Suomalainen broileri on laatulihaa

KotiMaistaParasta

50

2591

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OnVarmaValinta

      Syytä ottaa huomioon kun kaupassa käytte. Ostakaa kotimaista!

      • syytäOllaVarovainen

        melkein puhdasta,
        joka neljäs suomalainen kana kantaa tappavaa bakteeria,

        suojaa itsesi ja desinfioi keittiösi...


      • äläyritäprovoopromille
        syytäOllaVarovainen kirjoitti:

        melkein puhdasta,
        joka neljäs suomalainen kana kantaa tappavaa bakteeria,

        suojaa itsesi ja desinfioi keittiösi...

        Höpönhöpö!


      • Joten--
        syytäOllaVarovainen kirjoitti:

        melkein puhdasta,
        joka neljäs suomalainen kana kantaa tappavaa bakteeria,

        suojaa itsesi ja desinfioi keittiösi...

        Varmista niitten saanti: Osta ulkoa tuotu :)


      • äläyritäprovoopromille
        Joten-- kirjoitti:

        Varmista niitten saanti: Osta ulkoa tuotu :)

        Heiluta korvaa, aasi


      • äläyritäprovoopromille
        syytäOllaVarovainen kirjoitti:

        melkein puhdasta,
        joka neljäs suomalainen kana kantaa tappavaa bakteeria,

        suojaa itsesi ja desinfioi keittiösi...

        Heiluta korvaa, aasi....


      • juhjuu

        "Suomalaisessa broilerinlihasta on löydetty antibiooteille vastustuskykyisiä bakteereita. Riski niiden siirtymisestä ihmisiin on pieni, kun noudatetaan hyvää ruuanvalmistushygieniaa.

        Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran tutkimuksen mukaan 22 prosenttia vähittäismyynnin tuoreesta broilerinlihasta sisälsi viime vuonna antibiooteille vastustuskykyisiä ESBL-bakteereja tai muita niiden kaltaisia bakteereja."

        älä usko,
        kyllä luonto karsii,
        avuttomat höpöhöpö kersat...


      • hujjuu
        juhjuu kirjoitti:

        "Suomalaisessa broilerinlihasta on löydetty antibiooteille vastustuskykyisiä bakteereita. Riski niiden siirtymisestä ihmisiin on pieni, kun noudatetaan hyvää ruuanvalmistushygieniaa.

        Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran tutkimuksen mukaan 22 prosenttia vähittäismyynnin tuoreesta broilerinlihasta sisälsi viime vuonna antibiooteille vastustuskykyisiä ESBL-bakteereja tai muita niiden kaltaisia bakteereja."

        älä usko,
        kyllä luonto karsii,
        avuttomat höpöhöpö kersat...

        Kiitos kun heilutit korvaa!


      • juhjuu

        nopeuta luonnon valintaa,
        nouse jeesuskeinuun...


      • kuuukkeliherkkui

        Huolestuttavaa on, että Romaniassa ja Kyproksella löytyi karbapeneemille erittäin vastustuskykyinen ESBL-bakteeri. Kyseisen antibiootin käyttö eläimille on kielletty.


    • ripulix

      Leijonille syöttää, nyt ei maistu boilerii ennee!

    • dfghjklö

      Kuka tuollaista broileripaskaa voi syödä! Taviksen keittiöhygienia ei riitä pitämään erillään broilerin bakteereita muista elintarvikkeista, joten parasta pysyä mahdollisimman kaukana bakteeribroilerista, ei tarvita kovin huonoa tuuria, kun 25% on saastuneita.

      • TuskinOletRuoanlaittaja

        Taviksen keittiöhygienia riittää hyvin, mutta millainen roiskaja itse lienet ?


      • hyi-helvettii
        TuskinOletRuoanlaittaja kirjoitti:

        Taviksen keittiöhygienia riittää hyvin, mutta millainen roiskaja itse lienet ?

        Ei riitä taviksen keittiöhygienia, se on nähty niin monta kertaa. On paljon ihmisiä, joiden on mahdoton käsittää, miksi käsiä pestään joskus silloinkin, kun ne eivät liasta mustat, ilmeisesti itse kuulut tähän ryhmään. Kun juttusi kuvastaa, millään ei ole mitään väliä.

        Tavikselle paras ohje on, älä sekaannu ollenkaan bakteeribrolereihin, sitä paitsi ihminen ei tarvitse tuollaista välttämättä ollenkaan. Sitten tämä toinen puoli, joka liittyy eläinten kasvattamis- ja tappoketjuun, näillä eläimillä ei ole muuta arvoa tuossa ketjussa, kuin olla massaa, josta tuotetaan bakteeripitoista "ruokaa".


      • AikaIsiEro
        hyi-helvettii kirjoitti:

        Ei riitä taviksen keittiöhygienia, se on nähty niin monta kertaa. On paljon ihmisiä, joiden on mahdoton käsittää, miksi käsiä pestään joskus silloinkin, kun ne eivät liasta mustat, ilmeisesti itse kuulut tähän ryhmään. Kun juttusi kuvastaa, millään ei ole mitään väliä.

        Tavikselle paras ohje on, älä sekaannu ollenkaan bakteeribrolereihin, sitä paitsi ihminen ei tarvitse tuollaista välttämättä ollenkaan. Sitten tämä toinen puoli, joka liittyy eläinten kasvattamis- ja tappoketjuun, näillä eläimillä ei ole muuta arvoa tuossa ketjussa, kuin olla massaa, josta tuotetaan bakteeripitoista "ruokaa".

        Sinun taviksesi kuulostaa olevan sisäluku-ja keittotaidoton mies, minun tavikseni on normaalijärkinen perheenäiti.


      • juhjuu

        punaisessa liejussa keitettyjä bakteeri kanoja...


      • dfghjklkjhg
        AikaIsiEro kirjoitti:

        Sinun taviksesi kuulostaa olevan sisäluku-ja keittotaidoton mies, minun tavikseni on normaalijärkinen perheenäiti.

        Kukaan tervejärkinen ei syö broileria, vie se vastuuton kokkiakka hoitoon.


    • parhaitaollaanyhä

      Taas sulka hattuun:

      EU-maista vähiten antibiooteilla vastustuskykyisiä eli resistenttejä ESBL-bakteereita vuonna 2016.

      • muistatVarmaan

        suojata itsesi ja desinfioida keittiösi,

        ettet kuole teurasjätteitä syötyäsi...


      • teurasteuras
        muistatVarmaan kirjoitti:

        suojata itsesi ja desinfioida keittiösi,

        ettet kuole teurasjätteitä syötyäsi...

        Ja jälleen palstan 6-vuotias Tuomas iski....


    • UusavuttomiaPiisaa

      Käy hygieniapassikoulutus, niin tiedät sinäkin, miten toimia, ettei tarvitse desinfioida koko keittiötä. Kertakäyttökäsineillä pääset jo pitkälle.

      • sdfghjklöghjkj

        Kun "ruoka" on niin bakteereilla saastunutta, että siihen voi koskea vain kumirukkaset kädessä, on parempi, kun sellaista ei tuo keittiöön ollenkaan, sillä siihen ei ole mikään pakko.

        Hygieniapassi ei takaan valmiuksia ruuan käsittelyyn, tämä on nähty niin monta kertaa. Ihmisessä on siivo luonne, joka osaa järkensä avulla ymmärtää hygieniaa, tai sitten sitä järkeä ei ole ja koulutuksesta huolimatta sottaa levittäen bakteereita, kuvitellen, ettei kukaan ole näkemässä.


      • siansaksaa
        sdfghjklöghjkj kirjoitti:

        Kun "ruoka" on niin bakteereilla saastunutta, että siihen voi koskea vain kumirukkaset kädessä, on parempi, kun sellaista ei tuo keittiöön ollenkaan, sillä siihen ei ole mikään pakko.

        Hygieniapassi ei takaan valmiuksia ruuan käsittelyyn, tämä on nähty niin monta kertaa. Ihmisessä on siivo luonne, joka osaa järkensä avulla ymmärtää hygieniaa, tai sitten sitä järkeä ei ole ja koulutuksesta huolimatta sottaa levittäen bakteereita, kuvitellen, ettei kukaan ole näkemässä.

        puhunet itsestäsi?


    • turvallisuuskysymys

      Puhdasta on:

      Suomalaisissa broilereissa ja niiden lihassa oli EU-maista vähiten antibiooteilla vastustuskykyisiä eli resistenttejä ESBL-bakteereita vuonna 2016.

      • kaikkeinparasta

        Suomalainen broileri on paras vaihtoehto. Turvallinen.


      • tamppikaula

        Suomalainen hyvää kun muistaa kypsentää että tuotteen lämpötila ylittää 82 astetta että micropit kuolee


      • täysinkiistatonta

        Suomalaisilta perhetiloilta hyvää ruokaa edullisesti!


    • mahottomanhyvää

      Ostin broilerin ohutleikkeitä. Paketissa luki Peltosen tila, säkylä.

      Laadukasta perhetilan broileria

      • olithanVarovainen

        joka neljäs kana,
        kantaa tappavaa tautia...


      • sekoilitkovaietkötunne
        olithanVarovainen kirjoitti:

        joka neljäs kana,
        kantaa tappavaa tautia...

        Olin varovainen ja ostin broileria. En mä noista kanoista oikein...


      • kanaaEiEnääSaa

        ikävä kyllä,
        niissä oli maku mukana,

        nyt tautisia teollisuus broilerita,
        koetetaan liejuilla saada maistumaan...


      • sekoilitkovaietkötunne
        kanaaEiEnääSaa kirjoitti:

        ikävä kyllä,
        niissä oli maku mukana,

        nyt tautisia teollisuus broilerita,
        koetetaan liejuilla saada maistumaan...

        Enpä tiedä siitä liejusta kun ostin maustamatonta.... mitä ihmettä oikein syöt ja tuputat?


      • YritäEdes
        kanaaEiEnääSaa kirjoitti:

        ikävä kyllä,
        niissä oli maku mukana,

        nyt tautisia teollisuus broilerita,
        koetetaan liejuilla saada maistumaan...

        Älä syö niitä prosessoituja punamömmöjä. Mausta itse!


      • syöVaanItseMömmös
        YritäEdes kirjoitti:

        Älä syö niitä prosessoituja punamömmöjä. Mausta itse!

        kysy lääkäriltä onko ne riittävät,

        kanassa on sentään makua,
        sitä kun keittää jyrää tunteella,
        liemikin on mahtavaa,

        eihän tommosessa,
        pika kasvatus prosessin käyneessä linnussa,
        voi olla makua,

        jokuhan täällä ylisti,
        siiven tynkiä punaisessa liejussa,
        helppo valmistaa,

        avuton juntti,
        äet palvelutalossa kirkolla,

        muistakaa olla huolellisia,
        ettei leviä tappava tauti...


    • helkkarinhyvää

      Ostin taas viskilän tilan uunibroileria. 1,5 tuntia 180 asteessa ja voila!

      • sebankki

        Olen myös maistanut. Uunissa kypsyy niin hienosti että luut irtoaa lihasta helposti. Herkullista!


    • parastasataa

      Herkullista broilerin ohut-leikettä. Paketissa lukee Laamasen tila, huittinen. Tietenkin GM-vapaata....

      Curryä ja vähän suolaa ja paistaa niin on herkullista pientilan tuotetta!

      • varoithanTautia

        maistuihan siinä varmaan,
        suola ja palanut curry,
        olithan huolellinen,
        desinfioit keittiösi,
        ettei tartu tappava pöpö...

        aikuisten oikeasti valehtelit,

        roiskeläpän osaat mikrossa lämmittää... he heh.


    • täydellistä

      Välikosken tila, Vilppula luki paketissa minkä prismasta ostin. Pientiloja on vaikka kuinka paljon.

      Curryä ja vähän suolaa ja paistaa niin on herkullista pientilan tuotetta!

      • varoithanTautia

        maistuihan siinä varmaan,
        suola ja palanut curry,
        olithan huolellinen,
        desinfioit keittiösi,
        ettei tartu tappava pöpö...

        aikuisten oikeasti valehtelit,

        roiskeläpän osaat mikrossa lämmittää... he heh.


      • juhjuu

        kanassa on sentään makua,
        sitä kun keittää jyrää tunteella,
        liemikin on mahtavaa,

        eihän tommosessa,
        pika kasvatus prosessin käyneessä linnussa,
        voi olla makua,

        jokuhan täällä ylisti,
        siiven tynkiä punaisessa liejussa,
        helppo valmistaa,

        avuton juntti,
        äet palvelutalossa kirkolla,

        muistakaa olla huolellisia,
        ettei leviä tappava tauti...


    • jokavuosisamajuttu

      Suomalainen broileri on puhdasta!

      Suomalaisissa broilereissa ja niiden lihassa oli EU-maista vähiten antibiooteilla vastustuskykyisiä eli resistenttejä ESBL-bakteereita vuonna 2016.

      • juhjuu

        melkein puhdasta,
        joka neljäs lintu on tautinen...


      • hujjuu
        juhjuu kirjoitti:

        melkein puhdasta,
        joka neljäs lintu on tautinen...

        Oioi, sinut olisi pitänyt huostaanottaa jo 2-vuotiaana....


    • maukastajaparasta

      Ostin broileria ja paketissa luki; Laamasen tila, huittinen!

      Kunnnon perheviljelytila!

      Näitä lisää!

      • oletkoAjatellut

        kanassa on sentään makua,
        sitä kun keittää jyrää tunteella,
        liemikin on mahtavaa,

        eihän tommosessa,
        pika kasvatus prosessin käyneessä linnussa,
        voi olla makua,

        jokuhan täällä ylisti,
        siiven tynkiä punaisessa liejussa,
        helppo valmistaa,

        avuton juntti,
        äet palvelutalossa kirkolla,

        muistakaa olla huolellisia,
        ettei leviä tappava tauti...


    • Rahaauttaa

      Perhetiloja tuetaan suomessa liian vähän. Tilanteeseen on tulossa merkittävä muutos lähitulevaisuudessa, koska ruoan kysyntä on suurempaa kuin tarjonta.

    • pelkkääherkkua

      Prismasta ostin broileria, Viskilän tila

      Täydellistä ja turvallista!

      Helppoa herkkua!

      • juhjuu

        tautista menoa...
        ole varovainen...


    • Anonyymi

      Hyvää kotimaista lähiruokaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4823
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      96
      4603
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      620
      4204
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3177
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2711
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2213
    7. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      222
      2182
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      348
      2168
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      31
      1797
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1512
    Aihe