KYLLÄ, JA, YES, DA !!!

OOTSIN-HARASOO

KLLÄ, JA, YES, DA. KAIKILLE VAIHTOEHTOHOIDOILLE, SILLÄ NE PARANTAVAT AINA POTILAAN TÄYSIN 100% TERVEEKSI !!!

PARHAITA OVAT:
- KAUKOPARANNUSENERGIA
- ENKELITERSPIA
- HOMEOPATIA
- REIKI
- JNE

THL:N HOIDOILLA PARANEE VAIN VAIVAISET 13% PÖTILAISTA!!!!????

3

138

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Painajaismaista

      Mutta kun meillä ollaan nyt pelastamassa rokotteita. Lobbarit sankoin joukoin selittelevät palstoilla, että hyvänen aika, eihän rokotteista mitään haittoja tulle kellekään. Sairaanhoitajatkin ilmiantavat kollegoitaan ja viestittelevät infektiolääkäreiden heille kertomaa, kuinka turvallisista partikkeleista rokotteet nykyään kootaan, ja kuinka tilanne nyt on aivan eri kuin menneinä sairastelujen vuosina. Pieniä viruksen pintaosasia, hiukka formaldehydiä, kananmunaa jne, keitä nuo nyt muka häiritsisivät, häviävän pientä sellaisenaan koko seos. Turvallisuus on ollut aina taattu, ja jos vikaan on mennytkin, niin hörhöt ne kaikesta vastuussa ovat olleet, kerran olemattomia levitelleet.

      Rokotettu ei kuulemma voi levittää tautia muuta kuin ulkomailla, ja noita ulkomaan satuilijoita meillä ei koskaan ole uskottu. Viruksen pintapartikkelitko muka saisivat heikennetyn viruksen voimat, kun tuo osavirus juuri on suunniteltu toimimaan täydellisesti oikean viruksen hämäämiseksi. Se, että kaiken suunnitelmallisuuden uhallakin rokotettu voisi kantaa yhtäaikaa sekä tätä osapartikkelia että sitä oikeaa kokonaista, on tieteelle sula mahdottomuus. Hörhöjen jorinoita epäillä juurikin sitä mahdotonta.

      Virusten, myös influenssavirusten, muunneltujen ja muuntumattomien kantajia meillä on joka tapauksessa pilvin pimein (polioviruksen rokotemuunnos tuokaan ei näyttäisi häiritsevän tämän maailman menoa), mutta sotiminen keskittyykin lähinnä lääkkeettömiin terveydenhoitohenkilökunnan edustajiin, jotka tekemiensä rokotepäätösten vuoksi vastaavat nyt yhdessä muiden tietämättömien kanssa koko kansakunnan sairastumisesta. Emme syytä niitä, joiden immuniteetti ei kestä viruksia, vaan syytämme niitä, joiden immuniteetti ei kestä rokotteita, ja heitä meillä ei televisiossa esitellä. Lääkeheikkoushan ei ole minkään tason hyve, eikä millään mittarilla mitattuna.

      Jostain kumman syystä influenssarokotteita on muita rokotteita herkemmin alettu vierastamaan, vaikka joka ikisellä rokotteella on syvä vaikutus immuniteettiin. Useiden rokotteiden kumuloiva vaikutus se vasta saakin elimistön hälytystilaan, ja tätähän ihmisaivot eivät kestä, kuten jo laajamittaisesti onkin nähty. Sekä fyysisestä että psyykkisestä sekavuudesta on tullut ihmisen normaali tila, jota aikaisemmin ei vain ole kyetty diagnostisoimaan ja nyt kyetään, koska rokotteet ovat tehneet lääkäritkin niin herkiksi. Koulujen opettajatkin jo kertovat lasten olevan erityistapauksia, joiden opettamista varten on satsattava lisää rahaa. Lapset ovat yliherkistyneet ja siksi heidän keskittymiskykynsä takkuilee. Ruoan sietokyky alkaa olla sellaista taidetta, etteivät kenenkään voimavarat moiseen selvittelyyn riitä. Juhlien järjestäjän painajainen miettiä kunkin yksilöllistä sietokykyä, ja parempi olisikin, että juhlijat itse kukin toisivat eväänsä mukanaan.

      Ja painajainen sen kun jatkuu...

    • Skepposnuapur

      Da, da, da ; sanoi Toivo naapurilleen V.V:lle!

    • B.S.Hunter

      Olen samaa mielta aloittajan kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      70
      3235
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2832
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2648
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2608
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2486
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2325
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1773
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1727
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      37
      1590
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1446
    Aihe