Hyväntekeväisyysjärjestöt

hyväntekijäisyys

Hei!
Olisin aikeissa taloudellisesti tukea jotain järjestöä mutta luotettavuus on vähän niukka mm. median kautta tulleiden tapausten vuoksi. Onko mitään luotettavia järjestöjä olemassa? Kohteella ei niin väliä, mutta ehkä lapset ja nuoret ensisijaisesti.

18

2519

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • auttavakäsi

      Erittäin suositeltavaa on mennä SEY.lle vapaaehtoistyöhön. Siellä tarvitaan luotettavia ja vastuuntuntoisia työntekijöitä eläinsuojelutyöhön. Yhteystiedot löydät netistä -www.sey.fi
      vapaaehtoisia kyllä tarvitaan.

    • iltadap

      Järjestöillä on usein ideologinen agenda. Kannatat uskonsuuntia tai muuta- ismiä liittyessäsi.
      Tue mielummin suoraan tuntemaasi ihmistä. Suvusta ehkä löytyy tai muusta lähipiiristä apua tarvitseva. Ihmiset toitottavat tekevänsä hyvää järjestöjen kautta, mutta. Ikävä kyllä organisaatiot hassaavat rahasi omiin tarkoituksiin. Edes SPR ei enää saa ropojani.

    • vierailia

      Olen ollut Pelastus armeijassa töissä. Ja he tekevät sitä oikeeta auttamista ja siellä tarvitaan aina vapaata käsi paria. Eli sieltä saa vaatteet päällensä, Vatsan täyteen ja hiukan mukaansakin evästä. Eli minäkin vaikka olen siellä töissä autan heitä kun ovat oikeella asijalla eivätkä työnnä rahojaan pomoilleen. Nyt olen eläkkeellä ja liian kaukana heistä, Eli minä laitan heille mun vaatteitani ja välillä kun antaa talous periksi myöskin rahaa. Kaikkea hyvää heille jotka auttavat Pelastus armeijaa heidän
      todella tärkeässä työssään.

      • Anonyymi

        Mutta nykyisin mamut on joka paikassa apua hakemassa. Kyllästyin mamujen ahneuteen niin lopetin vapaaehtoistyöt. Mamuilta ei saa kieltää mitään. En ole rasisti mutta raja tuli vastaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta nykyisin mamut on joka paikassa apua hakemassa. Kyllästyin mamujen ahneuteen niin lopetin vapaaehtoistyöt. Mamuilta ei saa kieltää mitään. En ole rasisti mutta raja tuli vastaan

        Joo. Se on totta, että mamuja on avustusjonoissa.
        Ukrainalaisia pitää auttaa heidän ahdingossaan.
        Mutta hakekaa ruokakasseja niille, jotka eivät itse pääse sieltä kodeistaan esim sairaat.


    • Anonyymi

      Taloudellinen tuki menee organisaation pyorittämiseen. Tuen kohteena olevat ihmiset saavat vain minimaalisen pikkiriikkisen osan sinun lahjoittamastasi tuesta. Joskus eivät penniäkään.

      Lahjan antajan on parasta googeloida haluamiaan järjestojä. Tutustua niihin henkilokohtaisesti saadakseen selville kuin ko järjesto toimii.

      Suomessa on ainakin yksi täysin luotettava lahjoituksen kohde: Hurstin ruoka-apu.
      Sinne voi mennä auttamaan tai lähettämään rahallinen tuki.

    • Anonyymi

      Aika myöhässä tämä tulee, mutta itse pidän Tuulia ry:tä aika hyvänä yhdistyksenä. Avun kohteena ovat pienituloiset lapsiperheet, ja avun tarve tarkistetaan voimassa olevan toimeentulotuki-päätöksen perusteella.
      Nyt juuri on menossa joulukampanja, jossa voit lahjoittaa joko rahaa tai uusia/käytettyjä tuotteita. Yhdistyksen facebook- ja kotisivuilta löytyvät apua hakevien lasten kirjeet.
      Jos itselläsi vaikka lojuu käyttämättömänä jotain lasten kaipaamia kapineita, pistä sähköpostia yhdistyksen vetäjille; saat kyseistä lelua tms. kaipaavan perheen yhteystiedot, ja voitte olla suoraan yhteydessä. Pidä kuitenkin kiirettä: muista, että ehtiäkseen jouluksi perille pakettien on oltava postissa viimeistään 16.12!

    • Anonyymi

      USA:ssa on useita ranking listoja eri hyväntekeväisyysjärjestöjen paremmuudesta. Rotary on pitkään ollut kärjessä lahjoitettu €/$ hyväntekeväisyyteen vs. hallintokuluihin. Jos olet johtaja tai asiantuntija työelämässä, niin ota yhteyttä paikalliseen klubiin.

    • Anonyymi

      Nykyisin ei ole yhtään luotettavaa järjestöä mihin kannattaa rahaa antaa. 60 prossaa keräysrahoista menee herrojen taskuun. Ota selvää kuinka huimat palkat on punaisen ristin unicef ym ym herrojen palkat. Haitissa oli monta vuotta sitten iso maanjäristys monta miljoonaa rahaa kerättiin mutta 85 prossaa meni huijareiden taskuun. Kansa on asunut vuosia teltoissa kun rahat hävisi kuin pieru saharaan

    • Anonyymi

      On valitettavaa että liian useat "hyväntekeväisyysjärjestöt" kvyttävvt saamanas lahjoitukset organisaation pyoritykseen! Ts. maksaakseen itselleen palkkaa.

      Siksi olenkin kokonaan luopunut lähes kaikista rahallisista lahjoituksista. Ainoastaan lahjoitan aikaani, tietojani ja taitojani, tarvisijoille.

    • Anonyymi

      Minä annan ilmaiseksi vain hyviä neuvoja. Rahaa jos alkaa jakamaan, ei loppua näy. Sama kuin jakaisi viinaa tai suklaata, jono vain kasvaa. Jokainen, siis ihan jokainen pystyy tekemään osansa. Jopa kehitysvammainen voi tehdä jotakin, kun annetaan tilaisuus. Eri asia on tietenkin oikeasti sairaat ja erityisen vammaiset, joilla on enemmän tai vähemmän rajoituksia.
      Ja kun tekee osansa, on laitettava säästöön pahan päivän varalle, ei irtoripsiin ja viinaan tai iltapäivälehtiin ja konserttilippuihin.
      Hullu töitä tekee, tunnen useamman, jotka lorvii, kun se on mukavaa ja yhteiskunta maksaa.

    • Anonyymi

      Suomi on täynnä ns. hyvänteväisyysjärjestöjä.
      Katsokaa YLEn MOT-ohjelma!
      Vetoan julkisesti: älkää lahjoittako huijareille!!!!!!

      • Anonyymi

        Lahjoittakaa ruokaa ja kahvia köyhille sukulaisille.
        Tai hyvin koulussa pärjäävälle sukulaisen nuorelle rahaa ajokorttiin tai koulutarvikkeisiin.
        Rahaa saa antaa pienen määrän kerrallaan.
        Mutta opettakaa samalla työnteon tärkeyttä.


    • Anonyymi

      Varokaa! Lahjoituksenne katoavat järjestöjen hallinnon pyörittämiseen ja rahanpesuun. Antakaa lahjoituksenne suoraan apua tarvitseville.

    • Anonyymi

      Törkeää, miten "Hyväntekijät" vetoavat mainoksissaan ihmisten tunteisiin. Älkää uskoko niitä! Antaka ylimääräiset läheisillenne. Pyydän!

    • Anonyymi

      SPR:ää, SEY/tä ja Suomen Pelastusarmeijaa voi suoraan verrata rikollisjärjestöihin. Samaa sarjaa taitaa olla myös esim. Unisef.

      Älkää hyvät ihmiset antako rahojanne näitä järjestöjä pyörittäville rikollisille.

      Rahat eivät mene sinne minne niiden valheellisesti kerrotaan menevän.

    • Anonyymi

      Kaikki hyvänteväisyyttä harjoittavat järjestöt käärivät suurimman osan saamistaan rahoista (ml. TESTAMENTIT) järjestön hallinnon pyörittämiseen. Jos haluat lahjoittaa jotakin jollekin, ohjaa avustus suoraan avustettavalle, älä missään nimessä järjestölle!

      • Anonyymi

        Eräs tuttavani joutui taannoin erään nimekkään "hyväntekevyysjärjestön" hampaisiin. Tuo härski järjestö vei ahneuksissaan tuttavaltani suuren summan rahaa testamentin avulla. Älkää missään nimessä tehkö testamentteja Suomessa toimiville muka- hyväntevyysjärjestöille.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      1992
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1526
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1438
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1395
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe