Löytyykö Jämsästä Talvivaaran osakkeenomistajia

luotan-kasvuun

Laittakaapa oma nimenne tähän reippaasti näkyviin, niin päästään nauramaan teille, kuinka maalaistolloilta meni rahat niin kuin Kankkulan kaivoon.

39

1172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • varmaanriepoo

      Kato suurimmat osake omistajat, niin löytyy.

      • aktiivimallin-eläkeläine

        Heh, heh... sai siinä tyhjätaskut "kansankapitalistitkin" potkun munilleen, jotka yritti lähteä rikastumaan porvarin elkein pienen järkivähänsä kanssa.


    • vahingoniloinen

      Hoopoja kusetettiin oikein kunnolla... siitäpähän oppivat...

    • AISI-316

      Raha ei mihinkään huku jos et sitä tiennyt eläkkeelle ulostettuTimo Ämmä. Ne vaihtaa vaan taskua....Jos kylvän kauraa ja sadon syö aasi, niin saan korvausta, netto tulos parempi kuin olisin joutunut puimaan kauran.
      Umpin osake ihan hyvällä kasvulla ollut siitä asti kun alettiin niitä "tärkeitä työläisiä" ulostaan tehtaalta. Puun hinta kehitys on nyt ollut hiukan ylös, mutta viellä raaka-aineen hinta on pientä mitäkustannuksii turhista tolloista tulee.

      Talvivaarasta sen verran että samat junan tuomat jämpsäläiset on sijoittaneet Talvivaaran jotka ovat olleet happoterästä pöllimässä tehtaan varastolta.

      • kuorikirkko

        Pitää nyt äkkiä ruveta varastamaan tehtaalta kaikenlaista tavaraa ja tarvekalua vieläkin enemmän, kun ne kuulemma Jämsän tehtailla ajaa jo muutenkin finaalissa ja kalkkiviivoilla olevat koneet loppuun ennen tehtaitten sulkemista. Uusia investointeja ei Jämsään tule. Se on kyllä hyvä, että tehtaan herratkin joutuu kohta aktiivimalliin. Tähän asti niille laiskoille porsaille on aina kehitelty jostain suojatyöpaikat, jos tehdas jää vähänkin pyörimään. Ne hölmisköt kun ei ole arvonsa tunnossa edes älynneet varastaa tehtaalta mitään varmuusvarastoja pahan päivän varalle... ne pahat päivät on tulossa kohta. Sieltä se nousi Olkkolaankin jo -75 vuoden paikkeilla suuri ja menestyvä metallifirma, kun kannettiin riittävän monta viikkoa Pk3 sivuovesta riittävän paljon rälläkän laikkaa ja hitsipuikkoa Olkkolaan pesämunaksi beigen Audin peräkontissa. Kohta ei pyöri muuta, kuin tehtaan herran pallit, kun se pelaa työttömänä niillä hermostuksissaan taskubiljardia. Pari autotallia on jo täynnä yhtiön tavaraa tässä lähes 40 vuoden työuran aikana tullut hankituksi... ehtiiköhän noita kaikkia edes suurella eläkkeellä ollessaan edes käyttää? Taitaa ne avaamattomat 70-luvulla pöllityt Bostik-tuubitkin ruveta jo kohta kovettumaan siellä tallin peräseinän hyllyllä?


      • J.Pennanen

        Aika ulkona kuvioista se sinäkin olet. Vastahan tammikuun lopussa julkistettiin tieto UPM:n investoinneista Jämsänkoskelle.

        Lue vaikka tästä: https://www.ksml.fi/talous/UPM-investoi-useita-miljoonia-Jämsänkoskelle-Tuotanto-kasvaa-vielä-tänä-vuonna/1102479.

        Taidatkin olla aivan turha kylä-Seppo.


      • seppokuinseppo

        Jos tuota nyt voi edes investoinniksi sanoa...pieni kalanteri homma. Tuon teollisuusalan investoinniksi täysin mitätön.


    • Patalankoski

      Juu, ei ole UPM:n investoinniksi oikeastaan yhtään mitään. Olihan pelkästään Jämsän kaupungin latukoneen tallin kustannusarvio 120 000 €.

    • Väinö.Lipponen

      Olen Lipposen Väinö ja minulla on Talvivaaran osakkeita. Ystäväni Herra Sipilä lupasi Oy Valtio Ab:n lunastavan osakkeet minulta pois. Kirjataan kuulemma valtion vahingoksi.

    • tuskinraapas

      meni tän kylän ukolta pari millii, mut ei lyönny viimesii

    • Tehtaan-Punikki

      Talvivaara oli oivallinen näpäytys pikku kapitalistin aluille. Siinä kokoomuslainen valkokaulus-konttorirotta sai mukavasti siipeensä ja nenilleen, kun yritti päästä sisään kapitalistien porukoihin.

      • kunnon-kommunisti

        Kyllä vahingonilo porvaria kohtaan on sitä parasta iloa...


    • 6733

      me taas täällä lusikkalinnassa meinataan tukehtua lahjoituskääretorttuun,kun pikkuporvalilla menee huonosti.tekee munissa kutaa.tulee aktiivimallilaisia lisää.höh.

      • S.Ipilä

        On se hienoa huudella sieltä ojan pohjalta.


    • Tuliijamänii

      Se on kuule hanuriaukiset sellainen homma, että eipähän tuonne viimeisiä kukaan laittele. Riskit tiedostetaan kun tuohon leikkiin lähdetään ja nyt kävi näin. Nyt vähennellään ostotappiona lopullisessa verotuksessa ja taas tulii vähän kuperkeikasta kotiinpäin ;)

      • naurajat-voittaa-aina

        En ole katkera, mutta kuitenkin...


    • saunapalvikinkku-siivuna

      Me täällä lusikkalinnassa kyllä tiedostetaan töihin menemisen ja muutkin pikkuporvarien tylsään elämään sisältyvät riskit. Pienellä järkivähällä rahojen sijoittaminen Talvivaaran osakkeisiin paljastaa kyseisen henkilön täydellisen tietämättömyyden ja ymmärtämättömyyden bisnesmaailmasta. Mutta kun pysyt fiksusti työttömänä ja käyt narauttamassa korkkia aina lusikkalinnan ulkopuolella, niin ilmaista kääretorttua ja muutakin särvintä kyllä riittää. Tyhmät Talvivaaran osakkeita ostaneet on yhtenä maksumiehenä näille lusikkalinnan ilmaisille kääretortuille.

    • aktiivimalli_

      Hienosti meni Talvivaaran osakeanti. Tyhmiltä pitääkin ottaa rahat pois.

    • Tolkkua

      Mikään rahamaarä ei tule koskaan korvaamaan sitä alajuoksun paskaa.
      Jotta siinä mielessä sama tuli tai meni keltä hyvään ja mitä tahansa..
      Tietysti olisi hyvä , että innoikkaimmat puolestapuhujat voisi laittaa talkoisiin sinne.
      Kyllä ne varmaan nuo lastenlapset pitävät fiksuina meitä tämän ajan eläjiä.

    • Kaikkimullehetitänne

      Jotkut osti vähän samalla meiningillä, kun Lottoa pelataan, että jos vaikka sittenkin osuis.....

      • Osuis ja uppois..


    • Rikas.Jeppe

      Pelimies pelaa ja köyhä narisee.

      • tyhmiä-kusetetaan

        Talvivaaran osakkeenomistajat on käytettyjen autojen myyjien kanssa yhteiskunnan pohjasakkaa... siinä vähän torakan yläpuolella. Haaah,hah,hah,haa...


    • huuto-naurua

      Talvivaaran osakkeenomistajat... v*tuttaako, v*tuttaakko, kuuntelen...

      • Leveä_hymy

        Ei v*tuta, ei v*tuta, ei v*tuta, roger.


    • laiska-kommunisti

      Eipä mennyt elämä ollenkaan hukkaan, että pääsi vielä tämänkin riemun näkemään, että pikku-porvareilta meni rahat kuin Kankkulan kaivoon... Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis... niinhän sitä sanotaan...

      • Pöllövästi

        Mutta jos on rahaa mitä menettää niin ei kai tuo haittaa?


      • Hölömöt_täällä_huutelee

        Tollot eivät näytä ymmärtävän, että nythän Talvivaaraa satsanneet pääsevät vähentämään ne tappiot verotuksessaan. Konkurssi oli odotettu ja kaivattu ratkaisu.


      • aplodit-sille

        En minä vaan kehtaisi tunnustaa verottajalle olleeni niin tyhmä, että ostin Talvivaaraa. Siellä verotoimistossa naiset nauraa kippurassa kohta kuset housuissa...


      • Hölmöt_täällä_huutelee
        aplodit-sille kirjoitti:

        En minä vaan kehtaisi tunnustaa verottajalle olleeni niin tyhmä, että ostin Talvivaaraa. Siellä verotoimistossa naiset nauraa kippurassa kohta kuset housuissa...

        Tollot ei näytä ymmärtävän, että kyllähän ne osakekaupat näkyvät siellä verotuksessa automaattisesti. Ei siinä kenenkään tarvitse mitään tunnustuksia ryhtyä tekemään.

        Mutta kun itse ei ole koskaan mitään veroja maksanut, niin mitenkä verotusasioista mitään tietäisikään.


    • Sika-Kyösti_

      Se on Talvivaara-tolloille oikein, että Talvivaaraan meni pölvästeiltä paljon enemmän, mitä tappiosta hyötyy verotuksessa vähennyksinä. Aijai, kun tekee meille naurajille hyvää... käännetäänkö vielä lisää puukkoa Talvivaara-tollojen haavassa...?

    • naurua_naurua

      Legendaarinen urheilukilpailuista tuttu kysymys Talvivaaraa ostaneille tolloille... Miltäs nyt tuntuu...?

    • osta.myy

      Minusta ainakaan ei tunnu juuri miltään. Ostin aikoinaan Talvivaaran osakkeita. Myin ne sitten aika pian pois, kun hinta ei alkanutkaan nousta odottamallani tavalla. Kuitenkin jäin jonkin verran voiton puolelle.

    • Tolkkua

      Tämä lienee oikea ketju kysyä minua tumpeloa kauan askarruttanutta asiaa , johon ei kukaan ole suostunut ymmärrettävästi vastaamaan ?
      Jotta kun osakkeen hinta nousee vaikkapa eurolla , niin kuinka se on mahdollista ilman , ettei se euro ole joltain toiselta pois ?

    • bankrootti

      tutustukaapa Einsteinit hieman aiheeseen ensin,niin ette turhan päiten nauruun kuole

    • bankrootti

      itse mielummin käytän tuon vero vähennyksen,kuin maksan ne eurot pohjattomaan valtion kassaan, eli ei kaikki munat samassa korissa. ehkä jää perillisille muutakin,kuin se tyytyväinen sos toimiston asiakkuus

      • Oritun-väki

        Kyllä sun rahoista tulee meille sossun asiakkaille jo nyt ihan hyvä siivu. Kiitoksia vaan... pölkkypää...


    • lusikkalinnan_väki

      Talvivaaran osakkeet ovat nyt sitten virallisesti arvottomia. Nykyisin Talvivaaraa isännöi valtion omistama Terrafame. Heh, heh, Talvivaaran piensijoittajat, joskus elämä kusettaa... mitäs läksit sijoittamaan tollo?

    • Vireen_konttuurin_kuisti

      Pakoloiset ja paperittomat maassa piileskelevät luuserit tulee yhteiskunnalle jo niin kalliiksi, että hyvä kun Talvivaarasta tulee edes Terrafamen kautta valtiolle tuloja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2022
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1557
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1458
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1437
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe