Stockholms Auktionsverk Helsinki

Taiteenkeräilijä

Bukowskilta Auktionsverketin palvelukseen siirtynyt työntekijä vei mennessään Bukowskin asiakasrekisterin ja lähettää nyt kyseisessä asiakasrekisterissä oleville henkilöille sähköpostia houkutellen heitä Auktionsverketin asiakkaiksi, Kuuleman mukaan myös Auktionsverketin ensimmäisessä huutokaupassa myyty kallis Edelfeltin maalaus tarjottiin alunperin myyntiin Bukowskille, mutta silloin vielä Bukowskin palveluksessa ollut, myöhemmin Auktionverketille siirtynyt työntekijä hoiti taulun myyntiin uudelle työnantajalleen. Tuollaisen toiminta tahraa hyvämaineisen vanhan huutokauppayrityksen ja koko alan maineen.

10

1929

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • BjörnW

      Olen kuullut että näin tosiaan on, onko muilla tietoa / vastaavia kokemuksia?

    • Picachuu

      Tässä on vastakkain asian kaksi eri puolta. On jopa rikollista viedä asiakasrekisterin tiedot ja ennen kaikkea käyttää sitä toisaalla omiin tarkoituksiin. Luulisi, että tuollaisissa paikoissa työsopimukseen on kirjattu rekisteritietojen ulosvienti.

      Asiakkaana asian voi nähdä moitittavana tai sitten voi ajatella, että on sama mistä kiinnostavan teoksen hankkii. Jos toimitusehdot, provisiot ym ovat samalla tasolla, niin en itse huutokauppakamarien keskinäisille skismoille painoarvoa jaksa antaa. Tuskin tiedän murto-osaakaan, mitä tälläkin alalla pinnan alla tapahtuu.

      Sinänsä tunnettujenkin huutokauppojen maine on jo ehtinyt ryvettyä. Väärennöksiä on myynyt jokainen, tietäen tai tietämättään. Mutta jokaisen moraali asettuu tietylle tasolle. Usein oma moraali venyy enemmän, kuin mitä sallimme toisille.

      Ymmärrän myös, jos joku haluaa boikotoida jotain taloa, kuka mistäkin syystä. Itse enemmänkin ihmettelen, miksi joiltakin kotimaisilta korkean profiilin taiteilijoilta on tullut viime aikoina tolkuton määrä teoksia/vedoksia myyntiin!

    • Huutokauppakeisarisari

      Työkseni seuraan arvopaperikauppaa. Silmiini osui viime viikolla tämän Auktionsverketin emoyhtiön, Lauritz.com ylimääräinen yhtiökokous, jossa yrittävät hyvin erikoisin kääntein saada emoyhtiön rahoitustilanne vakautettua. Näyttää kovin siltä, että yritys vakauttaa liiketoiminta on epätoivoinen. En yllättyisi, jos Auktionsverketin emo ajautuu saneeraukseen tai konkurssiin. Kilpailijan asiakasrekisterin varastaminen on vain yksi epätoivoinen keino muiden joukossa.

    • StenKnut

      Todennäköistä on, että Auktionverketin johto ei tiedä palkanneensa epärehellisen työntekijän Helsingin toimipisteeseen. Kilpailu alalla on niin kovaa, että kepulikonsteilla ei pitkälle pääse.

      • Anonyymi

        Minulle on aivan sama kuka myy kauniin esineen,kunhan on arvokas ja saa edullisesti.


    • Finnart

      Ihmettelinkin, että mistä Stockholms Auktionverket oli saanut yhteystietoni kun en ikinä ole myynyt heidän kautta mitään, Bukowskin kautta kyllä. No nyt sekin selvisi eli joku Stockholms Auktionverketillä on todellakin päässyt käsiksi Bukowskin asiakasrekisteriin.

      • AquaVit

        Minullekin tuli nimelläni kaksi eri kutsua huutokauppanäyttöön.
        Toinen Bukowskin rekisterissä olleella entisellä osoitteellani, toinen nykyisellä uudella Stockholms Auktionsverketin arkistoimalla.


    • Anonyymi

      En ole tietoinen asiakastietojen varastamisesta, eikä asia niinkään kiinnostakkaan. Yrityksillä on keinonsa kaivaa yhteystietoja, joskus keinot voi olla kyseenalaisiakin, mutta moinen suuttuminen asiasta on hieman pikkumaista.
      Asioin taannoin kyseisessä yrityksessä sekä myyjänä, että ostajana ja minulla ei jäänyt mitään pahaa sanottavaa. Maksut suoritettiin ajallaan puolin ja toisin, palvelu oli erinomaista ja asiantuntemus mielestäni jopa parempaa kuin kilpailijoilla. Tuetaan yrityksiä mielummin kuin haukutaan tietämättöminä mikä on asian oikea laita. Ajat ovat kovat kaikille.

    • Anonyymi

      En sitten tiedä, mutta näyttää olevan hiipumaan päin tämä Auktionsverket harjoittama huutokauppatoiminta. Sivut päivittämättä vuoden päivät, eikä tavaraa myytävänä juuri nimeksi? Lienee tosiaan kilpailu kovaa eivätkä taida erottua riittävästi isompiensa takaa. Eipä ole helppoa tulla ulkomailta kylmiltään Suomen markkinoille, edes kilpailijan asiakasrekisterin avulla. Pitää pystyä erottautumaan ja rahalliset rahkeet kunnossa.

    • Anonyymi

      Ei kyllä hiipuneelta näyttänyt, tavaraa oli talo täynnä ja lisää näytti tulevan kokoajan, hyvä että sisään mahtui. Sivuilla tosiaan kyllä vaihtelee tavaran määrä melkoisesti, liekö tietoinen valinta vai mikähän on suunnitlema.
      Palvelu pelasi kyllä hyvin, varsinkin asiakaspalvelun nuorella herralla tuntui asiat olevan hallinnassa vaikkakin osuin melkoisen kiireiseen aikaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe