gynellä

HannaH

Istuin jännittyneenä bussissa matkalla kohti yksityistä lääkäriasemaa. Vatsassani kiersi kun ajattelin tulevaa; olin menossa gynekologille vuosittaiseen tarkastukseen. Bussi pysähtyi pysäkille ja jatkoin matkaa kävellen. Ajattelin mielessäni, miten inhottava tämä jokavuotinen vierailu on ja selkäpiissäni kulkivat kylmät väreet. Olin puhelimessa aikaa varatessani halunnut ehdottomasti naislääkärin, joten ajatus naisen käsiin joutumisesta helpotti hieman jännitystäni. Onneksi olin saanut viimeisen ajan hyvältä naislääkäriltä, enkä joudu nöyryyttämään itseäni miehen silmien edessä.

Saavuin lääkäriasemalle ja menin ilmoittautumaan vastaanottoon. Nuori nainen otti ilmoittautumiseni vastaan ja pyysi istumaan huoneen viisi eteen. Kohta huoneen ovi avautuikin ja ystävällisen näköinen vanhahko naislääkäri pyysi minut sisään. Huomasin heti, ettemme olleet kahden huoneessa. Naislääkäri esittelikin heti itseään huomattavasti nuoremman miehen, jonka kertoi olevan gynekologiaan erikoistuva lääkäriopiskelija. Kättelin häntä ja mies kertoi vain seuraavansa tutkimusta. Vatsani jännittyi heti, en halunnut ketään seuraamaan tätä tutkimusta! Mies oli vielä hyvin komea ja itseni ikäinen, joten tunsin oloni hyvin vaivaantuneeksi…

Naislääkäri aloitti kyselemällä taustatietojani. Kyllä, kuukautiseni ovat säännölliset ja kivuttomat. Ei, minulla ei ole nyt ehkäisyn tarvetta, sillä olin juuri eronnut pitkäaikaisesta poikaystävästäni. Minulla ei myöskään ole mitään vuoto-ongelmia tai kirvelyä emättimessä. Lääkäri mittasi myös verenpaineeni. Koko tämän ajan mieslääkäri tuijotti minua intensiivisesti ruskeilla silmillään. Katseemme kohtasi muutaman kerran ja tunsin pientä kipunointia vatsallani, olihan siitä pitkä aika kun viimeksi olin ollut näin lähellä miestä.

Naislääkäri pyysi minua riisuuntumaan. Yllätyksekseni hän halusi minun ottavan kaikki vaatteet pois, jotta hän voisi samalla tutkia myös rintani. Menin sermin taakse riisuutumaan ja saavuin takaisin ylläni vain sukat. Peitin käsillä kiinteitä rintojani, kun tunsin mieslääkärin tuijottavan niitä ahnaasti. Nännini kovettuivat kylmän ilman ja ehkä myös miehen tuijotuksen ansiosta.

Nousin jakkaraa pitkin tutkimuspöydälle. Asetin jalkani telineisiin, mutta pidin vielä polveni visusti kiinni toisissaan. Naislääkäri laittoi kattovalon osoittamaan suoraan alapäähäni ja veti itsensä tuolillaan lähemmäs minua. Hän pyysi avaamaan polviani ja samalla itse auttoi kädellään niitä kauemmas. Mieslääkäri katseli hänen olkansa takaa polvien välistä aukeavaa näkymää. Levitin jalkani niin levälleen kuin pystyin. Miehen katse sai minut hämmentymään, sillä tunsin, ettei hän katsellut alapäätäni pelkästään lääkärin näkökulmasta. Mies nosti katseensa ylös rintoihini ja siitä silmiini. Punastuin, ja tunsin samalla lämpimän aallon leviävän läpi ruumiini. Miten ihanalta miehen huomio tuntuikaan, vaikka tilanne muuten oli vastenmielinen…

Naislääkäri levitti liukuvoidetta spekulaan. Hän levitti häpyhuuliani ja työnsi spekulan sisääni. Nostin selkääni hieman notkolleen tuntiessani välineen työntyvän sisälleni. Yllätyksekseni tunsin hienoista hyvän olon tunnetta… Lääkäri asetti spekulan oikealle paikalleen ja vei vielä kohottajan sisälleni. Näiden avulla hän tarkasti kohdunkaulan ja kertoi sen olevan normaali. Tunsin pientä tyytymättömyyttä kun hän veti välineet yksitellen pois sisältäni. Yhtäkkiä huomasinkin miten halusin ne takaisin sisälleni ja tunsin kihelmöintiä alapäässäni. Halusin lisää…

Naislääkäri työnsi seuraavaksi sormensa sisääni ja toisella kädellä tunnusteli vatsan päältä. Hän heilutteli sormiaan sisälläni ja tunsin kostuvani. Ajattelin miten noloa se on tällaisessa tilanteessa. Mieslääkäri huomasi kosteuteni kun naislääkäri veti sormensa pois emättimestäni. Naisen sormet kiiltelivät ja ilmaan tulvahti alapääni tuoksut kun hän poisti hanskat. Samalla hänen puhelimensa soi ja nainen pyysi lupaa vastata siihen. Annoin luvan ja nainen kääntyi puhelimen puoleen. Mieslääkäri tuijotti paljastettua alapäätäni, välillä katsellen rintojani. Tunsin hänen katseessaan himoa ja aloin kiihottua entistä enemmän. Huomasin miehen etumuksen pullottavan ja kun seuraavan kerran kohtasin hänen katseensa huomasin saman himon myös hänen silmistään.

Naislääkäri sulki puhelimen ja sanoi, että hänen on mentävä käymään heti toimenpidehuoneessa kiireellisen hätätapauksen vuoksi. Nainen kertoi mieslääkärin suorittavan tutkimuksen loppuun. Nopeasti hän vielä evästi miestä rintojen tutkimisen periaatteista ja mies kertoi hoitavansa hommat täällä loppuun. Naislääkäri poistui huoneesta ja oven kolahdettua kiinni mies kääntyi puoleeni.

Hän tuli seisomaan jalkoväliini. Tiesin mitä tuleman piti ja tunsin kostuvani koko ajan enemmän. Mieslääkäri asetti kätensä klitorikselleni ja alkoi hitaasti liikuttelemaan sormiaan sen ympärillä. Voihkin mielihyvästä ja nostin selkääni kaarelle mielihyvästä. Tahdoin vielä enemmän ja mies alkoi liikuttelemaan sormiaan nopeammin. Hyvänolon tunne ja kiihotus saivat minut voihkimaan entistä enemmän ja tunsin miten aallot piiskasivat ylitseni saadessani orgasmin. Huusin ääneen, jolloin mies laittoi toisen kätensä suulleni. Enhän tietenkään halunnut muiden potilaiden kuulevan hoidostani.

Kuulin vyönsoljen kilahtavan lattialle, kun mies laski housunsa. Nyt tehdäänkin erilainen tarkastus, hän sanoi ja levitti häpyhuuliani. Mies asetti siittimensä emättimeni aukolle ja hitaasti milli milliltä alkoi työntämään sitä sisälle. Voihkin taas, sillä en ollut koskaan tuntenut mitään tällaista. Mies alkoi työntämään siitintään kovemmin ja nopeammin emättimessäni. Halusin vain lisää ja lisää, kovemmin ja kovemmin… Seisten edelleen jalkovälissäni hän antoi siittimensä tehdä työtä ja samalla käsin hän hyväili rintojani. En enää voinut pidätellä vaan huusin ääneen orgasmin jälleen tullessa. Mieheltä tuli saman aikaan ja hänkin voihki hieman…

Nousin pöydältä ylös ja menin häpeissäni sermin taakse pukeutumaan. Mies katseli sermin toiselta puolelta pukeutumistani. Eihän tässä ole mitään hävettävää, hän sanoi. Normaali tarkastus vain, tosin hieman perinpohjaisempi. Naislääkäri tuli silloin huoneeseen takaisin. Miten teillä sujui, hän kysyi. Mieslääkäri näytti hieman vaivaantuneelta ja kertoi kaiken olevan kunnossa. Minulle hän vielä lisäsi, että seuraava tutkimuskerta onkin sitten taas vuoden päästä. Ehkäpä voisin tulla hänen vastaanotolleen sillon?

6

14931

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HannaH

      Ensimmäistä kertaa asialla, joten kirjoittakaa kommentteja!

      • VanillaIce^

        Kyllä oli hyvä tarina. :) Toisaalta loppu ois saanu olla pitempi.. Mut niin. Hyvä oli.


    • minun

      Loistavaa, mutta tuota aktia olisi voinut kuvata vähän yksityiskohtaisemmin ja pidentää.
      Hieno tarina silti!

    • Jörö

      Jatka tarinaa ja kerro mitä tapahtui vuoden päästä. Voisit kertoa yksityiskohtia tarkemmin.

      • oletteko noin idiootteja?

        Oletteko te naiset noin idiootteja että, ette uskalla sanoa suoraan jollekin lääkärille
        "en halua ketään oppilasta mukaan tutkimukseen!
        Kyllä olette hölmöjä! PAHVIT!
        Lääkäreillä ei ole mitään sanomista jos sinä et kieltäydyt mistä vain! mutta ette uskalla sanoa mitään!!! voi että on tyhmiä naisia olemassa!!!!

        Tai sitten olet vaan PROVO!
        Ei tuollaisia selkärangattomia naisia voi olla enää anoo 2005 olemassa ettei uskalla ilmaista HERRA LAAKARILLE " mitään vaan antaa tehdä itselleen vaikkapa mitä suorituksia!
        PAAAAHVIIIIT!!!!!!!!!!!!


      • nainen vain
        oletteko noin idiootteja? kirjoitti:

        Oletteko te naiset noin idiootteja että, ette uskalla sanoa suoraan jollekin lääkärille
        "en halua ketään oppilasta mukaan tutkimukseen!
        Kyllä olette hölmöjä! PAHVIT!
        Lääkäreillä ei ole mitään sanomista jos sinä et kieltäydyt mistä vain! mutta ette uskalla sanoa mitään!!! voi että on tyhmiä naisia olemassa!!!!

        Tai sitten olet vaan PROVO!
        Ei tuollaisia selkärangattomia naisia voi olla enää anoo 2005 olemassa ettei uskalla ilmaista HERRA LAAKARILLE " mitään vaan antaa tehdä itselleen vaikkapa mitä suorituksia!
        PAAAAHVIIIIT!!!!!!!!!!!!

        Tiedätkö mitä tarkoittaa eroottinen fantasia?:) idioottina naisena kerron sulle että moni nainen fantasioi jostain tällaisesta "tutkimuksesta".


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      117
      9416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2780
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      155
      2529
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1786
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      13
      1590
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      8
      1386
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe