Totta vai tarua

Lorenaa

Eilen, siis 28,2 TV kertoi ilmastonmuutoksesta joka oli ja on havaittavissa- Kylmäilmamassa valuu Pohjoisnapalueelta kohti etelää aina Välimeren rantamille saakka. Pohjoisnapa alueella ilmasto on muuttunut tai ainakin lähentelee -0 astetta!??? Ihmeellistä---onko totta vai tarua?
Pitkään on puhuttu ilmastonmuutoksesta-- onkohan muutos tullut pysyväksi???

Odottelen mitä palstalaiset ovat ilmastonmuutoksesta mieltä. Itse en oikein osaa uskoa pakkasien tulevaisuudessa olevan yli 20C astetta kovempia,
Tämän pakkaskauden loppumiseen uskon mummon toteamusta, kun kuu kääntyy ilmat muuttuvat-
Ensiyönä on täysikuu,joten kuu kääntyy alkaa oikealta ohentua.odotettavissa pakkasten lauhtumista. katsotaan kuinka menee,

OLen näissä ilmastoasioissa noviisin asteella joten lisätieto tulisi tarpeeseen. täyttämään tiedon puutetta.

16

284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luonnon lait tuossa ovat mukana.

      Kyllä ilma on tiiviimpää ja raskaampaa kuin lämmin. Jokainen on varman kuullut kylmän valkoisesta astian pohjalle. Tuo on todettu aina kylmien laihduttaja. Kylmä ilma valuu kuopan pohjalle syvällekin. Esimerkiksi syvällä kun olevat vesijohdot jäätyvä

      Jos maa on kallistuu alaspäin mentäessä etelään voisi ilma silloin valua hitaana ilmavirtana
      vaikka Välimeren.

    • ilmasto-on-aina-muuttunu

      Kautta-aikain mijoonien vuosien aikana ilmasto on muuttunu montakertaa,
      joten suomen kohdallekki tulevaisuudessa on tropiikki ilmasto,
      ikävä kyllä me emme ehdi nähdä sitä vaihetta ei lapsen lapsen lapsemmekaan vielä sitää näe, mutta enteet tapahtumasta näkevät ja tuntevat,

      • Lorenaa

        Vuosia sitten pidin sääpäiväkirjaa, niitä oli usean vuoden ajalta. Muuttojen vaikutuksesta heitin niitä roskikseen ajattelin ei niistä ole säilytettäväksi!!! Tuttavalla sääpäiväkirjoja on paljon kirjahyllyssä, kertoo miten innokkaana nuoriso niitä tutkii. vertailee tämän ajan säihin.

        Nyt katselen pöytäkalenterista ja Ursan sivuilta tapahtumia, Harrastus sekin. Parin viikon kulutua 20.3 on kevätpäivän seisaus jolloin päivä ja yö ovat yhtäpitkiä. Niin sitä matkataan kohti keväisiä päiviä.
        Ajankulua on tämäkin seurata luonnon tapahtumia niitä näyttää riittävän! Aurora Borealis värikylläinen leiskunta on upeaa katseltavaa netissä, valitettavasti Lappiin en enää matkusta niitä katselemaan.


      • Lorenaa
        Lorenaa kirjoitti:

        Vuosia sitten pidin sääpäiväkirjaa, niitä oli usean vuoden ajalta. Muuttojen vaikutuksesta heitin niitä roskikseen ajattelin ei niistä ole säilytettäväksi!!! Tuttavalla sääpäiväkirjoja on paljon kirjahyllyssä, kertoo miten innokkaana nuoriso niitä tutkii. vertailee tämän ajan säihin.

        Nyt katselen pöytäkalenterista ja Ursan sivuilta tapahtumia, Harrastus sekin. Parin viikon kulutua 20.3 on kevätpäivän seisaus jolloin päivä ja yö ovat yhtäpitkiä. Niin sitä matkataan kohti keväisiä päiviä.
        Ajankulua on tämäkin seurata luonnon tapahtumia niitä näyttää riittävän! Aurora Borealis värikylläinen leiskunta on upeaa katseltavaa netissä, valitettavasti Lappiin en enää matkusta niitä katselemaan.

        https://northernlightsvillage.com/
        Naaapauta linkki auki, voit katsella elämää Lapin maisemissa. Hyvä että on tämä kone josta valisemalla mieluinen aihe, syventyy luonnon ihmeellisyyksiin.


    • näin.oletetaan

      Kertovat että maapallon napaisuuden muuttuminen olisi nyt parhaillaan käynnissä. Tätä aikaisemmin se on tapahtunut 14 kertaa maan historian aikana. Aiheuttaa isoja muutoksia maan ilmastossa.

    • Magneettinen napa muuttuu, muuttuuko luonnollinen napa entä mannerlaattojen liikkuminen sehän vaikuttaa missä olemme suhteessa olemme napaan.
      Ajatella kirkko ei vielä vuonna 1500 hyväksynyt että maa kiertää aurinikoa, onko raamattuunkaan uskomista epäilen ettei sen kirjoittajat tienneet hölynpölyä mistään muustakaan.

    • Viatonsivullinen

      Eihän tuo ilmakehä mikään hirveän paksu ole mikä suojaa meidän palloa ja sisältää happea jota ihminen tarvitsee elääkseen. Varmaankin tiede pystyy sanomaan paljonko pystyy puhdistamaan luonnostaan itseään saasteista. Mihin ne joutuu ne myrkyt jotka eivät poistu, mereen, maahan ja sitäkautta ihmiseen itseensä.
      Paljonko saasteita on juomavedessä, ehkä ei kun on käsitelty ylipuhtaaksi, kuollut vesi ei ole hyväksi. Holtitonta lisääntymistä maapallolla, ei kuitenkaan onneksi enää Suomessa. Voi olla että tutkijat eivät ole huomanneet kuitenkaan kaikkia seikkoja ennustaessaan ilmastonmuutosta. Voihan se olla että luonto puhdistaa tämän pollan ihmisistä hukuttamalla mereen, sotkemasta paikkoja.
      Vapaasti ajateltuna, täysikuuta ootellessa...😊 ✨🌕

      • No nyt se kuu näkyy suoraan tuosta ikkunasta. Harmi kun ei ole tullut hankittua kunnon kiikaria, entisen suuritehoisen vei varas, mökiltä. Ostin uuden ja pudotin sen, prisma vioittui, vain pienen teatteriinkin sopivan hankin vielä.
        Autossa pidän jos sattuu kiinnostavaa katsottavaa ajellessa. Sattuuhan sitä, villieläimiä pellossa, lintuja...ym.


    • Kenensyykenensyy

      Asaintuntijahan kertoi, että ilmasto muuttuu kyllä ihan omia aikojaan ja tahtojaan mutta ihminen peukaloinnillaan, tavoillaan ja ymmärtämättömyydellään on pannut sekä aikaan että 'tahtoon' 'vähän' vauhtia.

    • Muuttuuko sää magneettinapojen vaihtumisesta.? Meillähän on normaalisti N-napa pohjoisessa ja S-napa etelässä. Joku mielestäni muuttaa nuo magneettinavat ja aurinko on silloin merkittävänä aiheuttajana.

      • tiedettäneen

        Mangneettisten napaisuuksien vaihtumis- väli on sanottu olevan noin 700.000 vuotta. Aivan unkeellinen juttu. Kai sekin on selvitetty.


      • Totta.puhuen

        Se vaan on S-napa pohjoisessa, koska kompassin N-napa osoittaa pohjoiseen...


    • elä.onn

      Kysymys ilmakierteestä joka on tavallisesti ollut pohjoisnavan yllä on kiertänyt vasemmalta oikealle tämä on siirtynyt alemmaksi ja pyörii oikealta vasemmalle keräen kylmää ilmaa euroopan päällä, tämä siis hyvin korkealla.

      Toivottavasti vaihtuu normaaliksi. Ihminen ei voi tehdä mitään maailman ilmastolle ex suuret tulivuorten purkaukset tulee kylmää kaikille. Tai suuri pala avaruudesta kuolee kaikki.

      • kir.re

        Nämä kierteet---- kuitenkin keräävät kylmää ilmaa länteen.


    • muuttuvatsäät

      Jo kymmenen vuotta sitten vahat ihmiset ihmettelivät säätilamuutoksia. Ei se ole mikään tämän päivän ihme.
      Paapat miettivät onko maapallo kierähtänyt väärään asentoon navallansa, vai sateliititko muuttaneet maan kiertorataa omalla magneettikentällään.

      Kaikki tulee maahan mitä taivaalta sataa, avaruusromukin!

    • Kiinnostava on tulevaisuus ilman suhteen. Milloin täälläkin kävellään ulkona hengityssuoja kasvoilla. Kiinassa ja Japanissa näyttävät ainakin kaupungeissa käyttävän, telkusta nähnyt. Hengityselinsairaudet lisääntyvät.
      Suomessa tuo homeeseen sairastuminen taas uskomaton takaisku kansanterveydelle. Kouluissa jo lapset sairastuvat ja monet herkistyvät loppuelämäkseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      633
      4661
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      50
      3630
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      107
      3533
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      3031
    5. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      13
      2529
    6. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2394
    7. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2291
    8. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      2140
    9. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      2075
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      48
      2033
    Aihe