Ampui vanhuksen hirvenä

Yhtä tyhmiä pallinaamoja kuin täällä näyttävät aseilla paukuttelijat olevan Ruotsinkin puolella, heh heh:

http://m.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000000361323.html?nomobile=2
Ilmoita

Tässäpä alkajaiseksi remmihartsia luistamisen estoon:

https://www.thelocal.fr/20171218/can-the-accidental-deaths-of-frances-hunting-season-come-to-an-end

Katso myös Italiaanojen surmatilanne.
3 VASTAUSTA:
37 henkeä lähteneen metsästysonnettomuuksissa kaudella 17-18
Entäs liikenteessä?

(uutinen vuodelta -15)
"Määrä on laskenut kiitettävästi, mutta viime vuonna tapahtui ensimmäisen kerran nousua, kaikkiaan 3388 henkeä menetettiin liikenneonnettomuuden seurauksena. Määrä on 3,7% enemmän kuin 2013, ja ensimmäisen kerran 12:een vuoteen liikennekuolemat ovat lisääntyneet edellisvuoteen verrattuna. Tavoitteena on saada luku laskemaan 2000:een vuoteen 2020 mennessä. Mutta vuosi 2014 on toiseksi paras vuosi liikennekuolemien suhteen sitten vuoden 1973, jolloin liikenteessä kuoli 18 000 henkeä !"
Heh heh....sulla on apina jalat sitä varten, että päkytä vaan niillä eteenpäin jos autokyyti pelottaa.
Heh heh.....ja miksiköhän sitten sutta pelätään niin hysteerisesti tässä maassa, kun yhtäkään ihmisraatelua ei näytä millään tulevan. Ja jos yksi tulisikin, niin kaltaisesi apinat nostaisivat siitä hirveän äläkän ja märy raikaisi. Luonnon ystävä kuten minä taas ajattelee, jotta ei tuo nyt mikään niin iso asia olisi. Varsinkin, jos tyhmästä apinasta olisi kyse.
+Lisää kommentti
Ranskassa keskutellaan ihmissaaliin vähentämiseksi metsästyksen kieltämisestä viikonloppuisin kun normaalit kansalaiset liikkuvat maastossa ja puutarhoissaan. Myös alkolukkoa aseisiin ehdotetaan.

Nämä uudistukset ovat Suomessakin paikallaan. Lisäksi huvimetsästykseen kuuluu luonnostaan huvivero, joka voisi olla esim. kolminkertainen metsästyksen tuottamiin vahinkoihin nähden. Metsästyksen hallinnointikulut tulee tietysti sellaisenaan siirtää metsästysseurojen ja ammukskelijoiden itse maksettaviksi.

Lähitulevaisuudessa huvimetsästys on tietysti vahingontekona ja ilkityönä kiellettävä. Jos eläin on jostakin syystä pakko ampua, on tehtävä annettava poliisille.
2 VASTAUSTA:
Suhteellisuudentajua, idiootit!
Ajallisia metsästyskieltoja ajatellessa, aivan aluksi Suomessa tulisi taannuttaa jokamiesoikeudet Ranskan ja monen muunkin Etelä-Euroopan valtion tasolle.
Vai Ranskan takapajuisesta jokamiesoikeustilanteestako nimenomaan, Ranskan asesurmat johtuvatkin?
Huvimetsästely on turmiollista vain kihomadoillesi, taidatkin olla pervo ehdotellessasi niiden ampumistehtävän annettavan poliisille. Koppalakkinahkahousurulezz??

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Ampui vanhuksen hirvenä

Yhtä tyhmiä pallinaamoja kuin täällä näyttävät aseilla paukuttelijat olevan Ruotsinkin puolella, heh heh:

http://m.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000000361323.html?nomobile=2

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta