Herätys AKK motorsport.

Mitäs siellä kartin -tiedottajapuolella touhataan. Nyt tuntuu ettei ketään kiinnosta, muu kuin palkannosto. Varsinkin Karting puolella hiljaisuus, verho täysin kiini.
Lajipäällikkökin sai talvella ainoastaa oman Blogin kirjoitettua. Onko mitään suunnitelmia tulevaks kesäksi, eikö nyt ole jo lomat lusittu ja suunnitelmat pitäis olla pikkuhiljaa julkaistavissa.
Mitäs tuo lajiryhmä kuinkapitkään aiotte hautoa nuita omia mietteitänne tulavasta kesästä. Ehtiiköhän julkaistavaksi ennen Porin kisaa.
RotaX ja X30 saaneet jo jotain esiin kaudesta 2018.
Antä AKK harrastajista tuntuu, että nukutte jälleen onnenne ohi.
Ilmoita

Karting on lopetettu Suomesta vaarallisena, ympäristötuhoa aiheuttavana lajina. Lajitteluautomme kiertää kevään ajan Suomea poimimassa harrastajilta kalustoa kyytiin ja toimitamme ne ilmaiseksi Kuusankoskelle kierrätettäväksi.

Mikäli haluatte säilyttää kaluston muistoesineenä, teidän tulee anoa ELY-keskukselta erillislupa (500€+ALV) ja tulouttaa vuosittainen haittavero (120€/runko) kotikunnalle

Kiitämme yhteistyöstä harrastajia sekä paikallisia seuroja ja toivotamme parasta yrityksiinne purkaa ja palauttaa radat luonnonmukaiseen tilaan välttääksenne radan haittaverot (11€/m2/kk)

Kiitos ja kuulemiin.

terveisin Karting lajityhmä
Ilmoita
Kiitos Pekka jotain tämäntapaista odotinkin sinun vastaavan.
Ilmoita
Kyllä on niin päällikkö, kuin ryhmäkin ulkona kuin lumiukko. Eikö hallitus voi vaihtaa ryhmää. Lajipäällikkö vaihtuu pj.n mukaan huhtikuulla.
1 VASTAUS:
Ketkä olisivat riittävän tietäväisiä sekä perehtynyt lajiin hyvin ja olisivat vielä käytettävissäkin
+Lisää kommentti
Äxä ole saanut edes kalenteria ulos. Rotax ja liitto kyllä! missä äxän kalenteri viipyy?
Ilmoita
Hajota ja hallitse on ollut tämän hallituksen tapa hoitaa asioita jo pidemmän aikaa.
Pistetään parhaat miehet ulos ja otetaan ns. hallitukselle sopivat miehet sisään lajiryhmiin.
Vanhan kaartin ja kuulemani mukaan oli Eero se viimeinen kartingin lajipäällikkö, joka sai itsenäisemmin hoitaa hommia ja luoda koko valmennus-systeemin. Senjälkeen hommaan on kait heitetty jos jonkinmoista perässähiihtäjää, ei minkäänmoisia johtamisentaitoja tai muutakaan osaamista löytynyt. Onko todellakin niin, ettei suomenmaasta löydy pätevää lajipäällikköä hommia hoitamaan, vai onko niin, että lajipäällikön kädet ja osaksi lajiryhmänkin jäsenten kädet ja ajatukset on haluttu sitoa ylemmältä taholta.
1 VASTAUS:
Juuri näin. Lajiryhmien työ joko mitätöidään tai lajipäällikkö päättää kaikesta.
Liiton puheenjohtaja ja toimitusjohtaja kaksin päättää asiat, hallituskin on jo liittovaltuuston tapaan kumileimasimen roolissa.
+Lisää kommentti
Koskahan x30 saa kalenterin ja paikat virallistettua? Tarvis lomiakin käydä kyselee. Melkosta ämätööritouhua.
1 VASTAUS:
korjaisivat nyt edes virheellisen päivämäärän...x-kisaa ei tosiaankaan ajeta 5-6.5-18...
+Lisää kommentti
Kyllä hallituskin ihmettelee toimintaa. Sillä siellä on kolme jotka ei edes hakenut ryhmään,, vaan hpj pyysi ne nimen perusteella. Ottaisivat alan miehiä, jotka on ongelmat nähnyt ja saavat suunsa auki. Niin menisi laji eteenpäin ja kalenterikin tulis ajallaan
Ilmoita
Olisko Juhani saanut näin jälleen lajiryhmän hallintaansa ja valvovan silmän alle.....
Mutta ketkä pitäis vaihtaa poijes ja ketkä saada lajiryhmään sisään ?????
Ja mitä synergioita hpj;lla ja näillä kolmella jäsenellä on.
Ilmoita
Tunkualajiryhmään. Pakari on ihan ok, ei mitään ongelmaa. Ongelma on lajiryhmän jäsenet. Eihän siellä nyt jumalauta voi olla kaupallistatoimijaa.
Ilmoita
Kyllä olet oikeassa. Kokemusta tarvittais, ei auta että on joskus kilpaillut. Myös lajipäälliköksi alasata kiinnostunut.
Ilmoita
Niin kyllä tuo yksi viesti tuolla aiemmin lajipäälliklöstä piti täysin paikkaansa. Eero oli ainoa joka teki aidosti töitä lajin eteen ja oli harrastajien kanssa tekemisissä. Piti kauppiaat ruodussa mutta auttoi myös runkomerkin valmistuksen silloin Suomeen. Koulutukset oli silloin loistavia ja kisakalenteri hyvä kun lajipäällikkö teki asiansa. Sen sai aina kiinni ja selvitti asiat jos ei tiennyt. Oli loistotyyppi ja uskalsi tehdä asioita. Alamäkeä on ollut vain sen jälkeen vaikka kävi sen jälkeen jos jonkinlaista karting mekaanikkoa tehtävää hoitamassa.
Ilmoita
Muutoksia tulossa. AKK heivannut X30 sarjan kilpailut kalentereistaan. Uskoisin, että nyt syyt jossain muualla, kuin lajiliitossa. Olisko lajiryhmäänkin tulossa muutosta tämän myötä. Siellä esiintynyt jo pidemmän aikaa yhteistyökyvyttömuutta joidenkin henkilöiden toimista. Uhkailu ja ylimielinen suhtautuminen ei vain käy. Jos näillä mennään, niin lähtö tulee
Ilmoita
Joo äksä-kisat ajetaan ihan sen kalenterin mukaan kuin sivuilla on. Kisoja ei vaan ajeta akk:n alaisuudessa vaan toisen lajiliiton. Hyvä että akk saa nenilleen. Jokohan nyt tajuaa että kartingin eteen kannattaisi tehdä jotain.
1 VASTAUS:
"Joo Joo" Pohojanmaanpoika, kyllä se nyt vaan on "pistettävä sunkin" häntäsi jalkojen väliin, nöyrryttävä ,
+Lisää kommentti
Saa nenilleen juu, ettei kävisi siten, että pompaa takas omaan nilkkaan, eli suoraan harrastajiin, kun vetäjät pilaavat omalla käytöksellään koko sarjan.
X30 promoottori perustaa uuden lajiliiton, rakentaa radat, koska AKK alaiset reurat eivät oletettavasti päästä omille hallinnoimilleen radoille vieraan lajiliiton kuljettajia . Laatii omat sääntönsä ja lisenssijärjestelmänsä JUU Juu.
2 VASTAUSTA:
sekä evää kilpailulisenssit x-kisoihin osallistuvilta...siinähän sitten ajelevat keskenään kyläkilpailuja...kv-kisat voidaan näiden osalta unohtaa, koska AKK myöntää ja evää lisenssit...
pieufye kirjoitti:
sekä evää kilpailulisenssit x-kisoihin osallistuvilta...siinähän sitten ajelevat keskenään kyläkilpailuja...kv-kisat voidaan näiden osalta unohtaa, koska AKK myöntää ja evää lisenssit...
kotimaassa ajaa 97%, naapurista saa lisenssit jos tarvii, suurikin ongelma?
+Lisää kommentti
Täytyy vissiin todellakin alkaa harkita naapurimaan lisenssiä. Niin pölvästiltä AKKn toiminta näyttää.
Ilmoita
Jonkinmoinen konsensus maittemme välillä on näissä lisenssiasioissa. Ei taida onnistua, kysytty on.
Uho ei nyt auta, lakki päästä ja delegaatio Pakarin juttusille, ainoastaan sieltä se ratkaisu löytynee.
Ilmoita
Mikäli haluaa ajaa esim. Viron tai Ruotsin lisenssillä täytyy saada AKKn suostumus ko asiaan, muuten ei lisenssiä tule.
Ilmoita
Kartingin loppu Suomessa on aika lähellä tässä X30 kyykyttämisessä lajin kattojärjestön taholta. Tämä AKKn osuus tässä venkoilussa kerrotaan kyllä julkisuuteen ja sen jälkeen repeää helvetti.
Ilmoita
Mistä nyt on kyse ja missä mennään? Jonkunlaista oikeaa tietoa nyt kiitos!
Koko laji kärsii tällaisesta...
Ilmoita
Uho ainakin on kova, ollut jo pidemmän aikaa. Kukaan teidän mahtimiehistä tai tiimeistänne ei halua kiutenkaan tulla, eikä tule esiin keskustelemaan omilla nimillään.
Mikä hel....i tästä nyt repeäisi. Valitkaa uus vetäjä X30 sarjalle, hänellä täytyy olla kuitenkin neuvottelutaitoa ja näkemystä AKKn suuntaan, niin saatte elää ja sarja saadaan taas uuteen nousuun.
Ilmoita
Kyllä siitä helvetti repeää ja mätäpaiseet puhkotaan AKKssa, jossa eletään Kekkosen aikaa.
Ilmoita
Turhaa spekulointia. Asiat järjestyy joten palatkaa takaisin talviunille. Rotaxit voi olla edelleen järvenpohjassa, rauha niiden sielulle.
Ilmoita
Ilmeisesti Suomen kartingissa kaikki kunnossa ja ei mitään suunnitelmia tulevaisuuteen kun hallituksen kokouksessa karting asioita käsiteltävänä tasan nolla, lajiryhmän kokouksesta ei mitään tiedotettavaa ja AKK tiedotteessa karting asioita tasan nolla.
Ilmoita
Itselläni laji vaihtuu juuri näistä syistä. Asioita hoidetaan ja tiedotetaan todella huonolla tasolla.
Ilmoita
Ei hel...tti onko tosiaan näin että lajiryhmällä ei ole mitään kummenpaa päätettävää, tiedotettavaa kuin raksujen paino, Eikö lajiryhmä ja lajipäällikkö todellakaan ole saanut mitään aikaseksi. Puh.joht lentelee kokouksesta toiseen ja tiedotettavaa ei juurikaan ole.
Salattavaa varmaan sitäkin enempi, koska keskustelua ja vuoropuhelua ei juurikaan synny. Strategioita suunnitellaan isolla joukolla ja manifestejä kirjoitellaan juu. Kaikki hyvätkin asiat jää kuitenkin toteutumatta
Ilmoita
Hyvä veli kerho vaihtoon, potkaistaan AKK:sta kaikki päättävät ukot pihalle. Pilanneet koko Suomen moottoriurheilun.
Ilmoita
Potkaistaan veljet vaihtoon? Sen verran kjuitenkin on päättäjät kapineteissa keskustelleet, ettei se kovinkaan helposti tapahdu, Nautitaan vaan kavereiden luottamusta ja pysytään edelleen mukana.
Ilmoita
Miten voi olla näin vaikeaa kertoa lopullisesti ajetaanko X30 kisa toukokuun ekana viikonloppuna vai ei?
2 VASTAUSTA:
Ketään ei kiinnosta ajetaanko x-kisoja vai ei...
no ei ajeta, tietenkään...silloin on oikeita kisoja muualla.
+Lisää kommentti
Kumma juttu että "oikeat" kisat on jossain muualla mutta kaikki kuskit on x kisoissa?!
Ketään ei kiinnosta ne "oikeat" kisat. ;)
Ilmoita
Mites meni? Otsikko varmaan edelleen ajankohtainen ...
Ilmoita
No mutta lajipäällikköhän on varsin aktiivinen ja haluaa kehittää lajia. Uusi nuorisopäällikkökin palkattiin, mutta hänen kanssaan keskustelemaan ja kertomaan hänelle, miten asiat pitäisi tehdä ei ilmoittaunut ketään, joten tilaisuus peruttiin. Siinä tiivistettynä kartingin tulevaisuus. Niin ja päättäjäiset on tulossa, joten eiköhän siellä kunnostauduta taas.
1 VASTAUS:
No totta jumaliut. Luulin sjm kisojen lisämääräysten opettavan päättäjiä. Niitä muutettiin ja kumottiin toisilla lisämääräyksillä.
No eipähän opittu mitään , KZ2 luokan lisämääräykset pisti vihaksi ja lopuksi nauratti. Kuka kumma niitä hölmöjä keksii koko ryhmäkö? Totta vie sjm pisteet sekä loppusijoitukset. Kaksi kakkos sijaa, onneksi ei ykkösiä kahta. Olisi joutunut halkasemaan Häkkisen lahjoittaman kotkan. Kuka älypää on tehnyt sarjasäännöt. Sekä muokannut sääntökirjaa. Siellä oli selvä sääntö tasapisteiden varalta. Että kun kiehuu ei edes vahingoista opita.
+Lisää kommentti
Nut siellä AKKn sivustoilla on sitten tietoa lajiryhmän esityksestä hallitukselle ja hallituksen hyväksymänä koskien suuntaviivoja pidemmällekin. Raket alasajo alkanut.
Ilmoita
oikea on suunta
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Herätys AKK motorsport.

Mitäs siellä kartin -tiedottajapuolella touhataan. Nyt tuntuu ettei ketään kiinnosta, muu kuin palkannosto. Varsinkin Karting puolella hiljaisuus, verho täysin kiini.
Lajipäällikkökin sai talvella ainoastaa oman Blogin kirjoitettua. Onko mitään suunnitelmia tulevaks kesäksi, eikö nyt ole jo lomat lusittu ja suunnitelmat pitäis olla pikkuhiljaa julkaistavissa.
Mitäs tuo lajiryhmä kuinkapitkään aiotte hautoa nuita omia mietteitänne tulavasta kesästä. Ehtiiköhän julkaistavaksi ennen Porin kisaa.
RotaX ja X30 saaneet jo jotain esiin kaudesta 2018.
Antä AKK harrastajista tuntuu, että nukutte jälleen onnenne ohi.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta