Aihe

Neitokainen susikoiran kanssa

Hakeuduhoitoon

Mikäs tämä hörhö sitten on kylillä sekoilemassa. Kun näistä häirikkökoirista tai -omistajista niin paljon puhutaan. Kulkee pitkin raittia korvalappustereot päällä ja huutaa kuin hullu koiralleen, komentaa englanniksi ja haukkuu tätä kiroillen suomeksi, repii hullun lailla remmistä. Sääliksi käy eläintä. Ajelee kuulemma Valittulan suunnilla rekikoiria niin, että liikenne maantiellä vaarantuu. Tehty kuulemma useampikin ilmoitus virqanomaisille, mutta touhu vaan jatkuu. Haluasin auttaa, että saataisiin lääkiys kohdalleen, siis tytterölle, ei koiralle. Eläimilläkin on oikeutensa hulluja ihmisiä kohtaan.

8

1113

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • montavaihtoehtoa

   Mikä susikoira? tarkoitatko irlanninsusikoira, italiansusikoira, saarloosinsusikoira, tšekkoslovakiansusikoira vai koirasusi?

  • Hakeuduhoitoon

   Sellainen iso millä on pörröinen häntä.

  • Mikämättäähä

   Mitä v***n väliä mikä susikoira se on. On vaan huoli eläimen hyvivoinnista ja omistajan mielenterveydestä. Saatanan saivartelija!

  • Alkaakiinnostaa

   Onko pörröinen häntä taluttajalla?

  • yliviisikyppinen

   No joo, kukaan ei sitten välitä eläinten hyvinvoinnista, joten unohdetaan koko juttu. Nykyihmiset ovat ihan perseestä.

   • poppajoe

    Täällä suolikaksneljällä on vain tarinankertojia, miksi sinä et olisi vain sellainen?nimimerkillä huutelu ei asiasta vielä tee todellista, ei sinunkaan huutelusi.Ala toimia itse ja tule sitten kertomaan, mitä olet TEHNYT eläinten oikeuksien eteen.Jos sinä syyttelet ihmisiä omasta kädettömyydestäsi olet hiukan väärillä linjoilla.Vai pitäskö jonkun noilla tiedoilla lähtee eläinsuojelupoliisiksi?Sinäkö katsoisit vierestä todellisena eläinten ystävänä?Painu tekemään jotain äläkäkä vingu ja valita muista!!!!


  • Eläinrakasihminen

   Onpas tällä häirikköomistajalla paljon ystäviä, ihan ihmettelen. Itsekin koiraihmisenä ja tämän typyn nähneenä toiminnassa ihmetelen suuresti, että joku voi toimia näin eläintä kohtaan. Sairasta suorastaan. Hyi vittu.

  • Vedänkökuulankalloon

   Jep, jep. Poliisi on käynyt paikalla ja todennut, että näin ei voi toimia, eläinsuoleju on käynyt myös paikalla ja todennut, että näin ei voi toimia, mutta näin vaan toimitaan. Että silleen, olen toiminut, mutta kukaan ei siis välitä!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   15907
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5657