle, kun fb haluaa mainostuloja tai että käytät fb sivuja mieluummin kuin muita sivuja verkossa.

      Onko sinulla paljon muistia koneella/RAM? Jos on vähän niin sivut täytyy ladata uudelleen, koska ei ole muistissa. Esim. kun vaihdat tabiä tai ikkunaa tai ohjelmaa.

      Oletko kokeillut muita selaimia? Chrome, firefox, ie11... Lataa lisäosa ublock origin, saat suurimman osan nettisivujen haitasta pois. Helppo käyttöinen avaat ja saat sen pois päältä ja päälle jollekkin sivulle nappia klikkaamalla. Voit myös palauttaa tehdasasetukset jos ehkä auttaisi, katso myös lisäosat.

      Älä maksa uskonnon harjoittamisesta. Käyttävät sinua hyväksi. Voit erota kirkosta niin ei tarvii palkasta maksaa 1.5% pois. Voit olla uskovainen ilman kirkkoveron maksamista ja ei ne tiedä kuulutko vai et, ellet ole menossa naimisiin kirkossa. Itse en menisi saa tyytyä ajanviettoon ilman säätöö.

      • tietytnettisivutkaatuvat

        Kiitos asiallisista neuvoista! Tuon Firefoxin vois ottaa käyttöön. Muistia pitäis olla vielä, kun on laajennettu viime huoltokäynnillä. Tosi on, että paljon käytän fb:a. Mainokset tosiaan tulee aina uudet, kun tulee se tiltti ja palautuu takaisin fb-sivustolle. Tehdasasetukset, tai oikeastaan koko ohjelmat, ajettiin uudelleen koneelle joku aika sitten, kun tuli virus jostakin, ilmeisesti juuri fb:sta ja meni koko laite "juntturiin".
        Kirkosta olen eronnut jo yli 20v sitten, joten en maksa kirkollisveroa, eikä omia häitäkään ole tulossa, kun tuon siipan kanssa vietetään pian 40v hääpäivää. :) Minulla on kyllä ystäviä niin kirkosta kuin vapaistakin suunnista


    • Lakiarikollisillekkin

      Sulla on hyväs mallis joku kyylä juoksettaa tietoni Iisalmen kautta olevalta serveriltä. Jos outo kirjautuu koneellani g-mail niin paukahtaa kännyyn varoitus luvattomasta tunkeutumiseta. Poliisi setä se ei laista välitä vaan rötöstelee minkä ehtii.

      • tietytnettisivutkaatuvat

        Kiitos vastauksestasi! Tuota olen miettinyt, että joku "kyylää", mutta käyn joka kerta, kun kirjaudun faceen, sulkemassa kaikki muilta laitteilta kirjautumiset (esim känny), kun näen ne siellä tietoturva-asetuksissa, mitä muita on auki. Suljen myös facen joka kerta, kun lopetan.
        Ei minulla ole mitään kyylättävää ja välttelen sellaista, mistä "joutuisi häränsavuille".


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1887
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1296
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1222
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1186
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1150
    Aihe