Onko taivallahden peruskoulu hyvä?

Netissä on paljon negatiivista tästä kyseisestä koulusta. Mutta nytten kun on uusi rehtori niin onko se koulu menny parempaan suuntaan? Onko sielä hyvä yläkoulu?
Ilmoita


36 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Mitä nyt ei voinut yksi erityisopettaja näyttää frendini frendin vanhempia katsomaan koulun kameroista, kun hänen pyöränsä nyysittiin koulun pyöräparkista. Hän vastasi "ei ne kamerat osota siihen kohtaan". No kaverini ja hänen kaverinsa menivät tarkastamaan tämän ja kamerat osoittivat suoraan pyöräparkkiin. Asia jostain kumman syystä jäi siihen eikä siitä sen enempää.
Ilmoita
Kolkko. Riippuu jotkut viihtyy jotkut ei.
Ilmoita
Iha vitun paska koulu ei kannata. Opettajat ovat niinkuin stalinin aikainen neuvostoliitto, ja ovat kusipäitä.
2 VASTAUSTA:
sittenhän se on loistava koulu! kun vanhemmat eivät osaa laittaa rajoja, ainakin tuolla koulussa näemmä osataan.
Toisinpäin. Koulussa ei osata laittaa rajoja.
+Lisää kommentti
On se.
Ilmoita
Moi!
koulun alamäki koulurauhan suhteen on jatkunut jo noin 18 vuotta. Pelkästään vuonna 2018 oli yhdellä Taiviksen ylä-asteen luokalla kymmenkunta poliisitutkintaa ja lastensuojeluilmoitusta. Väkivaltaa, tappouhkauksia, rahan kiristämistä, alkoholinkäyttöä koulupäivän aikana ja varkauksia. Tästäkin luokasta oli koulun taholta vanhemmille kerrottu että kaikki on hyvin. Asiat lähtivät tulemaan julki muillekkin tahoille vasta erään oppilaan vanhemman soittaessa koululle poliisin. Soiton syynä oli toisella oppilaalla ollut puukko esillä koulun käytävällä! Koululle annettiin välittömästi muilta viranomaisilta neuvo alentaa huomattavasti lastensuojelun ilmoituskynnystä. Koulu ei useista pyynnöistä edes tässä kriisitilanteessa suostunut kutsumaan kaikkia vanhempia kokoon. Olkaa vanhemmat erittäin tarkkana tämän koulun suhteen. vaatikaa kaikki vakavista aiheista käydyt keskustelu ja päätökset kirjallisina. Muuten niitä ei yksinkertaisesti ole olemassa.
3 VASTAUSTA:
Ootko ollut koulussa 18 vuotta? Taitaa olla ihan sulla itelläs ne ongelmat
Faktat on faktoja.
Anonyymi kirjoitti:
Ootko ollut koulussa 18 vuotta? Taitaa olla ihan sulla itelläs ne ongelmat
todellakin.

pumpulissa kasvaneet vanhemmat ovat koulun pahin uhka.

tavis on aivan tavallinen koulu helsingissä.
+Lisää kommentti
Kyllä koulu on erittäin huono. Kiusaamisen, huonon työrauhan ja paskan ilmapiirin lisäksi koulun sisäilma on myös todella huono koulu on myös osittain homeessa ja tätä koulu salailee. Olen itse ollut koulussa 9 vuotta enkä suosittele kenellekkään.
1 VASTAUS:
Hei!
Taivis on yksi tilastojen mukaan yksi kartetuimista ylä-asteista. Syitä ovat erittäin huono työrauha, kiusaamisen vähättely, huono sisäilma. Taiviksessa on ollut kausia jolloin koulu on ollut poliisin ertyistarkkailussa, koska koulu ei ollut saanut, eikä edes välittänyt hoitaa asioita kuntoon ajoissa kuntoon vanhempien huolestuneesta palautteesta välittämättä. Koulusta on viimeisen vuoden aikana lähtenyt hyviä opettajia, jotka todella saivat järjestystä ja työrauhaa edes vähän aikaiseksi. Liekö syy koulun uuden johdon kummallinen kaikessa välinpitämätön "positiivinen" ideologia? Viimeistään ala-asteen lopussa nämä asiat alkavat avautua. Sitten onkin jo aika hakea rauhallisempaan kouluun.
+Lisää kommentti
Niihän tuo on, eli lepsu johto on oppilaiden ja myös opettajien painajainen.
Ilmoita
Taivaallinen persukoulu on paras persukoulu.
Ilmoita
Höh - ei Taiviksessa ole sisäilmaongelmia, hyvä koulu, kivat maikat
1 VASTAUS:
Jaa a...
+Lisää kommentti
On hyvä koulu, ei ole sisäilmaongelmia, kivat maikat, hyvä fiilis
Ilmoita
Sisäilmasta on tehty koulussa tutkimuksia, ja jopa jotkut koulun opettajat kertovat kuinka kärsivät tälläisistä ongelmista, meille oppilaille. Olen myös itse kokenut sisäilmasta johtuvia ongelmia kuten päänsärkyä,nenäntukkoisuutta ja silmien vuotamista.
1 VASTAUS:
Samaa mieltä salailevat myös homeongelmia.
+Lisää kommentti
Joo hyi helvetti. Älä tuu tänne kouluu opettajat ei kuule ei nää ja käyttäytyy tyhmästi. Siivoja ei siivoa mitään koulu myös salailee homeongelmaa on salaillut jo ainakin 5-6 vuotta. Kutienkin hometta on jokapaikassa ruuat on meh ja kukaan ei ikinä ole rauhallisesti. Kerran kaveri kysyi miksi kun Opettaja sanoi ruuvaa se kiinni tohon Puutyöluokassa vaikka työ oli täydellinen ja melkein valmis.
Opettajia ei kiinnosta jos kaatuu.
Kun toinen rikkoo toisen jutun opettajat on vaa sille ”Lopeta” Joka kerta ku ne hakee. Ja se vaan jatkuu ja jatkuu.
Aivan paska koulu.
2 VASTAUSTA:
Onko jossain koulu, jossa opettaja ei käyttäytyisi tyhmästi jonkun mielestä?
Siivoja ei ole koulun palveluksessa vaan Palmian. Valita Palmialle jos ei siivoa. Ruoka tulee keskuskeittiöstä, samaa saa. uistakin kouluista. Jos kukaan (siis et myöskään itse) ei ole koskaan rauhallisesti, vika on yksilössä. Miksi syytät muita (=koulua) siitä, että et osaa edes itse käyttäytyä? Puutyö ei voi olla täydellinen, jos se on vain melkein valmis. Se ei siis ollut edes valmis.

Valittaa kyllä osaat ja turhastakin.
Niinpä. Rehtorinhan noita asiota kuuluisi valvoa. Eikä voi odottaa että oppilaat valittavat Palmialle.

Vai onko itseohjautuvuus jo niin pitkällä Taiviksessa, että oppilaat tekevät rehtorinkin työt.
+Lisää kommentti
SIellä otetaan siemmennestenäytteitä! EN MENE IKINÄ *!
Ilmoita
Onneksi pääsin pois taiviksesta!
Ilmoita
Ei savua ilman tulta😊 tai hometta, kiusaamista, huonoa työrauhaa.
1 VASTAUS:
Jos netissä on paljon negatiivista kirjoitusta Taiviksesta, niin mistähän se johtuu? Yleensä kirjoittelussa on ainakin jotakin perää. ..
+Lisää kommentti
Tämä taitaa nyt olla sellainen koulu, jossa niin sanottu paikallinen autonomia on mennyt johtamisen puollella täysin johdon omien henkilökohtaisten opetus näkemysten kokeilu laboratorioksi. Tosi harmi lasten ja nuorten kannalta.
Ilmoita
Myös koulun opettajat käyttäytyvät todella epäoikeudenmukaisesti oppilaita kohtaan. Kuten koulun espanjan tunneilla sai kuunnella jatkuvasti henkilökohtaista naljailua ja ilkeää puhetta. Tällaista tapahtuu myös muilla tunneilla.
1 VASTAUS:
!Hola! Tuo espanjan ryhmien suuri lopettaneiden määrä on kyllä poikkeuksellisen suuri.

Älkää vanhemmat antako opettajan pilata innostusta hienoon kieleen.
+Lisää kommentti
Jos rakastat lastasi, niin tämä ei ole oikea koulu elämäntaitojen opiskeluun.
1 VASTAUS:
Yksi Taivallahden koulun ongelmia on nuuskan myyminen.
+Lisää kommentti
Rehtorista, kun kysyit. Onhan se ihmeellistä että edellinen rehtori käy vielä kahden vuoden jälkeenkin jatkuvasti antamassa ohjeita tälle " uudelle rehtorille". Kun rehtori jää pois virastaan, niin hänelle ei kuulu antaa mitään tietoa koulun sisäisist asioista.
2 VASTAUSTA:
Juuri tänään 6.9. klo 12.15 iso
Joukko, noin 7-9 oppilasta teknisen luokan kohdalla tupakoimassa. Yläpuolella on myös rehtorin huone, josta hyvät näkymät kohtaan. Jo kaksi vuotta sitten koululta luvattiin jalkautua ympäristöön poistamaan nuuskan myynti ja tupakoivat oppilaat. Kertaakaan en ole nähnyt opettajia tällä asialla. Koulussa myös muille viranomaisille kuuluvat hankalat asiat pyritään käsittelemään hiljaisesti seinien sisäpuolella. Esimerkiksi nuuskan myynti koulussa ja ympäristössä. Nuuskan myynti on rikos. Taitaa siis kuulua myös poliisille ja lastensuojelulle?
Jos edellisellä eläkkeellä olevalla rehtorilla ei ole erillistä opetusviraston lupaa toimia jonkinlaisena konsulttina tai menttorina, niin hänelle kenenkään koulun henkilökunnan ei kuulu kertoa mitään koulun oppilaiden tilanteesta tai muutenkaan koulun sisäistä asioista. Yksinkertaista ja selkeää. Mutta toivottavasti näin ei ole pääsyt käymään.
+Lisää kommentti
Tuosta espanjan opetuksesta on sellaista tietoa, että todistuksissa saattavat mielivaltaisesti monilla oppilailla laskea numerot jopa kahdella yhden lukukauden aikana. Sitten pelästyneet oppilaat haluavat pois ryhmästä tai päästötodistukseen pelkän suoritus merkinnän, ettei pilaisi muuten hyvä ä keskiarvoa. Näin opetuksessa pääsee ainakin opettaja helpolla kun ryhmät saadaan nopeasti hiillostettua pieniksi.
Ilmoita
Totta
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Onko taivallahden peruskoulu hyvä?

Netissä on paljon negatiivista tästä kyseisestä koulusta. Mutta nytten kun on uusi rehtori niin onko se koulu menny parempaan suuntaan? Onko sielä hyvä yläkoulu?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta