Lentoyhtiö

sammakonkutu

Onko kenelläkään kokemusta Small Planet Airlinesin lennoista, on liettualainen lentoyhtiö. Apollomatkat käyttää lentoyhtiötä tänä vuonna ainakin lennoilla Oulusta Kreetalle.

30

1871

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • laatualiettuastajustjoo

      Tripadvisorin kommentit eivät ainakaan hyvää lupaa. Jos Apollomatkat alkaa tällä tavalla pelleilemään saa jäädä matkat sillä yhtiöllä.

    • Lietuva.skeidaa

      On ja pelotti niin vietävästi. Kaikki Liettuaan liittyvä on epäilyttävää ja vaarallista.

      • Tee

        Kokemuksia on myös tästä yhtiöstä. Huonoin ikinä. En enään nouse heidän koneisiinsa, jos ei ole aivan pakko.


    • sammakonkutu

      No kai koneessa saa sentään juoda itsensä kunnon känniin?

    • Omaloma

      No kun itse olen varannut matkan, joka lentää juuri ko. yhtiön koneella, niin kiinnostaisi tietää, että mikä siinä on niin huonoa ja kamalaa? Tuossa edellähän yhtiötä ei hirveeesti kehuta, mutta toisaaltaan ei juuri kerrota miksi? Se ei liene syy että liettualainen, ellei asiaa perustella? Itsellä kun ei kokemuksia, niin asiallisia vastauksia odotellen, kiitos. Ja toisaaltaan, sillähän sitä on lennettävä, mikäli lomalle aikoo, eli vaihtaakkaan ei voi :)

      • Tällälailla

        Meno-paluu Small Planet-yhtiön koneilla Haniaan ( paluu 16.6 2018) Koneina Airbus A 320, ihan siistejä värkkejä. Ei mitään extraa tarjolla, mutta kaikki pelasi ja toimi kuten pitääkin. Mielestäni lento ennenkaikkea palvelee siirtymistä paikasta toiseen, eikä mitään mukavuuslaitosta tai ylenpalttista shoppailutarjontaa. Paluulento tuli Hkiin 40 min myöhässä, joka johtui ruuhkasta Hanian kentällä, ei lentoyhtiöstä. En löydä mitään moitittavaa ko.yhtiön lennoista ym. matkani aikana.


      • Omaloma

        Kiitos, näin itsekin ajattelen, että kunhan pääsee paikasta A paikkaa B, niin en mitään luksusta siihen tarvitse.


    • Silveri

      Joko kävit lentämässä tällä, millaiset kokemukset jäi?

    • Nojoopajoo

      Ei ole kokemusta, kun viime öinen lento peruttiin teknisen vian vuoksi ja ihmiset lähetettiin hotelliin ja kotiin. Turku- Kreeta 21(22).8.- 4.9.2018
      Nyt odottelemme kotona Deturin yhteydenottoa. Mahdammeko päästä Kreetalle laisinkaan...

      • eikäykateeksi

        Luin joku aika sitten blogin erään henkilön Kreeta-Turku kokemuksesta viime keväänä samaisella Deturin matkalla. En olisi halunnut kokea samaa, enkä myöskään jäädä lähtemättä reissuun.
        Pidetään peukkuja että pääsette nopeasti matkaan ja loppuloma (paluu) sujuisi ilman kommelluksia, sekä saisitte edes jonkinlaiset korvaukset


    • 12wsd45

      Lentoyhtiö, ihan sama missä sen muutaman tunnin istuu. Ei liene juurikaan eroja.

    • DilleJaDulle

      Ois kiva tietää miten "nojoopajoon" reissun kävi. Mulla kanssa matkat maksettuna ja lähtö 4.9.

    • Loseva

      Oli ystävällinen henkilökunta. Miellyttävä matka. Istuimet hyvät. Ruokaa en tilannut kun on tapana syödä omia eväitä. Lennot aikataulussa. Ei mitään moitittavaa matkasta. Ihanat värit koneessa ja lentoemännillä, piristävää. Hyvä reissu.

    • Hepatiitti19

      2.10 pitäisi Turusta Kreetalle tuolla mennä. Käsittääkseni aika hyvä ja tuoretta laivasto.

      Lennolle ei saa tilattua lämmintä ruokaa. Kokemuksia ei ole, mutta toivottavasti tuolla perille pääsee.

      • Aurinkoa

        Mihin hotelliin olette menossa??


      • Hepatiitti19

        Hotel Haris ja kaveri Panos Beach hotelliin.


    • Ootellaan

      Piti mennä 16.6.2018 Turusta Haniaan Deturin matka. Myöhästyi 25,5 tuntia. Aika iso lovi viikon reissuun. Ei saatu edes hotellimajoitusta, kun asuttiin liian lähellä. Muut vietti ajan Ruissalon kylpylässä täydellä ylöspidolla. Korvaava kone oli riisuttu malli, josta ei saanut ostaa mitään. Jaettiin vaan mehu ja nuiva sämpylä. Jäi loma-skumpat juomatta. Lähetettiin vakiokorvaushakemus Small Planettiin. 31.5 tuli vastaus, että on kirjattu valittajien jonoon. Rahoista ei ole näkynyt senttiäkään, ei edes tilinumeroa kysytty. Täytyy varmaan turvautua Air Helppiin. Ikinä en enää sillä yhtiöllä lennä, jos nyt edes pysyy pystyssäkään, niin paljon on ollut myöhästymisiä ja teknisiä vikoja. Deturin matka oli itsessään oikein mukava.

      • 1202

        Onkohan kukaan saanut jo korvauksia siitä huhtikuisesta Hania Turku myöhästyneestä lennosta. Oli 26 tuntia myöhässä


      • Ar.le

        Lupasivat 10%korvausta. Ja menis 2viikkoa. Että silleen


    • Kreetalainen

      Oulu-Hania 14.9 Small planetin koneesta ei haisuakaan kentällä. Vilnasta saapui korvike kone lennättämään meidät Kreetalle. Koneesta puuttui kaikki ennako tilaus ja myynti palvelu. Tarjottiin vettä ja mehua, sekä Lidlistä tuttu suojakaasuun pakattu (lähes ikuisesti tuore) suklaa/voisarvi. Ihme kyllä lento ei myöhästynyt kuin 3,5 tuntia. Tein korvaus hakemuksen Air-Helpille...

      hakemuksesi on toistaiseksi odotustilassa.

      Lentoyhtiö Small Planet Airlines UAB on hylännyt korvaushakemuksesi. Tämä on lentoyhtiöiden käyttämä yleinen taktiikka olla maksamatta matkustajalle oikeutettua korvausta. Valitettavasti emme voi vielä viedä korvaushakemustasi oikeuskäsittelyyn. Odotamme juuri oikeuden päätöstä vastaavista tapauksista ja kun nämä tapaukset saadaan ratkaistua, olemme sinuun viipymättä yhteydessä. Tämä voi viedä joskus aikaa, mutta ei huolta - taistelu korvauksesi puolesta ei ole päättynyt!

      Olemme yhteydessä kun asiaan tulee muutoksia ja tiedämme mitä teemme seuraavaksi. Ole yhteydessä jos sinulla on mitään kysymyksiä tämän tiimoilta!

      Terveisin,
      AirHelp-tiimi

      • epäillyt

        hurraa nyt tuli korvaukset!


      • Tiedonjanoinen

        Epäillyt mistä lennosta korvauksen sait ja mitä kautta? Kyselee utelias matkustaja lennolta 16.4.2018 , jolta korvaus vielä saamatta.


      • epäillyt

        lento Oulusta Haniaan, tiskillä Oulussa heti täyttivät hakemuksen ja aikoivat laittaa lentoyhtiölle. Lento oli elokuussa.


      • Ar.le
        Tiedonjanoinen kirjoitti:

        Epäillyt mistä lennosta korvauksen sait ja mitä kautta? Kyselee utelias matkustaja lennolta 16.4.2018 , jolta korvaus vielä saamatta.

        Meillä hirveästi kyselyjä. Eli selvitystä ja nyt luvattu 200 euroa henkilö. Ja siitäkin jo 1kk.mutta ei kuulu mitään. .


      • Lensimme 7.-14.9. Oulu-Hania-Oulu SmallPlanetilla, eikä koskaan enää. Mennen tullen sekoilua koneen kanssa. Molempiin suuntiin puuttuivat tilatut ruoat. Se nyt on pikku juttu, mutta mitään hyvitystä ei koneessa tarjottu. Jaa no ruisleivät...Takaisin tullessa lento myöhässä 3,5 tuntia. Ja kadotetun ruoan sijasta sipsiä ja suklaacroissantia. Matkustamohenkilökunnan toiminta oli lähinnä puuhastelua. Apollomatkat kyllä korvasi ruokailut ja ilmoitti ettei enää tulevaisuudessa lennä tällä pelleyhtiöllä. Reklamoin myös lentoyhtiötä heti matkan jälkeen. Lupasivat korvausta 100 euroa per hlö, mutta eipä ole vielä näkynyt tilillä...


      • 1202
        Tiedonjanoinen kirjoitti:

        Epäillyt mistä lennosta korvauksen sait ja mitä kautta? Kyselee utelias matkustaja lennolta 16.4.2018 , jolta korvaus vielä saamatta.

        Minäkin ihmettelen onko kukaan vielä saanut tästä Hania Turku myöhästyneestä lennosta korvauksia


    • Välimerelle

      Primera Air konkaan viime yönä. Small Planet kuulemma korvaa lennot. Mielenkiintoista! 1200€ liossa.

    • Hepatis

      Kävin Turusta Kreetalla ja kaikki toimi moitteetta. Koneet jopa vähän etuajassa molempiin suuntiin.

      Tarjoiluvaunut kävivät useamman kerran kuin Finnairin koneissa. Jalkatilaa oli huomattavasti enemmän ja Recaron penkeissä mukava istua.

      Viihdetarjonta monipuolinen, varsinkin verrattuna Finnairin koneisiin, missä ei ole mitän viihdetarjontaa. Eli kirjauduit lentoyhtiön wifiin, mistä kirjauduit sisälle heidän järjestelmään. Sieltä löytyi musiikkia, leffoja aikuisille ja lapsille, iso määrä erilaisia pelejä, aikakauslehtiä yms.

      Ostoksissa toimii vain kortti, käteinen ei laisinkaan. Juomat pääsääntöisesti 3 euroa, viini 5 euroa. Kuumanuudelisoppa tai patonki 5 euroa.

      Laskeutuminen oli tasaisempaa kuin finskillä. Finskillä monesti tiputetaan korkeutta kerta rytinällä paljon, jolloin korvat menevät lukkoon. SmallPlanetilla hiljalleen laskua, joka oli mielekästä.


      Kapteeni puhui kyllä niin huonoa englantia ja hiljaa, etten kyllä saanut mitään selvää. Kabiinihenkilökunta puhui hyvää englantia ja hymyäkin löytyi.


      Puolestani uskallan kyllä suositella ja tilaisuuden tullen matkustan toistamiseen, kenties jopa mielummin kuin Finnairilla vaikka seuraava matka helmikuussa onkin Finnairilla. Se jalkatilan ero oli vain niin merkittävä SmallPlanetin hyväksi ja pidemmällä lennolla merkitsisi myös se viihdejärjestelmä.


      Menkää kyytiin hyvillä mielin!

    • Matkaaja78

      Kokemusta on yli vuorokauden myöhästymisestä. Syytä ei kerrottu. Apollomatkat oli matkanjärjestäjänä ja small planetin lento. Olen laittanut korvaushakemuksen lentoyhtiölle. Vastusta odotellaan...
      Saitko korvauksia Airhelpin kautta?

    • Helkky

      Small Planet on asetettu konkurssiin tammikuussa 2019. Lento 14.9.2018 Oulu- Hania myöhässä, korvauspäätös kyllä tuli, mutta maksua ei ennen konkurssia. Joten sepä siitä sitten. Kuluttaja-asiamies kehotti tekemään vaateen konkurssipesälle. Tehty on, mutta tuskinpa tulee mitään korvausta.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1485
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1275
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1204
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      12
      1097
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1087
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1073
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe