mulla on aina tylsää

olen 13-vuotias tyttö aina tylsää. Kaiken vapaa-aikani vietän puhelimella ja se alkaa kyllästyttää. Mitä voisin tehdä?
Ilmoita

Hanki kavereit tai snäppiseuraa
Ilmoita
kys
Ilmoita
no jos kavereilla on menoo
Ilmoita
hanki harrastus.
1
Ilmoita
Sama mul et on tylsää välillä, ja sitte sorrun siihen et oon koko ajan kuten nyt nii tabletilla. Mul on puhelin mut mun mieles, on siis jonkun verran mukavempaa käyttää tätä tablettii. Siis se on mielipide multa.
Ilmoita
Harrastaako kukaan viuhahtelua? Vähän kiinostais kun vaan ilmat lämpenee.
Ilmoita
Hei tysyyshyybä,
voisitko ehkä viettää aikaa kavereidesi kanssa jossain muualla kuin puhelimella? Jos kävisitte vaikka lenkillä, elokuvissa tai viettäisitte muuten vain aikaa jutellen eri asioista..?
Myös jonkin uuden harrastuksen aloittaminen voisi olla hyväksi ja sen avulla voisit saada uusia kavereita ja sitä myöten puhelimella tulisi vietettyä ehkä vähän vähemmän aikaa.

Terveisin,
Maria Kalajoen nettisaapas
1 VASTAUS:
Miten paljon nuoriso hengaa päivät pitkät yhdessä? Oma kaveriporukka hengailee aamusta yöhön asti jokapäivä, itse en valitettavasti pääse hengailee niin useasti heidän kanssaan koska asun eri paikkakunnalla. Päivä alkaa sillä kun joku kavereista soittaa jollekkin kavereista ja kyselee, että tarjoo kessu. Siitä alkaa pikkuhiljaa porukka kasaantumaan ja iltapäivällä/illalla porukka on täysin kasassa. Käymme nuotilla makkaraa ja papuja paistamassa, istumme päivät pitkät puistossa ja jauhamme paskaa paljon.

Myöskin popittelemme musiikkia kun olemme liikenteessä ja ajelemme helposti useita kymmeniä kilometrejä kaupungilla. Viikonloput menevät yleensä samalla kaavalla, porukka kokoontuu perjantaina ja pysymme yhdessä sunnuntai iltaan saakka
+Lisää kommentti
Voisit alkamaan esim. opiskella, koska olet lähestymässä tuota 18 rajapyykkiä.
Tulet vielä valmistumaan ammattiin ainakin toivottovasti. Hyvät paperit kouluista ovat työnantajien mieleen, joka avustaa työn saannissa.

Lisäksi sinulla on vielä aikaa irrottautua tuosta paheesta 5 vuotta, joka auttaa tähän ongelmaan.
Olet tällöin varmasti paras vaihtoehto työnantajalle/hänen edustajalle, koska teet töitä työajalla ja räpläät puhelinta vain tauoilla. Tämä kyllä huomataan.

Myös vapaa ajalla käytetty aika muuhunkin kuin puhelimen räpläykseen tuo myös oikeita suhteita ihmisiin, jotka poikivat myöhemmin uusia mahdollisuuksia.
Jätän hieman valinnan varaa tähän miten käytät aikasi, mutta älä käytä tähän puhelinta.

Opit lopulta uusia asioita ja saat CV:n paremman kohdan kuin puhelimen räpläys harrastuksiisi. Lisäksi saat rahaa siihen vapaa-ajallasi synnyttämän puhelinlaskun maksamiseen, kun saat töitä ja palkan tilille.

En ole äitisi enkä isisi, ne on toki tuputtanut samaa monesti, jos eivät polta höpöheinää tai vahvempia jossain suomen kolkassa.
Ilmoita
Amfetamiimi on ainaki auttanu mua.
Ilmoita
harrasta sitä mikä mielyttää eli itsetyydytystä
Ilmoita
tyshyyshyybä, onko viuhadus viellä ajankohtainen?
Ilmoita
Kirjotax nimes mun kumppareihin?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

mulla on aina tylsää

olen 13-vuotias tyttö aina tylsää. Kaiken vapaa-aikani vietän puhelimella ja se alkaa kyllästyttää. Mitä voisin tehdä?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta