Varoitus ulkomailta tuoduista lafkoista

varningia

Haluan esittää syvän huoleni leväperäisiä ULKOMAILTA tuotuja lastensuojelufirmoja koskien. Yksi tällainen on Perhehoitoliiton Suomeen tuoma PKS ja toinen vaikuttaa rannikkoseudulla. Varmaan näitä on muitakin.

Tarjoavat lähtökohtaisesti selkeästi huonolaatuisempaa ja varmasti myös kalliimpaa palvelua, kuin kunnallinen lastensuojelu.

Varoita kuntia ja sijaisvanhempia pestautumasta tuollaisiin lafkoihin, joille kelpaa kuka vaan töihin. Väkivaltainen, lapsia ja perheitä aiemmin kaltoin kohdellut henkilö palkataan mielihyvin ulkomailta rahdattuihin järjestöihin.

Lisäksi pelkään, että paitsi Perhehoitoliitto, myös erilaiset lastensuojelun kehittämisjärjestöt näyttävät vihreää valoa kaltoin kohtelijoiden palkkaamiselle.

Varokaa ja suojelkaa lapsia!

35

602

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poisväkivalta

      Toivottavasti kunnat eivät käytä näitä kaltoin kohtelijoita palkkaavien ulkomailta tuotujen puljujen palveluja.

      Kun kunta otti lapset pois väkivaltaisesta sijaisperheestä, ulkomailta tullut pulju piti vielä 1½ vuotta lasta kärsimässä paskassa. Sijoittajakunnan johtava sosiaalityöntekijä oli kuulemma kerran käynyt paskassa ja piti sitä hyvänä paikkana. Kun tietää kaltoin kohtelijilla usein olevan taidon MANIPUOLIDA viranomaisia, voin jollain tasolla antaa anteeksi johtavan sosiaalityöntekijän erheen. Tai en sittenkään. Jos suuri kunta on ottanut lapsensa pois, pitäisi se olla riittävä merkki toiselle kunnalle ottaa myös omansa turvaan.

      Lapsista ei kovin paljoa välitetä tässä maassa, joten helppo on tuollaisten ulkomaisten firmojen tulla ja palkata toisten jämiä, jotka eivät enää kunnallisiin palveluihin kelpaa.

      Pitäisi perustaa rekisteri. johon kirjattiaisiin sopimattomien, kaltoin kohtelevien sijaisperheiden nimet, jotteivät sitten toisaalla Suomessa palkkaudu ulkomaisiin firmohin, kun lapsen on jo otettu pois kaltoin kohtelun vuoksi.

      Eräskin kalrtoin kohtelija on jo pestautunut toiseen ulkomailta tuotuun lafkaan sen jälkeen, kun kunnallinen ei häntä enää palkannut. Missä mättää? Vastatkaa sijaisvanhemmat!

    • huohhuohhuoh

      Mielestäni on myös väärin, että yhteiskunnan varoilla toimiva Perhehoitoliitto alkaa kaveerata joidenkin sijaisperheiden kanssa. Tekee näistä valheellisia imeliä lehtijuttuja, jotka jäävät ikuisiksi ajoiksi nettiin, ja jotka omalta osaltaan saattavat vaikuttaa siihen, että tehtävään sopimattomia palkataan uudelleen ulkomailta tuotuihin puljuihin. Kun Perhehoitoliiton mielestä joku sijaisperhe on erityisen hyvä, eivät perhehoitoliittolaiset kuule omaisten ja lasten kärsimyshuutoja. he vaan ylistävät sijaisperhettä ja järjestävät tällaisten "mielin kielin" olevien sijaisperheiden omille lapsille kaikenlaisia etuisuuksia.

      Mielestäni Perhehoitoliiton tulisi olla neutraali suhteessa sijaisperheisiin ja kuulla myös sijoitettujen lasten, nuorten ja omaisten ääntä. Ei vaan esimerkiksi yhden itseään esille tuovan muorin ylös nostamista ja ylistämistä ja seuraavaan puljuun suosittelemista ja imelien lehtijuttujen kirjoittamista.

    • vastatkaa

      Onpa outoa. Ei tarvitse sijaisvanhempien ihmetellä, kun heidän ammattitaitoaan ja hyvää tarkoittavuuttaan epäillään. Kun kaltoin kohtelijat saavat vapaasti rellestää tässä maassa, pilaavat he kaikkien sijaisvanhempien maineen. Kun kuulen, että kaltoin kohtelija palkataan uudestaan ja uudestaan, herää minulla epäily kaikkien sijaisvanhempien suhteen.

      Mikksi te ryhmänä sallitte tuollaisen toiminnan?

    • ymmyrkkä

      Voisiko joku sanoa, mikä tämä "ulkomailta tuotu llastensuojelufirma# on nimeltään. En ole kuullut mistään uudesta firmasta ja tuollainen epämääräinen maustamaalaaminen on minusta törkeää.

    • siitäselailemaan

      Googlettamalla näitä löytyy.

      Hakusanoissa kun käyttää mielikuvitusta, löytyy alle 10 minuutin.

      Etsivä löytää.

      • Ymmyrkkä

        Tiedän monta ilman googlettamista, mutta haluan tietää juuri tämän, jota täällä nimettömänä haukutaan. Mutta olkoon, jos ei edes nimeä voi sanoa, niin kyse on vain kirjoittajan tyhmyydestä.


    • muorivalehtelee

      Kyseisiä muoreja taitaa taas harmittaa, kun heidän kierot lieroilut tulevat julki. Hävetkööt lasten kaltoin kohtelijat. Mussuttakaa täällä palstalla mitä vaan, teemme työtä, että huonolaatuisista tehtävään sopimattomista sijaisperheistä tehdään rekisteri. Silloin ei edes kaikkein kieroin liero pääse enää pestautumaan lastensuojelujärjestöihin eikä säätiöihin.

      Ei kaltoin kohtelijoille!

      • haisoooooooo

        Minä kerään roskia, olen hyvä ihminen, kattokaa minua! Hyvänen aika! Minä jätän vain pienen hiilijalanjäljen! Kattokaa nyt minua ja minun syntymälapsia!

        Ainakin todella paha paskan haju jää jälkeen ja lukuisia traumoja muorin väkivallan uhreille.


    • muorimuori

      Yksi pestautuneista muoreista on matkustanut satoja kilometrejä, ja tyypilliseen tapaansa lirkutellut työnhaussa: "Minä tiedän kyllä, miten lapsia suojellaan..." Varokaa muori seisottaa lapsia talvella paljain jaloin lumessa, laittaa kiertämään pimeällä pieniä talon ympäri (kammotusten talo oli metsän keskellä), ajaa lapsen metsään nukkumaan yöllä jne. Todella lapsille vaarallinen muori.

      Kirjoittelee nyt noita Raisio - juttujaan, jotta saisi huomion pois väkivaltaisuudestaan ja rahan-ahneudestaan. Harvemmalla kouluasteen tutkinnon suorittaneella olivat verotettavat tulot vuonna 2006 57 000 euroa. Muori käyttää suhteitaan ja samalla väkivaltaa puolustuskyvyttömiä lapsia kohtaan.

      Muori kirjoittelee noita Raisio-juttuja. Kirjoita muori sinne Turku - palstalle.

    • Ammattikasvattaja

      Taas kerran täällä yksi ja sama ihminen julistaa omaa totuuttaan oikein urakalla. Huoh...

      • horrortarenpatja

        Ettei ihan horrormuori taas kirjoittamassa ja suojelemassa itseään. Kaltoin kohdelluiksi tulleista lapsista yksi kertoi jälkeenpäin (kun oli päässyt turvaan), että muori istui aina päivät pitkät tietokonnalla ja huusi sieltä määräyksiään. On esiintynyt täällä samalla "ammattikasvattaja" - nimimerkillä aiemminkin.

        Taas vapisee, kun tunnistaa omat touhunsa: lasten kaltoin kohtelu, määrääminen (ukko tossun alla), halveksiminen, pakolaisnuoren uskonnon halveksiminen, yhden nuoren pitäminen orjana - eli orjuus, kun syntymälapsien kunniaksi järjestettiin juhlia jne. Omat laitetaan aina esille. Miten viitsivät tuollaista horrormuoria kuorruttaa.


      • lexlexlexlexl

        Oletko ammattikasvattaja se Majakan valo säätiöön - pestautunut henkilö, jolta otettiin sijoitetut lapset pois kaltoin kohtelun ja väkivallan vuoksi. Vai miksi sinulla on jotain sitä vastaan, että haluan suojella lapsia? Osuuko herkkään kohtaan, joka olet sinä itse. Sinulla ei ole empatiakykyä toistenihmisten lapsia kohtaan. Omistasi tykkäät niin kauna, kun he menestyvät ja voit heitä esitellä. Varmasti pestautuessasi Majakan valo säätiöön kerroit, miten hienoja ammatteja lapsillasi on ja miten taiteellisesti lahjakkaita he ovatkaan. Kerroitko, että he ovat saaneet paljon etuja sijoitettujen lasten kustannuksella: Espanjan matka (omille tyttärillesi veljmiehelle), mesenaattien linnoja ja kartanoita, avustuksia, työpaikkoja, harjoittelupaikkoja, jne. Vaatteetkin olivat aina parempia, kuin sijoitetuilla. Häpeä horrori!


      • Opentyöonraskasta

        Minua kiinnostaisi tietää onko "ammattikasvattaja" mahdollisesti ammatiltaan erityisopettaja.


      • aivieläopettaja

        Älä kuvittelekaan. Hänellä on kouluasteen tutkinto ainoastaan (jos sitäkään) ja miehellään ei tietääkseni mitään. Mutta kun oli suhteita sai mahdottomastakin mahdollista ja kaksinkertaista palkkaa muihin sijaisvanhempiin nähden. ja kun oli tuollainen "välimuoto" - nimitys, niin sai säännötkin sanella ihan itse.

        Oikein todella ammatillinen sijaisvanhempi - suoraan kuin paskatunkiolta repäistyä oli koko teatteri. Hyvi hitto.

        Täytyy sanoa, että oli helvettiä tuo aika. Todellista helvettiä, joka jätti syvät haavat monille syyttömille ihmisille. Muorin jälkikasvu (ainakin kaksi vanhinta tytärtä) ovat aivan samanlaisia, kuin horrormuori. Esittävät niin heleve...ti, mutta ovat todella v:mäisiä tyyppejä huono-osaisille. Jatkuvasti nettiin kirjoittelevat, miten hienoja ja hyviä ihmisiä he ovatkaan.


      • sairasmuori

        Hyi H: vetti. paskapaikka, joka sairastutti monet puolustuskyvyttömät ihmiset. Kammottava kiduttaja horromuori! Nyt hän vaikuttaa Majakan valo säätiössä:

        Varokaa, varokaa.


      • kuvaatuontalontoimintaa

        Ainoa, joka pääsi Perhehoitoliiton Espanjan matkalle talon kolmen syntymätyttären ohessa oli tämä veljmies. Se taisi olla vanhimman syntymätyttären ja veljmiehen kuhertelumatka.

        Perhehoitoliitto sponssasi hyvin näitä sijaisperheen syntymälapsia.
        Sijoitetuille (paitsi sulhaselle) ei tällaisia Espanjan matkoja Perhehoitollitosta järjestetty.


      • vielkellariinpiiloon

        "Hyvin syöneitä" ovat horrortalon syntymälapset. he oivat aina oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja saivat kaiken sen, mikä olisi kuulunut sijoitetuille lapsille. Siitä horrormuori piti huolen. Todella röyhkeää ja härskiä! Ja kaksi vanheinta tytärtä ovat aivan samalaisia. "Kaikki heti mulle tässä ja nyt. Ettekö näe ja ymmärrä, miten hyviä ihmisiä olemme". Vanhin tytär avitti äitiään kaltoin kohtelussa,


      • Majakanvaloeivalaise

        Miksi tällaisen annetaan tapahtua? Miksi Perhehoitoliitto suojelee horrorpaikkoja ja kirjoittelee valheellisia lehtijuttuja kaltoin kohtelun peittelemiseksi.

        Miksi kammomuori huseraa jälleen lastensuojelujärjestössä?


      • majakanvalovaviskoon

        Miettiessäni näin jälkeenpäin - todella outoa touhua. Sijoitettujen lasten ja näiden perheiden piti päästä suojelun kohteiksi. Mutta kaikki kääntyikin päälaelleen, sillä Perhehoitoliitto, kaksi kansanedustajaa, Pesäpuu, PKS, sosiaaliasiamies, sote-johtaja, erilaiset kunnalliset luottamushenkilöt, eräs kunnanjohtaja (rakkaus se rakkaus) jne. jne. suojelivatkin kaltoin kohtelevaa sijaisperhettä. Kaikkien intressiksi näytti muodostuvan sijaisperheen suojelu, ei lastensuojelu, jollei puhuta sijaisperheen syntymälapsista. heitä kaikki hyysäsivät, järjestivät harjoittelupaikkoja (jopa sosiaalitoimesta, jonne vein muistutusta sijaisperheen syntymäpojalle), työpaikkoja, puheenjohtajuuksia, esiintymismahdollisuuksia, tukiperheyttä (heille siis annettiin kaltoin kohdellut lapset tukiperheeseen) erilaisia avustuksia, hyviä vaatteita (toisin kuin sijoitetuille) yms. ym. Täytyy sanoa, että tuon HORRORMUORIN ammatillinen sijaisperhe on varmasti tullut yhdeksi kalleimmista perheistä Suomessa. Kuinkahan monta oikeudenkäyntiä sairas rouva järjestikään saadakseen oman halunsa toteutettua: lapset steinerkouluun oikeudenkäynnin kautta, kun vanhempi ei olisi halunnut (viedäänpä huoltajuus vanhemmalta!). Muori luuli viimeiseen päivään saakka, että on niin KORVAAMATON, että lapset palautetaan hänelle takaisin, kun heidät oli viety parempiin paikkoihin. Oli kuulemma ilmoittanut steinerkouluun vasta edellisenä päivänä (kun koulut alkoivat), että eivät ne lapset tulekaan. hahhaaaaaaaaaaaaaaa. Omistaa steinerkoulun. Määrää siellä opettajia ja toisia vanhempia. "Älkää tulko minun oman steinerkoulun sisätiloihin älkääkö piha-alueelle"! Tuollainen oli muorin tyypillistä kielenkäyttöä. Ja kyseessä olivat avoimet ovat, jonne kutsuttiin kaikki ihmiset koko kaupungista! Kutsussa ei sanottu, että ei sijoitettujen sukulaisille.


      • meninvaanvaikkapelotti
        majakanvalovaviskoon kirjoitti:

        Miettiessäni näin jälkeenpäin - todella outoa touhua. Sijoitettujen lasten ja näiden perheiden piti päästä suojelun kohteiksi. Mutta kaikki kääntyikin päälaelleen, sillä Perhehoitoliitto, kaksi kansanedustajaa, Pesäpuu, PKS, sosiaaliasiamies, sote-johtaja, erilaiset kunnalliset luottamushenkilöt, eräs kunnanjohtaja (rakkaus se rakkaus) jne. jne. suojelivatkin kaltoin kohtelevaa sijaisperhettä. Kaikkien intressiksi näytti muodostuvan sijaisperheen suojelu, ei lastensuojelu, jollei puhuta sijaisperheen syntymälapsista. heitä kaikki hyysäsivät, järjestivät harjoittelupaikkoja (jopa sosiaalitoimesta, jonne vein muistutusta sijaisperheen syntymäpojalle), työpaikkoja, puheenjohtajuuksia, esiintymismahdollisuuksia, tukiperheyttä (heille siis annettiin kaltoin kohdellut lapset tukiperheeseen) erilaisia avustuksia, hyviä vaatteita (toisin kuin sijoitetuille) yms. ym. Täytyy sanoa, että tuon HORRORMUORIN ammatillinen sijaisperhe on varmasti tullut yhdeksi kalleimmista perheistä Suomessa. Kuinkahan monta oikeudenkäyntiä sairas rouva järjestikään saadakseen oman halunsa toteutettua: lapset steinerkouluun oikeudenkäynnin kautta, kun vanhempi ei olisi halunnut (viedäänpä huoltajuus vanhemmalta!). Muori luuli viimeiseen päivään saakka, että on niin KORVAAMATON, että lapset palautetaan hänelle takaisin, kun heidät oli viety parempiin paikkoihin. Oli kuulemma ilmoittanut steinerkouluun vasta edellisenä päivänä (kun koulut alkoivat), että eivät ne lapset tulekaan. hahhaaaaaaaaaaaaaaa. Omistaa steinerkoulun. Määrää siellä opettajia ja toisia vanhempia. "Älkää tulko minun oman steinerkoulun sisätiloihin älkääkö piha-alueelle"! Tuollainen oli muorin tyypillistä kielenkäyttöä. Ja kyseessä olivat avoimet ovat, jonne kutsuttiin kaikki ihmiset koko kaupungista! Kutsussa ei sanottu, että ei sijoitettujen sukulaisille.

        Hah hah haaa. Horrormuori ei voinut mitään, kun menin steinerkoulun avoimiin oviin.


      • tyttärrellesoteapua

        Huaah huaah huuuaaahhhhhh. Muori luuli edelliseen päivään saakka ennen koulun alkua, että lapset tulevat horroriin takaisin.
        Eivät auttaneet lakimiesopinnot, ei sosiaaliasiamies eikä sote-johtajakaan, joka on läheistä sukua eräälle hirsiyrittäjälle, joka on palkannut pikkurouvan veljmiehen. Muori kuule, sun verkostot alkavat jo tällä kokemuksella olla niin arvattavia, ettet enää kykene huiputtamaan. Auttoiko entinen kansanedustaja sinua Majakan valo säätiöön? Huaaahhhaaahha? Kuka auttoi tyttären nykyiseen työpaikkaan? Oliko sote - johtaja? Huaaahhhhhaaa.


      • ääniäyks
        tyttärrellesoteapua kirjoitti:

        Huaah huaah huuuaaahhhhhh. Muori luuli edelliseen päivään saakka ennen koulun alkua, että lapset tulevat horroriin takaisin.
        Eivät auttaneet lakimiesopinnot, ei sosiaaliasiamies eikä sote-johtajakaan, joka on läheistä sukua eräälle hirsiyrittäjälle, joka on palkannut pikkurouvan veljmiehen. Muori kuule, sun verkostot alkavat jo tällä kokemuksella olla niin arvattavia, ettet enää kykene huiputtamaan. Auttoiko entinen kansanedustaja sinua Majakan valo säätiöön? Huaaahhhaaahha? Kuka auttoi tyttären nykyiseen työpaikkaan? Oliko sote - johtaja? Huaaahhhhhaaa.

        Tytär sai Turus 1 äänen opiskelijavaaleissa. Kukahan antoi äänen? Huaaahhhhhaahah, huaaahhhhhaa, huaaahhhhaaa. Eikö purrut, vaikka oli niin hieno nainen ollut työkaverina. Huaaahhhahahhahhah. vohvohvohhhhh


      • Porinkesä

        Osaan nähdä Näsän naaman, kun hän lukee vaalituloksen. Vuahhhhaaaahhhhhh. Mitenkäs silleen pääs käymmän. Et ollut kovin hyödyllinen ryhmälles? Vai miten näsäkkä? Turun kevät on niin ihanaaaa, rakasta Turun kevättä.


      • Ammattikasvattaja
        Porinkesä kirjoitti:

        Osaan nähdä Näsän naaman, kun hän lukee vaalituloksen. Vuahhhhaaaahhhhhh. Mitenkäs silleen pääs käymmän. Et ollut kovin hyödyllinen ryhmälles? Vai miten näsäkkä? Turun kevät on niin ihanaaaa, rakasta Turun kevättä.

        Sinulla on jotenkin ihan oma maailmasi. Jutuistasi ei käsitä kukaan yhtään mitään ja se ei näytä sinua haittaavan. Tervettä?


      • Näsäkkänokka

        Näsällekö puhut?


      • räkästäntyrynkevättä
        Näsäkkänokka kirjoitti:

        Näsällekö puhut?

        Näsällä on kyllä aivan oma maailma. Luulee olevansa "kovaa valuuttaa" vaaleissa, kun työnantajana on Näsän mukaan "hieno nainen". Mutta kilpistyi vaalin tulos ainoastaan Näsän omaan ääneen, eli ääniä 1. Kyllä on Näsänokalla kovat luulot itsestä - todellakin oma maailma.


    • tarenpatjamuori

      Majakan valo säätiö palkkaa kaltoin kohtelevia henkilöitä! Poikotoikaa kaikki kunnat kyseistä puljua. Se ei välitä lapsista, kun palkkaa kaltoin kohtelijoita! Rekisteri sopimattomuuden ja kaltoin kohtelun vuoksi lopetetuista sijaisperheistä! Kuka suojelisi lapsia?

      Miten jollain voi olla otsaa palkkautua lastensuojelujärjestöön, kun on kiduttanut lapsia ja heidän sukujaan. Horrormuori on sairaudentunnoton. Hyi hitto.

      Poikotoikaa Majakan valo säätiötä.

    • nytsäätiössä

      Tosi epäeettistä kunnalta, kun sijoittaa taloon kymmenittäin lapsia ja kunnan johtava henkilö vielä kikertelee sanunailloissa horrorin kanssa. Aivan kuin Kreeta Onkelin Iloinen talo - kirjassa. Kunnan viskaalit ja luottamushenkilöt juhlivat kyllä tyttöjen äidin kanssa ja käyttivät tätä hyväkseen, mutta huostaanottivat lapset. samaa epäeettistä toimintaa oli horroria patjanaan käyttävän johtajan toiminta. Hän ei välittänyt kuntansa sijoitetuista lapsista. Tai oikeastaan välitti. Mitä enemmän horror oli poissa lasten luota, sitä parempi. Tossu-ukko ei ollut paljon häävimpi,mutta ei yhtä kaltoin kohteleva kuin horrori.

    • horrormuoripyörittää

      Varoitan Majakan valo säätiötä! Olette vielä pulassa horror muorin kanssa. Kun hänet palkkasitte saitte aika haisevan pas... puljuunne. Suojelkaa kuitenkin lapsia, pyydän.

    • sammunutvalo

      Suojelkaa lapsia!

    • huopamuorivaanii

      Suojelkaa lapsia huonolaatuisilta ulkomailta rahdatuilta lastensuojelujärjestöiltä, kuten PKS ja Majakan valo säätiö. Molemmat ovat palkanneet väkivaltaisen muorin vielä sen jälkeen, kun kunta otti sijoittamansa lapset pois.

    • hullumuori

      Varokaa ulkomailta tuotuja lastensuojelulafkoja, varokaa väkivaltaa!

    • hirviönkaltainen

      Varokaa väkivaltaista vanhaa muoria.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5045
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe