Äänentoistolaitetta ei ole asennettu

Minun viime syksynä ostetusta koneesta hävisi ääni tämän vuoden alussa.Alalaidassa on "äänitorven"päällä punainen ympyrä ja siinä valkoinen ruksi.Kun sitä klikkaa niin siihen yläpuolelle tulee teksti "Äänentoistolaitetta ei ole asennettu".Osaako kukaan neuvoa mitä minun pitäisi tehdä?Yksi ystäväni yritti auttaa mutta ei sitä saatu korjatuksi ja hän on kuitenkin todella taitava näissä asioissa.Itse olen ihan tumpelo tietokoneasioissa.
Ilmianna
Jaa

3 Vastausta


Ota varmuuskopiot omista tiedostoistasi, jonka jälkeen järjestelmäpalautus toimivaan päivämäärään.

Jos ei tehoa, niin sitten tehdaspalautus joko Microsoftin tai laitevalmistajan ohjeilla.

https://support.microsoft.com/fi-fi/help/4026528/windows-reset-or-reinstall-windows-10

Koneesi on takuunalainen, joten vie huoltoon jos äänet eivät toimi tehtyäsi tehdaspalautuksen.
Ilmianna
Jaa
Laitehallintaan pitäisi osata mennä, ja päivittää ääniohjaimen ajuri.
https://support.microsoft.com/fi-fi/help/4026994/windows-fix-sound-problems
Ilmianna
Jaa
Helpoin juttu on käynnistää ensin kone uudelleen kerran.. sitten sen jälkeen tarkista jokatapauksessa päivitykset .
1
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Äänentoistolaitetta ei ole asennettu

Minun viime syksynä ostetusta koneesta hävisi ääni tämän vuoden alussa.Alalaidassa on "äänitorven"päällä punainen ympyrä ja siinä valkoinen ruksi.Kun sitä klikkaa niin siihen yläpuolelle tulee teksti "Äänentoistolaitetta ei ole asennettu".Osaako kukaan neuvoa mitä minun pitäisi tehdä?Yksi ystäväni yritti auttaa mutta ei sitä saatu korjatuksi ja hän on kuitenkin todella taitava näissä asioissa.Itse olen ihan tumpelo tietokoneasioissa.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta