Dubain hotellit

dubaihinjoskus

Tästä on varmaan joskus jo keskusteltu mutta arveluttaa edelleen mikä paras alue majoittua Dubaissa? Lähelle rantaa haluaisin mutta hinnat katossa rannan lähettyvillä. Aivan betoniviidakon keskellä ahdistaa..vinkkejä ottaisin vastaan

16

975

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jecks

      Internet/Media cityn alue on hyvä.
      Lähellä metro ja ratikka pysäkkejä, rannalle helppo mennä.
      Hyvät kulkuyhteydet oikeastaan joka paikkaan.
      Hinnat alemmat kuin Marinassa ja Jumeirah beachillä.

    • saunatyttö

      Esim. Gloria hotelli loisto valinta kaikinpuolin.

    • Dubai4x

      Samaa mieltä kahden edellisen kommentoijan kanssa! Myös Creekin pohjoisrannalla on muutama hyvä hotelli, mutta ne ovat sitten kaukana rannoista. Julkisilla pääsee kuitenkin.

    • HotelliJumeirahista

      SheratonJumeirah

    • Kirppunen

      Eka kerta Dubaihin ensi talvena. Ollaan 35v lapseton pari . Kumpi alue: Dubai Downtownvai Jumeirah Beach? Matkustamme tammikuussa.

      • Leeviska

        Dubai marina beach on ehottomin suosikki. Siinä lähellä myös marina walk mistä kaikki päivittää kuvia instagrameihin ja matkablogeihinsa! Etäisyydet jokatapauksessa dubaissa suuret, kaupunki laidasta laitaan n.45km, että jos haluaa nähdä eri paikkoja niin taksilla täytyy kuitenkin suhata majoituit missä tahansa. Kaksi kertaa ollaan majoituttu Bur Dubaissa Burj Juman Mall:in lähellä ja viime syksynä JaOcean view hotellissa dubai marina beachilla. toi dubai marina:n ranta alue on sellasta luxus aluetta, huippumoderni, ekat talot valmistunu vasta n.2010. näkymät hotelleista palmusaarelle ja bluewater islandille, jossa rakenteilla myös the dubai eye eli tuleva maailman korkein maailman pyörä. Kattokaas sellasesta uudesta rannasta kuvia/videoita kuin lamer-ranta...jos satutte taasen majoittumaan bur dubain tai down townin alueelle niin toi ranta on tän hetken must go. täysin uudistettu ranta kävelykatuineen ja ravintoloineen. Dubai mall on sitten viimeisen valmistuneen laajennuksensa ansiosta pinta-alaltaan n.7 kertaa suomen itäkeskuksen kokoinen :)


    • Jecks

      Riippuu mitä hakee...itse saman ikäinen ja minun valintani olisi noista Downtown.

    • Dubai4x

      Dubain marinaan kyllästyy äkkiä, se on loppujen lopuksi nähty päivässä ja sen jälkeen sieltä on pitkä matka kaikkialle muualle Dubaihin. Hinta-laatusuhdeon heikko. Marinaan pääsee kuitenkin kätevästi metrolla. Downtown tai Creekin alue olisi valintani, kun viidennen kerran suuntaan sinne. Hotla metroradan varressa on hyvä valinta, esmes Internet Cityn lähellä. Tai itse asiassa mikä tahansa hyvätasoinen hotla jonkin metroaseman läheisyydessä. Viimeksi majoituttiin Riviera Hotellissa Creekin pohjoisrannalla. Hyvä hotelli vaikka matala rakennus onkin.

    • BurDubai

      Samaa mieltä Dubai4x kanssa. Marinan alue on äkkiä nähty. Hotelleja, ravintoloita, ranta, marina ja Marinan ostoskeskus. Toki eri hotelleiden allasalueilla ja ravintoloissa voi viettää aikaa ja yöelämääkin löytyy. Jos näitä hakee, Marina on silloin paras alue lomailuun.
      Mutta jos haluaa muutakin kuin hotelli- ja rantaelämää, kannattaa valita hotelli jonkun metroaseman ja samalla mahdollisesti jonkun ostoskeskuksen vierestä. Ostoskeskukset sinänsä ovat jo nähtävyyksia. Metro on helppo, nopea ja edullinen tapa liikkua. Toki taksitkin ovat halpoja.
      Itse ehkä seuraavaksi katson hotellin Bur Juman ostoskeskuksen läheisyydestä. Sieltä on lyhyt matka taksilla uudelle La Mer rannalle tai Kite Beachille. Ja metrolla pääsee helposti vanhan kaupungin alueelle, Dubai Malliin, Emirates Malliin ym.

    • sissisussi

      Samaa mieltä myös, Bur Juman ostoskeskuksen läheisyydestä hotelli tai huoneistohotelli. Jopa ostoskeskuksen kanssa samassa rakennuksessa oleva BurJuman Arjaan by Rotana on suositeltava, tosin uima-altaalle ei aurinko paista kuin hetken. Helppo lähteä minne päin vaan metrolla ja näin näkee kaupunkia laidasta laitaan, myös isot ostoskekukset metron reitillä. Yhdellä bussilla pääsee LaMer rannalle. Julkista liikennettä helppo käyttää ja on edullista, jos ei aina halua ruuhkassa taksilla ajella.

    • Nenpi

      Kyllä Marina on paras. Metrolla pääsee sieltäkin kaikkialle.

      • Kotimainen_huntuveikko

        Tylsää. Tylsää. Tylsää. Marinassa on tylsää, vajaassa päivässä nähty koko "komeus".


      • Humpuukkia

        Marina on paras :) täytyy olla aika tylsä ihminen jos siihen tylsistyy päivässä.... Varmaan sillon tylsistyy kaikkeen muuhunkin päivässä?


    • Tapipi

      Haluatko hieman loistokkaampaa vai ihan tavallista?
      Loistokkuus löytyy Marinan alueelta.

    • Sinna-Minna

      Ehdottomasti majoitus Burj Dubaihin..hyvät kulkuyhteydet,edullinen majoitus!

    • BurDubai

      Tämä hotellikysymys on niin makuasia. Riippuu ihan siitä mitä itse kukin lomaltaan hakee ja kuinka paljon on rahaa käytettävissä. Dubaissa vaihtoehtoja riittää varmasti kaikille.
      Me lomailtiin viimeksi kahden hotellin taktiikalla. Ensin vähän luksusta eli 5 päivää Palace Downtown Dubai Mallin kupeessa ja sitten 5 päivää vanhan kaupungin puolella kivassa 100 neliön huoneistossa. Kolme tähteää taisi olla, mutta todella siisti paikka ja ystävällinen henkilökunta. Saatiin kivasti pyykitkin pestyä ennen kotimatkaa :-)
      Dubai on siitä kiva, että sieltä löytyy tosi kivoja ja siistejä huoneistohotelleja ja ihan kohtuu hinnalla. Perheillekin kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistoja, niin ettei tarvitse kaikkien samassa huoneessa kärvistellä.
      Rannan lähellä on aina kalliimpaa. Kannattaisi katsoa onko uuden La Mer rannan lähistöllä kivoja hotelleja. Se vaikutti mukavalta alueelta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      192
      3291
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2151
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1925
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe