Yle Areena

Samppa_62

Taas hyytyi Yle areena minun samsungissa. Toimiiko muilla?

24

10133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Muutoksia_tehty

      Puhelin vai telkkari? Kaipaisikohan uudelleenasennusta.

      Minulla katosi Areena jo kauan sitten Sonyn telkkarista kun tekivät Areenan päässä jonkin ohjelmistomuutoksen.

      • Valekuitulinjako

        Oisko käytettävällä operaattorilla mitään vaikutusta asiaan :)


    • Telkkumulkku

      Ei se toimi LG:ssäkään. Kun ylelle panee viestin, että areena ei pyöri vaikka softa juuri päivitetty, niin ne kehottavat tekemään päivityksen...

    • Taulutelkkari

      Laitteeena ihan uusi LG OLED 55 B7V ja yle areena lskkasi toimimasta pari päivää sitten 27.4. Ohjelma lähtee käyntiin mutta sininen mollukka jää pyörimään siihen keskelle. Ohjelmaa ei voi kelata, siitä ei voi poistua. Kaikki muut ohjelmasovellukset toimii hienosti, netflix, ruutu, mtv3 katsomo, youtube...... Jne. Areena ei vaan toimi kuten ennen...

      • Blu-ray

        Sony blu-ray BDPS5500 soittimeen tuli 2 päivitystä tällä viikolla. Päivitysten jälkeen Areena lakkasi toimimasta. Ihan samat oireet kuin LG telkkarissa edellä kuvattu.


    • TomppaJr

      Ei toimi täälläkään. Täysin samoja ongelmia mitä yllä kuvailtu...

    • Uuttavaan_

      Mikä android versio laitteessa. Ainakin android 4.4.4 versiossa ja vanhemmissa lakkasi viimeviikolla dna tv toimimasta. En tiedä liittyiskö openGL 3.xx versioon, vai mikä on muuttunu. Mulla huawei android 4.4.4 tässä toimii vielä areena, katsomo ja ruutu. Pääsääntöisesti tabletit myydään valmiiksi vanhalla androidilla ja päivityksiä ei tule kun vaan sovelluksiin, telkkareissa varmaan sama tilanne.

    • haistvida

      Mulla loppu Netflix Eurosport ja Areena, kiitti vaan.

    • huijauksenmeininkiä

      Tuollasessa pitäs jonkun kansanedustajan/ministerin laatia lakialoite että jos joku nettikanava lakkaa toimimasta niin lain mukaan soitto huoltoon ja oikeus saada huoltaja korjaamaan laite/internet vähintään takuuajan 24/7. Nuohan on selvästi halvimmat TV:t ainakin mätiä, sillä tehdään bisnestä koska tiedetään että joissakin liikkeissä ei ole takuuta, ja jotkut ei viitsi viedä takuuseen, jotkut ei säilytä takuupapereita & TV:n säilytyslaatikkoa, (saivat siinäkin myytyä yhden TV:n enemmän) kun asiakas tulee selittämään että nyt ei näy areena(ehkä yrittää palauttaa vanhan eikä tietenkään onnistu) => myyjä siinä vaiheessa kun asia tulee esille että Areenan pitäisi toimia sanoo; "No sitten kannattaa ottaa tuo (sanoo jonkun merkin) malli, siinä varmasti toimii", ehkä parisataa kalliimpikin jopa.

      Ja jos yle lopettaa myös kanavat TV:stä niinkuin MTV on lopettanut kuulema jossain päin suomea jo niin kannattaisi ihmisten rueta vaatimaan että myyjät antaa edes jonkinlaisen kanaviennäkymistakuun, ihan lain mukaan ja kirjallisena, ei vain kaupassa; "Voi olla"

      Kyllähän analogiset ja digikanavat näky ja kanavien ylläpitäjä huolehti että ne näky ilman uuden TV:n järjestämistä.

    • Pirunmoista_säätöä

      Yle ilmeisesti teki päivityksiä areenaan viime viikolla ja ne aiheutti ongelmia. Korjasivat ongelmat nopeasti, mutta taas tökkii. Sovellus käynnistyy, mutta se mollukka vaan pyörii siinä keskellä. TV on uudehko Samsung.

      • Dupe

        Joo, mollukka vaan pyörii !! (Ruutu ja Katsomo toimii). On se kiva, kun pitää tehdä muutoksia juuri pyhiksi. Huoltokin on silloin varmaan lomalla. Ja olisi aikaa katsella muutakin kuin uutisia.


    • Laittakaa_palautetta

      Valitettavasti sovellutus on Ylen palvelu, jonka toimivuus riippuu paljon myös toisesta osapuolesta. Osittain syynä on raha, sillä laitevalmistaja ei ole kovin innostunut säätämään softaansa, mikäli siitä ei kukaan ole halukas maksamaan. Oma Sony on vuodelta 2013 ja hyvin siinä Areena on toiminut koko ajan. Ruutua ja Katsomoa siinä ei edes ole, enkä niitä tv:ssä tarvitsekaan. PC ja tabletti saavat riittää niitä varten.

      Kun menee areena.yle.fi -sivulle niin ruutuun tulee tekstipalkki: "Joissakin Yle Areenan äly-tv-sovelluksissa on ongelmia ohjelmien toistossa. Mobiili- ja web-palvelut toimivat normaalisti. Pahoittelemme häiriötä!" Tätä palkkia ette tietenkään äly-tv:llänne näe;)

      Jos haluatte nopeuttaa ongelman korjausta, niin laittakaa palautetta sivun https://palaute.yle.fi/ "Tarvitsen teknistä apua" -lomakkeen kautta, niin saavat oikeaa infoa käyttäjiltä.

      • Laittakaa_palautetta

        Kävi tyttären perhe eilen kylässä ja Areena joutui heti käyttöön, kun lapsille haettiin Areenasta katsottavaa. Areenan hakemistorakennetta on uusittu ja se saattaa aiheuttaa ongelmia. Piti suorittaa haku aakkosjärjestyksessä, kun Areenan lastenohjelmien selailuvalikko tuntui liian laajalta;)

        Jos Areena on sovellutuksena, niin se kannattaa poistaa ja hakea uudelleen. Sonylla voi kerralla päivittää sovellutukset menun kautta. Samalla poistuu SEN -valikosta ne sovellutukset, jotka eivät enää ole käytettävissä ja jokunen uusikin tulee lisää.


    • Digityttå

      Philipsin Android TV on toiminu koko pääsiäisen YLE Areenan kanssa mainiosti :)

    • Philipsfani

      Minä meinasin ostaa Samsung-television. Myyjä sanoi suoraan, ettei kannata, koska Samsung tekee melkein vuoden välein päivityksiä, jolloin suomalaiset sovellukset, kuten Areena ja Katsomo poistuvat. Suositteli Philipsiä, jossa on Android-käyttöjärjestelmä joka takaa, että alkuperäiset sovellukset säilyvät päivitysten jälkeenkin. Eikä Samsungeissa ole enää kuulokeliitäntääkään.

    • Jarm

      Joo. Katso kävelyä areenasta. Ei pelaa. Paska

    • yyyyy

      Meillä on Sony Bravia KDL-40W605B, jossa Areena toimii vaihtelevasti. Jotkut harvat ohjelmat pysyy katsomaan alusta loppuun, suurin osa ohjelmista katkeaa 5-15 minuutin päästä.

      • JJRep

        Sama meno kdl-48w605 kanssa 18.11.2018 alkaen. Netflix ja muut toimii ok. Talossa DNA valokaapeli.


    • sonyerkki

      Juu sama täällä Sonyn tv kanssa, että voi katsoa 5-20min ja sitten poikki.
      Ja tämä korostuu iltasella enemmän, aivan kuin käyttäjämäärä olisi illalla areenassa suurempi ja menisi siksi poikki. Päivällä voi toimia ilman virheettä.
      Ja siis Sony tv on 4 vuotta vanha ja ilmoittaa että päivityksiä ei ole saatavilla.

      • Digitakin-daun

        Ja Digitakin on niin daun


      • Anonyymi
        Digitakin-daun kirjoitti:

        Ja Digitakin on niin daun

        Onko Daun Helsinki


    • Anonyymi

      Yritän asentaa yle areenaa android tv boxiin, asentuu kyllä mutta kirjautumisvaiheessa tulee vain musta ruutu mitään ei tapahdu eikä mihinkään tuosta pääse?

    • Anonyymi

      Yle areena jumii nyt meidän android televisiomme kirjautumis/rekisteröitymisikkunaan eli emme voi käyttä'ä areenasta yhtään mitään enää. vaihtoehtoa ohittaa kirjautuminen ei ole tarjolla.

      Miksi minun pitäisi jatkaa katselua siitä mihin perheemme teini on edellisiltana jäänyt tai hänen katsoa loppuun suomidokkari jonka katselu on minulta jäänyt edellisiltana väsymyksen takia vaiheeseen?? Miksi perhe yksilöidään yhdelle sähköpostiosoitteeelle? Miksi verovaroja peritään mutta se ei riitä vaan ns eikaupallinen järjestelmä ottaa isännän paikan olohuoneemme nurkassa?? YLE HAISEE!

    • Anonyymi

      Yle Arenahan tulee hyytymään kokonaisuudessaan, varmaan tämän hallituksen aikana. Nyt sinne on keksitty "pakkokirjautuminen", ja jatko toimen piteet ovat, että siitä tulee maksullinen. Siitä huolimatta pitää maksaa ylevero. Joten se siitä.....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2184
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      50
      1714
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      35
      1537
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1456
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe