mäyräkoiran hoito

ystävä2233

koira tarvitsee paljon ravitsevaa ruokaa

5

214

  Vastaukset

  • Ruuallakaan ei saada olemattomaksi jalostettuja jalkoja pidemmiksi.Piitkä selkä, ja tynkäjalat, aiheuttavat koiralle kärsimystä.Miettikää omalle kohdalle.

   Ennen, mäyräkoirillakin oli jalat.Nykyään ne näyttävät säälittäviltä.Miksi ne jalostettiin sairaiksi?....kyllä ihminen on julma.

  • Säälittävä näky kirjoitti, että mäyräkoira ei pysty liikkmaan tynkä jälkojensa ja on eläinrääkkäystä jalostaa mäyräkoiria jalkojen ja pitkän selänsä ansiosta.
   Mäyräkoira on yksi terveellisimästä roduista, Joten pulinat pois, joltain sellaisilta ihmisiltä, jolla ei ole edes alkeellisimpaa tietoa rodusta,

   • Ei hän kyllä näköjään ihan noin kirjoittanut, sen voi tarkistaa tuolta ylhäältä.Silmällähän sen tosiaan jo näkee, et jalat on onnettomat ja rintakehä ottaa maahan, portaisii ja risuihin.Julmaa tosiaan.Rakenteessa ei ole mitään tervettä.15cm jalat ja kädet varmaan olis niiden omistajilla itellekkiin toiveena, se varmaan olis tervettä juu.
    Parasta mitä mäyräkoirille vois rotuna tehdä, olis jalostaa niille jalat takas.Ja lyhyempi selkäkin olis tarpeen.
    Niillähän tosiaan oli ennen jalat, nykyään vaan alle puolet on niiden jalkojen pituudesta jäljellä.
    Kuvat entisistä, jalallisista mäyräkoirista löytyy netistä.
    Eihän ne juokse kuten muut koirat.Jokainen voi itse verrata, vaikka sieltä youtubesta ;)


   • Mäyris on terverotu.Mihin se muka jalkoja tarvii,eihän ne enää oo metsästyskoiria vaan seurakoirapötköjä.Sohvalla kaverina makaavat, ja jotka syötetään valitettavan usein ylipainoiseksi.Söpöähän se on, kun kävely on semmosta vaikeaa viipottamista.Haittaako se muka koiraa, monet ihmisetkin kävelee kovin vaikeasti.


  • Kyl varmaan muutaki ku ruokaa, virikkeitö, leikkiä ja liikuntaa.Luolametsästys olis plussaa, siihenhän ne on tarkotettu

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   121
   6493
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   187
   4639
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   222
   1614
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   91
   1271