Löytyykö Jämsästä Talvivaaran osakkeenomistajia

Laittakaapa oma nimenne tähän reippaasti näkyviin, niin päästään nauramaan teille, kuinka maalaistolloilta meni rahat niin kuin Kankkulan kaivoon.
Ilmoita

Kato suurimmat osake omistajat, niin löytyy.
1 VASTAUS:
Heh, heh... sai siinä tyhjätaskut "kansankapitalistitkin" potkun munilleen, jotka yritti lähteä rikastumaan porvarin elkein pienen järkivähänsä kanssa.
+Lisää kommentti
Hoopoja kusetettiin oikein kunnolla... siitäpähän oppivat...
Ilmoita
Raha ei mihinkään huku jos et sitä tiennyt eläkkeelle ulostettuTimo Ämmä. Ne vaihtaa vaan taskua....Jos kylvän kauraa ja sadon syö aasi, niin saan korvausta, netto tulos parempi kuin olisin joutunut puimaan kauran.
Umpin osake ihan hyvällä kasvulla ollut siitä asti kun alettiin niitä "tärkeitä työläisiä" ulostaan tehtaalta. Puun hinta kehitys on nyt ollut hiukan ylös, mutta viellä raaka-aineen hinta on pientä mitäkustannuksii turhista tolloista tulee.

Talvivaarasta sen verran että samat junan tuomat jämpsäläiset on sijoittaneet Talvivaaran jotka ovat olleet happoterästä pöllimässä tehtaan varastolta.
3 VASTAUSTA:
Pitää nyt äkkiä ruveta varastamaan tehtaalta kaikenlaista tavaraa ja tarvekalua vieläkin enemmän, kun ne kuulemma Jämsän tehtailla ajaa jo muutenkin finaalissa ja kalkkiviivoilla olevat koneet loppuun ennen tehtaitten sulkemista. Uusia investointeja ei Jämsään tule. Se on kyllä hyvä, että tehtaan herratkin joutuu kohta aktiivimalliin. Tähän asti niille laiskoille porsaille on aina kehitelty jostain suojatyöpaikat, jos tehdas jää vähänkin pyörimään. Ne hölmisköt kun ei ole arvonsa tunnossa edes älynneet varastaa tehtaalta mitään varmuusvarastoja pahan päivän varalle... ne pahat päivät on tulossa kohta. Sieltä se nousi Olkkolaankin jo -75 vuoden paikkeilla suuri ja menestyvä metallifirma, kun kannettiin riittävän monta viikkoa Pk3 sivuovesta riittävän paljon rälläkän laikkaa ja hitsipuikkoa Olkkolaan pesämunaksi beigen Audin peräkontissa. Kohta ei pyöri muuta, kuin tehtaan herran pallit, kun se pelaa työttömänä niillä hermostuksissaan taskubiljardia. Pari autotallia on jo täynnä yhtiön tavaraa tässä lähes 40 vuoden työuran aikana tullut hankituksi... ehtiiköhän noita kaikkia edes suurella eläkkeellä ollessaan edes käyttää? Taitaa ne avaamattomat 70-luvulla pöllityt Bostik-tuubitkin ruveta jo kohta kovettumaan siellä tallin peräseinän hyllyllä?
Aika ulkona kuvioista se sinäkin olet. Vastahan tammikuun lopussa julkistettiin tieto UPM:n investoinneista Jämsänkoskelle.

Lue vaikka tästä: https://www.ksml.fi/talous/UPM-investoi-useita-miljoonia-Jämsänkoskelle-Tuotanto-kasvaa-vielä-tänä-vuonna/1102479.

Taidatkin olla aivan turha kylä-Seppo.
Jos tuota nyt voi edes investoinniksi sanoa...pieni kalanteri homma. Tuon teollisuusalan investoinniksi täysin mitätön.
+Lisää kommentti
Juu, ei ole UPM:n investoinniksi oikeastaan yhtään mitään. Olihan pelkästään Jämsän kaupungin latukoneen tallin kustannusarvio 120 000 €.
Ilmoita
Olen Lipposen Väinö ja minulla on Talvivaaran osakkeita. Ystäväni Herra Sipilä lupasi Oy Valtio Ab:n lunastavan osakkeet minulta pois. Kirjataan kuulemma valtion vahingoksi.
Ilmoita
meni tän kylän ukolta pari millii, mut ei lyönny viimesii
Ilmoita
Talvivaara oli oivallinen näpäytys pikku kapitalistin aluille. Siinä kokoomuslainen valkokaulus-konttorirotta sai mukavasti siipeensä ja nenilleen, kun yritti päästä sisään kapitalistien porukoihin.
1 VASTAUS:
Kyllä vahingonilo porvaria kohtaan on sitä parasta iloa...
+Lisää kommentti
me taas täällä lusikkalinnassa meinataan tukehtua lahjoituskääretorttuun,kun pikkuporvalilla menee huonosti.tekee munissa kutaa.tulee aktiivimallilaisia lisää.höh.
1 VASTAUS:
On se hienoa huudella sieltä ojan pohjalta.
+Lisää kommentti
Se on kuule hanuriaukiset sellainen homma, että eipähän tuonne viimeisiä kukaan laittele. Riskit tiedostetaan kun tuohon leikkiin lähdetään ja nyt kävi näin. Nyt vähennellään ostotappiona lopullisessa verotuksessa ja taas tulii vähän kuperkeikasta kotiinpäin ;)
1 VASTAUS:
En ole katkera, mutta kuitenkin...
+Lisää kommentti
Me täällä lusikkalinnassa kyllä tiedostetaan töihin menemisen ja muutkin pikkuporvarien tylsään elämään sisältyvät riskit. Pienellä järkivähällä rahojen sijoittaminen Talvivaaran osakkeisiin paljastaa kyseisen henkilön täydellisen tietämättömyyden ja ymmärtämättömyyden bisnesmaailmasta. Mutta kun pysyt fiksusti työttömänä ja käyt narauttamassa korkkia aina lusikkalinnan ulkopuolella, niin ilmaista kääretorttua ja muutakin särvintä kyllä riittää. Tyhmät Talvivaaran osakkeita ostaneet on yhtenä maksumiehenä näille lusikkalinnan ilmaisille kääretortuille.
Ilmoita
Hienosti meni Talvivaaran osakeanti. Tyhmiltä pitääkin ottaa rahat pois.
Ilmoita
Mikään rahamaarä ei tule koskaan korvaamaan sitä alajuoksun paskaa.
Jotta siinä mielessä sama tuli tai meni keltä hyvään ja mitä tahansa..
Tietysti olisi hyvä , että innoikkaimmat puolestapuhujat voisi laittaa talkoisiin sinne.
Kyllä ne varmaan nuo lastenlapset pitävät fiksuina meitä tämän ajan eläjiä.
Ilmoita
Jotkut osti vähän samalla meiningillä, kun Lottoa pelataan, että jos vaikka sittenkin osuis.....
1 VASTAUS:
Osuis ja uppois..
+Lisää kommentti
Pelimies pelaa ja köyhä narisee.
1 VASTAUS:
Talvivaaran osakkeenomistajat on käytettyjen autojen myyjien kanssa yhteiskunnan pohjasakkaa... siinä vähän torakan yläpuolella. Haaah,hah,hah,haa...
+Lisää kommentti
Talvivaaran osakkeenomistajat... v*tuttaako, v*tuttaakko, kuuntelen...
1 VASTAUS:
Ei v*tuta, ei v*tuta, ei v*tuta, roger.
+Lisää kommentti
Eipä mennyt elämä ollenkaan hukkaan, että pääsi vielä tämänkin riemun näkemään, että pikku-porvareilta meni rahat kuin Kankkulan kaivoon... Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis... niinhän sitä sanotaan...
4 VASTAUSTA:
Mutta jos on rahaa mitä menettää niin ei kai tuo haittaa?
Tollot eivät näytä ymmärtävän, että nythän Talvivaaraa satsanneet pääsevät vähentämään ne tappiot verotuksessaan. Konkurssi oli odotettu ja kaivattu ratkaisu.
En minä vaan kehtaisi tunnustaa verottajalle olleeni niin tyhmä, että ostin Talvivaaraa. Siellä verotoimistossa naiset nauraa kippurassa kohta kuset housuissa...
aplodit-sille kirjoitti:
En minä vaan kehtaisi tunnustaa verottajalle olleeni niin tyhmä, että ostin Talvivaaraa. Siellä verotoimistossa naiset nauraa kippurassa kohta kuset housuissa...
Tollot ei näytä ymmärtävän, että kyllähän ne osakekaupat näkyvät siellä verotuksessa automaattisesti. Ei siinä kenenkään tarvitse mitään tunnustuksia ryhtyä tekemään.

Mutta kun itse ei ole koskaan mitään veroja maksanut, niin mitenkä verotusasioista mitään tietäisikään.
+Lisää kommentti
Se on Talvivaara-tolloille oikein, että Talvivaaraan meni pölvästeiltä paljon enemmän, mitä tappiosta hyötyy verotuksessa vähennyksinä. Aijai, kun tekee meille naurajille hyvää... käännetäänkö vielä lisää puukkoa Talvivaara-tollojen haavassa...?
Ilmoita
Legendaarinen urheilukilpailuista tuttu kysymys Talvivaaraa ostaneille tolloille... Miltäs nyt tuntuu...?
Ilmoita
Minusta ainakaan ei tunnu juuri miltään. Ostin aikoinaan Talvivaaran osakkeita. Myin ne sitten aika pian pois, kun hinta ei alkanutkaan nousta odottamallani tavalla. Kuitenkin jäin jonkin verran voiton puolelle.
Ilmoita
Tämä lienee oikea ketju kysyä minua tumpeloa kauan askarruttanutta asiaa , johon ei kukaan ole suostunut ymmärrettävästi vastaamaan ?
Jotta kun osakkeen hinta nousee vaikkapa eurolla , niin kuinka se on mahdollista ilman , ettei se euro ole joltain toiselta pois ?
Ilmoita
tutustukaapa Einsteinit hieman aiheeseen ensin,niin ette turhan päiten nauruun kuole
Ilmoita
itse mielummin käytän tuon vero vähennyksen,kuin maksan ne eurot pohjattomaan valtion kassaan, eli ei kaikki munat samassa korissa. ehkä jää perillisille muutakin,kuin se tyytyväinen sos toimiston asiakkuus
1 VASTAUS:
Kyllä sun rahoista tulee meille sossun asiakkaille jo nyt ihan hyvä siivu. Kiitoksia vaan... pölkkypää...
+Lisää kommentti
Talvivaaran osakkeet ovat nyt sitten virallisesti arvottomia. Nykyisin Talvivaaraa isännöi valtion omistama Terrafame. Heh, heh, Talvivaaran piensijoittajat, joskus elämä kusettaa... mitäs läksit sijoittamaan tollo?
Ilmoita
Pakoloiset ja paperittomat maassa piileskelevät luuserit tulee yhteiskunnalle jo niin kalliiksi, että hyvä kun Talvivaarasta tulee edes Terrafamen kautta valtiolle tuloja.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Löytyykö Jämsästä Talvivaaran osakkeenomistajia

Laittakaapa oma nimenne tähän reippaasti näkyviin, niin päästään nauramaan teille, kuinka maalaistolloilta meni rahat niin kuin Kankkulan kaivoon.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta