Malediiveille

Malediiveille

Malediiveilla käyneet,
Olemme lähdössä toukokuun alussa omatoimimatkalle . Tarkoituksena olisi ensin suunnata Maafushiin. Millainen paikka on? Sitten haluaisimme käydä muutaman päivän jollain muulla saarella ( ei Resort ). Mitä suosittelette ja minkä hintaista lautta ja laivamatkat ovat? Mieluiten lähellä oleva saari.
Olemme googlannut tietoa, mutta ihan selväksi ei ole tullut miten esim. Maafushilta pääsee lentokentälle parhaiten, kohtuu hinnalla lähtöpäivänä? Vai olisiko parempi yöpyä viimeinen yö Malessa tai Hulhumalessa lähellä lentokenttää. Onko sieltä paremmat yhteydet kentälle?

4

442

  Vastaukset

  • Hei. Maafushilta pääsee kätevästi suoraan lentokentälle monta kertaa päivässä. Venekyytien järjestäjiä on useita firmoja. Hinta noin 20€/hlö.
   Ainoastaan jos on tosi aikainen aamulento kannattaa yöpymistä Hulhumalessa harkita.

  • Myös lauttaa voi käyttää, se on käytännössä ilmainen. Majapaikkanne osaa neuvoa lisää. Lautta-aikataulut löytyy atoll transferin sivuilta.

  • Kiitos neuvoista.
   Mietimme myös jollain pienemmällä saarella käymistä. Joko Guraidhoo tai Fulidhoo. Onko suosituksia?

  • Me oltiin Fulidhoolla viime toukokuussa, mahtava paikka! Lautta maksoi 3,5 usd Maafushilta ja matka kesti alle 2h. Fulidhoo oli meidän mielestä paljon parempi kuin Maafushi.
   Siistimpää, paremmat rannat ja ystävällisempiä ihmisiä. Eikä juuri yhtään turisteja!
   Maafushi on aika täysi ja ruuhkainen ja paljon rakennustöitä meneillään joten ns. rauhaa on vaikea löytää. Huomioi että rakennustöitä tehdään myös todella myöhäiseen iltaan koska silloin on hieman viilemäpää, majapaikka kannattaa valita niin ettei ole isoa hotellityömaata ihan vieressä!
   Bikinibeach on myös aika pieni.
   Maafushilla häiritsi myös todella paljon se jatkuva jätteenpoltto ja tuuli toi välillä todella pahaa poltetun muovin katkua!
   Maafushilla kannattaa ostaa snorklausretki niin pääsee myös näkemään sandbankin. IComilla on hyvät retket, toimisto löytyy sataman läheltä.

   Pikaveneet maksoi 16,50- 25 usd lentokentältä Maafushiin, lautta pari taalaa.
   Atolltransferin nykyinen hinta sivuilla näyttää nyt olevan 30 usd.
   Jos valitsette lautat niin ensin kentältä dollarin lippu Maleen, siitä taksi Villingilin terminaaliin ( kyyti lava-autolla maksoi 5 usd) ja lautta 306 kulkee Maafushiin ja Fulidhoolle.

   Guraidhoosta ei ole kokemuksia, harkittiin sitä viime vuonna mutta päädyttiin Fulidhoolle.
   Katsele vaikka google.mapsin kautta kumpi saari näyttää mielestäsi paremmalta!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   126
   4494
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   184
   3700
  3. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   92
   3657