Iskelmäbaari

Jesse29

Olemme 10 v lomailleet täällä ja emme ole niin epätoivoon vaipuneet että pysähtyisimme kyseisen baarin istuimia kuluttamaan. Kalusteet on sitäluokkaa, että ennen ostan kaljan viereisen kaupan kylmähyllystä ja istun puiston betonipenkillä. Ne rahastamiseen tarkoitetut rottinkisohvat ja kulahtaneet pehmusteet kuvottavat. Useana vuonna olen nähnyt kun koira istuu sarvipystyssä isäntänsä vieressä samalla pehmusteella. Tänävuonna en vielä ole koiria nähnyt, liekö kielto koirille vai johtuneeko että olen kiertänyt kyseisen kadunpätkän kaukaa. Enkä todellakaan ole nipo, mutta kyllä kannattaisi panostaa houkuttelemaan enempi asiakkaita. Melkein yksi ilta meinasin sortua, kun ystävä kutsui kuuntelemaan ”Agentsia”, mutta ei sittenkään....

14

713

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • GalvaysGirl

      Jos tarkoitat ulkonaolevia kalusteita niin ne kuuluvat naapuribaarille. iskelmällä on kovat puupenkit.

    • Mukavapaikka

      Se on hyvä systeemi köyhälle ostaa olut 0,24 eurolla ja istua betonipenkillä juomassa. Itsestä on mukava maksaa se 10 euron sisäänpääsy ja katsella kaikki esiintyjät mitä lomalla sattuu. Siinä sitten juo muutaman juoman katsellessa mukavassa tunnelmassa. Siellä saattaa kiinnostaa aivan jotkut muut asiat kun missä istutaan. Välillä on mukavia naisia, joiden kanssa voi tanssia ja tarjota juomia.

    • Täyttäoli

      Matti Nykästä kävin viime talvena katsomassa. Kovat oli bileet, paikka aivan täynnä. Norjalaista yleisöäkin oli Matti vetänyt paikalle.

      • mieluummin_musikaalinen

        "Matti Nykästä kävin viime talvena katsomassa. "

        Minä en Nykästä ihan pienestä hinnasta suostuisi kuuntelemaan.


    • Mukavapaikka

      Iskelmäbaarin sivuilla ovat esiintyjät ja satoja kuvia paikasta, esiintyjistä ja yleisöstä, jotka ovat maksaneet pääsymaksun. Passaa katsoa onko iloista vai nyrpeätä porukkaa. Nyt saa shotteja 4 cl, 2 kpl viidellä eurolla ennen esiintyjän aloittamista ja jopa esiintyjän aikanakin välillä. Muutoin juodaan kyllä drinkkejä, lonkeroa, olutta ym. Täällä on myös nuorempaa porukkaakin joukossa esim. pariskuntia.

      • diskjugga

        *Täällä*.... Omistajako se siellä mainostaa viinaansa. Jokainen joka on siellä käynyt tietää millainen navetta se on . Eläkeläiset siellä Reetua kuuntelee. Nuoret on ihan jossain muualla.


      • Mukavapaikka

        On siellä tullut istuttua. Kun on hyvä esiintyjä on aina todella täyttä. Silloin on suomalaisten paikkojen nätimmät ja nuorimmat naiset liikkellä, tosin näillä on miehet mukana lähes aina. Onhan se vanhoille tyhmää istua eukon kanssa kahdestaan katsomassa kun muut pitää hauskaa. Vähemmästäkin suututtaa.


    • protrollikaattori

      Kyllä 10 vuotta on sellainen aika, että sitä voi kutsua asumiseksi...mutta sinähän asut salaa naapurisi ladossa...vaikkei sitäkään lomaksi yleensä kutsuta.

      Ps.käytkö myös kaiilla muillakin palastoilla aina ilmoittamassa kaiken olevan skeidaa, paitsi sinun puistopenkkihomoseksiraiskauspedofiilifetissi?

      • Mandikas

        Sairasta


    • LoTof

      Ehdottomasti kusisimpia mestoja koko saarella

      • OnKuparipannu

        On Kuparipannu


      • KuparipannuOK
        OnKuparipannu kirjoitti:

        On Kuparipannu

        Onko se Iskelmän omistaja kun huutelee


    • köyhäntaivas

      Kerran olin . Joku akka lauloi karaokea korvia kuumottavalla falsetilla. Join kaljan ja lähdin kävelemään kohti rantaa. Hengitin raitista ilmaa syvälle keuhkoihin. Mitä kauemmaksi kuljin iskelmäbaarista sitä paremmalta olo alkoi tuntua. Sittemmin en ole kujalla käynyt.

    • Sellaistavalitusta

      Monet katkerat valittavat kun kärvistelevät pienellä eläkkeellä ja vuokratkin ovat aika kovat ja elämiseen jää hyvin vähän rahaa. Mene sitten eukon kanssa istumaan, sisäänpääsy 20 euroa ja innostut ottamaan kolme juomaa molemmat. Samalla rahalla olisi saanut 200 tölkkiä kaljaa tai 50 litraa viiniä. Meille turisteille kun ollaan viikko tai pari ei tuollaisilla kuluilla ole mitään merkitystä. Sitten olisivat mielellään näissä suomalaisissa paikoissa vettä litkimässä, mutta omistajat ovat tahallaan epäystävällisiä, että ymmärtävät pysyä poissa näkyviltä. Täällä sitten katkerana valitetaan. Sitten on ihme katkeria kuppikuntia.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5178
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1512
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1353
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      958
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      63
      728
    Aihe