Seksillä suojelua

Yksi ylempi luokkalainen kysyi haluaisinko et kukaan ei kiusaisi mua? Musta se oli hyvä idea. Site koulun loputtua iltapäivällä se sanoi saattavansa mut kotiin. Siinä meidän talo edessä mä sanoin et se voi tulle käymään sisällä kun mun vanhemmat on vielä töissä.

14

3426

Vastaukset

 • :(

  ;(

  Seurustelin pari vko nuorena tytön kanssa joka kertoi että oli tehnyt suunnilleen noin. Sit vanhempana näin sen tv:ssä stripparina. :( Toivottavasti et vahingoitu lisää. Etsi joku joka välittää susta.

  • Kiitos kommentista. Kyllä itsekin mietin menenkö liian pitkälle. Itse olen saanut mitä olen halunnut. Siihen olen tyytyväinen. Mutta huomaan että ystävälläni on suhteestamme suuria riitoja sisällään. Olen kyllä selittänyt että teen mitä haluan. Kaikki omasta tahdostani. Hänellä on kyllä morkkis jälkeen päin. Haluanko hän oikeasti sitä mitä saa minulta.


  • Kuvaamaasi toimintaa kutsutaan nimellä seksin myynti tai prostituutio ja alaikäisen tapauksessa kyseessä on lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Se ylempiluokkalainen on syystäkin pulassa jos tilanne tulee ilmi. Tämä ei ole asianomistajarikos vaan yleisen syyttäjän asia.

   https://www.minilex.fi/a/lapsen-seksuaalinen-hyväksikäyttö-ja-sen-vanhentuminen

   Rikoksena tuo vanhenee vasta siinä vaiheessa, kun rikoksen uhri täyttää 28 vuotta.

   Omasta mielestäni tuollaista ehdotteleva kuuluu vankilaan.


  • jätkä.kuuluu.vankilaan kirjoitti:

   Kuvaamaasi toimintaa kutsutaan nimellä seksin myynti tai prostituutio ja alaikäisen tapauksessa kyseessä on lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Se ylempiluokkalainen on syystäkin pulassa jos tilanne tulee ilmi. Tämä ei ole asianomistajarikos vaan yleisen syyttäjän asia.

   https://www.minilex.fi/a/lapsen-seksuaalinen-hyväksikäyttö-ja-sen-vanhentuminen

   Rikoksena tuo vanhenee vasta siinä vaiheessa, kun rikoksen uhri täyttää 28 vuotta.

   Omasta mielestäni tuollaista ehdotteleva kuuluu vankilaan.

   Jos ikä ero on 1-2 vuotta niin silloin ollaan samalla tasolla. Kumpikaan ei joudu vankilaan.


  • WhiteDog kirjoitti:

   Jos ikä ero on 1-2 vuotta niin silloin ollaan samalla tasolla. Kumpikaan ei joudu vankilaan.

   Jos siihen liittyy kaupankäynti eli seksiä ostetaan alaikäiseltä myymällä suojelua niin rikoksesta on kyse.

   Seksin myyjä ei näissä koskaan ole rikollinen. Rikoksen tekee ostaja.


 • Itse asiassa kyseinen juttu tapahtui vuosi sitten syksyllä. Sitä jatkui kiihkeänä Jouluun asti. Pidin siitä, yläluokkalaisella oli epävarmuus omasta halustaan. Oli ollut koko ajan. Sillä paineet kasvoi mutta jälkeen päin se mietti oliko tämä sitä mitä se lopulta haluaisi. Alku vuodesta se rupesi seurustelemaan. Aina välistä se tuli käymään. Ei se mahtanut mitään. Syytti mua houkuttelusta. Itse oli kylläkin esitellyt mut kavereilleen.

 • Kyllähän nämä dramatisoijat ja rikoksella säikyttelevät elävät epätodellista elämää. Ilman muuta, jo ennen romanssin alkamista, hän oli ihastunut sinuun. On selvä, että hän halusi suojella rakastamaansa tyttöä pahalta. Kertoi sen vain kömpelösti. On myös yhtä luonnollista, että sinä annoit rakastamallesi pojalle vittua, ja hän nautti siitä.

  On vain niin, että useimmat romanssit katkeavat ennen pitkää, vain harvat vievät pysyvään kanssakäymiseen. Kun aikaa on kulunut muutama vuosi, tämä on sinulle mieluinen ja kaunis muisto.

  << Syytti mua houkuttelusta.>>

  Tämän sinä kyllä ymmarrät. Olet niin houkutteleva, ettei hän voinut sanoa itselleen ei.

  Tsemppiä sinulle ja hyvää jatkoa! :-)

  • Olen kylläkin poika. Jos haluat voit ajatella että olen edelleen kaapissa kaikkiruokaisuuteni tähden. Niin kuin muutkin tässä kertomuksessa olevat. Kun juteltiin välitunnilla suojeluksesta. Tiesin mitä halusin. En ehkä olisi suojelua tarvinnut mutta minua kiihotti ajatus sen hinnasta. Suojelija tosin ei ollut niin varma itsestään. Halusi kyllä mutta saatuaan ei ollutkaan enää niin varma oliko se hyvä idea. En tapaa häntä enää säännöllisesti. Hänellä on tyttöystävä. Mutta hänen kauttaan tutustuin kiinnostaviin ihmisiin.


  • WhiteDog kirjoitti:

   Olen kylläkin poika. Jos haluat voit ajatella että olen edelleen kaapissa kaikkiruokaisuuteni tähden. Niin kuin muutkin tässä kertomuksessa olevat. Kun juteltiin välitunnilla suojeluksesta. Tiesin mitä halusin. En ehkä olisi suojelua tarvinnut mutta minua kiihotti ajatus sen hinnasta. Suojelija tosin ei ollut niin varma itsestään. Halusi kyllä mutta saatuaan ei ollutkaan enää niin varma oliko se hyvä idea. En tapaa häntä enää säännöllisesti. Hänellä on tyttöystävä. Mutta hänen kauttaan tutustuin kiinnostaviin ihmisiin.

   Itselläni oli kanssa suhde yläluokkalaisiin. Hyväksyivät mut tavallaan kaveriksi vaikka ilman peppua en olisi niiden kaveriksi pääsyt.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Itselläni oli kanssa suhde yläluokkalaisiin. Hyväksyivät mut tavallaan kaveriksi vaikka ilman peppua en olisi niiden kaveriksi pääsyt.

   Jotenkin poikaporukoissa yksi on johtaja.
   Toinen sen kakkosmies ja lähin kannustaja.
   Pari on sellaista seuraajaa jotka on aina mukana.
   Ja yksi, niin kuin minä, on se bottom jota kaikki panee.


  • Mun kaveripiirissä on kans tollasta, tosin meillä ei oo ketään vakituista bottomia, naidaan sekaisin vähän sen mukaan mikä on kenenkin fiilis. Välillä haluaa olla ottava, välillä antava osapuoli, pääasia että on luotettavia ja mukavia kavereita joiden kanssa voi turvallisesti tyydyttää halunsa. Muistan kun viime syksynä varattiin porukalla mökki meren rannalta viikonlopuksi. Koko ajan satoi, tuuli ja myrskysi, mutta me loikoiltiin mökissä takkatulen ja kynttilöiden lämmössä, juotiin viiniä pullotolkulla ja halittiin, pussailtiin, hyväiltiin, nuoltiin ja imettiin toisiamme koko viikonloppu yötä päivää. Elämäni ihanin viikonloppu!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mun kaveripiirissä on kans tollasta, tosin meillä ei oo ketään vakituista bottomia, naidaan sekaisin vähän sen mukaan mikä on kenenkin fiilis. Välillä haluaa olla ottava, välillä antava osapuoli, pääasia että on luotettavia ja mukavia kavereita joiden kanssa voi turvallisesti tyydyttää halunsa. Muistan kun viime syksynä varattiin porukalla mökki meren rannalta viikonlopuksi. Koko ajan satoi, tuuli ja myrskysi, mutta me loikoiltiin mökissä takkatulen ja kynttilöiden lämmössä, juotiin viiniä pullotolkulla ja halittiin, pussailtiin, hyväiltiin, nuoltiin ja imettiin toisiamme koko viikonloppu yötä päivää. Elämäni ihanin viikonloppu!

   Kiva lukea. On meilläkin ollut sellaisia peliviikonloppuja. Missä jonkun vanhemmat on poissa. Mulla on halu siihen bottomin rooliin. Haluan tulla otetuksi ja käsketyksi. Jotenkin se vaan menee niin. Jotenkin jotkut kokee et niiden on helpompi tulla kun kohde on sellainen helppo tapaus. Silloin niitä ei muiden läsnä olo haittaa.


 • Rakastan olla ison mulkun nussimana ! Kuka haluaa seksiä tänä viikonloppuna?? >>> https://is.gd/suomm24

  • Iso tuntuu hyvältä. Mutta täytyy sen myös kestää kauan.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Julman näköinen Martina

  Gaalaan tullessa häntä haastateltiin . Tavallaan.... tavallaan... tavallaan. Koko ajan hoki tavallaan sanaa. Mekko oli kaunis mutta Mara ei oikein on
  70
  990
 2. Nykäsen Pialta pääsi itku

  Nykäsen leski itkee, kun gäntä ei kutsuttu vastaanottamaan Matti Nykäselle Urheilugaalassa myönnettyä palkintoa urheilun Hall of Fameen pääsystä. Palk
  Kotimaiset julkkisjuorut
  45
  768
 3. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  72
  745
 4. Martina häikäisi Venla -gaalassa

  Martina sai kehuja sekä puvustaan että kauneudestaan.
  61
  442
 5. Häränvirasta löytyi ruumis

  Perjantaiaamuna löytyi naisen ruumis Häränvirrasta. Mitähän on tapahtunut ja kuka lienee?
  Äänekoski
  16
  438