Joutsan katsastusasema

sisämaanjuntti

Joka päivä melkein ajelen Joutsan katsastuskonttorin ohi ja totean ettei ole pihalla ruuhkaa.
Riippumatta muutamien kehuista totean omakohtaisesti sen olevan paikka, missä ei korjauskehotuksia jaella. Punainen lappu tuulilasiin ja auto ajokieltoon. Ajamalla konttorille ja hinurilla korjaamolle, se on käytäntö.
On tainnut informaatio kyläläisille mennä perille kun ei ole liikettä pihalla. Neuvoja ei jaella, kuuluu herrojen toimenkuvaan ja jos ei ajokieltoa tulekaan niin varmasti uusintanäyttö on edessä. Meilläkin on kaksi autoa, jotka eivät ole ihan uusia vaikka kunnossa ovatkin, niin paras mennä muualle katsastamaan eikä riskeerata ajamisia Joutsassa. Pelkkää rahastusta täällä on homman nimi.

12

718

  Vastaukset

  • Höpö höpö. Oma vanha ajokki mennyt läpi joka kerta. Osta kunnon auto äläkä valita.

   • Ei tämä ollutkaan valitusta, vaan kansan valistusta. Hyvää päivänjatkoa sullekin, toivoo sivustaseurannut.


  • Ei ole moitteelle sijaa ollut joutsan konttorin toiminnassa. Aina on leima tullut 90 luvun ajokkiini.

  • Ei Joutsassa kannata yksityisyrittäminen, joutsalaisilla ole varaa maksaa mistään mitään kaikki pitäisi tehdä mielellään ilmaisiksi vähintään halvalla, Alkon tuotteisiin kyllä satsataan.

  • Joku on joskus sanonut näin : Jos poliisi kirjoittaa ,jostain syystä sakkolapun ?.? Vaikka aiheestakin. Hän v..tumainen poliisi. Elikkä jos ei katsastuskonttorilta tule hyväksyttyä merkintää ?..? On katsastusmieskin v..tumainen katsastusmies.. Annan Joutsan Katsastuskonttorille 10++ ammattitaidosta ja asiakaspalvelusta. Jos joku ei ymmärrä käyttää kyseistä palvelua, hänen omaa myssyn tyhjyyttä..

  • Meillä ainakin autot menneet aina läpi, jos ovat olleet kunnossa. Mutta joskus on jotain sanomista vanhemmassa autossa ollut, joten aiheellinen korjauskehotus, uusintanäyttö tai uusintakatsastus. Ei se katsastusmiehen vika ole, jos auto on niin huonossa kunnossa, että pitää ajokieltoon määrätä. Kannattaa käyttää ensin korjaamolla ja vasta sitten viedä se konttorille, niin ei tarvi jälkikäteen vikistä. Johan se on ihan turvallisuuskysymyskin. Eihän kenenkään kannata viedä autoaan sellaiseen paikkaan, josta saa leiman vaan valokuvaa näyttämällä. Ehkäpä se jonojen puute johtuu siitä, että fiksut ihmiset varaavat ajan etukäteen, vievät auton sovitusti ja lähtevät "tuoreen leiman" kanssa pois. Kyllä minä ainakin vietän aikaani mieluummin muualla, kun notkuisin ja katsastuskonttorin pihalla. Mutta aina on näitä, jotka luulevat että muualla on paremmin, ja en ainakaan paikkakuntalaista firmaa kannata, se yrittäjähän voi vaikka rikastua.

  • Parasta olisi ,jos kylällä ei olisi yhtä ainutta yritystä,saisi jokainen maata yönsä rauhassa ,eikä tarvitsisi valittaa sitä ainaista virttä.

   • Tämä kyseinen katsastuaisfirma ei ole joutsalainen yritys. Kyllä kaikkien yritysten toimintaa voi arvostella, kehua tai moittia, tarpeen ja tilanteen mukaan. Näin yritys voi kehittää toimintaansa kun tietää asiakkaidensa mielipiteet pavelustaan. Sen verran voin kommentoida omia kokemuksiani että se entinen korjaamon omistaja, pikku mies, ei luo tähän yritykseen oikein luotettavaa ilmapiiriä, hän on jotenkin liian mielyttämishaluinen, yliampuvan lipevä jopa hieman lapsellinen. Katsastustoimi, jossa tähdätään ajoneuvojen turvallisuuteen ei oikein kestä tuonkaltaista toimintaa.


  • jos pusla on väljä niin siinä naapurissahan voi sorvauttaa rautapuslan ja hakata se yötä myöten hangessa paikalleen ja hakea elämäsi helpoimman leiman jo aamutuimaan enne röihin menoa

  • Halvemmaksi tulee kun ei käy töissä niin ei tarvii katsastaa autoakaan

  • Kovasti nuo työttömätkin kuvailee autoilla, aina löytyy joku joka maksaa..

  • Työtönkin tarvitsee tällä alueella auton jos meinaa joskus töihin päästä ja sinne jollain kulkea.. Ja eiköhän se työtönkin maksa ne kulut ihan itse..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   336
   4407
  2. Laittoko Stefan instan yksityiseksi

   Stefanin insta yksityinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   2645
  3. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   331
   1245