Miehen poika v*****taa

Powww

Pakko tulla purkamaan tämä asia tänne, vaikka tiedän, että paskaryöppy tulee niskaan, mutta jos se nyt helpottaisi. V*****taa niin lujaa tuo miehen poika tällä hetkellä etten vaan kertakaikkiaan enää pysy liitoksissa. Kuus vuotta on ollut sellaista pientä pännimistä, mutta poika on ollut silloin vielä poikanen. Nyt kun kyseessä on aikuisiän kynnyksellä oleva 17 vuotias , niin ärsytyksen määrä kasvaa aivan tolkuttomiin mittalukemiin. Netistä katselen toiveikkaana minkä ikäisenä muiden lapset ovat muuttaaneet pois kotoa. Yleensä ilmeisesti intin jälkeen aletaan omaa kotia katseleen. Masentavaa vaan on, että poika on lukiossa ja ei jaksa siellä käydä. Tänäänkin jäi kotiin kun kukaan ei ehtinyt kyyditä kouluun. Ei mene sinne ellei kuskata. Lukio siis venyy, inttiin meno venyy. Ei saatana. Olen lopen kyllästynyt ettei poika tee mitään kotitöitä, raahaa vaan jatkuvasti uusia tyttöystäviään tänne. Kahden tapaamisen jälkeen ne jo raahataan tänne. Tämänhetkinen likka on oikea bimbo. Sellainen likka joita muistan omassa nuoruudessani, jotka olivat niin tärkeitä, olevinaan parempia kuin muut. Oma tyttöni on myös saanut kärsiä tällaisista tapauksista ja täällä niitä pinnallisia likkoja hyppää kaiken aikaa joiden jokatoinen sana on kirosana.

Toisaalta rakastan miestäni ja aina kun olen poissa kotoa ajattelen miehen poikaa lämmöllä, kun onhan hän minun rakkaan miehen poika. Poika on kuitenkin ihan erilainen kuin isänsä. En ymmärrä. Niin pinnallinen muotivaate pelle, että hohhoijaa.

Jep. Mukavaa torstaita ja loppuviikkoa kaikille. Uusperheellisille stemppiä. Kyllä kaikki helpottaa sitten kun mukulat muuttaa pois. Siihen asti täytyy vaan pitää suhdetta mahdollisimman hyvänä siitä kaikesta ympäristön aiheuttamasta stressistä huolimatta.

5

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • opy

      uusi mies ei puutu laten asioihin hän ei ole niin epätoivoinen kun uusi suttura .Uusi meis hyväksyy helpoimin naikkosenlapsset , eikä tartu joka ikiseen tyhjänpäiväseen aisaan.
      Tåällä naikkoset saa hepulin miehen lasten aisioista ja sitä suurennellaan kuin lumipalloa ihan tahallaan ja joskus ihan valehdelaan
      meis hyväksyy lapset oli ne omia tai ei eikä laita laspia eri asemaan omien kanssa.

    • äläpilaalapsenelämää

      Onneksi tunne on molemminpuolinen, tottakai poikaa v taa kun rikoit heidän perheen ja haukut ja kiusaat häntä. Mit muuta odotit, hyväksyntää että niin saa tehdä.
      kerääppäs kimpsut kasaan ja poistut pojan elämästä, tuossa ei voi kädyä kuin huonosti jos jäät. Varmasti löydät miehen joka on äidin nurkissa pyörivä aikamiespoika, tai kesällä puiston pelkillä lojuvia kodittomia ukkeleita, mene katsomaan varmasti löytyy.

      Jos olet rohkea niin annat lapsen ja isän olla rauhassa, ne ei kuulu sun elämään.

    • ymmärrän_sua_ap

      Täällä taas läskit yksinhuoltajaäidit ulisevat kiimaansa.

      Ymmärrän aloittaja sua täysin. Totta kai puolison lapsi vituttaa koska se ei ole oma. Tuntuu vielä olevn aika kusipäinen yksilö. Itse harkitsisin vakavasti eroa tai muuttamista toiseen asuntoon. Siitä kakarasta sitä paitsi tulee todennäköisesti narkkari, sellaisiahan kaikki kakarat nykyään ovat.

      • kjähkhjäh

        Oliko kiva vastaa omaan aloitukseen??? Ainakin yksi mielipidet tukee sua, sun oma.


      • Pyo

        Ja totta kai puolison lapsi vituttaa koska se on liki aina ruma. Sen ovat pilanneet biologisen vanhemman, kelvottoman sutturan surkeat geenit ja huono elämänasenne!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      68
      6783
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4400
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2813
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1091
    Aihe