Onko taivallahden peruskoulu hyvä?

Netissä on paljon negatiivista tästä kyseisestä koulusta. Mutta nytten kun on uusi rehtori niin onko se koulu menny parempaan suuntaan? Onko sielä hyvä yläkoulu?
Ilmoita


Mitä nyt ei voinut yksi erityisopettaja näyttää frendini frendin vanhempia katsomaan koulun kameroista, kun hänen pyöränsä nyysittiin koulun pyöräparkista. Hän vastasi "ei ne kamerat osota siihen kohtaan". No kaverini ja hänen kaverinsa menivät tarkastamaan tämän ja kamerat osoittivat suoraan pyöräparkkiin. Asia jostain kumman syystä jäi siihen eikä siitä sen enempää.
Ilmoita
Kolkko. Riippuu jotkut viihtyy jotkut ei.
Ilmoita
Iha vitun paska koulu ei kannata. Opettajat ovat niinkuin stalinin aikainen neuvostoliitto, ja ovat kusipäitä.
Ilmoita
On se.
Ilmoita
Moi!
koulun alamäki koulurauhan suhteen on jatkunut jo noin 18 vuotta. Pelkästään vuonna 2018 oli yhdellä Taiviksen ylä-asteen luokalla kymmenkunta poliisitutkintaa ja lastensuojeluilmoitusta. Väkivaltaa, tappouhkauksia, rahan kiristämistä, alkoholinkäyttöä koulupäivän aikana ja varkauksia. Tästäkin luokasta oli koulun taholta vanhemmille kerrottu että kaikki on hyvin. Asiat lähtivät tulemaan julki muillekkin tahoille vasta erään oppilaan vanhemman soittaessa koululle poliisin. Soiton syynä oli toisella oppilaalla ollut puukko esillä koulun käytävällä! Koululle annettiin välittömästi muilta viranomaisilta neuvo alentaa huomattavasti lastensuojelun ilmoituskynnystä. Koulu ei useista pyynnöistä edes tässä kriisitilanteessa suostunut kutsumaan kaikkia vanhempia kokoon. Olkaa vanhemmat erittäin tarkkana tämän koulun suhteen. vaatikaa kaikki vakavista aiheista käydyt keskustelu ja päätökset kirjallisina. Muuten niitä ei yksinkertaisesti ole olemassa.
2 VASTAUSTA:
Ootko ollut koulussa 18 vuotta? Taitaa olla ihan sulla itelläs ne ongelmat
Faktat on faktoja.
+Lisää kommentti
Kyllä koulu on erittäin huono. Kiusaamisen, huonon työrauhan ja paskan ilmapiirin lisäksi koulun sisäilma on myös todella huono koulu on myös osittain homeessa ja tätä koulu salailee. Olen itse ollut koulussa 9 vuotta enkä suosittele kenellekkään.
Ilmoita
Niihän tuo on, eli lepsu johto on oppilaiden ja myös opettajien painajainen.
Ilmoita
Taivaallinen persukoulu on paras persukoulu.
Ilmoita
Höh - ei Taiviksessa ole sisäilmaongelmia, hyvä koulu, kivat maikat
Ilmoita
On hyvä koulu, ei ole sisäilmaongelmia, kivat maikat, hyvä fiilis
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Onko taivallahden peruskoulu hyvä?

Netissä on paljon negatiivista tästä kyseisestä koulusta. Mutta nytten kun on uusi rehtori niin onko se koulu menny parempaan suuntaan? Onko sielä hyvä yläkoulu?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta