Varokaa Suomen Tukkusähkö Oy:tä

kalliiksituli

Soittelivat usein Suomen Tukkusähkö Oy:stä, lupasivat että heidän kautta tulee sähköt halvemmalla, siis energia+siirtohinta noin 5-30%. No erehdyin tietenkin tekemään sopimuksen heidän kanssa, lopputuloksena oli että energia hinta oli n.20% kalliimpi kuin edellisellä toimittajalla ja vielä heidän oma laskutuspalkkio päälle, eli tulin huijatuksi.

Suomen Tukkusähkö Oy käyttää valmista valtakirjapohjaa missä on paljon pientä tekstiä mitä ei tietenkään moni viitsi lukea, siinä kyseinen firma ei ota mitään vastuuta halvemmasta energian hinnasta eikä mistään muustakaan asiaan liittyvästä. Sähkösopimuksen irtisanomisaika oli 3kk. mikä kyllä onnistui, mutta sillä valtakirjalla minkä olin allekirjoittanut, oli Suomen Tukku Sähkö Oy tehnyt energian toimitussopimuksen Nordic Green Energyn kanssa, ilmoittivat että pitää vielä tehdä irtisanominen myös sieltä. No sinne sitten yhteydenotto, ilmoittivat sieltä tylysti että teillä on täällä valtakirjalla tehty viiden vuoden sopimus mistä ette pääse irti. Tappelun jälkeen se tietenkin lyheni huomattavasti.

Suomen Tukkusähkö Oy tekee yhteistyötä Huonomaineisen Nordic Green Energyn kanssa, mikä ei kunniota tehtyjä sopimuksia ja laskuttaa huomattavaa ylihintaa energiasta.

Suomen Tukkusähkö Oy on yksi ylimääräinen välistävetäjä Suomen Sähkömarkkinoilla, jolle ei ole täällä mitään tarvetta, joten välttäkää sitä viimeiseen asti, eikä mitään valtakirjaa tälle yritykselle
sähkön toimittamisesta.

118

14252

  Vastaukset

  • Nordic Green Energy huonomaineinen? Ittellä toimii hyvin ja on varsin edullinen.
   Mistä huono maine on tullut?

   • Joillakin voi toimia hyvin mutta ei minulla, eikä monella muullakaan. Kannattaa katsoa Suomi 24 keskustelupalstalta otsikko, onko Nordic Green Energy luotettava, niin tiedät mistä on kysymys!


   • Ei suoli24:lta voi mitään varmistaa! tännehän voi kirjoittaa nimimerkillä' ja salani,millä.
    Kaiken maailman trollit ja p-skanpuhujat täällä mellastavat. En nyt mitenkään tarkoita sinua nimim. "kalliiksituli" vaan että tämä paikka ei ole mitenkään luotettava missään suhteessa koska oikea nimi ei tule näkyviin ja jos vähänkin enemmän luet tämän paikan juttuja niin huomaat kyllä.


   • NGE toimittaa spot-sähköä sopimuksen mukaan. Tukkusähkö tekee valtakirjalla kuluttajia vähän arvostavia sopimuksia NGE:n kanssa.
    Jokaisen kannattaa tehdä itse sopimuksenne, niin tiedätte missä junanvaunussa matkustatte. Makuupaikka maksaa aina enemmän kuin...


  • Tukkusähköstä en tiedä, mutta Nordic Green on ihan luotettava yhtiö. En löytänyt keskust.palstalta mitään todistelua ``huonomaineisuudesta`` .
   Ei kai kukaan tee nykyään 5v. sähkösopimuksia? Valtakirjalla?

  • Jos joku on niin tyhmä että tekee sopimuksia tutustumatta ehtoihin niin saa kyllä itse kärsiä nahoissaan.

  • Soitteli minullekkin yksi kaunis päivä tukkusähköltä ja oli kyllä niin törkeä se myyjä, että koko tukkusähkö on nyt boikotissa. Muutenkin tosi epäilyttävä firma.

  • Valitettavasti useampi yrittäjä on joutunut hankaluuksiin siinä vaiheessa kun pitäisi purkaa sopimus: Tukkusähkön kanssa on 3 kk irtisanomisaika, mutta he ovat sitoneet yrityksen pidemmäksi aikaa Nordic Green:iin, jolloin käytännön tasolla toiseen sähköntoimittajaan siirtyminen ei olekkaan niin yksinkertaista.

  • Kalliiksituli on suurimmaksi osaksi oikeassa. Itse tein sopimukset Suomen Tukkusähkön kanssa ja ensimmäiset laskut tuli tammikuulta 2018.
   Sitten helmikuussa ihan järjettömillä hinnoilla varustettu lasku tammikuulta 4,8c alv 0%/KWh, eli melkein 6c verolla KWh!! Helmikuulta tuli vielä kalliimpaa sähköä.

   Valtakirja Suomen Tukkusähkön kanssa tarkoittaa sitä, että he siirtävät sopimuksen eteenpäin Nordic Green Energyn mielivaltaiseen hinnoitteluun hintakiinnitystensä kanssa jopa neljälle vuodelle.
   Mitä järjettömintä, että NGR suoritti hintakiinnitykset 4-vuodelle keskellä talvea suurimman sähkönkäytön aikana. Sehän on selvää, että aina keväisin ja kesällä saa yleensä sähköenergian kiinnitettyä tietylle ajalle huomattavasti halvemmalla.
   NGR on luotettava toimia, kun sähköenergian tilaa suoraan heidän kanssaan kiinteän hinnan sopimuksella.
   Nyt kuitenkin sopimukset irtisanottu ja uusi sähköntoimittaja aloittaa kesällä.
   Tämä lysti tuli/tulee minulle maksamaan ylimääräistä seuraavasti:
   -Suomen Tukkusähkön kk-maksut 1080€
   -NGR 300MWh energia noin 22€/MWh kalliinpaa kuin uudella toimittajalla 6600€
   -Purkukustannukset 4-vuoden hintakiinnityksistä noin 1000€
   Eli noin 8680€ edestä lystiä!
   Suuret kiitokset vain Tukkusähkölle. Ihan kunnolla ottaa päähän!

   • "-Suomen Tukkusähkön kk-maksut 1080€ "- Ei pidä paikkaansa, asiakkaalle palautetaan sopimuksen irtisanomisen jälkeen käyttämättä jääneet kk-maksut. Eli kulusi ei voinut olla 1-2 kk 1080€. Heidän palvelusta. Itse tiedän tämän todella hyvin palvelussa mukana olleena.

    "-NGR 300MWh energia noin 22€/MWh kalliinpaa kuin uudella toimittajalla 6600€" - Mihin ajanjaksoon vertaat tätä kulutustasi? 2KK?

    "-Purkukustannukset 4-vuoden hintakiinnityksistä noin 1000€
    Eli noin 8680€ edestä lystiä!" Etkö juuri kertonut, että "Nyt kuitenkin sopimukset irtisanottu ja uusi sähköntoimittaja aloittaa kesällä." Ei missään lain mukaan kukaan joudu maksamaan 8680€ 2-3 kk sopimuksista.

    Yritys toiminut vuodesta 2012 asti. Palvelussa on mukana todella isoja ja tyytyväisiä sähkönkuluttajia. Eli en kovinkaan todenmukaisena pidä kertomustasi. Turha mustamaalaaminen on todella typerää toimintaa.


   • Itsekin ihmettelen ylhäällä olevan kaverin kertomusta. (Talousmies10) Ja jokainen tajuaa, että nuo luvut ovat ihan tuulesta temmattuja. KK-maksu 1080€? Ihan oikeesti?!? Eihän kenelläkään ole tuommoisia kk-maksuja? Ettei nyt vaan olisi käynyt niin , että kaveri ei ole ymmärtänyt kokonaisuutta asiassa? Ja että heidän sivuilla puhutaan vuodessa tulevista säästöistä, ei ensimmäisistä kuukausista tulevista hyödyistä. Energian osto on vain hyvin pieni osa koko heidän palvelusta, mikä käy kyllä ilmi kun käy katsomassa verkkosivua. Siirtotuotteen optimointi on kyllä mielenkiintoinen. Voivatko he tosiaan tehdä sähkönsiirrolle toimenpiteitä? Itsellä on Caruna käytössä ja kovat on kyllä hinnat. No, mutta takaisin aiheeseen. ”22€/mhw...” Uskokoon ken haluaa tätä tarinaa.


   • Ottamatta kantaa Tukkusähkön toimintaan muuten, niin eiköhän nuo hinnankiinnitykset ole tehnyt valtakirjallasi Nordic Green Energylle Tukkusähkö, eikä suinkaan sähkönmyyjä itse. Haukkunet siis väärä puuta sen osalta?


   • Joo-o kirjoitti:

    Itsekin ihmettelen ylhäällä olevan kaverin kertomusta. (Talousmies10) Ja jokainen tajuaa, että nuo luvut ovat ihan tuulesta temmattuja. KK-maksu 1080€? Ihan oikeesti?!? Eihän kenelläkään ole tuommoisia kk-maksuja? Ettei nyt vaan olisi käynyt niin , että kaveri ei ole ymmärtänyt kokonaisuutta asiassa? Ja että heidän sivuilla puhutaan vuodessa tulevista säästöistä, ei ensimmäisistä kuukausista tulevista hyödyistä. Energian osto on vain hyvin pieni osa koko heidän palvelusta, mikä käy kyllä ilmi kun käy katsomassa verkkosivua. Siirtotuotteen optimointi on kyllä mielenkiintoinen. Voivatko he tosiaan tehdä sähkönsiirrolle toimenpiteitä? Itsellä on Caruna käytössä ja kovat on kyllä hinnat. No, mutta takaisin aiheeseen. ”22€/mhw...” Uskokoon ken haluaa tätä tarinaa.

    Näyttääpä mainistamiselta ;) ettet vain olisi tukkusähköllä hommissa?


   • Kuinkakalliiksituli kirjoitti:

    "-Suomen Tukkusähkön kk-maksut 1080€ "- Ei pidä paikkaansa, asiakkaalle palautetaan sopimuksen irtisanomisen jälkeen käyttämättä jääneet kk-maksut. Eli kulusi ei voinut olla 1-2 kk 1080€. Heidän palvelusta. Itse tiedän tämän todella hyvin palvelussa mukana olleena.

    "-NGR 300MWh energia noin 22€/MWh kalliinpaa kuin uudella toimittajalla 6600€" - Mihin ajanjaksoon vertaat tätä kulutustasi? 2KK?

    "-Purkukustannukset 4-vuoden hintakiinnityksistä noin 1000€
    Eli noin 8680€ edestä lystiä!" Etkö juuri kertonut, että "Nyt kuitenkin sopimukset irtisanottu ja uusi sähköntoimittaja aloittaa kesällä." Ei missään lain mukaan kukaan joudu maksamaan 8680€ 2-3 kk sopimuksista.

    Yritys toiminut vuodesta 2012 asti. Palvelussa on mukana todella isoja ja tyytyväisiä sähkönkuluttajia. Eli en kovinkaan todenmukaisena pidä kertomustasi. Turha mustamaalaaminen on todella typerää toimintaa.

    Nämä puolesta puhujat on ka yrityksen lähipiiriä. Tuossa yks toinen yritys Katveturva on ns samaa porukkaa varokaa.


  • SuomenTukkusähkö laskuttaa vuoden edestä kerralla. On tainnut käydä nyt herralla niin ettei ole lukenut sopimusta tai kuunnellut myyjää ja luullut joka kk maksavan vuoden edestä palvelua. Minulle myyjä sanoi myös, ettei kannata säikähtää ensimmäisen vuosineljänneksen laskuja sillä ne saattaa olla hieman kalliimpia mitä sinulla nyt ja niinhän se oli. Vaan tämän jälkeen alkaa yhteishankinnan hyödyt näkyä ja niinhän siinä kävi kun jaksoi etsiä vähän tietoa ja löysi luottoa. Nyt sähkön hinta laskenut systemaattisesti ja maksan onnellisena hyvästä palvelusta.

  • On mielenkiintoista lukea kokemuksia. Me ollaan saatu hyötyä tämän Tukkusähkön palvelusta sähkön koko kokonaisuudessa vaikka alkuun hieman epäröimme. Ollaan oltu nyt puoli vuotta mukana ja mikäli asiat näin sujuvat - olemme jatkossakin. Näemme hyödyn kuukausittain ja vuositasolla se on merkittävä. Palvelumaksu on mielestämme kohtuullinen ja hyvästä on tapana ollut tapana täälläpäin maksaa.

  • 6kk palvelua takana, palvelumaksu tuntui kirpsakalta maksella mutta laskettu että kannattava on ollut. Jatkuu palvelun käyttäminen mieluusti meidän firmassa.

  • Kyllä on ihan täyttä kusetusta koko touhu, ihan hämärä firma. Kannattaa pysyy kaukana tuosta jos ei haluu tulla kusetetuks! Lupailevat kaiken maan ja taivaan väliltä mutta et saa ku isommat laskut ja siihe vielä palvelumaksut päälle!

   • Juuri niin. minulle kävi juuri niin hinta nousi 20 %. Terveisin John Westman Kokkola


   • Anonyymi kirjoitti:

    Juuri niin. minulle kävi juuri niin hinta nousi 20 %. Terveisin John Westman Kokkola

    Minulle markkinoitiin Tukkusähkön kautta halpaa hintaa. Vuosikulutus 100 000 kwh.
    Nyt hinta liki 1500€ enemmän kuin kilpailijalla eivätkä suostu sopimusta purkamaan.
    Sopimus Tukkusähkön kanssa yhden vuoden irtisanomisajalla mutta sopimus Nordic Green Energyn kanssa kolmen vuoden irtisanomisajalla. Tämä on suoranaista petosta.Olisi kiva tietää, onko Tukkusähköllä ja Nordic Green Energyllä joitain kytköksiä, kun eivät suostu paljastamaan, ketä siinä kilpailutuksessa on on ollut mukana. Saammeko porukkaa kokoon, jota voisimme tehdä ryhmäkanteen? Matti Karhu Taipalsaari


  • Sen takia McDonalds ahola transport Danske Bank jne ovat varmasti mukana myös, jotta saisivat kalliimpaa sähköä. /sarkasmi. Oon ollu tyytyväinen, omilla kulutuksilla säästö ei ole kuin muutaman sadan luokkaa vuodessa mutta eipä siitä valittaa voi. Säästö ku säästö.

  • Juu kannattaa varoa ja pysyä kaukana kyseisestä firmasta. Enpä jaksa tähän koko tarinaa kertoa,mutta mitä ihmettä noilla välikäsillä tekee. Itsellä oli 800 e vuosikulut ja ei mitään hyötyä vaan päinvastoin koko puljusta. On täällä kaikenlaisia huijari veijareita,kusettajia liikkeellä.

   • Huhuu! 800€ vuosikulut? No eihän se tee kuin 66€ kuukaudessa sähkölaskua. Eli en itse usko että tuollaiselle kulutukselle kukaan pystyy juurikaan tekemään mitään.


  • Hupaista lukea kuinka sähköfirmat ulisevat täällä siitä kuinka he eivät enää onnistu ryöstämään asiakkailtansa törkeitä hintoja.. :) täällä ei ole vielä yhtäkään todistetta palvelun huonoudesta esitetty.

   • Eikö tuossa yläällä ole jo aika montakin todistetta, vai eikö kyseisen firman työntekijä vain kehtaa itselleen myöntää että kusettavat kaikkia?
    Meillä sähkönhinta nousi 30%, siirron hinnalle ei tapahtunut mitään, ja päälle saatiin vielä palvelumaksut. Loppui hyvin nopeaan meidän osalta, vaikka tuo irtisanominen olikin melkoista taistelua...
    Ja vielä saadaan ”nauttia” tästä ”halvasta” hinnasta kuluva vuosi.


   • Mites on, laitatko todisteena linkkiä vanhoihin ja uusiin sopimuksiin? Luulisi että helposti saat ne skannattua. Uskomatonta lukea siitä että sähkön hinta nousisi, koko palvelun idea kun on kilpailuttaa. Eihän tuolla mitään todisteita ole ollut, kuka vain voi heittää lukuja päästään ja kirjoitella tänne. Veikkaanpa että olet samanlainen tyhjänpuhuja?


  • Tukkusähkö on vain turha välikäsi, joka ei tuota lisäarvoa asiakkaille. Se on puhtaasti myyjien varassa toimiva yhtiö. Voihan sitä hiekkaakin saharassa myydä ja sitten kutsutaan tukkuhiekaksi ja ollaan "Nyt on kyllä halapaa hiekkaa".

  • 2 vuotta ollut mukana ja toiminut on. ekat 3kk oli hieman kalliimpia kuin vanhat sopparit mutta viimeiset melkein 2 vuotta hinta on ollut sellainen että kannattanut olla mukana. Antakaa ihmiset palvelulle aikaa älkääkä heti tuomitko kun eka tai toinen kuukausi ei oo edullisempi. Ei tässä turhaan oo suomen suurimpia sähkönkuluttajia mukana. oma kulutus n. 55000kwh/vuosi

   • Suomen suurimmat sähkönkuluttajat eivät todellakaan ole tässä huijauksessa mukana. Kyseessä on vain ns "Välistä vetäjä" joka ei edes toimita sähköä. Tukkusähkö saa rahaa sähköyhtiöltä ja toimii ns. välittäjänä sähköyhtiölle. Tämän lisäksi tukkusähkö laskuttaa asiakkaitaan. Ainoat jotka voittavat on tukkusähkö sekä sähköyhtiö


   • Harmiksesi täytyy sanoa että kyllä on mukana Suomen suurimpia, McDonalds Danske bank attendo jnejne... Palvelu toimii itsellä ja on avuksi muutenkin (rakennusfirma=paljon käyttöpisteitä=tukkusähkö hoitaa että sähkö toimitetaan järkevään hintaan ja yhdellä puhelinsoitolla) taidat olla kilpailijan firmassa?


  • Energian hinta pyörinyt esim helenin pörssisähköllä 2-3 cnt luokkaa, jota ostin alkuvuoteen 2018 asti. Tein sopimuksen tukkusähkön kanssa ja hinta nousi 6 cnt! Naapurilla just samat kokemukset. Joku mättää ja pahasti. Millä hintaa olette energiaa ostaneet, jotka olette säästäneet ketjun mukaan? Kyllähän jos on ostanut ennen 7 cnt/kwh niin tottahan sitte säästöä voi tulla. Nimittäin niitäkin yhtiöitä on joilla hinta tuota luokkaa. Hinnat sis alv. Tässä vaiheessa täysin pettynyt ja huijatuksi tunnen itseni. Ja sopimus sama 4 vuotta mitä monilla muillakin ketjun kirjoittajilla.

   • Niinkuin täällä lukee niin odota hetki, tukkusähkö tekee sähkön kiinnityksiä, vaikka kiinnitykset näkyvät sinne vuosien päähän niin ei se ole lopullinen hinta. Hinta parani itsellä muutaman kuukauden päästä allekirjoittamisesta. Hetki kärsivällisyyttä palkitsi itsellänikin.

    Kuten täällä tulee ilmi niin kaikki valittajat ovat uusia asiakkaita jotka eivät ole jaksaneet odottaa että tukkusähkö saa tehtyä sähkönhankintaa. Kyllähän siellä esittelykaaviossakin näkyi että sähkön hinta on ihan aluksi hieman hintavampaa. Jos jollakin on ollut oikeasti huonoja kokemuksia niin harmittaa täällä palvelua kehua... mutta itselläni se on toiminut mainiosti. Ja ei ollut huono hinta ennen palveluun liittymistäkään.


   • pytingitpystyyn kirjoitti:

    Niinkuin täällä lukee niin odota hetki, tukkusähkö tekee sähkön kiinnityksiä, vaikka kiinnitykset näkyvät sinne vuosien päähän niin ei se ole lopullinen hinta. Hinta parani itsellä muutaman kuukauden päästä allekirjoittamisesta. Hetki kärsivällisyyttä palkitsi itsellänikin.

    Kuten täällä tulee ilmi niin kaikki valittajat ovat uusia asiakkaita jotka eivät ole jaksaneet odottaa että tukkusähkö saa tehtyä sähkönhankintaa. Kyllähän siellä esittelykaaviossakin näkyi että sähkön hinta on ihan aluksi hieman hintavampaa. Jos jollakin on ollut oikeasti huonoja kokemuksia niin harmittaa täällä palvelua kehua... mutta itselläni se on toiminut mainiosti. Ja ei ollut huono hinta ennen palveluun liittymistäkään.

    Eipä tuota kukaan usko, sokean työntekijän selittelyä, joka ei itselleen halua myöntää kusettavansa yrityksiä ihan 6-0.


  • Ja helenin pörssisähkö edelleen alle 3 cnt/kwh

  • rosvofirma.. kannataa kiertää kaukaa ja olla suoraan yhteydessä sähköyhtiöön tai esim Enegiaan.

   https://www.enegia.com/fi/

   Enegia on suomen johtavia sähkövälittäjiä yrityksille toinen suositeltava on http://www.plussasuomi.fi/ (selvää säästöä!)

   • Jahas, ensimmäinen kilpailija joka laittoi vielä omat mainoksensa mukaan :D. Enegia ja tukkusähkö toimivat samalla periaatteella, mites se on toimivampi? Kummatkin kiinnittävät sähköä. Kyllä kilpailijoita kivistelee kun uusi toimija tulee ja vie markkinaosuutta.. mutta helppohan se on täällä mustamaalata ilman faktoja.


   • humpuukia kirjoitti:

    Jahas, ensimmäinen kilpailija joka laittoi vielä omat mainoksensa mukaan :D. Enegia ja tukkusähkö toimivat samalla periaatteella, mites se on toimivampi? Kummatkin kiinnittävät sähköä. Kyllä kilpailijoita kivistelee kun uusi toimija tulee ja vie markkinaosuutta.. mutta helppohan se on täällä mustamaalata ilman faktoja.

    Enegia on suomen johtavia sähkönvälittäjiä ja asiantuntemusta löytyy. Tukkusähkö ja Enegia ovat kuin yö ja päivä.

    Tukkusähkö on puhdas myyntiorganisaatio vailla minkäänlaista uskottavaa osaamista. Eli ns. "välistävetäjä", joka ei tuota asiakasyrityksille _MINKÄÄNLAISTA_ lisäarvoa vrt. esim Enegiaan. Minulla on kokemusta molemmista ja Enegiaa käyttää suomen suurimmat palveluntarjoajat ja yritykset.

    Alla vielä Tukkusähkön tunnusluvut, jotka ovat kyllä karmeata katsottavaa eivätkä missään nimessä herätä luottamusta. SItten jso vielä vertaa hallituksia ja johtohahmoja, niin miten kukaan voi edes puhua Enegiasta ja Tukkusähköstä samassa lauseessa? Toimintaperiaate on kaukana samasta.

    https://www.finder.fi/Konsultointipalveluja/Suomen+Tukkusähkö+Oy/Oulu/yhteystiedot/2513037

    Edeleleen suositukseni pysyy: Kiertäkää Tukkusähkö kaukaata.


   • Kiitos varoituksesta. Peruin juuri tapaamisen Tukkusähkön kanssa.


   • Tällasen itkunaurukohtauksia aiheuttaneen paskan läpilukeneena pidän vahvan suositukseni, joka menee seuraavasti: Kiertäkää Suomi24 kaukaa.


   • Moi Tukkusöhkön työntekijä:)


   • asdd11 kirjoitti:

    Moi Tukkusöhkön työntekijä:)

    Moi sama heppu joka kirjoittanut melkeen joka postauksen täällä, keksi nyt edes vähän erilaisia nimimerkkejä. Asdd11, sakarias1212321, asdasd111111.... Keskity siihen oman tuottees myyntiin äläkä jauhaa täällä p*skaa.


   • huutista kirjoitti:

    Moi sama heppu joka kirjoittanut melkeen joka postauksen täällä, keksi nyt edes vähän erilaisia nimimerkkejä. Asdd11, sakarias1212321, asdasd111111.... Keskity siihen oman tuottees myyntiin äläkä jauhaa täällä p*skaa.

    Menikö työntekijällä tunteisiin kun ihmiset ei ostakkaan jokaista selitystä ylihintaisesta palvelusta? Pelkkää välistä vetämistä ilman hintakiinnityksiä, sopimukset vain myydään eteenpäin sähköyhtiöille.


   • Tukkusonta kirjoitti:

    Menikö työntekijällä tunteisiin kun ihmiset ei ostakkaan jokaista selitystä ylihintaisesta palvelusta? Pelkkää välistä vetämistä ilman hintakiinnityksiä, sopimukset vain myydään eteenpäin sähköyhtiöille.

    Ei mennyt. Ja hyvin menee kaupaksi 😊 eiköhän tässä olis jo oikeusjutut vireillä jos tuote olisi huijausta. Mutta kilpailija on hyvä ja joko hakeutuu toiselle alalle, tai opettelee myymään ilman kilpailijan mustamaalaamista.


   • huutista kirjoitti:

    Ei mennyt. Ja hyvin menee kaupaksi 😊 eiköhän tässä olis jo oikeusjutut vireillä jos tuote olisi huijausta. Mutta kilpailija on hyvä ja joko hakeutuu toiselle alalle, tai opettelee myymään ilman kilpailijan mustamaalaamista.

    Tilinpäätöstä odotellessa :) hyvä myyjähän saa mitä vain kaupaksi, asiakaspysyvyys on sitten eri asia.


   • huutista kirjoitti:

    Ei mennyt. Ja hyvin menee kaupaksi 😊 eiköhän tässä olis jo oikeusjutut vireillä jos tuote olisi huijausta. Mutta kilpailija on hyvä ja joko hakeutuu toiselle alalle, tai opettelee myymään ilman kilpailijan mustamaalaamista.

    Onko niin kovasti menny tunteisiin tällä työntekijällä että pitää tänne tulla huutelemaan vai etkö tiedä että yleensä yrityksen työntekijöiden täytyy pysyä poissa keskustelupalstoilta yms jotka liittyvät yritykseen?
    Vai onko kyseessä sittenkin ihan toimitusjohtaja itse, koettaa omaa persettään täällä pelastaa.


   • Äläpäs höpöttele, missään ei ole kielletty oikaisemasta jos netissä levitetään valheellista tietoa. Ei muuta ku pullakolo umpeen ja muille palstoille. 😊


   • Maukka358 kirjoitti:

    Tällasen itkunaurukohtauksia aiheuttaneen paskan läpilukeneena pidän vahvan suositukseni, joka menee seuraavasti: Kiertäkää Suomi24 kaukaa.

    Jos tämä on sähköliikkeen myyjän puhetta, ei se kauaskantoiselta kuulosta.
    Omaa pitää puolustaa, tosiasioilla, muttei toisia solvaamalla.


  • nosto kärkeen.

   • Onko jätkän pimppi kipee ku kilpailija vie kaikki asiakkaat 😉?


  • Samanlainen kokemus Tukkusähköstä. Sähkön hinta nousi 25% .Nordic Green Energy ei vastaa puheluihin. (jonossa yli 30min).
   Välistä vetäjiä.Halvemmaksi tulee tehdä itse 1-2vuoden soppari.

  • Jännä seurata miten tietyissä kaupungeissa vaihtuu työntekijä n. 3kk välein, nyt vaihtunut jo useamman vuoden ajan tasaisin väliajoin. Kusetetaan työntekijöitäkin linssiin?

  • Tukkusähkön palvelumaksu kokoisellani kuluttajalla 80MWh/vuosi on 76€/kk eli 912€ vuodessa ilman alvia. Alvin kanssa tuosta tulee hintaa 14€/MWh... tällä heidän mainostamallaan yhteishankinnalla saada palvelumaksua suuremman hyödyn?

   • tällä palvelumaksulla saat 188MWh sähköä, hintaan 6c/Kwh,, ei taida kannattaa tänä päivänä.


   • juha-eka kirjoitti:

    tällä palvelumaksulla saat 188MWh sähköä, hintaan 6c/Kwh,, ei taida kannattaa tänä päivänä.

    Taitaa jäädä se 1130€:lla sähkönsaanti kuluineen n. 20MWh:iin. sittenkin kallis on se sopimus. Saman säästää kun tekee spot-sopimuksen suoraan tuottajalle.


  • Mikähän on oppi tästä kaikesta sotkusta? Eikö ihmiset vieläkään tiedä, että kaikkiin puheluihin ei vaan kannata vastata, ja jos vastaa, niin jokaisen pitäisi osaa lopettaa puhelu painamalla kännykästä punaista nappia. Eikö ole helppoa.

  • kyseisestä yrityksestä tarjottiin työpaikkaa, onko täällä kyseisen yrityksen työntekijöitä? tosiaan pisti silmään tuo että jatkuvasti vaihtuvat nuo myyntiedustajat

   • on kokemusta ei kannata, ala vaikka siivoojaksi mielummin! potkittiin pois 5kk jälkeen juuri kun olisi tullut koeaika täyteen seuraavassa kuussa, ihme työntekijöiden kierrätystä heillä...


   • extukkusähköläinen kirjoitti:

    on kokemusta ei kannata, ala vaikka siivoojaksi mielummin! potkittiin pois 5kk jälkeen juuri kun olisi tullut koeaika täyteen seuraavassa kuussa, ihme työntekijöiden kierrätystä heillä...

    Paljonko maksoivat palkkaa, entä oman auton käytöstä?


   • Juu älä missään nimessä mee, mutkin potkivat pihalle enne koeajan loppua, ilman mitään syytä. Täyttä kusetusta koko firma. Kilometrikorvaukset omasta autosta, jotain ihme verokikkailua siinäkin (vähennetään palkasta ja maksetaan km-korvauksina).


   • minulle tarjosivat yhteishankinta sopimusta, palvelusopimuksen kuukausimaksu oli huimat 76 euro /kk. Minun 40 000 kwh vuosiarviolla heidän palvelu maksaa jo 2 c/ kWh ja tämä siis ilman oikean sähköyhtiön hinta. En tehnyt sopimusta.


   • Älämissäännimessä kirjoitti:

    Juu älä missään nimessä mee, mutkin potkivat pihalle enne koeajan loppua, ilman mitään syytä. Täyttä kusetusta koko firma. Kilometrikorvaukset omasta autosta, jotain ihme verokikkailua siinäkin (vähennetään palkasta ja maksetaan km-korvauksina).

    Myyntiprovisiosta vähennetään päivärahat+kilometrikorvaukset. eli mitä enemmän ajat käydessäsi asiakkaan luona sen vähemmän sinulle jää käteen. Tyypillisesti kun tälläiset firmat rekrytoi ison määrän kerralla myyjiä on kyseessä sellainen operaatio että maakuntien aluejohtajat ovat jo isoimmat kaupunki ja yrityskeskittymät käyneet myymässä, jäljellä ovat pienemmät ja syrjaisemmät firmat joten kilometria kertyy paljon ja tulosta vähän. Sitten saadaaan aina joku kolouammaan käytännössä ilmaiseksi loputkin paikat. tuo uusi kaveri sitten huomaakin ajaneen satoja ja tuhansia kilometreja omilla bensoilla, käytännössä jopa omaan piikkiin.

    Tämä on ihan tyypillinen kuvio näillä firmoilla. Todetaan sitten vain että jollakin se kaupankäynti vaan luonnistuu ja toisilla ei.

    Tilanne on siis jo lähtötelineissä toivoton, jos ei ole se alueen ensimmäinen myyjä (siis alejohtaja tai päällikkö) ikinä. Tässä annetaan vielä sellainen kuva että sinustakin voi pian tulla joku päällikkö kun vain teet ahkerasti töitä. Annetaan siis vaivihkaa kuva huikeista uranäkymistä. Nämä päälliköt ovat yleensä firmaa lähellä olevia tahoja. Sinulla ulkopuolisena ei ole siihen mitään mahdollisuutta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Myyntiprovisiosta vähennetään päivärahat+kilometrikorvaukset. eli mitä enemmän ajat käydessäsi asiakkaan luona sen vähemmän sinulle jää käteen. Tyypillisesti kun tälläiset firmat rekrytoi ison määrän kerralla myyjiä on kyseessä sellainen operaatio että maakuntien aluejohtajat ovat jo isoimmat kaupunki ja yrityskeskittymät käyneet myymässä, jäljellä ovat pienemmät ja syrjaisemmät firmat joten kilometria kertyy paljon ja tulosta vähän. Sitten saadaaan aina joku kolouammaan käytännössä ilmaiseksi loputkin paikat. tuo uusi kaveri sitten huomaakin ajaneen satoja ja tuhansia kilometreja omilla bensoilla, käytännössä jopa omaan piikkiin.

    Tämä on ihan tyypillinen kuvio näillä firmoilla. Todetaan sitten vain että jollakin se kaupankäynti vaan luonnistuu ja toisilla ei.

    Tilanne on siis jo lähtötelineissä toivoton, jos ei ole se alueen ensimmäinen myyjä (siis alejohtaja tai päällikkö) ikinä. Tässä annetaan vielä sellainen kuva että sinustakin voi pian tulla joku päällikkö kun vain teet ahkerasti töitä. Annetaan siis vaivihkaa kuva huikeista uranäkymistä. Nämä päälliköt ovat yleensä firmaa lähellä olevia tahoja. Sinulla ulkopuolisena ei ole siihen mitään mahdollisuutta.

    Pyydettiin töihin, kysyin pari tarkentavaa kysymystä tämän ketjun pohjalta. Onkin kaikki niin salaista tietoa ja liikesalaisuuksia ettei voi kertoa. Noh, ei oo kuulunu 😂


   • Anonyymi kirjoitti:

    Myyntiprovisiosta vähennetään päivärahat+kilometrikorvaukset. eli mitä enemmän ajat käydessäsi asiakkaan luona sen vähemmän sinulle jää käteen. Tyypillisesti kun tälläiset firmat rekrytoi ison määrän kerralla myyjiä on kyseessä sellainen operaatio että maakuntien aluejohtajat ovat jo isoimmat kaupunki ja yrityskeskittymät käyneet myymässä, jäljellä ovat pienemmät ja syrjaisemmät firmat joten kilometria kertyy paljon ja tulosta vähän. Sitten saadaaan aina joku kolouammaan käytännössä ilmaiseksi loputkin paikat. tuo uusi kaveri sitten huomaakin ajaneen satoja ja tuhansia kilometreja omilla bensoilla, käytännössä jopa omaan piikkiin.

    Tämä on ihan tyypillinen kuvio näillä firmoilla. Todetaan sitten vain että jollakin se kaupankäynti vaan luonnistuu ja toisilla ei.

    Tilanne on siis jo lähtötelineissä toivoton, jos ei ole se alueen ensimmäinen myyjä (siis alejohtaja tai päällikkö) ikinä. Tässä annetaan vielä sellainen kuva että sinustakin voi pian tulla joku päällikkö kun vain teet ahkerasti töitä. Annetaan siis vaivihkaa kuva huikeista uranäkymistä. Nämä päälliköt ovat yleensä firmaa lähellä olevia tahoja. Sinulla ulkopuolisena ei ole siihen mitään mahdollisuutta.

    Tää tiivistää kyl tosi hyvin oman työkokemuksen kyseisestä firmasta. Täyttä kusetusta ja paskapuhetta, uudelle työntekijälle valehellaan päi naamaa 24/7, ja potkitaan pihalle ilman syytä ennen koeajan loppua.

    Seurannut tilannetta, ja useamman vuoden ajan jo hakevat 3-5 kertaa vuodessa uutta myyjää samaan kaupunkiin. Eli edelleen jatkavat tätä paskatoimintaansa.

    Kyllä sais joku pistää stopin tälle lestadiolaisten (oikeasti lestadiolaisten tässä tapauksessa) kusetusyritykselle. Pilaavat monien ihmisten elämän rahanahneudessaan.


  • Minulla ollut yhden vuoden verran määräaikainen sopimus voimassa. sähkön hinta tulee korkeiden kuukausimaksujen 68 €/kk+alv ja markkinahintoja korkeamman nordic Green energyn hinnan vuoksi todella korkeaksi. Sähkön hinta tulee myynti ja siirto ja kuukausimaksut jaettuna yli 60.000 KWh kulutuksellakin 11,90 snt+alv 24 % eli 14,75 snt/kwh keskihinnaksi vuodesssa. Kallista. Ennemmin edellisessä yhtiössä oli noin 12 snt verollinen hinta kaikki yhteensä. Irtisanoin sopimuksen kun määräaikaisuus päättyi. Yhtiö ei kilpailuta sähköä tai ottaa välistä hintaa kunnolla. Jos oikeasti kilpailuttaisi niin se olisi halvempaa.

   • Oliko helppo irtisnoa


  • Puhelinmyynistä EI PIDÄ OSTAA MITÄÄN. On helppo huijata, kun puheluun vastanneella ei ole kirjallisia dokumentteja.

  • Aina kun joku kuulostaa liian hyvältä sitä se ei ole. Hyvät ihmiset menkää ja katsokaa pörssisähkön markkinahinta ja jos lupaavat siitä 30% halvemmalla niin ei pidä paikkansa. Ykskään sähköyhtiö ei myy sähköä alle sen koska ei kukaan maksa eemmän millä eteenpäin myydään. Se eiole kannattavaa bisnestä.. Ja tietääkseni tukkusähkön ja ng sopimus on pitkälti juurikin pörssisähköä..

   • Meinasin siis jos joku kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta sitä se myös on. Sähkön siirtoihinhan ei pysty vaikuttamaan suomessa kun sähkön siirtöyhtiö itse.


  • Tuuppasivat väkisellä käymähän ! Säästöllä maalaillen. Minä oon astunu firmalla perkeles PAKSAAN. Kertoivat että heistä ei saa puhua pahaa. Mitä tämä tarkoittaa ? Minä saan sen sanoa, että aikana josta olemme vielä palvelusta maksaneet pelkkä sähkön hinta on noussut kuuteen senttihin vaikka aivan päinvastoon luvattihin. Siirrolle sanottiin että tehrähän. Mitään ei ole tapahtunut. Soitin siirtäjälle. Kalliiksi tämä kävi !

  • Tuuppasivat väkisellä käymähän !! Säästöä maalaillen. Minä oon astunu firmalla perkeles PASKAAN. Kertoivat että heistä ei saa puhua pahaa. Mitä tämä tarkoittaa ? Minä saan sen sanoa, että aikana josta olemme vielä palvelusta maksaneet pelkkä sähkön hinta on noussut kuuteen senttihin vaikka aivan päinvastoon luvattihin. Siirrolle sanottiin että tehrähän. Mitään ei ole tapahtunut. Soitin siirtäjälle. Kalliiksi tämä kävi !

  • Kannattaa tosiaan ymmärtää, että Tukkusähkön sopimuksessa oleva 3kk irtisanomisaika ei koske Tukkusähkön solmimaa sinun ja sähkönmyyjän välistä sähkönmyyntisopimusta ja jo tehtyjä hintakiinnityksiä. Hintakiinnitykset saattavat olla tehty useaksi vuodeksi eteenpäin ja niiden purkaminen edellyttää lisämaksuja.

   • Juuri näin . kokemusta on kun jouduin olemaan 5 vuotta kiinni kalliissa sopimuksessa jonka tukkusähkö oli tehnytpuolestani , Enkä päässyt pois , piti olla kahden vuoden sopimus mutta yllätys yllätys se koski vaan minun ja tukkusähkön välistä sopimusta ei muuta
    En tiedä oliko edes laillista ja mikä oli sopimuksen pikkuteksti
    KUSETUS FIRMA JOKA TAPUKSESSA


  • Telkkarissa mainostettiin, että kannattaa ottaa sellainen sähkö, jonka hinta muuttuu markkinoiden mukaan. Tein sopimuksen jonkun tällaisen välikädenkanssa ja muutaman kesäkuukauden ajan hinta olikin sopimuksen mukainen. Sitten tuli syksy ja nostivat hinnan pilviin ja siellä pysyi loppusyksyn. Sain jollakin tavalla sopimuksen purettua ja vaihdoin "hyvämaineiseen" sähköntoimittajaan ja vuoden kiinteähintaiseen sopimukseen. Hinta putosi heti reilusti ja homma toimi, kuten pitikin.
   Soittivat sieltä edellisestä ja tarjosivat uutta sopimusta. Käskin painumaan sinne missä aurinko ei paista. Kuulin myöhemmin, että olivat lopettaneet toimintansa sillä nimellä. Jatkavat kuulemma uudella nimellä, mutta vanhoilla tavoilla.
   Älkää hyvät ihmiset menkö tuollaisiin mukaan. Ostakaa sähkönne hyvämaineisilta ja tunnetuilta sähkönmyyjiltä, niitä on maa täynnä.

  • Pääsivät huijamaan minuakin. Sanoin palvelun irti ja sen seurauksena sähkömyyntisopimus oli tehty pitkälle määräajalle. Nyt nautitaan ainakin pari vuotta yli 6 sentin sähköstä. Aijon laittaa tästä kyselyä eteenpäin jos saataisiin tälläiset välikädet vastuuseen. Eikä siinä vielä kaikki kehtasivat vielä laskuttaa muutaman kuukauden palvelumaksua. Oli hieno palvelu. Suosittelen kaikille.

  • ST:n ja NGE:n sopimukset törkeää asiakkaan tietoista harhaanjohtamista.
   Tein ST:n ja NGE:n toimintatavoista ilmoituksen juttuaiheeksi yle:n MOT ohjelmaan.
   Pyydänkin kaikkia muitakin huiputettuja ottamaan yhtetyyä MOT:n toimitukseen, jotta kyseisten firmojen toiminta saadaan päivänvaloon, ja ehkäistään uusien huijausten tekeminen.

   • Joo,olen samaa mieltä,tällaiset huijarit pitäisi saada loppumaan Suomesta


  • Tänään kävi myyjä tarjoamassa halpaa sähköä, helppo kieltäytyä maanantaina.

  • Huijatuksi tultiin!
   1200MWh vuosikulutuksellamme Suomen Tukkusähkö katteettomilla lupauksillaan ja niiden takeeksi hyvillä esittämillään referensseillään sai aikaan noin 20.000,- euron ylimääräiset kulut 2018 vuonna ns. normi 24kk kiinteään soppariin nähden -> ja kaikki Nordic Green Energyn hyväksi.
   Ja sama jatkunut vielä alkuvuoden ja vaihtoa toiseen toimittajaan haittaa Tukkusähkön heti allekirjoituksen jälkeen 5 vuodelle lyömät kiinnitykset Nordic Green Energyn ostoihin..
   Nyt vaihtuu joka tapauksessa sähkön toimittaja, maksaa mitä maksaa.

   Selkeästihän Suomen Tukkusähkö on Nordic Green Energyn asiakashankinta yritys ja samalla kiinnityksillä kiinnittävät Nordic Green Energyyn pitkäaikaisesti.

  • Näköjään vanha toimitusjohtaja on vapautettu tehtävästään tammikuun lopulla, mikähän tässä ollut taustalla?

   • Ja tää uus toimitusjohtaja entine myyntipäällikkö tms, eiköhä tässä taas jotai verokikkailua yms oo kuten aina näissä kusetusyrityksissä. Hämmästyttävää että vieläkin saavat jatkaa touhuaan ihan vapaasti


  • Et ole ainut jota on kusetettu. Minulle tuli n. 1200-1400 euroa lisälaskua sähköön puolen vuoden aikana. Luotin liikaa puolituttujen myyjään.

  • Tuli juuri soitto numerosta 0409402608.
   yritin vastata, mutta katkesi heti. Takaisin en soittele. Hölmöläisten hommia...

  • Kävivät täälläkin eivätkä millään meinanneet lähtä pois! nettihaun jälkeen en ihmettele, eihän ne saa ketään mukaan jos tajuaa tulla katsomaan netistä näitä juttuja. Mitään ei sähkönhinnasta tiedä ennen kuin "lähtee kokeilemaan mukaan" ja tämä kokeilu on vuoden irtisanomisajalla hintaan 82 euroa kuussa. Meidän kulutuksella pelkkä "palvelu" maksaa jo melkein 2 senttiä kilowattitunnilta ja siihen sähkön hinta päälle. Siirrosta myös kertoivat pystyvänsä alentamaan hintaa, ja käytössä meillä ihan yleissiirto, josta halvempaa ei ole. Ihan huuhaa homma jossa pitäisi yli tonni laittaa likoon että ehkä säästäisi pari sataa. Kaikenlaista ne keksii, kai näihin joku hairahtuu samalla lailla kun ovikauppiaisiin.

  • Tukkusähkö siis toimii periaatteella että se lupaa hankkia sinulle edullisen sähkösopimuksen kun olet sen valtuuttanut tekemään sopimuksen puolestasi?
   Eli Tukkusähkö Oy myy asiakkaita sähkönmyyjille ja ottaa tietysti siitä provikkaa, vai miten?
   Tänään soitti Tukkusähkön edustaja ja vain kyseli sähkönkulutusta koska he tekivät siitä "kartoitusta".
   Täällä kerrotaan kotiin tulevista sinnikkäistä myyjistä, sellainenko nyt on odotettavissa?

  • Pyysin puhelimessa että voiko he laittaa tiedot aiheesta sähköpostiin, ei ole kuulemma heidän tapansa toimia niin. Haiskahtaa.....

  • Onneksi meillä oli 3 kk:n irtisanomisajalla oleva sopimus, että päästiin helposti irti kallista sähköstä... Mutta nyt Tukkusähkö Oy ei suostu palauttamaan etukäteen maksettua palvelumaksun osuutta joka jää käyttämättä, kun laskuttavat palvelumaksun kerran vuodessa etukäteen...

   • Meille palautettiin palvelumaksun käyttämättä jäänyt osuus kerran firman edustaja "paveluaan" myydessä vakuutti että palauttavat käyttämättä jäävän osuuden sopimuksen päättyessä. Vähän joutu vääntelemään. Miksi maksaa hommasta jossa ei ole mukana.
    Olis saanu koko kokemus jäädä väliin.


   • Itsellänikin oli onneksi 3kk:n irtisanomisaika, joka päättyi tammikuun puolivälissä. Firman edustaja oli vielä erikseen maininnut, että käyttämättä jääneet kuukausimaksut palautetaan, jos ei ole tyytyväinen palveluun. Koko vuoden kertamaksun syynä oli jokin "verotuksen helppous".
    Alkuviikosta kysyin s-postilla, että milloin he palauttavat käyttämättä jääneet kuukausimaksut n.4kk.

    Vastaus tuli tänään: "Palvelusopimuksellamme ei ole mainintaa palvelumaksun palauttamisesta, eikä palautusten tekeminen ole ollut meillä käytäntönä.

    Mikäli haluatte keskustella asiasta enemmän tai teillä jäi vielä kysyttävää, voitte olla yhteydessä suoraan toimitusjohtajaan"

    Viimeisin maksu näille firmoille sähköstä tammikuussa oli 9,67c/kWh sis.ALV. Nykyään maksan 4,78c/kWh sis.ALV.


   • Saunantaaksekokosakki kirjoitti:

    Itsellänikin oli onneksi 3kk:n irtisanomisaika, joka päättyi tammikuun puolivälissä. Firman edustaja oli vielä erikseen maininnut, että käyttämättä jääneet kuukausimaksut palautetaan, jos ei ole tyytyväinen palveluun. Koko vuoden kertamaksun syynä oli jokin "verotuksen helppous".
    Alkuviikosta kysyin s-postilla, että milloin he palauttavat käyttämättä jääneet kuukausimaksut n.4kk.

    Vastaus tuli tänään: "Palvelusopimuksellamme ei ole mainintaa palvelumaksun palauttamisesta, eikä palautusten tekeminen ole ollut meillä käytäntönä.

    Mikäli haluatte keskustella asiasta enemmän tai teillä jäi vielä kysyttävää, voitte olla yhteydessä suoraan toimitusjohtajaan"

    Viimeisin maksu näille firmoille sähköstä tammikuussa oli 9,67c/kWh sis.ALV. Nykyään maksan 4,78c/kWh sis.ALV.

    Kyllä ne maksaa takaisin, sanot että myyntimies on niin sanonut käynnillään. Meille maksoivat myös,ei ole mikään käytäntö olla maksamatta. Ihme "palvelua", eivät ne tällä ainakaan suosittelijoita saa.


  • Firman myyntimiehiltä kysyin kun kävivät, että onko mitään yhteyttä erääseen Oululaiseen aurinko energia firmaan kun esittelymateriaali ja koko esittely muistutti erästä surullisen kuuluisaa Oululaista energia firmaa. Ei kuulemma ole mitään yhteyttä. Minkäänlaista kirjallista materiaalia, hinnastoa saati minkäänlaista tarjousta ei voinut antaa, pelkkä slideshow tabletilta. No kauppoja en tee kanssa ennekuin vastapuolen taustat on selvitetty. Asiaa selvitellessä yllättäen firman taustaltahan löytyy samaa koijari Koskelan sukua samoin kuin mm. juuri tuon Pohjolan Energian, Idekon, Deko-Talon taustalta. Edes juuri alkanut kahden vuoden määräaikainen sopimus ei olisi haitannut, vaan sopimus olisi silti voitu tehdä ja rahastus aloittaa jo nyt kun saadaan säästöä siirtohinnan kilpailutuksella.

  • Nehän on omistajat niitä sutkeja lestoka

  • Ihmettelen, että jotkut haluaa maksaa välikäsille, kun itsekin voi kilpailuttaa sähkönsä!!!!

  • Älkää nyt jumalauta vaan kukaan tehkö sähkösopimusta suoraan puhelimessa. Sähkömyynti puhelimessa pitäisi kieltää lailla.

  • Vahva suositus sille että ETTE ota edes vastaan näitä tukkusähkön kaupustelijoita.
   Kovat myyntipuheet, ja pelkkiä puheita ovatkin, kilpailuttakaa itse sähkönne, säästyy hermotkin.

  • Eräs tarjosi ilmaiseksi, kun taas yksi esitti ystävällistä katkaisten sähköntulon. Melko outoja logiikoita viidakossa.

  • Nämä huijarit kertoivat sähkön hinnan laskevan perustuen "yhteishankintaan"
   saivat huiputettua meidät sopimukseen. Firman lähettämä myyjä puhui suu vaahdossa paskaa. Taisi olla sanat suuhun laitettu.

   Irtisanoimme sopimuksen.
   Koko sopimusta ei olisi ikinä tullut tehdä.
   Käteen jäi koko "yhteistyön" ajalta edeltävää kalliimpi sähkön hinta ja
   lisäksi täysin keksitty tonnin palvelumaksu vuodessa.
   Eli laskuttivat meiltä reilun tonnin palvelumaksun vuosittain päälle siitä että hintamme nousi oleellisesti.

   Kaiken kukkuraksi irtisanoessamme paljastui että ovat tehneet sopimusehtoihinsa nojaten meille viiden vuoden sähkösopimuksen Nordic Green Energylle. Tällaisesta ei oltu sovittu mitään. Sovittiin että he raportoivat mitä tekevät ja mistä tulee säästöä. Täyttä huijausta. Ehtivät tehdä aika paljon hallaa. Olkaa varovaisia mihin nimenne pistätte.

   • Tukkusähkön myyntimiehen kertoma ei vastaa lainkaan virallista sopimusta, jossa mainittuja sopimusehtoja ei edes tarjota luettavaksi myyntipuheen aikana.

    Heidän palkkionsa laskutetaan etupainotteisesti juuri siitä syystä, että pääsevät irtisanomisen jälkeen vitkuttekemaan palautettavan rahan kanssa, väsytystaktiikka.

    Hinnat nousivat oleellisesti. Tämän päälle heidän laskuttamansa palkkio. Asiakaspalvelun vastaukset venyvät, niihin jätetään myös vastaamatta.

    Palvelu aiheutti asiakkaalle vain kustannuksia ja harmia.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tukkusähkön myyntimiehen kertoma ei vastaa lainkaan virallista sopimusta, jossa mainittuja sopimusehtoja ei edes tarjota luettavaksi myyntipuheen aikana.

    Heidän palkkionsa laskutetaan etupainotteisesti juuri siitä syystä, että pääsevät irtisanomisen jälkeen vitkuttekemaan palautettavan rahan kanssa, väsytystaktiikka.

    Hinnat nousivat oleellisesti. Tämän päälle heidän laskuttamansa palkkio. Asiakaspalvelun vastaukset venyvät, niihin jätetään myös vastaamatta.

    Palvelu aiheutti asiakkaalle vain kustannuksia ja harmia.

    Tukkusähkön yhtenä keinona pakko maksattaa asiakasta on, että 3 kk:n irtisanomisaika muutetaan 36 kk:n irtisanomisajaksi. Sama idea toimii yksityis- kuin teollisuusasiakkaille. Ei jatkoon....


  • Varoitan kaikkia jotka ajattelevat tekevän sopimuksen Tukkusähkön kanssa, niin verta kaivaa todennäköisesti nenästään.

   Itse tein sopimuksen heidän kanssa, ensin siirtopakettia vaihdettiin edullisemmaksi, sitten jonkin ajan päästä vaihdettiin sähköyhtiö Nordic Greeniin hieman kalliimmalla sopimuksella, joka sitten kuukausi kuukauden jälkeen kallistui.

   Lopulta päätin 7kk päästä irtosanoa sopimuksen tukkusähkön kanssa ja vaihtaa halvempaan sähköyhtiöön, nyt irtisanomisajan päätyttyä päätin vaihtaa sähkösopimuksen halvempaan, jolla tulisi n. 1200€ säästöä per vuosi. Sain vastauksen ettei sopimusta voida tehdä koska minulla on määräaikainen sopimus, tarkistin laskusta, että todentotta, 6 päivää tukkusähkön irtisanomisen jälkeen he ovat tehneet minulle 3 VUODEN määräaikaisen sopimuksen Nordic Greeniin kiinteällä kalliilla hinnalla.

   Tämä kertoo varmaan tarvittavan tästä kyseisestä firmasta, ja mitää rahoja tuosta vajaasta vuodesta ei ole tulossa takaisin, joten oppina tästä ettei anna kenenkään muun tehdä sopimuksia omasta puolesta.

   • Lukeeko siinä tekemässäsi sopimuksessa, että voivat siirtää sen edelleen ja olet silloin pakotettu noudattamaan niiden ehtoja. Ellei ja jos olet tehnyt sopimuksen nimenomaan TUKKUSÄHKÖN kanssa , niin sehän se on sinua sitova.

    Lukekaa ihmeessä joka sana näistä sopimuksista ennen hyväksymistänne.


  • Kun katsoo Tukkusähkön johtoportaan nimiä, niin ei yhtään ihmettele. Johtoporras täynnä näitä samoja lahkolaisia, kuin esim. eräässäkin ikkunafirmassa, joka ollut julkisuudessa jo vuosikausia hyvinkin kyseenalaisista myyntitekniikoista. Näköjään samat keinot skaalautuvat myös sähkön myyntiinkin

  • Huom. Täysin totta. Suomen Tukkusähkö Oy valehtele uusille asiakkaille että tarjovat halvempaa sähkö kun kukaan muu. Varokaa heitä mitän ei pidä paikkansa mitä he suullisest lupavat. Terveisin John Westman, Kokkola

   • Jeps. Näyttäis taas olevan halpaa sähköä saatavilla:) ....saa tulla livenäki tapaa,mut ei kannata kuluttaa mun työaikaa. Voi olla vittumaine lähtö eessä


  • Ei kyllä ikinä kannata missään puhelimessa tehdä sähkösopimuksia. Ei siinä nopeasti ehdi miettiä mikä on edullista. Katsoo oman koulutukseksensa ja mitä maksaa ja sitten netistä rauhassa etsii vaihtoehtoja. Jos joku alkaa siirroista puhumana nii huijari on, Siirtohinnoila ei ole mitään tekemistä kilpailutuksen kanssa.

  • Olen täysin samaa mieltä kanssasi. Myyntitilanteessa myös myyjällä on vastuu puheistaan. Minullekin kerrottiin miten juuri meille on edullista tehdä sopimus, koska meillä on niin suuri kulutus. Minulle kerrottiin, että he kilpailuttavat sähköyhtiöt ja näin saavat halvan hinnan. Näitä juttuja kun lukee, niin käy ilmi, että ainoa sähkön myyjä on Nordic Green Energy. Valtakirjan, jonka allekirjoitin, oletin luonnollisesti olevan yhden vuoden irtisanomisajalla kuten palvelusopimuskin. Olenkin valtakirjalla antanut sähkön myyntioikeuden äärettämiksi ajoiksi. Eihän se näin voi olla! Onko kellään tietoa, mitä kytköksiä on Suomen Tukkusähkön ja Nordic Green Energyn kanssa?

   • 😂😂😂


  • Muistakaahan, että määräaikaisuuksista pääsee eroon tekemällä "muuton", eli yritystunnukselta henkilötunnuksen alle, tai toisen nimiin. Tai kuluttajasopimuksesta y-tunnukselle, tai toisen nimiin.

   T. Entinen sähkömyyjä.

   • Miten käytännössä toimii OY:llä?


   • tämä voi täyttää petoksen tunnusmerkit


  • Tukkusähkön sopimus ei ole tavallinen määräaikainen sähkösopimus, vaan asiakkaan ja tukkusähkön välinen palvelusopimus josta ei niin vain karatakkaan. Kyseinen vinkki ei siis ihan noin vain toimikkaan heidän kanssaan.

   Minulle lupailtiin säästöjä niin energia, siirto kuin verohinnoista. No lopputulos oli 5-6 sentin välillä heittelevä energianhinta johon tukkusähkö mitään kyselemättä minut kiinnitti pitkäksi aikaa (olisiko ollut juuri tuo 3 vuotta), samaan aikaan sähköyhtiöt tarjosivat edullisempia sopimuksia jatkuvasti. Siirtohinta täysin sama, ei kuulemma ollutkaan muita vaihtoehtoja vaikka myyjä näin kiven kovaa väitti. Veroistakaan en ikinä mitään säästöjä saanut, edelleen sama hinta sielläkin.  Kaikesta tästä "palvelusta" joutuu viellä maksamaan tuhannen euroa vuodessa.
   Ja kehtaavatkin viellä laskuttaa aina vuoden etukäteen, tähän ei ainakaan myyjä tai asiakaspalvelun henkilöt tarjonnut mitään muita vaihtoehtoja. Näitä maksettuja rahoja ei kuulemma palauteta vaikka hallit palaisi ja sähkön tarve loppuisi seinään.
   Kannattaa aina pyytää kaikki myyjien kertomat kalatarinat mustana valkoiselle, tämä on ainut tapa varmistua siitä että saa juuri sen mitä myyjä lupaa. Jos myyjä lupaa 3 sentin sähköjä mutta todellisuudessa hinta onkin vaikka 6 senttiä, ei Tukkusähkö katkaise sopimusta, vaan siinähän sitten joutuu itse makselee näistä "halvoista" hinnoista.

   Yritystä hieman tutkittuani alkoi kuvio selviämään. Samalla suvulla on hyvin paljon kyseenalaisia täysin tälläiseen myyntiin perustuvia yrityksiä, paljon ongelmia esim kuluttaja-asiamiehen kanssa yksityispuolella. Googlettelemallahan nämä löytyy, suosittelen. Mitään muuta tästä ei sitten voikkaan suositella.

   Nimimerkillä: noin 5000e köyhempi, onneksi pian entinen asiakas ja tämän murheen taakseen jättänyt.

   • Otan osaa , voimia !


  • Olen todella pahoillani että en uskonut varoituksia. Suomen Tukkusähkö Oy:n toiminta on 100% kusetusta. Yksikään myyjän esittämistä lupauksista ei lopulta pitänyt paikkaansa (välittä otettiin puhelua "asiantuntijalle" joka vahvisti ne "säästöt" jota tullaan saamaan). Nyt maksamme sähköstä selvästi enemmän kuin mitä markkintahinta on, sen lisäksi tulee Suomen Tukkusähkön maksut. MITÄÄN säästöjä ei saatu.

   Kaiken lisäksi kun nyt kerroimme irtosanovamme palvelun, he ilmoittivat että IRTISANOMISAIKA ON 3 VUOTTA. Myyjä kertoi että sopimuksen kesto on 3 vuotta, nyt se sitten onkin irtisanomisaika. Pysykää niin kaukana kuin mahdollista näistä kusettajista!

  • Nyt on samat ukot laittanu jo toisen sähkön yhteishankinta palvelun pystyyn.. Liekö ensimmäisen nimi levinnyt sen verran että ei enää kauppa käy kun kellään ei ole mitään hyvää sanottavaa.

   Suomen Tukkusähkö
   https://www.finder.fi/Konsultointipalvelut/Suomen+Tukkusähkö+Oy/Oulu/yhteystiedot/2513037

   Sähkön yhteishankinta Finland
   https://www.finder.fi/Liikkeenjohdon+konsultointi/Sähkön+Yhteishankinta+Finland+Oy/Hämeenlinna/yhteystiedot/3335585

   Tarviiko rehellisten ja hyvässä maineessa olevien firmojen toimia näin? No ei tarvi.

   Olkaa nyt ystävät rakkaat tarkkoina näiden kanssa ketä otatte vastaan, mihinkä nimenne laitatte ja ottakaa oikeasti myyjän lupaamat asiat mustana valkoiselle yms. Hyvin suurella todennäköisyydellä ostatte vaan lisää kuluja firmoillenne.
   Onneksi tänä kesänä tämän firman johto ei koronan vuoksi pääse suviseuroihin mässäilemään rahojani. Suurinta vastinetta omille tuhansille euroille mitä tähänkin kerkeää menemään ennenku sopimus on katki.

   Huvittaa suuresti että tällä piti säästää aikaa ja rahaa. No tämän ketjun perusteella voi varmaan todeta että rahaa tällä ei kovinkaan moni oikeasti säästä. Aikaa sen sijaan on mennyt monin kymmenkertainen määrä kun on koittanut tätä tukkusähkön sopimusta purkaa verrattuna että olisin vain kilpailuttanut sähköni sähköyhtiöllä. Eikä muuten päästä irti tämä Tukkusähkö asiakkaistaan, vaikka mitä tekisi. Miettikää näitä ennen kuin ostatte..

   Toivottavasti tälläiseen toimintaan puututaan jonkun tahon toimesta, eihän tämä voi olla laillista.. Valehdellaan ihmisille päin näköä kokoajan. Sopimus ei todellakaan vastaa myyjän kertomusta.

   • Voi hyvää päivää tämän pulju. Kanssa. Nyt tosiaan:

    Sähkön Yhteishankinta Finland Oy


   • Anonyymi kirjoitti:

    Voi hyvää päivää tämän pulju. Kanssa. Nyt tosiaan:

    Sähkön Yhteishankinta Finland Oy

    Kiitos tiedosta.

    Pian soi puhelin Sähkön Yhteishankinnasta jesse terve.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kiitos tiedosta.

    Pian soi puhelin Sähkön Yhteishankinnasta jesse terve.

    onko joku jo saanut puhelu?


  • Todellista kusetusta kokohomma. Eivät päästä pois sopimuksesta. Ei pidä paikkansa heidän mainospuheet 5-30% halvemmasta sähköstä. Suomen tukkusähkö on täydellinen vedätys. Pahoittelee asiakaspalvelussa, että sopimus on lukittu talvelle!!
   Miten ammattilainen lukitsisi sopimuksen pitkäksi aikaan kalleimpaan sähkönmyynti aikaan??

   Varokaa näitä tovereita! Oli yritys sitten uusi tai vanha.

   Suostuvat irtisanomaan heidän palvelumaksun joten se on pieni säästö mutta suosittelen sitä kaikille!

   t. Todella pettynyt

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   56
   3041
  2. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   2756
  3. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   70
   2598
  4. Pitkän parisuhteen salaisuus, vai onko sitä

   Vuosia vaan tulee lisää ja tuossa se kumppani pysyy rinalla vaikka en ole mikään ihanne mies, kaikilla kai vikansa. Pitää vain hyväksyä toinen ja olla
   Parisuhde
   57
   1563
  5. Onko Martinalla tuparit?

   Ja onkohan niihin kutsuttu Stefu ja Sohvi?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   928