9.luokan pikainen tarkastus

zeippi

Jalkani tärisi jännityksestä, odottaessani 9.luokan lääkärintarkastusta odotustilassa. Lääkärin ovi avautui ja vierusluokan Tommi tuli posket hieman punoittaen huoneesta ja paineli sanomatta sanaakaan ulos odotushuoneesta. Katselin hieman hänen peräänsä kun lääkäri tuli ovelle ja sanoi ”Jarno”, katsoen minuun. Nousin tuolilta, suoristin paitaani ja astuin huoneeseen, tämän vaaleahiuksisen ja hoikan lääkärin edestä ja jäin seisomaan pöydän lähelle.

”Juu, istu vaan”, Minnaksi esittäytynyt lääkäri sanoi ja istuin tuolille joka oli pöydän päässä. ”Mä siis tuuraan koulun omaa Lääkäriä Pirkkoa, joka on nyt matkoilla”, Minna sanoi ja loi rauhoittavan hymyn kasvoilleen. Hymähdin ja nyökyttelin vaan katsellen ympäri huonetta. Minna katseli hetken näyttöä kunnes nousi tuolilta ja pyysi riisumaan minut boksereilleni.
Riisuin paidat ja farkut ja viikkasin ne tuolille ja jäin seisomaan kädet puuskassa Minna eteen. Minna katseli vartaloani. ”Astuppa ensin vaa’alle” kuului käsky ja astuin vaa’alle odottamaan tulosta. ”Selvä, sitten seinää vasten” Minna näytti käsillään ja menin oven viereen selkä kylmää seinää vasten ja seison ryhdikkäästi. ”Njoo” hän mumisi ja pyysi seisomaan viivan kohdalle ja kertomaan mihin suuntaan kirjaimet on taululla. ”Näkö ja kuuloki ihan hyvät” hän naurahti ja pyysi tulemaan pöydän viereen. Kumarruin alaspäin koskettaen lattiaa sormenpäilläni, Minnan tutkiessa selkärankaani. ”Tosi hyvä ryhtikin sulla, taidat liikkua paljon”, Minna otti kätensä pois ja nousin pystyyn.

Minna istui tuolilleen ja veti molempiin käsiinsä siniset kertakäyttö hanskat. Nielaisin, koska päässäni alkoi liikkua kaikenlaista, miksi hanskat, tutkiiko se mun pepun. ”Sit katsotaan tänne” hän sanoi ja liukui tuolillaan eteeni ja raotti boksereitani. Katsoin alaspäin ja huomasin kaluni vetäytyneen melko pieneksi ja tuuhean karvoitukseni peittäessä sen melkein kokonaan. ”Kehitys alkanu hyvin….kivekset laskeutunut kunnolla” hän selitteli kosketellessa kiveksiäni vuoronperään ja nostellen niitä kämmenellä. Minna katseli kaluani ja otti kaluni etusormen ja peukalon väliin ja veti esinahkaani taaksepäin paljastaen terskani, ”hyvin liukuva esinahka, ei kireyttä” hän jatkoi, jolloin kaluni alkoikin kasvaa omatahtoisesti. ”Noo, se on hyvä että hormoonit jo nuorella miehellä hyrrää” Minna hymähti, vielä poikamaisen kaluni noustessa vinhaa vauhtia vaakatasoon.

”Teillähän on varmaan jo ollut seksuaalikasvatuksessa kondomin käyttöä”, Minna sanoi katsoen minua alaviistosta. ”Jotain” kohautin hartioitani. ”Ja myös sitten spermasta”, hän jatkoi ja kysyikin, että tuleehan sitä jo minulta kunnolla. Kohautin taas hartioitani, mistä minä tietäisin, mikä määrä on kunnolla, ajattelin.
”Voidaan tässä käydä kondomin käyttö jos haluat”, Minna kysyi ottaen samalla laatikosta kondomipaketin. Nielaisin taas ja kerroin, että se sopii kyllä. ”Ensimmäinen asia on toki se, että siitin pitää saada kovaksi”, hän kertoi hymyillen. Vein käteni hieman epäröiden kalulleni ja otin siitä kiinne kuten yleensä otan. Vedin esinahkaa edestakas hieman kiihtyvällä tahdilla, kaluni kasvaessa nopsasti täyteen kokoonsa. Minna katseli tuolillaan kun runkkasin itseni kovaksi, avaten samalla paketin ja otti kumin esille. ”Tässähän nyt tärkein, että tän laittaa oikein päin”, hän käänteli sitä ja jätti siten, että spermalle varattu tila on yläpuolella.
Minna tarttui kaluuni vasemmalla kädellään ja toi kumin terskan päälle. Hitaasi hän alkoi rullata kumia pidemmälle terskalla. ”Näin ja sittenhän kun tästä alusta pääsee, niin tämä rullautuu helposti alas asti…kokeileppa”, Minna ohjeisti ja rullasin kumin alas asti sen peittäessä koko kaluni.

Seisoin kalu ojossa Minnan edessä ja odotin mitä seuraavaksi. ”Tuleeko sulla aina siemennestettä kun laukeat ja eihän siinä tunnu mitään kipuja”, Minna katsoi taas minuun. ”öööh….periaatteessa tulee joo ja ei satu lainkaan”, kerroin poskeni hieman jo punoittaen. ”Njoo…no ehkä me katsotaan kuitenkin se määrä ja vähän, et millaista se on, koska muuten viimeksi laukesit”, hän jatkoi muina miehinä. ”Pari päivää sitten” sanoin häpeillen. Minna nyökkäsi ja nousi seisomaan. ”Ota vaan kumi pois” hän sanoi hakiessaan näytteenottopurkin pöydälle valmiiksi. Revin kumin ja jätin sen pöydälle. ”Nyt vaan sitten pitäsi saada laukeaminen aikaan”, Minna totesi. ”okei” hymähdin ja aloin runkata hitaasi itseäni Minnan edessä.

1

5828

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zeippi

      ....ja odotin mitä seuraavaksi. ”Tuleeko sulla aina siemennestettä kun laukeat ja eihän siinä tunnu mitään kipuja”, Minna katsoi taas minuun. ”öööh….periaatteessa tulee joo ja ei satu lainkaan”, kerroin poskeni hieman jo punoittaen. ”Njoo…no ehkä me katsotaan kuitenkin se määrä ja vähän, et millaista se on, koska muuten viimeksi laukesit”, hän jatkoi muina miehinä. ”Pari päivää sitten” sanoin häpeillen. Minna nyökkäsi ja nousi seisomaan. ”Ota vaan kumi pois” hän sanoi hakiessaan näytteenottopurkin pöydälle valmiiksi. Revin kumin ja jätin sen pöydälle. ”Nyt vaan sitten pitäsi saada laukeaminen aikaan”, Minna totesi. ”okei” hymähdin ja aloin runkata hitaasi itseäni Minnan edessä.

      Vatkasin ja katselin kattoa samalla. ”Tulisitkohan sä helpommin jos mä autan sua”, Minna hymyili. ”Varmaan” hymähdin, Minnan ottaessa jo liukastetta ja puristi sitä käsiinsä. Hän tarttui nyrkillään terskaani ja alkoi pyörittää nyrkkiä terskan ympärillä. Minna levitti liukkaria koko kalulleni ja alkoi voimakkaasti puristaen vedellä kättään edestakas. Aloin huokailla. Aikuisen naisen lämmin kämmen tuntui ihanalta kalullani. Välillä Minna nopeutti tahtia ja välillä taas hitaasti, hieroen terskaa rauhallisesti. Hän asettui viereeni päästen kunnolla vatkaamaan kaluani. ”aahho…oo” huokailin rintanikehäni noustessa. ”Tuuletko jo kohta” kuului matalampi kuiskaus korvaani. ”mhmh”, mumisin tuntiessani laukeamiseni alkavan. Aloin jännitellä lihaksiani ja alavatsaani. Minna aisti tilanteen ja toi toisella kädellä purkin aivan kaluni eteen. ”aahh”, ynähdin ja hengitykseni seisahtui kun terskani päästä alkoi pulputa vitivalkoista spermaa purkkiin. Toinen…kolmas…neljäs ruippaus lensi läpinäkyvään astiaan Minna puristellessa kaluani voimakkaasti, oikein lypsäen pallejani tyhjiksi. Hetken Minna vielä liu’utti sormiaan kalulla kunnes päästi veltostuvan kaluni irti ja katsoi purkkia.

      ”Oikein mukava määrä spermaa”, Minna tokaisi ja laski purkin pöydälle. Katselin purkkia tasatessani hengitystä. ”Hyvä, voit sitten pukea päällesi”, hän sanoi näpytellessään jo konettaan. Puin vaatteet ja asettelin kaluni housuihini. ”Sulla on kaikki tosi hyvin, ei mitään valitettavaa”, Minna sanoi hymyillen.
      Kiitimme molemmin puolin ja poistuin huoneesta posket punoittaen, kuten oli Tommikin poistunut tovi sitten.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe