Matkailusta potkua Yläkainuuseen

HyvejääseYläkainuussa

Paluumuut
23.3.2018 20:42

UUSI
Siinäpä se. Tänä päivänä palvelut ovat eniten kasvava ala. Valtakunnantasolla myydään monenlaista osaamista ja opetusta maailmalle. Matkailu on kaikkein nopeimmin kasvava toimiala maailmassa. Hyrynsalmella on turha haaveilla isoista teollisuusyrityksistä. Täällä ei ole mitään sellaista erityistä syytä minkä vuoksi joku sijoittaisi isoja summia teollisuuteen. Ei ole työvoimaa ja kaiken lisäksi ollaan kaukana markkinoista. Hyrynsalmella kannattaa keskittyä pienyritystimintaan puu- , metalli ym. teollisuudessa. Hyvän pohjan luo myös maat ja metsät. Matkailuun kasvavana toimialana kannattaa myös satsata. Matkailussa on hyvä perusta olemassa. Monet kunnat puhuvat matkailusta, vaikka puitteet ovat täysin alkutekijöissään. Hyrynsalmella on Ukkohallan myötä hyvät edellytykset kehittyä mahtitekijäiden joukkoon matkailun alalla, kun kuntalaiset pistää vain kintaat heilumaan, valittamisen ja vähättelemisen sijaan.

10

592

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yökötystäkaivannee

      http://hikipedia.info/wiki/Hyrynsalmi
      "Hyrynsalmen vittumaisuuteen tulee ehdottomasti liittää synkät ja paksulumiset talvet. Tolkuton lumen määrä joka ikinen talvi saa vannoutuneemmankin omakotiasujan hermostumaan helvetistä helvettiin. Ei sellaista talvipäivää, etteikö joutuisi lumikolan kanssa taistelemaan ja hierautumaan ennen töihin lähtöä ja sen jälkeenkin. Lumenpulveria riittää sananmukaisesti aamulla ja pitkin päivää."

      • eikukurssittamaan

        Lumentulokin taitaa olla kunnan syytä. Ovat tosi vittumaesie ne päättäjät, kun ne ei keksi enää muuta kuin lumisateet, jotta olisi ihmisillä jotakin tekemistä. Lumen luonti pitäisi katsoa työttömän aktiviteetiksi, vai mitä vitun teettie ne on nykyjään, jotta voisi säilyttää työttömyyskorvaukset. Pitäsi järjestää lisäksi lumenluontikurssie vaikka kesällä, jos ei ole muuta aktiviteettie. Kaiken lisäksi se tulisi halvaksi ja olisi helppoa kun olisi vain lunta luovinaan. Eikä vituttasi ihan niin paljon.


    • Pakokaasu

      Jotta ilmaston lämpeneminen vähenisi, tulisi kaikki jonnii joutava matkailu kieltää.

    • Entoistakertaamene

      Harmi kun Ukkohalla on pilannut maineensa ja sitä myötä mahdollisuutensa huonolla palvelulla.

    • Kaunisluonto

      Ukkohalla on pilannut maineensa toimitusjohtajan ylimielisellä käytöksellä. Muut yrittäjät ei pysty yrittämään ja kehittymään paikkakunnalla kun kuntalaiset ovat niin kateellisia, ilkeitä jne. Harmittaa kyllä kun puitteet olisi niin hyvät monelle yritystoiminnalle. Ja kuntapäättäjät eivät letkauta korvaansa muulle kuin Ukkohallan tarpeille. Taitaapa olla kuoleva kunta....valitettavasti.

    • umpisuksi

      Ukkohalla taitaa olla menossa konkurssiin,palvelu taso on alasrvoista,ravintolasta tai mikä rinnebaari se onkaan ei saa ruokaa saatikka palvelua,alaarvoista asiakas toimintaa,taitaa olla oulu poika rahastanut hyrynsalmen kunnan matkailurahat omaan taskuunsa,eipähän tarvi meillä ainakaan toistakertaa mennä pettymään ko.paikkan.

    • Tjtj

      Voi sinua raasua toimitusjohtajaa kun ei hyrynsalmelaiset tajua hyppiä tahdissasi!

    • eikunvisioimaan

      Hommatkaa oekeen helevetin hyviä esiintyjiä sinne kuntaan, jotka ulkoiluttavat tyhjänpäivisiä visioita sisältäviä attasealaukkuja. Pitäkää pirusti kokouksia, palavereita, miittinkejä, neuvottaluja, esitelmiä, joissa esitellään visioita ja kaiken maailman utopioita ym. paskaa. Kyllä se sillä tavalla kehitys lähtee kehittymään. Töitä ei kannata tehdä, kun ei ole aikaa niiltä esiintymisiltä. Puhutaan joka paikassa vain että pitäsi tehdä ja pyritään tekemään kaikkea hyvää ja kaunista. Siitä se kunnan imago tulee niin hyväksi että oekeen päätä huimaa. Lopuksi todetaan, että kaikki hyvin ja jäädään odottelemaan ihmettä kädet ristissä. Amen.

      • entinenvisionääri

        Pääasia on, että homma pyörii ja näyttää ulospäin hulppealta meiningiltä kun ollaan muka jotaki tekevinään. Päättäjät ovat mielissään kun on niitä visijoeta, joita kehuskellaan joka paekassa. Kaikilla on hyvä mieli ja positiiviset näköalat tulevaisuuteen. Varsinki vaalien alla ollaan polleita poekie ja tyttöjä kun tavotteet on korkealla. Sitten vaalikauen lopulla syytellään toesie, kun ei mistään tullu mittää. Näinhän se menee aina ihmettä ootellessa. Puheita piisaa ja selityksiä riittää. Näin se on aina ollut ja tulee olemaan.


    • kunniapäättäjilleaina

      Ensin innostutaan ja hötkyillään ideoitten kanssa ja sitten sekoillaan, kun ei ole tietoa miten tehä jotakin. Projektie projektin perrään vouhotetaan. On projektisihteerie ja koortinaattorie joka hommassa. Paperie , pöytäkirjoja ja muistioita on mappitolokulla. Sitten huomataan että eihän siitä mitää tullkukkaa. Jäljelle jäi vain pirun paljon laskuja. Sitten etitään syylliset ja palkitaan projektiin osallistumattomat visionäärit. Onhan se työllistänyt jonkun sukulaisen ja ystävän joka on onnistunut pääsemään ansiosidonnaiselle päivärahalle. Onpahan aenahi yritetty jottaa. Yrittänyttä ei laeteta sanottiin joskus. Tosiasiassa se laitetaan eikä sääliä tunneta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe