Poikatyttö

Poikatyttö

Käyttäydyn kuin poika, pukeudun poikamaisesti, ja haluaisin olla poika. En kuitenkaan halua olla sitä kokoaikaa. Osan ajasta tunnen varsin hyvin olevani tyttö, mutta enimmäkseen haluaisin olla poika. Löytyykö tälle jokin oikea nimitys vai olenko vain poikatyttö? Miehistä olen kiinnostunut 100% joten jos vaihtaisin sukupuoltani tulisin olemaan homo. Haluaisin että minua kutsuttaisiin jätkäksi eikä minulta odoteta tyttömäisyyttä jota minussa ei juurikaan ole. Löytyykö tätä kautta apuja?

14

650

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Lemmenkäinen

   Ollos huoleton! Kyllä Sullekin kaveri löytyy :-*

  • boygirl

   Osaisitpa olla onnellinen, kun olet tyttö ja myöhemmin nainen. Suomi on kai tasa-arvoisimpia maita maailmassa. Voithan toki pukeutua, kun poju ja hiukset voi olla, vaikka kuinka lyhkäiset. Olettaisin, kun ikää tulee lisää niin olet tyytyväinen nainen. Itse taas tahtoisin olla nainen, jotta voisi pitää kireitä nahka-asuja huikeitten piikkikorkojen kera! Tsemppiä vaan neiti.

  • Poikatyttö

   Ikää minulta löytyy 20v eli olen tämän asian kanssa paininut useamman vuoden.

   • boygirl

    Peijakas sentään nuori nainen, kuinka osasitkin heittää vähä vaikeen! Asioistanne ja taustasta tietämättä kehoittaisin kuitenkin pysymään naisena. Auttaisikohan, jos kouluttautuisitte autonasentajaksi tai autosähköasentajaksi. Jälkimmäinen olisi, ehkä vähän siistimpää touhua. Tai sitten johonkin muuhun vähemmän naiselliseen ammattiin. Jos sitten vähitellen löytäisitte naisellisuutenne.


  • Poikatyttö

   Joo no mitään naisellista hommaa en jaksaisi edes kiinnostua tekemään, mutta ei nuo autohommatkaan oikeen tunnu nappaavan. En siis edelleenkään ole aikonut sukupuoltani vaihtaa, kun enemmän on halua vain pukeutua kuin mies ja olla miehekkäämpi. Miesten tuoksutuotteetkin ovat paljon miellyttävempiä omaan nokkaani.. On kuitenkin semmoisia päiviä jolloin olen naisellisempi ja on haluakin käyttää naisellisempia vaatteita, eli tämä halu olla poika/mies ei ole kokoaikaista.

   Alunperinhän kyselinkin enemmän että löytyykö minuntyyppiselle ihmiselle jokin muu nimitys kuin vain poikatyttö, meinaan haluan kuitenkin osittain olla poika mutten sukupuoltani aio vaihtaa.

  • ItseTransu

   Ei hätää. Olen itse kokenut tämän ja olen monien samanlaisten kaveri niinkuin sinä. Ole vain oma itsesi niin kaikki sujuu hyvin.

   Ja muuten olet no gender eli välillä tyttömäisempi ja välillä poikamaisempi.

  • Avaruuscowboy

   Ehkä sinä olet muunsukupuolinen. Näitä "kolmansia"/muita sukupuolia kuin nainen tai mies, on lukemattomia. Muunsukupuolinen voi esimerkiksi ajoittain kokea olevansa tyttö ja ajoittain poika, kokea olevansa ajoittain tyttö, kokea olevansa jotain naiseuden ja miehuuden tai femiiniyden ja maskuliinisuuden väliltä, kokea olevansa sukupuoleton, kokea olevansa sekä nainen että mies tai mitä tahansa muuta. Muunsukupuolisen sukupuolinen identiteetti voi olla esimerkiksi liukuva, jolloin identiteetti voi päivien, viikkojen tai kuukausien aikana vaihdella, tai pysyvämpi, jolloin sama identiteetti pysyy vaikka vuosia. Kaikilla ei myöskään edes ole sukupuolista kokemusta.

   Jotkut muunsukupuoliset haluavat sukupuolenkorjaushoitoja, mutta iso osa ei koe niitä tarvitsevansa. Kukaan ei ole enemmän muunsukupuolinen sen perusteella, tarvitseeko ja haluaako hän korjaavia hoitoja vai ei.

   Mutta tärkeintä on, että ihminen itse saa määritellä tai olla määrittelemättä sukupuolensa, eikä Suomen lakien mukaan toista saa syrjiä tämän sukupuolikokemuksen takia. Toisen sukupuolista kokemusta ei yleensä tule kyseenalaistaa, vaan tukea ihmisiä hyväksymään itsensä oli heidän sukupuolikokemuksensa mikä tahansa.

   • minä_vain_1

    Hyvin sanottu.


   • Hetarehomeoygirl

    Juu,hyvin sanottu,osu pointsiin. Ite huomannu samoi juttui; tullu gimmaa mukaan tähän kundiin ja jotenkin kutittavan seksikäs olo.
    Voi tulla uus jännä elämä. Aloittelijalle: kiva että jutskat alkavat kiteytyä jo noin varhain - itel taisnä kauemmin.


  • gweyugfu

   Tiedätkö edes, miten ikäisesi pojat puhuvat tytöistä ? Haluaisitko tosiaan mennä sellaisiin roisinpuoleisiin poikain puuhiin mukaan ?

  • Voit olla sukupuoleltasi nainen ja silti olla miesmäinen. Sen ei tarvitse määrittää sinun persoonallisuutta ja identiteettiä, millainen anatomia sinulla on.

   Kannattaa muistaa myös, että jos kokee olevansa miesmäinen tai ei-naismainen, niin ei tarvitse tsekata mitä on "olla mies" ja muuttaa identiteettiään sellaiseksi. Identiteetin ei tarvitse olla selkeä kokonaisuus. Tottakai saa, jos niin haluaa, mutta monet vaan tuntuvat kaipaavan selkeää lokeroa itselleen ja päätyvät muuttamaan identiteettiään sen kautta. Sillä tavalla löytää oman "ryhmänsä" ja se tuntuu hyvältä, koska äärimmäisen vaikeat itseään koskevat psykologiset kysymykset voi unohtaa, jos identiteetti on niin helposti määritetty. Se on toki normaalia ja ymmärrettävää käytöstä, koska se on se helppo tie, mutta ei ole välttämättä tarpeen. Suurin osa tekee niin eikä sekään ole väärin. On taas vaikeaa valita oma polkunsa, koska siellä tuntee olevansa enemmän yksin ja pelkää tulevansa hyljeksityksi. Se on ihan mahdollistakin, surullista kyllä. (Älä anna ystäväsi omalaatuisuuden erottaa teitä.)

   "Kuka minä olen, mitä minä olen ja mikä on paikkani" ovat tosi syvällisiä psykologisia kysymyksiä. Niihin ei ole selkeitä totuudellisia vastauksia. On normaalia ottaa räväkkiä askelia eri suuntiin, kokeilla juttuja. Sitä kautta oppii mitä mikin merkitsee itselle ja muille, ja oma identiteetti kehittyy.

   Identiteetti ei ole jokin syntymässä määrätty sisäinen totuus syvällä sisimmässä. Identiteetti muovautuu koko ajan kuin muovailuvaha. Kun siihen painaa kuopan niin sitten siinä on kuoppa ja sillä sipuli. Ja jos sen täyttää jälleen niin sitten siinä ei ole kuoppaa.

   Vaikka omaa itseensä koskavat kysymykset tuntuvat ymmärrettävästi todella tärkeiltä, niin loppujen lopuksi ei kannata antaa aiheen ahdistaa liikaa. Ole mikä tuntuu hyvältä, niin identiteettisi on mitä on. Älä anna lokeroiden määrittää itseäsi -- jos et halua siis.

   • Pakko vielä lisätä, että joskus joidenkin identiteetti on niin vahva, että he eivät vaan siedä omaa kehoaan sellaisena kuin se on, ja haluavat korjata sitä. Silloin ei varmaan voi puhua muovailuvahasta.


  • Kannattaa sukeltaa Tumblrin tai YouTuben ihmeelliseen maailmaan hakusanoilla genderqueer, nonbinary, gender fluid, bigender, ihan pelkkä queer jne. Suomeksi mm. "muunsukupuolinen", kuten mainittiin. Suomessa meillä on sukupuolipronominien kanssa pelaaminen vähän helpompaa kuin Yhdysvalloissa, koska täällä viitataan kaikkiin sukupuolineutraalisti joko "hän" tai "se".

   Kuten muutamat eri sanoin kommentoi niin vaikka henkilö ei vastaa pukeutumiseltaan tai mielenkiinnonkohteiltaan "riittävästi" sukupuolinormeja, niin se ei tarkoita, että henkilössä on jotain vikaa. Vaikuttaisi, että takaperoisesti sukupuolirooleista on tulossa tiukemmat kuin ennen ja mikäli ei vastaa omaa sukupuoltaan kunnolla (käytös, pukeutuminen, kiinnostukset) niin täytyy lätkiä joitain ylimääräisiä leimoja ja lokeroita. Et tarvitse apua, tee ja ole mikä tuntuu itselle mukavalta äläkä välitä sovinnaisuudesta.

   Mikäli sen sijaan kaipaat samanhenkistä sakkia ympärillesi ja haet lokeroa sen vuoksi, niin sitä luultavasti löytyy Googlettamalla yllä olevia hakusanoja.

   • demityttö

    Hyvä postaus, Somer! gender fluid nousi mullakin mieleen tosta tekstistä!
    Poikatyttö, suosittelen tutustumaan noihin termeihin! toivottavasti ne antavat jotain vastauksia ja tukea sulle tuntemuksistasi, mut muista että itseään ei ole pakko kategorisoida, ja että lopullinen päätös identiteetillisesti on sinun omasi (joka saa myös ehdottomasti muuttua ajan myötä!). Toivottavasti löydät myös samanhenkistä seuraa, sitä löytyy kyllä maailmasta kun vähän kaivelee!
    Upeaa ja hyvää kesää! <3


  Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   3184
  2. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   80
   1544
  3. Mulla on ikävä sinua

   Kun oli edes joku yhteys. Nyt ei ole enää mitään, ja tuskin tulee koskaan olemaan. Katsoin kuvaasi ja tulin niin iloiseksi, mutta samalla haikeaksi.
   Ikävä
   32
   978
  4. Uusi viihdesarja-tietovisa Hengaillaan sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit?

   Ylen uusi Hengaillaan starttasi lauantaina. Jenni Poikelus juonsi ja Riku Rantala tuomaroi. Ohjelma sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit
   Tv-sarjat
   48
   929
  5. Suomi kuihtuu ilman maahanmuuttoa

   Aika pahan laittoi Iltalehti persuille :-D https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/87de288c-7c6f-4ed3-b81c-72bea585649a
   Maailman menoa
   416
   908
  6. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   889
  7. Törmäsin lauseeseen

   "Kun ihmiset tietävät tehneensä sinulle väärin, he välttelevät sinua". Taitaa olla totuuden siemen.
   Ikävä
   73
   760
  8. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   166
   729
  9. Suomalaisen koulun alamäki alkoi ministeri Vikkusen aikana

   konsulentit hyppäsivät pöydällä ja meno jatkui Graham-Laasosen aikana, kun kokoomus halpuutti suomalaista koulutusjärjestelmää parhaansa mukaan. Nyt t
   Perussuomalaiset
   62
   692
  Aihe