AIVOPESU JO LAPSUUDESSA.

Pärskis71

Auktoriteettiuskon voima toimii sillä, että ihminen nujerretaan jo lapsena henkisesti niin maanrakoon, ettei hän enää nuoren ja aikuisena kykene enää ottamaan oman itsensä tietoisuudesta vastuuta. Eli tulemaan itsetietoiseksi ja osata käyttää omia aivojaan, joilloin ei enää olla riippuvaisia näistä lapsena väkivalloin opetetuista ulkoisista auktoriteeteista.
Lapsena auktoriteetteja olivat tietenkin isä ja äiti. Sitten tuli mahdolliset tarhan tädit ja sedät... Peruskoulussa se oli opettaja ja myöhemmin auktoriteetteja olivat media, tiede, viihdeteollisuus jne. Kaikki tämä perustui aina sille, että itse ei voinut koskaan miettiä mitään asioita. Vaan jokaiseen asiaan oli olemassa jokin ulkopuolinen selitys, josta piti aina olla yhtä ja samaa mieltä.

Tämä tekniikka on varsinkin peruskoulujärjestelmässä erittäin nerokkaalla tavalla toteutettu, koska siihen on liitetty myös lasten keskinäinen kilpailuttaminen. Koska koulussa täytyi aina kilpailla arvosanoista, opettajan huomiosta jne.

Tämä on myös hyvin ratkaiseva tekijä tuohon kilpailuyhteiskuntaan valmentamisessa, jossa lapset laitetaan kilpailemaan keskenään arvosanoista. Mutta sitten kun he etenevät työelämään, niin tämä sama suggestio vaikuttaa edelleen, joka on opittu peruskoulumaailmasta. Elämä alkaa lopulta muistuttaa jokapäiväistä juoksua hamsterinpyörässä.

3

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rarityf

      Hyvä uutinen on kuitenkin se että siitä suggestiosta voi herätä ja alkaa näkemään ja oppimaan kuinka hieno ja mahtava synkronisaation yhdistelmä maailma on, jossa kaikki asiat kietoutuvat toisiinsa ihmeellisellä tavalla. Kuinka paljon kauniita asioita maailmaan mahtuu mitä ei voi selittää järjellä eikä matemaattisin keinoin. Toivoa ei ole menetetty. Ja sitten on vielä Jumala joka tulee niittämään pahantekijät kuin ruohon.

      • Totuusjasenasteet

        Tarkoitatko, että aloittajan kokemus maailmasta on kielteisen sävyinen ja sinun myönteisen sävyinen? Minä lähtisin siitä ajatuksesta että synkronisaation ulkopuolella on rikas maailma, jota ihmiset pakenevat ja jota auktoriteetit eivät halua ihmisten näkevän. Se voi mahdollistaa monia erilaisia synkronisaatioita, mutta ehkä myös synkronoimattoman mahdollisuuksien maailman.

        Kun ihminen herää harhaunesta, alkaa henkinen sodankäynti. Osin oman mielen kanssa, osin yhteiskunnan kanssa. Kun herääminen alkaa vaikuttaa yhteisöön, vahva auktoriteeti taistelee vastaan. Tarkoitus on kyseenalaistaa heräävän ihmisen auktoriteetti, kyky toimia ja oma usko mahdollisuuksiin. Tästä myös Matrix-elokuva puhuu.

        Jos synkronisoitu järjestelmä voittaa, ei Jumalaa ole vaan Jumaluus on synkronisaatiota. Viimeisenä päivänä, Tuomioajan koittaessa ei ole ketään persoonaa tuomitsemassa. Korkeintaan on synkronisaatio, joka tiputtaa pois rodunjalostuksen tavoin kaikki epäsynkronissa olevat.

        Jos synkronisaatio kuitenkin hajoaa, jää jäljelle mahdollisuuksien maailma, ennen Tuomioaikaa. Jos ihmiset valitsevat taas synkronisaation, ihmiskunta lienee tuomittu ikuiseen synkronisaatioon.

        Jos ajattelemme, että lapsi kasvatetaan synkronisaatiouskovaiseksi ja uskoa vahvistetaan menestymisellä työelämässä, sosiaalisin vuorovaikutuksin, mutta aikuisuuteen kuulukin pois oppiminen synkronisaatiosta, ihmisestä tulee tietoisempi mieli ehkä vastoinkäymisten kautta.

        Tuomioaikaa odottaessa jokaisen synkronisaation uhrin kannattaa muistaa että kaikki haasteet on tarkoitettu kehittymiseksi. Jos kuitenkin moni ehtii kuolla ennenkuin tulevat täysin tietoiseksi, voi edelleen lohduttautua Tuomiolla, aina on joku tuomitsemassa ne toiset.

        Jos mitään Tuomitsijaa ei tule, ei synkronisaatiosta eikä sen ulkopuolelta, on kaikkien elävien yhteinen harha Tuomiossa, ja sen tarkoitus on että vain tietyllä taholla on valta. Tämä yksin johdattelee kohti synkronisaatiota, minkä lopullinen tarkoitus on kuitenkin Tuomio, eli synkronisaatio.

        Jos sen sijaan oppii pois synkronisaatiosta, pystyy pitämään puolensa, ja pystyy auttamaan toisia, on ihmisen tarkoitus auttaa muita kehittymään tietoiseksi olennoksi Mahdollisuuksien maailmaan. Tietenkin synkronisaation silmissä ihminen on epävireessä eli sairas, ja synkronisidun ihmisen mielessä vaarallinen, mutta jos tämän kaiken jaksaa kestää, voi tietoiseksi kasvava ihminen auttaa pienellä henkäyksellä muita, ja jättää Mahdollisuuksien maailman varaan sen miten kunkin henkinen kehitys jatkuu.

        Sitten kun koittaa viimeinen ateria, pöydän ääressä istuvat vain heränneet ja he juhlivat yhdessä kaikkien mahdollisuuksiin uskovien kanssa. Tuomiota odottavat vain synkronisoidut.

        Yksi askel kohti mahdollisuuksien maailmaa: pieni perustulo, jolla saa välttämättömät tarpeensa tyydytettyä, joihin kuuluu ruoan ja hygienian lisäksi yhteiskuntaan osallistuminen eli sosiaalinen ja itsensä kehittäminen.

        Presidentin vaalit ovat kaukana osallistumisesta, mutta perustulo yrittäjille ja suurinosa pitkäaikaistyöttömistä yrittäjiksi ilman että karenssi vaikuttaa perustuloon on mahdollisuus luoda toimeliaampi maailma. Korkea sosiaaliturva, pakkotyöorjus ja työn tekemisen kontrollointi on osa synkronisaatiota, joka estää mahdollisuuksien tavoittelua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1853
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1416
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1317
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe