Rahan ääni

Tanja676

Ketä kaikkia häiritsee tuo kirkon kylän liepeiltä jo monta viikkoa kantautunut murskaamon jyske eli "rahan ääni"? Alkaa aamulla varhain, jatkuu ilta myöhään ja kantautuu sisälle asti. Lähellä asuville tuskallinen ja kuuluu monelle kirkolla. Viranomaisia tämä ei tietenkää kiinnosta.

28

4906

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pertsaterttu

      Ruokorannan suuntaan kuulunut jo monena vuonna. Pitäis olla kiinteistöjensä hinnanlaskua pelkääviä mökkiläisiä valittamassa niin eiköhän tuo loppuis. (Uimaniemellä ei edes ehtinyt alkaa ja siel ei ois juurikaan tullut melua)

    • jysähti

      Se on nimenomaan rahan ääni. Rahan sekä kaikenlaisen kunnian himo, tässä tapauksessa kyseenalaisenkin kunnian himo, ohjaa tämän kyseisen perheen toimintaa. Ryskytys kuuluu sisälle suurimman ajan vuorokaudesta ja välillä jysähtää pommi. Kenelle kuuluu valvoa noita ääniä, eikö heille myönnetyssä luvassa ollut määritelty kuinka kovaa meteliä murskaamo saa tuottaa. Ymmärrän kyllä että perhe tarvitsee rahaa kun emäntä ei saanut kunnalta pyytämäänsä 5900 euroa. Onha se saatava nyt sitten vaikka muita ihmisiä häiritsemällä.

      • NiukkuuttaaPakoon

        Ja pitäähän isännän saada uusi "ELÄMYSPUISTO" alleen ajettavaksi .entinenhän on vanhaa vuosikertaa. Vaihtaahan tavallinen työläinenkin useammin autoaan .


      • Odotellaan

        Mielen kiinnolla seuraan ,saako rouva 5900 korvauksen ennen "nurmiseksi "tai "tuhkaseksi" muuttumistaan .


      • TasapuolisuusJokaiselle
        Odotellaan kirjoitti:

        Mielen kiinnolla seuraan ,saako rouva 5900 korvauksen ennen "nurmiseksi "tai "tuhkaseksi" muuttumistaan .

        Lukekaa tämän päivän Joutsan Seudusta ,rouva luopuu 5900 . Nyt on " NEUVOS" tullut samalle tasolle ,kuin tavallinen " TAATELINTALLAAJA" .


      • etSilviisii

        Kuinka lienee tämänajan päättäjillä laillisuuden ja laittomuuden raja selkeinä ? Vai rakentuuko edellinen vain omalle mielelle kivaksi ?


    • KasKaskummaa

      Ajanjakson voi sietää jos halua on ! Mutta näinä aikoina ihminen on niin käpertynyt omaan itseensä että kiusaantuu kaikesta mahdollisesta . Jopa puodin kassajono saa veren kiehumaan , elämme aikaa missä vain minä itse on merkittävää . Voimme siis kiusaantua ihan mistä hyvänsä ja valittaa siitä mut silloin valitamme oman mielen halusta sietää muuta elämää ääniensä kans . Vai mitä ?

      • kuuluuse

        KasKaskuummaa taitaa olla psykologi, professori ja vaikka pappi. Oli niin mahottoman hienosti sanottu. Tuuppa ite kuuntelemaan tota juskytystä niin eiköhän se ymmärrys tule sinunkin pikku päähäsi.


    • jotianroitia

      Elämyspuistosta puhuvalla on isot vehkeet,tunnen tyypin .

      • AsiaAsiana

        Eikö osunutkin "SEPPÄÄ SÄÄREEN " sano syyrakki ?


    • Limppu

      Perhe jota moititaan on tuonnut vuosia Joutsaan hyvinvointia ja kymmenien perheiden pöytään leivän! olisiko syytä lopettaa toi paskan länkytys?

      • zzxxyy

        Limppu hoi, Suomessa ja Joutsassa on vielä sananvapaus. Ehkä sekin oikeus meiltä viedää ko. perheen toimesta, sekä heidän käskyläistensä avustuksella. Perhe on menestynyt, sitähän tässä ketkussa ei kyseenalaisteta. Mutta tuo heidän röyhkeytensä ja kunnianhimo on niin suurta että sitä ei voi ihan nieleskelemättä seurata. Jos emännälle on jo maksettu neuvoksen titteli (mistähän saavutuksista) niin eikö se jo riitä. Ei pidä olla joka paikassa ja asiassa suuna päänä, oma elämäkin on silloin helpompaa.


    • zzzzz...hrrr

      Jyskytys häiritsee kaikkia jotka asuvat kuuluvuusalueen sisällä,kyllä se jyske kuuluu myös tänne ihan kylän keskustaankin.Kunta antaa lisätietoja sitä haluaville,tarkat kellon ajat,desibelit ym.

    • realiteettiä

      Kyll ihmsen pitää myös sietää erilaisten toimien tuottamaa ääntä /jyskytystä / melua . Kyläkeskukseen muutti aikoinaan setä jolle poikain mopedin ääni oli ylipääsemätöntä häirintää , ihmettelen miten sietämättömiä ihmset voivatkaan olla . Missä teidän pitäisikään asustella ?

    • setsuurit

      Kateelliset ovat taas löytäneet vakio kohteensa, johon purkaa epäonnista oloaan. Ja tämä on vika paikka valittaa äänistä. Taitaa joutsalaisten pään sisuksissa vaan tyhjyys humista.

      • HauHauHauuuuuuu

        Setsuurilla noussu "pissa päähän" Muista "KELMI" ei kenenkään omien oikeuden käynti kulluja kuulu kunnan kustantaa ,vaikka olis "AHNEUS NEUVOS " .


      • PieniKuntalainen
        HauHauHauuuuuuu kirjoitti:

        Setsuurilla noussu "pissa päähän" Muista "KELMI" ei kenenkään omien oikeuden käynti kulluja kuulu kunnan kustantaa ,vaikka olis "AHNEUS NEUVOS " .

        Tiedän ,ken HauHauHauuuuuuu on , ottaa liikaa kantaa ,tekee "sisäpiiriläisille" hallaa .


    • namikka

      Hau,hau on yks ihku ,tiedän tapauksen ,syötävän söpö kuin myös tämä kys. perhe. On jotain mitä ihailla tms.

    • eiseridge

      Sen vaan tiedän,ett Joutsan Elämyspuisto on paras paikka,nähtävyys jota naapurikunnista asti tullaan ihastelemaan. Oo,lal,lal,laaa!

      • JoutsanAsioitaSeuraava

        Kyllähän tästä Joutsan Elämyspuiston rakentamisestakin oli isot kirjoituksetkin aikanaan ,ken muistaa jollei ole "dementoitunut" vielä ja muisti pelaa .Oooo,lal,laa !!! Vinkiksi,tiedon haluiselle EISERIDGELLE hahahaaa !!!!!.


    • kylkokjuuy

      ei muuta kuin helvetinmoinen valitus ralli käyntiin!Vaatikaa murskaus ajaksi 07.00-18.00 !Niin muuallakin tehdää eli kapuloita rattaisiin.Ja vilä kun murskasta on kyse nehän vuotaa aina öljyä! Nyt ympäristöstä vastaava liimaperse nouse ylös ja haiteleen onko öljyä käytetty maaperän kyllästykseen?

    • reredewsi

      Oiso tietoo mikä murska firma?

    • oikeinkirjoitus

      kirkonkylä on yhdyssana, ei "yhdys sana."
      "Odotellaan" kirjoitti "Mielen kiinnolla", ei näin vaan oikea tapa on Mielenkiinnolla
      Myös "kuuluuse" kirjoitti hassussti "KasKaskummaa" mutta eihän näin voi kirjoitta. Oikeampi tapa on Kas Kas kummaa.

      • Kuningaskunnasta

        Eikä tämä 5900 euron anoja mahdu"puolukkaan" vaan syksyllä mene noukkimaan puolukoita ,näin oikein .


    • EpäterveKIlpailija

      Edellisissä ajatuksissa joku sanoo että ei noin voi kirjoittaa . Koen tuollaisen rasistisena kannanottona ! Sivuston vaatimus on aloitusviestin huomioiminen .

    • ähtärinpyrry

      Todellinen rahantarve nollassa tuolla suunnalla, silloin on kyse pienestä kisasta,meneekö kaikki vaateet läpi tylsimysten kunnassa. Niukka- varaiset ruikuttaa,se on kaukaista ininää,ei osu oikeisiin korviin.

    • melusaaste

      häiritsee helv. meteli viikkokausia aamusta iltamyöhään
      lupaehdot varmaan ylitetty moninkertaisesti virkamiehet ei tee mitään

    • batterypark

      Olenkohan minä kuuro,kun mitään ylimääräistä meteliä EN kuule,vaikka kuinka korviani heristelen... ?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1605
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1086
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1062
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1029
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      950
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      837
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      731
    Aihe