Perheongelmia vai suhteen ongelmia

Eräsuusperheellinen

Osaatteko te uusperheelliset tunnistaa milloin kysymys on suhteen ongelmista jotka vaikuttavat perheeseen ja milloin lapsen tai ex-puolison aiheuttamista ongelmista?
Luulisi aikuisten ihmisten osaavan erottaa kuka minkäkin ongelman aiheuttaa mutta useasti ei edes käy mielessä ett ongelma onkin puolison tapa hoitaa asioita eikä se lapsen tai entisen puolison olemassaolo.
Silloin alkaa myös usein se lasten ja entisten puolisoiden haukkuminen ja lastensuojeluun soittelu.
Näin se ainakin näyttäytyy ulkopuoliselle kun näitä keskusteluja täällä lukee.

22

348

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ainamuissavika

   Tämä aihe on uusperheessä hankala niinkuin vastausten runsaasta lukumäärästäkin näkee. On helpompi syyttää exä ja lapsia kotona olevista ongelmista kuin katsoa onko parisuhteessa kaikki kunnossa.

  • ullamaijatäällä

   Ei ne naiset osaa syyttää muuta kuin miehen ex puolisoa ja ex lapsia, sitä ne osaa. Itse kuvitteoevat olevansa enkelitä eikä syy ole koskaan heissä, vaikka rikkovat toisten perheen ja hankaloittavat isää ja lapsia tamaasta, manipuoloi miehen lapsiaan vastaan.
   Joka ikinen viesti täällä kumpuaa kateellisuutta ja epätoivoa kun yritetään pitää mies väkisin itsellään ja erottaa isä lapsistaan ja takoa ex vaimon kanssa riitaa ja inhoa!!!
   Mikä kumma saa uusionaisen käyttäytymään sillä tavalla että pitää estää miehen ex vaimon ja ex lasten yhteydenpito ja tapaaminen. Ilkeys ja vallanhimo, kun on kerrankin saanut miehen itselleen pitää tehdä kaikkensa että se kans pysyy. Rikkojana toisten perheen pitää kovettaa itsensä niin että ei vaivu syyllisyyteen eikä ole enää inhimillinen ketään kohtaan.
   Mitä pahaa miehen exä ja lapset ovat tehneet tälle naikkkoselle, kun hän käyttäytyy tuollatavoin? he eivät ole tehneet mitään vaan tämä nakkonen on rikkonut tämän perheen mutta ei ymmärrä sitä itsekkään. Surullista on tarvis hankkia apua eikä haukkua ja syyllistää miehen entistä perhettä.

  • kljhg

   Uusperhe on pettyneiden ihmisten uusi yritys, jolla on vain pieni mahdollisuus kestävämpään.
   Siinä sitten syytä viskotaan entisten liitojen lapsille ja kumppaneille ja muillekin lähisukulaisille.
   Se odotus paremmasta tai unelmasta, joka on särkenyt edellisen liiton on vahvistunut entisestään ja eletäänkin enemmän mielikuvilla täydellisestä kuin ymmärretään tämän uudenkin olevan vain heikko ihminen. Ei mitään ihmeellistä toisestakaan ihmisestä. Liian usein nuo haaveet rakennetaan median luomista mielikuvista.

   Kyllä se uusi parisuhde rakoilee, kun lapsiin täytyy kohdistaa kaikenlaisia moitteita, jopa heidän ulkonäköönsä.

   • melleeitulla

    Niin kuka äiti uskaltaqa antaa lapsensa ex miehen naikkosten kynsiin? Ei kaikki uskalla. Kuka äiti haluaa pilata omat lapset sillä että vieras ulkopuolinen suttura haukkuu ja kohtelee kaltoin? Ei ikinä, meillä ei koskaan lapset saaneet tavat isänsä naikkosia koska rakastimme heitä niin paljon ja edelleen. Nyt aikuisina ovat toella onnellisia, kun eivät joutuneet pakotetuksi näkemään sutturoita, vaan saivat upean lapsuuden ilamn sutturoita. Sanovatkin että olen maailman paras äiti kun suojelin heidät sutturoilta, samoin he suojelevat omia lapsiaan eikä halua nähdä isää eikä heidän lapset vaaria ja sutturoita. Se on paljon lasten eteen tehty kun pitää omistaan huolta. Kun mies ei kykene hoitamaan omiaan miten pystyisi lastenlapsiaan näkemään kun omatkin jo hylkäsi. Lutto on mennyt meillä aikoja sitten eikä mies sitä takasin saa. Miksi ottaa sutturat meidän kotiin ausmaan ja syömään ilmaiseksi? Ei ole onnistunut ikinä, elättäköön itse itsenä.


  • Sontaaaa

   Lissu se taas kännissä viestittelee ja vastaakin itselleen, säälittävää.

  • Jokutyyppivain

   Olisiko uusperheen puolisoilla antaa vastausta alkuperäiseen kysymykseen?

   • yipolmöjljj

    Mikä on tämä uusioperhe? Normaali uusiperhe on isä ja äiti ja heidän yhtein lapsi, nuori perhe. Ei sitä voi sekottaa yhtieseen kämppään muuttaneita eronneita ihmisiä jotka epätoivoisesti yrittää mennä eteenpäin.


  • jkiop

   Kyllä te jaksatte, tuossakin uusperheestä erään ajatusmaailma, että nuori perhe, jossa yhteinen lapsia.
   Joten en ihmettele jos tämä keskustelut saavat niin katkeran oloiset sävyt. Kun puhutaan asiasta kun asiasta " eri kielellä."

   Se ensimmäinen liitto on oman ymmärrykseni mukaan se ydinliitto, jota ei voi sanoa uusliitoksi, joka puolestaan on jo kerran liitossa olleiden uuden kumppanin kanssa uusi liitto, on sitten avio-tai avoliitto. Joka tapauksessa toinen vähintään toinen liitto .

   Jotenkin asenteiden pitää muuttua tässä yhteiskunnassa. Nyt nuoret lähtevät elämään sellaisin odotuksin, että niitä on mahdoton saada ja sitten kariutuu elämä tähän mahdottomuuteen.
   Jos kuvittelee, että 18-vuotis päivän jälkeen kaikki mitä mediassa, lehdissä ja pornosivuilla sanotaan silloin kuvitelmat ovat pilvistä.

   Kyllä se kaikki pitää itse rakentaa, pitää olla työ, jotta saa ostettua näitä asioita, pitää osata vielä laskea se mitä ovat omat tulot ja menot, sillä luottokortilla ja velalla elämää ei voi yksinkertaisesti elää, sillä on aina karu loppu. Sillä täytyy ymmärtää se, että jokainen luottokorttiostos ja otettu laina pitää maksaa takaisin korkojen kera ja siitä omasta tulosta, joka saadaan omasta työstä.

   Luottokortit ovat suorastaan kirous ihmisille. Kun lähdet joka kuukausi maksamaan takaisin tuota summaa ja siitä saamastasi tulosta, alkaa se tuntumaan, ehkä otat toisenkin luottokorttiluoton .
   Tämä alkaa olla jo pienituloiselle ainakin liikaa, sillä siinä sitä kituuttaa sitten näiden maksujen kanssa ja enää ei sitten juuri ostetakaan mitään.

   Sitten alkaa nämä eroamiset ja etsinnät ja velat ovat taakkana. Sillä ainahan tämä kireä rahatilanne on sen ex:än syy, nyt sitten ajatellaan, että kyllä se uusi maksaa näitä entisyyden velkoja pois. Vain harvalla onnistuu tällainen , kyllä on itse vastattava elämästään.

   • ootkoidiot

    Et kai kuvittele että se miehen exä maksaa miehen uuden naisen asumiset jos ex puolisoilla on yhteistä asuntolainaa??? Hulluko oot, kyllä se velka siirtyy sille uussutturalle, hyvänen aika sentään. Ei kukaan asu ilmaiseksi missään, ei edes se perheenrikkoja.

    Velka siirtyy sille uusionaikkoselle tottakai, ei se ex vaimo mitään enää maksa.

    Voi sua reppanaa.


   • Hyvinilmaistu
    ootkoidiot kirjoitti:

    Et kai kuvittele että se miehen exä maksaa miehen uuden naisen asumiset jos ex puolisoilla on yhteistä asuntolainaa??? Hulluko oot, kyllä se velka siirtyy sille uussutturalle, hyvänen aika sentään. Ei kukaan asu ilmaiseksi missään, ei edes se perheenrikkoja.

    Velka siirtyy sille uusionaikkoselle tottakai, ei se ex vaimo mitään enää maksa.

    Voi sua reppanaa.

    Tässä on kyllä oikea ajatus tässä lauseessa oli se kenen hyvänsä kirjoittama.
    Ositushan eron yhteydessä täytyy tehdä tasapuolisesti ja elatusmaksut sopia siten ettei lasten elatus kärsi siitä että mies ei yksin kykene maksamaan hänelle jäävää taloa jos hänen asuinkumppaninsa ei osallistu lainan hoitoon tai asumiskustannuksiin sen takia ettei talo ole hänen nimissään mutta asuu asunnossa virallisesti.
    Eihän entinen puoliso voi maksaa sekä entisen asunnon lainaa että omaa vuokraa tai omaa uutta asuntolainaa.
    Jokainen elää oman varallisuuden mukaisesti omana perheenään. Jos varat ei riitä on sen perheen jolla näin on mietittävä edullisempaa ratkaisua. Ei vain se jolla on lasten lähihuoltajuus voi miettiä kokoajan kulujen pienentämistä. Raja tulee vastaan asumisen kustannuksissa siinäkin että niitä ei enää voi pienentää.
    Ja en ole edellinen kirjoittaja jos joku niin haluaa väittää.


   • Kummaajatusmaailma

    Oletko sitä mieltä että talo jää yhdelle josta entinen kumppani maksaa edelleen puolet ilman asumisoikeutta siellä ja uusi kumppani asuu ilmaiseksi?
    Kyllä uuden kumppaninkin pitää sitoutua yhteiseen elämään siten että kustantaa oman asumisensa itse ja rakentaa oman elämänsä oman varsllisuutensa varaan eikä maksatuta elämistään puolisonsa entisellä kumppanilla. Vaihtoehtohan on oma asunto ja omat asumiskustannukset.
    Tuo sinun ajatus on täysin absurdi. Että yksi jäisi kahden asunnon kustannuksien loukkuun ja toiset eläisivät hänen siivellään.
    Mikään tuomioistuin ei vahvistaisi sinun kuvaamaasi omaisuuden jakoa tyylillä toiselle velat ja toiselle omaisuus avioerossa. Täydellistä entisen puolison hyväksikäyttöä ja velkaannuttamista täysin perusteettomasti.
    Kun puhut oman elämän rakentamisesta niin se tarkoittaa että omilla ansioillaan jokainen elää. Myös se uusi kumppani. Jos hänellä ei ole varaa asua omistusasunnossa niin hän ei voi toisen varallisuuden turvin siellä asua. Hänen täytyy vastata itse omista kustannuksistaan sen mukaisesti miten hänellä on siihen varaa.
    Oman elämän rakentaminen tarkoittaa vastuunottoa omista päätöksistä eli sitä että tiedetään päätösten seuraukset. Käytännössä esimerkiksi sitä että kun on naimisiin menty ja erottu niin yhdessä hankittu jaetaan tasapuolisesti ja että jos lapsia tehty niin niistä huolehditaan myös eron jälkeen.


   • Osituspitäätehdäaina
    ootkoidiot kirjoitti:

    Et kai kuvittele että se miehen exä maksaa miehen uuden naisen asumiset jos ex puolisoilla on yhteistä asuntolainaa??? Hulluko oot, kyllä se velka siirtyy sille uussutturalle, hyvänen aika sentään. Ei kukaan asu ilmaiseksi missään, ei edes se perheenrikkoja.

    Velka siirtyy sille uusionaikkoselle tottakai, ei se ex vaimo mitään enää maksa.

    Voi sua reppanaa.

    Kuules hullu Lissu yleensä eron jälkeen tehdään ositus ,jossa jaetaan omaisuus ja velat kummallekin puoliksi siksi ex puolisoilla ei ole taloudellisesti enää mitään yhteistä.
    Se eronnut saa omilla rahoillaan ja omaisuudellaan tehdä mitä lystää ,vaikka elättäisis puolen kaupungin ämmät joita paneskelee.


   • Etpäasioistamitääntiedä
    Osituspitäätehdäaina kirjoitti:

    Kuules hullu Lissu yleensä eron jälkeen tehdään ositus ,jossa jaetaan omaisuus ja velat kummallekin puoliksi siksi ex puolisoilla ei ole taloudellisesti enää mitään yhteistä.
    Se eronnut saa omilla rahoillaan ja omaisuudellaan tehdä mitä lystää ,vaikka elättäisis puolen kaupungin ämmät joita paneskelee.

    "Sitten alkaa nämä eroamiset ja etsinnät ja velat ovat taakkana. Sillä ainahan tämä kireä rahatilanne on sen ex:än syy, nyt sitten ajatellaan, että kyllä se uusi maksaa näitä entisyyden velkoja pois. Vain harvalla onnistuu tällainen , kyllä on itse vastattava elämästään".

    Saitko tästä sellaisen kuvan että uuden naisen ei tarvitsisi maksaa esim. asunnosta jos sen velka on entisen puolison kanssa otettu? Minä ainakin sain.
    Kun ero on tullut ja ositus on tehty niin exän ei tarvitse maksaa mitään vaan uusi puoliso maksaa omat asumiskulunsa itse koska asuu asunnossa vaikka ei asuntoa omistaisikaan. Ei entinen puoliso.

    "Et kai kuvittele että se miehen exä maksaa miehen uuden naisen asumiset jos ex puolisoilla on yhteistä asuntolainaa??? Hulluko oot, kyllä se velka siirtyy sille uussutturalle, hyvänen aika sentään."

    Jos uusi puoliso muuttaa asuntoon ennenkuin ero ja ositus ovat selviä jossa menee yleensä ainakin puoli vuotta Suomen lain mukaan, niin on mahdollista että exillä on yhteistä asuntolainaa jota pois muuttaneen ei tarvitse lyhentää. Tai jos hän lyhentää niin hän saa periä asunnosta käyttökorvausta niiltä jotka siellä asuvat.

    Ikävä kyllä näin asia Suomessa on kuulostivat se hullulta tai ei.

    Eli kyllä jokainen vastaa omista asumiskustannuksistaan itse. Ei se exän nyxäkään voi elää puolisonsa exän siivellä.


   • Lissuhei
    Etpäasioistamitääntiedä kirjoitti:

    "Sitten alkaa nämä eroamiset ja etsinnät ja velat ovat taakkana. Sillä ainahan tämä kireä rahatilanne on sen ex:än syy, nyt sitten ajatellaan, että kyllä se uusi maksaa näitä entisyyden velkoja pois. Vain harvalla onnistuu tällainen , kyllä on itse vastattava elämästään".

    Saitko tästä sellaisen kuvan että uuden naisen ei tarvitsisi maksaa esim. asunnosta jos sen velka on entisen puolison kanssa otettu? Minä ainakin sain.
    Kun ero on tullut ja ositus on tehty niin exän ei tarvitse maksaa mitään vaan uusi puoliso maksaa omat asumiskulunsa itse koska asuu asunnossa vaikka ei asuntoa omistaisikaan. Ei entinen puoliso.

    "Et kai kuvittele että se miehen exä maksaa miehen uuden naisen asumiset jos ex puolisoilla on yhteistä asuntolainaa??? Hulluko oot, kyllä se velka siirtyy sille uussutturalle, hyvänen aika sentään."

    Jos uusi puoliso muuttaa asuntoon ennenkuin ero ja ositus ovat selviä jossa menee yleensä ainakin puoli vuotta Suomen lain mukaan, niin on mahdollista että exillä on yhteistä asuntolainaa jota pois muuttaneen ei tarvitse lyhentää. Tai jos hän lyhentää niin hän saa periä asunnosta käyttökorvausta niiltä jotka siellä asuvat.

    Ikävä kyllä näin asia Suomessa on kuulostivat se hullulta tai ei.

    Eli kyllä jokainen vastaa omista asumiskustannuksistaan itse. Ei se exän nyxäkään voi elää puolisonsa exän siivellä.

    Kuka nyt niin kaheli on ,että lähtee omasta asunnostaan pois ,josta omistaa puolet ja päästää uuden ihmisen omaan puolikkaaseen asuun ilmaiseksi, ja maksaa vielä lyhennykset ,no vain sinä lissu olet niin tyhmä.
    Olisit asunut siellä niin kauan et se ositus olis ollu kunnossa, ja olisit saanut oman osuutesi pesästä, tyhmästä päästä kärsii koko ihminen.


   • Etpäasioistamitääntiedä

    Lissuhei. Voisitko ymmärtää että minä en ole lissu.
    Maailmankuvasi on aika kapea jos kuvittelet että jokaisessa suhteessa on helppo komennella toista ihmistä tai päästä edes sopuun asioista. Jos olisi niin oikeudessa ei käytäisi näitä riitoja selvittelemässä.
    Ei se silti sitä tarkoita että jos ei asuntoon voi jäädä niin joku toinen ei omasta elämisestään maksaisi.


   • Eisaaollatyhmä
    Etpäasioistamitääntiedä kirjoitti:

    Lissuhei. Voisitko ymmärtää että minä en ole lissu.
    Maailmankuvasi on aika kapea jos kuvittelet että jokaisessa suhteessa on helppo komennella toista ihmistä tai päästä edes sopuun asioista. Jos olisi niin oikeudessa ei käytäisi näitä riitoja selvittelemässä.
    Ei se silti sitä tarkoita että jos ei asuntoon voi jäädä niin joku toinen ei omasta elämisestään maksaisi.

    Kyllä minä ainakin olisin vuokraa perinyt moiselta naikkoselta.


  • kaikksamaasoppaa

   Kaikkee ne uusnaikoset sitten kuvittelee. Ilmaseksi asumaan miehen taloon olla vaan laiskana pers soffalla, kunmies käy töissä ja miehen exä maksaa sudduran asumisen... voi luoja näitä perheenrikkojia.

  • kloty

   Taas revittelette aivan väärästä asiasta. Kyllä erojen jälkeen tehdään selvitykset myös omaisuudesta, harvoin on varaa jättää se tekemättä, sillä eihän se pakko ole.
   Kyllähän sitä velkaa voi jäädä sittenkin, vaikka omaisuus on jaettu,. ei taida monellakaan olla ihan todellisuus tiedossa, itse olen sitä joutunut toteamaan työni puolesta monestikin.

   Yleisintä lienee, että toinen on elänyt omaa elämäänsä ostamalla omia moottoripyöriään tai vastaavia leluja, jotka nyt eivät onneksi sentään mene jakoon yhteisinä juttuina, joten niiden velkakin jää ihan oikein tälle luuserille. Ja sitten on se pahin, on hankittu asunto, omaa rahaa ei juuri lainkaan ja sitten on tehty valtavat sisustusremontit, jotka eivät juuri arvoa kasvata ja asuntojen arvot kulkevat markkinoiden mukaan eli kysynnän ja tarjonnan laki.
   Valtavan kallis rakennus tehty kauas asutuksesta , kyllä näissä tapauksissa kun tulee se pakkomyynti esiin, jää yleensä velkaa, mutta ei asuntoa.
   Tai sitten toinen lunastaa asunnon, useimmiten tarjotakseen lapsille edes jotain pysyvyyttä, silloin velkaa tulee toisen osuuden lunastuksesta vielä lisää, joten on sinä taakkaa riittävästi.

   Mutta tämän päivän vitsaus alkaakin olla, että se persaukinen mies tulee naisen omistamaan asuntoon ja elääkin vielä maksamatta mitään. Tyhmäähän tuo on naiselta, sillä ei minkäänlainen mies ole niin hyvä, että sitä pitää elättää täysin. Jokainen miehen maksamatta jätetty asuminen riistää naisen lasten mahdollisuutta saada esim. vaatteita päälle tai ihan tarvittavia urheiluvälineitä kouluun.

   Kun täällä lukee mitä tahansa keskustelua, jokaisessa alkaa olla, että nyt se ei rakasta enää minua,. Ja kun tarkemmin lukee, niin se rakkaus on seksuaaliset halut heidän mielestä. Mutta seksi on rakastelua, joka ei todellisuudessa ole rakkautta vaan himo. Toisaalta roikutaan kiinni toisissaan jatkuvasti, pussaillaan kadullakin, näytöksi ihmisille, että näin meillä, mutta koko muu kotitouhu on täysin perseellään. Onko mukana sitäkin, että pelkää jäävänsä yksin ja yrittää seksin ja kapakoiden kautta pitää kiinni.
   Rakkaus on sitä, että perustetaan koti, tehdään suunnitelmat ostoksiin yhdessä sen mukaan mihin on varaa, kumpikin osallistuu näihin kuluihin, kumpikin hoitaa kodin tehtäviä, kumpikin hoitaa lapsia, kuitenkaan roikkumatta jatkuvasti kiinni. Autetaan toista silloin kun hän tarvitsee apua eli suunnitellaan elämää yhdessä.

   Katsokaa totuutta suoraan ja yrittäkää nähdä se miten ihmisen tulee elää. Aivan suotta sitä monesti erotaan ja kun useamman kerran eroaa, alkaa sitä olla siellä ojan pohjalla.
   Sanontakin sanoo, että on nähtävä pohjat, ennekuin joku saattaa huomata ryhdistäytyä, mutta varsin moni jää sinne ojaan rypemään loppuelämäksi. Varmasti hyvin monilla on joku jonka elämän alamäen huomaa, mutta mitäs teet, kun ei itse huomaa ja kuuntele ei ketään.

   • kokokokokokoko

    Ei kannata puolustella perheenrikkojia. Nii jos oot itse sellainen niin tottakai pitää puolustaa. Kyllä se vika on aina niissä naikosissa. Kuka idiootti rikkoo toisten perheen, jättää lapset isättömiksi ja vaimonsa elättämään koko peusueen yksin? Jollain, sillä naikkosella ei oikein älli pelaa. Ei tietenkään kun on vihdoin saanut miehen vaikka olikin perheellinen, mutta siitä pidetään kiinni,, onnea ei saa ola muillakaan kun naikkosellakaan ei sitä ole aiemmin ollut.


  • kliop

   kokokokokokoko
   Arvoisa nimimerkki, rauhoitu, sen parasta aina jokaiselle.
   Mikä ja mitkä asiat saavat sen avion rikkomaan eivät ole niin yksioikoiset, tosin nämä lemmen etsijät voisivat kunnioittaa perheiden elämää, että eivät hyökkää tilannetta sekoittamaan, on todella rumaa mennä kolmanneksi pyöräksi. Jos perhe todella hajoaa ja on vapaa uusiin suhteisiin, silloin on vasta aika alkaa tutustumaan.

   Ei se elämä tule olemaan edes monesti sitäkään, mitä se ehkä oli vaikka pieniä vaikeuksia olikin.
   Siinä yhtälössä kun pitää useimmiten elää oikeastaan kahta perhettä, ei voi hylätä omia lapsiaan, vaikka se uusi kumppani sitä vaatisikin, lapset tarvitsevat oman äidin ja isän, nämä uuspuolisot eivät sitä osaa saa saada koskaan.
   Sitten on näiden entisten liittojen lapset, he eivät saata pitää toisistaan, eikä siihen voi pakottaa, ikärekenne ja kehittynen sekä erilaiset kasvuolosuhteet tekevät heistä jokaisesta yksilön.
   Sitten tulee lasten kasvun myötä murrosikä eteen ja sitä ei voi myöskään välttää, nyt oman vanhemman tehtävä on vielä enemmän seistä siellä lapsensa turvana.
   Vai haluatteko lapsenne epäonnistuvan elämässään, koulu jää kesken ja löytyy ei toivottavaa seuraa, kun ei ole aikaa välittää tai uuspuoliso vaatii jättämään lapsen ja varsinkin kun lapsikin alkaa jo kapinoida murrosiässään.
   Kapina voi olla kovaakin, sillä kyllä tässä vaiheessa se vanhempien ero nousee pinnalle ja saattaa sanat satuttaakin.

   Mutta eteenpäin on mentävä ja siihen ei tarvita yhtäkään mustasukkaista uuspuolisoa, kadehtimaan entistä puoliso tai toisen lapsiakaan ja vaatimaan, että lasten pitää saada samanlaisia lahjoja .
   Parastahan olisi että eroja ei tulisi, vaan perheet selviäisivät vaikeuksistaan ja monesti selviäisivätkin jos sinne baareihin ei mentäisi kertomaan niitä oman perheen asioita ja sitä kautta sitten löytyy näitä kuuntelijoita, jotka vannovat suureen ääneen olevan niin toisenlaisia ja kun jäisi se vieraan lakanoihin meneminen tässä tilanteessa tekemättä.
   Näitä seksin kipeitä vaan on niin valtavasti, miten pitää heidät kaukana.
   Eräs nainen ihmetteli, kuinka hän ei kelpaa miehelleen, naista moitittiin. Toki saattoi vähän kireällä käydä kun oli unohdettu lasten kanssa kotiin, toki kävi aikaa myöten selville, että seireeni oli miehen kimppuun hyökännyt . Perheessä elettiin juuri ruuhkavuosia pienten lasten kanssa, äiti ei saanut apua kodinhoitoon tai lastenkaan hoitoon, kun miehen hermot eivät kestäneet lasta. Oli siis iloisempaa viettää baareissa aikaa tai poikien kotibileissä, joihin olikin sitten "sattumoisin" juuri näitä seireenejä kutsuttu mukaan.

   Jotenkin tämä nykymeno pitäisi saada pysäytetyksi,, äidit kaatuvat töiden paljouteen. Useimmiten he jopa elättävät perhettä suuremmilla tuloilla, joutuvat tämän lisäksi tekemään kodissa kaiken yksin.
   Jos ajatellaan eihän kaupungeissa miehillä ole kotona muutoin mitään erilaista kodintyötä, joten vieroksuvat myös näitä kodinhoito tehtäviä, lasten hoitamista. Sitten karateen saleille, silläkin on naisten paljasta pintaa näkyvissä, joten salit erilleen.
   Sitten on tämä baareissa maailman parantaminen kaljatuopin kanssa, eihän se äiti kotona voi aina kaljatuoppi kädessä pitää seuraa ja peuhata jatkuvasti sänkyleikeissä.

   Siis miten saataisiin nämä puolisot tekemään kotitöitä samassa suhteessa kuin äidit tekee, silloin olisi taaspaino ja riidat vähenisivät jo paljon.

  • oyp

   Ei pitäisi hylätä lapsiaan mutta vlaitettavasti mies hylkää kun suttura niin pakottaa, eihän miehellä saa olla menneisyyttä. Luojan kiitos että minä ja mun exä olimme viisaita emmekä laskeneet hänen sutturoita meidän elämään eikä lapset ole koskaan heitä nähneet vaikka ovat jo aikuisia, heille isän sutturat oli pa..kaa sillä lapsen silmä ja korva kuulee enemmän kuin arvaakaan. Lapset ei tarvi elämäänsä vieraita ulkopuolisia perheenrikkojia sotkemaan ja hankalaoitamaan heidän eläperheen eläämää. Ennemmin sitetn ilma isää ja oloa äidin kanssa kuin ruma haiseva perheenrikkoja asuisi siinä meillä hyi. Lasta pitää suojella ja meillä se onistui koska mies oli samaa mieltä että hänen sutturat vaan ovat meille erittäin huonoa seuraa eikä koskaan tuout niitä meille nähtäväksi eikä vieläkään ole esitellyt perheenrikkojia. Onneksi mies oli fiksu ja suojeli meitä kieroilta ja kavalilta sutturoilta. Lapsetkin sanoo että onneksi ei tarvinu pakolla nähdä niitä jotka veivät isän heiltä. Meillä on hieno elämä ollut ilman sutturoita, ihmettelen mihin jotkut niitä tarvii?????

   • Voiwnoitajuttuja

    Sulla se vasta ukko oli ,joka elää monen naisen kanssa , jo tämä naislauma ihan väkisin ukkosi vei ,voi kauheeta sentään Buhaahaaaa on sulla jutut buhahaaaa


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Olet liian komea!

   Ei tuollaisia uskalla lähestyä 🤔
   Ikävä
   138
   1727
  2. Mitä haluaisit ?

   Mitä tahtoisit sanoa hänelle, muttet uskalla ?
   Ikävä
   96
   1570
  3. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1282
  4. Haha, nyt vähän naurattaa:)

   Kun täällä on kovasti ollut aloituksia niistä M syömistä, niin nyt on M ja Mimmin stooreissa hirveä valkopyykkipäivä terveellisestä ruoasta.. 😂 Miksi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1271
  5. Mitä kaipaat.......

   Mitä kaipaat hänessä eniten ? ♥️
   Ikävä
   57
   1255
  6. luomua olla pitää

   sitä sinä olet :) ei "tahroja" ihossa ei turhaa meikkiä eikä feikkiä. just siitä tykkään, olet se kaunis oma itsesi :) äläkä nyt sano että et ole kaun
   Ikävä
   127
   1139
  7. Parasta mitä hän ....

   Mikä on parasta mitä ikävöimäsi henkilö on sanonut sinulle?
   Ikävä
   38
   906
  8. Sofian dj-deitti

   No nyt on päässy hyvään seuraan, joko päästään romanssin makuun? :)
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   881
  9. Tuleeko mielipiteestä rikos?

   Sananvapaus kyseenalaistetaan? Tuleeko sodan toisen osapuolen puolustusmielipide rikolliseksi toiminnaksi? Tai vastaavasti sodan osapuolen tekojen syy
   Maailman menoa
   461
   870
  10. Hauskaa iltaa

   mun hehkulampulle :) Jos et ois antan anteeks mulle, ni oisit saanu postissa sellasen nallekarhun, minkä paidassa lukee I'm sorry :) Kohta saunaan
   Ikävä
   149
   854
  Aihe